PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

τροχαιο - και τωρα τι?
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
reselie (Τασος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1.6 GTI (8/2003)

Ένταξη: 07 Σεπ 2009
Τόπος: Aθηνα / Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Αύγ 2010, 18:24:44    Θέμα δημοσίευσης: τροχαιο - και τωρα τι? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπερα,
Σημερα δυστηχως ειχα ενα τροχαιο,ενας κυριος περασε κοκκινο φαναρι με καμποσα χιλιομετρα ενω διεσχιζα διασταυρωση και το αμαξι μου βγηκε ολικη.

Το καλο ειναι οτι απ'οσο φαινεται επεσα σε σωστο ανθρωπο,το παραδεχτηκε και καναμε τις αναλογες δηλωσεις.

το θεμα ειναι απο εδω και περα τι να περιμενω? δευτερα καλω την ασφαλιστικη του (ΑΤΕ) για να παει πραγματογνωμονας στο συνεργειο που το εχω.Τι θα πρεπει να προσεξω απο εκει και περα?Περιπου τι αντικειμενικη αξια εχει ενα 206 12 / 2000 1.4 8v το οποιο εκτος απο μπροστα που εγινα σκ@τ@ απο το τρακαρισμα και εστριψε και το ραμφος ολο το υπολοιπο ειναι σε πολυ καλη κατασταση? χωρις χτυπηματα κτλπ?

θα μου κλασεις την μιση θεσσαλια σε στρουγκες τιμονιερη της φακης
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Alexis22 (Aλεξανδρος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

207 RC

Ένταξη: 17 Ιαν 2009
Τόπος: Σερρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Αύγ 2010, 18:35:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επειδη προσφατα μου εχει συμβει κατι αναλογο,θα σου πω περιπου οτι μου εχουν πει,αν υπαρχει τραυματισμος μπορεις να διεκδικισεις καποιο ποσο ως αποζημιωση,αντικειμενικη αξια πρεπει να ειναι γυρω στα 3000Ε,για να παρεις την αποζημιωση θα πρεπει να το πας σε καποιο διαλυτηριο και μωλις δειξεις το χαρτι θα παρεις την αποζημιωση,αν δεν συμφωνεις με το ποσο μπορεις να κινηθεις νομικα,ενα θετικο παντως ειναι πως με το χαρτι της αποζημιωσης εχεις πολυ καλη εκπτωση για αγορα καινουριου (φιατ και ρενο οπως εψαξα εχουν καλες προσφορες)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
bagosgt (Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

Ένταξη: 24 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Αύγ 2010, 18:53:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

η ολικη κτλ βγαινει ως εξης.κοιτας στις τελευταιες σελιδες του οτο τριτη κ βλεπεις την αξια του αυτοκινητου σου.αν η ζημια που εχει το αμαξι σου καλυπτει τα 2/3 της αξιας τους αυτοκινητου σου,τοτε δε στο φτιαχνουν κ σου δινουν την αξια του αυτοκινητου σου.κ αν εχεις κ κανενα "γατο" μηχανικο μαζι την ωρα που θα ερθουν απο την ασφαλιστικη του αλλου κ του "φουσκωσει" λιγο την ζημια,τοτε ειναι πιο ευκολα τα πραγματα Wink

Μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Αύγ 2010, 19:41:53    Θέμα δημοσίευσης: Re: τροχαιο - και τωρα τι? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

reselie έγραψε:
Καλησπερα,
Σημερα δυστηχως ειχα ενα τροχαιο,ενας κυριος περασε κοκκινο φαναρι με καμποσα χιλιομετρα ενω διεσχιζα διασταυρωση και το αμαξι μου βγηκε ολικη.

Το καλο ειναι οτι απ'οσο φαινεται επεσα σε σωστο ανθρωπο,το παραδεχτηκε και καναμε τις αναλογες δηλωσεις.

το θεμα ειναι απο εδω και περα τι να περιμενω? δευτερα καλω την ασφαλιστικη του (ΑΤΕ) για να παει πραγματογνωμονας στο συνεργειο που το εχω.Τι θα πρεπει να προσεξω απο εκει και περα?Περιπου τι αντικειμενικη αξια εχει ενα 206 12 / 2000 1.4 8v το οποιο εκτος απο μπροστα που εγινα σκ@τ@ απο το τρακαρισμα και εστριψε και το ραμφος ολο το υπολοιπο ειναι σε πολυ καλη κατασταση? χωρις χτυπηματα κτλπ?

αφού λες ότι έπεσε πάνω σου με αρκετά χλμ δεν χρειάζεται να προσέξεις τπτ... η ολική λογικά θα βγαίνει με μεγάλη ευκολία κ χωρίς σπρώξιμο. τηλ στην ασφαλιστική σου κ μετά υπομονή να πάρεις το τσεκ.

Επιστροφή στην κορυφή
reselie (Τασος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1.6 GTI (8/2003)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Αύγ 2010, 19:42:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το αμαξι εχει πανω απο 6-7000 ευρω ζημια.εχουν σπασει ψυγεια (air και παραφλου) εχει "στριψει" ολο το ραμφος ,εχει στραβωσει ολο το συστημα διευθυνσης του αριστερου τροχου ,σασμαν,φρενα αδιασαν ολα τα υγρα,φαναρια λαμαρινες πλαστικα τα παντα ολα μπροστα πεταμα.ολη η μουρη πεταμα εχει γινει ΣΚ@Τ@..το καλο ειναι οτι δουλευω σε δικηγορικο γραφειο ,επωνυμο μαλιστα και αν χρειαστει θα το τραβηξω οσο παει...

ΒΤW ποσο καιρο περιπου θα κανει να κλεισει το θεμα? δηλαδη να παρω το τσεκ?

Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Αύγ 2010, 19:51:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

reselie έγραψε:
το αμαξι εχει πανω απο 6-7000 ευρω ζημια.εχουν σπασει ψυγεια (air και παραφλου) εχει "στριψει" ολο το ραμφος ,εχει στραβωσει ολο το συστημα διευθυνσης του αριστερου τροχου ,σασμαν,φρενα αδιασαν ολα τα υγρα,φαναρια λαμαρινες πλαστικα τα παντα ολα μπροστα πεταμα.ολη η μουρη πεταμα εχει γινει ΣΚ@Τ@..το καλο ειναι οτι δουλευω σε δικηγορικο γραφειο ,επωνυμο μαλιστα και αν χρειαστει θα το τραβηξω οσο παει...

ΒΤW ποσο καιρο περιπου θα κανει να κλεισει το θεμα? δηλαδη να παρω το τσεκ?

συνήθως κάνουν τα πάντα για να καθυστερήσουν την πληρωμή όσο πιο πολύ γίνεται...
ολική δεν μου έχει τύχει ποτέ αλλά σε 2 ατυχήματα που είχα με τη μηχανή κ 1 με το αυτοκίνητο, κοντά στα 3 χιλιάρικα έκαστο, το τσεκ ήρθε στο τρίμηνο.

η μλκια είναι ότι το αμάξι σου είναι 10ετίας... κ η εκτίμηση της αξίας του δεν θα είναι κ ότι καλύτερο. πιστεύω 2,5 - 3 χιλιάρικα στην καλύτερη των περιπτώσεων.

Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Αύγ 2010, 19:55:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν έχω χρόνο να τα κοιτάξω, νομίζω σε ένα απ τα δύο γράφουν για ολικές:

http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=5087

http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=13836

Επιστροφή στην κορυφή
reselie (Τασος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1.6 GTI (8/2003)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Αύγ 2010, 20:10:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

2001 μοντελο 1400 75ιπποι στο auto triti εχει 3800 αγορα 4400 πωληση (δεν ξερω αν παιζει καποιο ρολο...)

Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Αύγ 2010, 21:01:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

konte est ti asfaleia eisai
gia posa mexri 6000 ta paitnrie apo dikia soy
Επιστροφή στην κορυφή
vamvakoolas (kostis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

307cc

Ένταξη: 30 Ιούν 2008
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Αύγ 2010, 22:33:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αντε παμε αλλη μια
-Πανε οι πινακες του αυτο τριτη εχουν βγαλει οι ασφαλιστικες δικους τους αλλλα ειναι μια ενδειξη για τον παθωντα στο περιπου (εξαρταται απο τα ιδια κεφαλαια της ασφαλιστικης, δηλαδη αν εχει φραγκα)
-Τα λεφτα τα περνεις απο την ασφαλιστικη σου αρα πες μας ποια ειναι (γιατι ετοιμαζεται κανονι μη στο τελος παρεις @@)με τη προυποθεση να ειναι στο φιλικο διακανωνισμο και οι 2 εμπλεκομενες
-Το αμαξι θα το δει εκτιμητης της ασφαλιστικης να κρινει αν παει για ολικη και καλο ειναι να ειναι το αμαξι σε επισημο αντιπροσωπο ή επισκευαστη και να εχει βγαλει και εξοδολογιο ή γραπτη δηλωση οτι ειναι ακαταλληλο για κυκλοφορια (αυτο για αν θα πας μετα δικαστικως)
-Για μεγαλα ποσα πανω απο 2000-3000 μη περιμενεις λιγοτερο απο εξαμηνο (εξαρταται παλι απο οικονομικη επαρκεια)
-Το 90% της νομικης προστασιας που παρεχουν οι ασφαλιστικες ειναι αχρηστο(μια βολτα απο ευελπιδων θα σε πεισει) οποτε χρειαζεται δικηγορος αν δε σε αποζημιωσουν οπως πρεπει (θα πρεπει να ετοιμασεις να στειλεις εξωδικο)

Δε χρειαζεται να αναφερω που τα εχω μαθει ολα αυτα και πολλα αλλα απο το σκατοκυκλωμα δικηγορων ασφαλιστικων

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Αύγ 2010, 23:22:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αιωνία η μνήμη του 206... Sad

Το βασικότερο για να γίνει ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ συζήτηση περί ασφαλίσεως είναι το αν ανήκει η εταιρία σου και/ή η εταιρία του στον φιλικό διακανονισμό Smile

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
reselie (Τασος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1.6 GTI (8/2003)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Αύγ 2010, 23:31:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΜΙΝΕΤΑ εγω ΑΤΕ ο αλλος...
δικηγορο εχω το αφεντικο μου και μαλιστα "μεγαλοδικηγορο" και απο μονος του μου ειπε να το κυνηγησουμε,
αν παιξει πουτιά εχω καλυψη...

Αντε να δουμε ,Δευτερα καλω την ασφαλιστικη του να στειλουν πραγματογνωμονα..
μπου δου γουει η ΑΤΕ ειναι η "ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ" η καμια σχεση? ειναι στον φιλικο διακανονισμο?
ΥΓ Ελεος εχω ενα χαρβαλο σμαρτακι τωρα και κυκλοφορω και ειναι Puke right

Επιστροφή στην κορυφή
vamvakoolas (kostis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

307cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 07 Αύγ 2010, 00:28:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ειναι και οι 2
Η ατε ειναι της αγροτικης και ειναι μετριοτατη αλλα αφου εσυ εχεις Μινεττα θα τα παρεις τα λεφτα μην αγχωνεσαι (εχει καλη φημη στις πληρωμες)

Εσυ εχεις σμαρτ εγω που ειχα τα @@ εκει να δεις λεωφορειο και τρολει που παιχτηκε Shocked Shocked Shocked Shocked

Εταιριες --->φιλικου διακανωνισμου
INTERAMERICAN E.E.A.Z. A.E. ΙΜΠΕΡΙΑΛ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.Γ.Α.
PROTON A.A.E. (ΩΜΕΓΑ Α.Α.Ε.) ACTIVA INS. Α.Ε.E.
ΔΥΝΑΜΙΣ Α.Ε.ΓΑ. ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ Α.Α.Α.Ε.
INTERNATIONAL LIFE Α.Ε.Γ.Α. ΟΡΙΖΩΝ Α.Ε.Γ.Α.
ING E.Α.Ε.Γ.Α ALLIANZ ΕΛΛΑΣ Α.Α.Ε.
INTERLIFE S.A. Α.Α.Ε. Γ.Α GENERALI HELLAS Α.Ε.Α.Ζ.
ΓΕΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ - GENERAL TRUST ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ Α.Ε.Γ.Α.
ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ Α.Ε.Γ.Α. ΕΟΣ Α.Ε.Α.Ζ.
ΝΕΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΕΑΕ (NP INS) INTERASCO Α.Ε.Γ.Α.
. ΕΘΝΙΚΗ Α.Ε.Ε.Γ.Α.
AXA ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ Α.Ε. ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΙΣ Α.Ε.Ε.Γ.Α.- ΜΙΝΕΤTΑ
GROUPAMA ΦΟΙΝΙΞ Α.Ε.Α.Ε. ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ Α.Ε.Γ.Α.
ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ Α.Α.Ε. ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ Α.Ε.Ε.Γ.Α.
ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ Α.Ε. ΕΥΡΩΠΗ Α.Ε.Γ.Α.
VICTORIA Α.Α.Ε.Ζ. EUROSTAR E.A.E.A.Z.

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 07 Αύγ 2010, 00:51:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αφού ανήκουν στον φιλικό διακανονισμό, εσύ τα λεφτά θα τα πάρεις από την ασφαλιστική σου, αφού βέβαια παραδεχθεί και η άλλη ασφαλιστική την δήλωση του πελάτη της (το ότι αναλαμβάνει το φταίξιμο και ήταν όντως παραβάτης).

Όσο πιο πολύ τους πιέσεις, τόσο πιο σύντομα θα τα πάρεις τα λεφτά Wink

Επιστροφή στην κορυφή
reselie (Τασος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1.6 GTI (8/2003)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 07 Αύγ 2010, 07:16:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω εκανα δηλωση στην φροντιδα ατυχηματος της μινετα και εκεινος στην δικια μου.τι αλλο μενει για να ενεργοποιησω τον φιλικο διακανονισμο?

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 07 Αύγ 2010, 14:23:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

reselie έγραψε:
τι αλλο μενει για να ενεργοποιησω τον φιλικο διακανονισμο?
Τίποτα Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
reselie (Τασος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1.6 GTI (8/2003)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 07 Αύγ 2010, 17:07:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλεσα τον ασφαλιστη μου και μου ειπε να μην καλεσω την ασφαλεια του αλλου αλλα να καλεσω την δικια μου να ερθει πραγματογνωμονας να το δει εφοσον ειναι στον φιλικο διακανονισμο...αντε να δουμε..!

Επιστροφή στην κορυφή
vamvakoolas (kostis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

307cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 07 Αύγ 2010, 21:50:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

reselie έγραψε:
Καλεσα τον ασφαλιστη μου και μου ειπε να μην καλεσω την ασφαλεια του αλλου αλλα να καλεσω την δικια μου να ερθει πραγματογνωμονας να το δει εφοσον ειναι στον φιλικο διακανονισμο...αντε να δουμε..!

ta ειχα γραψει παραπανω μερες πριν απλα σα συμβουλη ακολουθα και τα υπολοιπα μη βρεθεις αντι με αποζημιωση με το @@ στο χερι

Επιστροφή στην κορυφή
reselie (Τασος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1.6 GTI (8/2003)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Αύγ 2010, 18:58:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδες μια ερωτηση ,με το συνεργειο που το εχω παει τι γινεται? φανταζομαι θα πρεπει να πληρωσω κατι για οσο καιρο το αμαξι βρισκεται εκει.γνωριζετε τι παιζει με αυτο?

Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Αύγ 2010, 21:08:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

reselie έγραψε:
παιδες μια ερωτηση ,με το συνεργειο που το εχω παει τι γινεται? φανταζομαι θα πρεπει να πληρωσω κατι για οσο καιρο το αμαξι βρισκεται εκει.γνωριζετε τι παιζει με αυτο?

αυτό που γίνεται συνήθως είναι να τα πληρώνεις όλα απ την τσέπη σου, να παίρνεις τα τιμολόγια απ το συνεργείο κ να περιμένεις την αποζημίωση απ την ασφαλιστική. εκεί τους πηγαίνεις τα τιμολόγια κ αυτοί σου δίνουν την επιταγή.

αυτό που δεν γίνεται συνήθως είναι να πάρεις μόνο τα τιμολόγια απ το συνεργείο κ να αφήσεις το αμάξι εκεί, σαν "ενέχυρο" μέχρι να τους πληρώσεις. φυσικά, αυτό για να γίνει θα πρέπει να είσαι γνωστός τους.

τέλος, υπάρχουν συνεργαζόμενα συνεργεία με την ασφαλιστική σου, όπου τα βρίσκουν αυτοί μεταξύ τους κ δεν χρειάζεται να κάνεις το παραμικρό. η μλκια με αυτό είναι πως δεν ξέρεις αν θα γίνει σωστή δουλειά, λόγω αυτής της συνεργασίας.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 1 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης