PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Πως ξεκινάει μια άσχημη ημέρα...
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Σεπ 2008, 10:49:47    Θέμα δημοσίευσης: Πως ξεκινάει μια άσχημη ημέρα... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και εκεί που κοιμάσαι ήσυχος....

Έχω σίγουρα ως τώρα μπρος-πίσω προφυλακτήρα (καθώς το αυτοκίνητο ζμπρώχτηκε στον τοίχο της πυλωτής), καπό-μετόπη, μπροστά φανάρια, πίσω δεξιά φτερό και αν κρίνω απ τον πίσω προφυλακτήρα πρέπει να χει πάρει και από μέσα....

Ποια θα είναι η αξία του αυτοκινήτου μου σύμφωνα με την ασφαλιστική και τι ζημιά πρέπει να χει για να βγει ολική;

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ath7 (Χαρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

corsa B

Ένταξη: 22 Φεβ 2008
Τόπος: Περιστερι-Κηπουπολη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Σεπ 2008, 10:55:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΕΛΕΟΣ! Evil Evil Evil

Ηρθε μεσα στο γκαραζ σου?
Τιφλα ητανε?

ΥΣ:Επιτελους θα βαλεις και το μεγαλο χαμογελο! Twisted evil

..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
pygolabida (Γιάννα)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Fiat 500άκι C 1.4 100hp 16V Lounge

Ένταξη: 05 Αύγ 2004
Τόπος: London

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Σεπ 2008, 10:57:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Sad Sad Sad
Τι ακριβώς έγινε? Μεθυσμένος?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Σεπ 2008, 11:09:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

axaxa ζηση νιωθω οτι η αρνητικη ενεργεια μεταφερθηκε σε σενα...

για βγει ολικη βαρα τα ψυγεια μπρος
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Σεπ 2008, 11:16:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ζήση, ευτυχώς ή δυστυχώς σε καταλαβαίνω απόλυτα, όπως τον Απρίλιο του 2007 που είχα παρόμοιο περιστατικό (ναι, τότε που έκανα την ανακαίνιση).

Ξεκαθαρίζουμε ότι η ζημιά είναι χρέωση δική του και εσύ δεν έχεις καμία ευθύνη.

Αν υπήρξε μέθη, πληρώνεσαι από την ασφαλιστική του και η ασφαλιστική του ζητάει από τον ίδιο τα λεφτά που έδωσε.

Αν δεν υπήρξε μέθη, πληρώνεσαι από την ασφαλιστική του και όλα καλά.

Για να βγει ολική το αμάξι, πρέπει το κόστος επισκευής να ξεπερνάει το κόστος αγοράς του αυτοκινήτου σαν μεταχειρισμένο, ήτοι να ξεπερνάει την τιμή του στον πίνακα του Auto Τρίτη.

Τα είχα ξαναγράψει βέβαια, έχω και τα τιμολόγια στο σπίτι.

Αν είναι αυτά που αναφέρεις (μαζί με φτερό πίσω με φανοστάτη που φαίνεται να έχει πάρει) τότε είσαι μαζί με τα εργατικά κοντά στα 2.500 - 3.000 ευρώ σε τιμή αντιπροσωπείας.

Δες τιμή στο Auto Τρίτη και κάνε κουμάντο...

Πάρε με και τηλ ότι χρειαστείς.

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Steve στις Σαβ 13 Σεπ 2008, 11:31:49, 2 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Σεπ 2008, 11:16:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

quiz 1
τι αμαξι οδηγουσε ο μεθυσμενος-μαστουρωμενος??

εγω πονταρω σε πριμερα

quiz 2
ποιος οδηγουσε το αμαξι?

εγω πονταρω στον αλεκουκο που προσπαθουσε να παρκαρει Laughing

παντως ζηση αν μπορεσεις να το βγαλεις ολικη θα σου κατσει λουκουμι και στη καταλληλη στιγμη Wink
θες τουλαχιστον το 50% της τρεχουσας τιμης του για να το κυνηγησεις αλλα προβλεπω γολγοθα?
τι ασφαλεια ειχε το αλβανοειδες?
Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Σεπ 2008, 11:18:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το εικονιζόμενο κορόλα κατέβαινε στον κάθετο δρόμο του σπιτιού μου (μένω σε διασταύρωση), οπού παραβίασε στοπ... Η ολοκαίνουρια mercedes που τον εμβόλισε αφού τον έφερε μισή σβούρα τον έριξε όπως βλέπετε πάνω στο δικό μου και το έσπρωξε το δικό μου πάνω στον τοίχο του γκαράζ.

ασφαλιστικές, μπάτσοι πρωινιάτικα.... ευτυχώς το ξεκαθαρίσαμε το πράγμα... μεθαύριο στην peugeot και βλέπουμε τι ακριβώς αλλάζει!

Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Σεπ 2008, 11:19:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ωχ θα στα πω msn
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Σεπ 2008, 11:22:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όχι, εγώ θα στα πώ msn

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Σεπ 2008, 11:24:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κριμα φιλαρακι.... Και δεν φαινεται τοσο μεγαλη η ζημια ρε συ Confused
Αν χρειαστεις κανενα ανταλακτικο ποθ εχς πες μου..

Steve έγραψε:

Αν υπήρξε μέθη, πληρώνεσαι από την ασφαλιστική του και η ασφαλιστική του πληρώνει εσένα.

Αν δεν υπήρξε μέθη, πληρώνεσαι από την ασφαλιστική του.

Δεν καταλαβα την διαφορα.... Question
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Σεπ 2008, 11:30:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Road_Runner έγραψε:
Κριμα φιλαρακι.... Και δεν φαινεται τοσο μεγαλη η ζημια ρε συ Confused
Αν χρειαστεις κανενα ανταλακτικο ποθ εχς πες μου..

Steve έγραψε:

Αν υπήρξε μέθη, πληρώνεσαι από την ασφαλιστική του και η ασφαλιστική του πληρώνει εσένα.

Αν δεν υπήρξε μέθη, πληρώνεσαι από την ασφαλιστική του.

Δεν καταλαβα την διαφορα.... Question

Το διόρθωσα Razz

Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Σεπ 2008, 11:35:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
.

Για να βγει ολική το αμάξι, πρέπει το κόστος επισκευής να ξεπερνάει το κόστος αγοράς του αυτοκινήτου σαν μεταχειρισμένο, ήτοι να ξεπερνάει την τιμή του στον πίνακα του Auto Τρίτη.

.

aytes τις μαλ***ες να μην εγραφες παντογνωστη μου
και να μην τον ειχες 30ποντους
και θα ηταν ο κοσμος πιο ευτυχισμενος!

ολικη δε βγαινει μονο οταν φτανει η ζημια την αξια αγορας αλλα και με πιο λιγα λεφτα αναλογα αν κρινει η ασφαλιστικη οτι ειναι ασυμφορη η επισκευη . . .

σε καινουργια αμαξια ειναι ακομα και αν ειναι λιγο πιο πανω απο το μισο της τιμης του
Επιστροφή στην κορυφή
ath7 (Χαρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

corsa B

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Σεπ 2008, 11:41:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
σε καινουργια αμαξια ειναι ακομα και αν ειναι λιγο πιο πανω απο το μισο της τιμης του

Μπα γνωστος με τεσσαρων μηνων αυτοκινητο αξιας 20.000ευρω επεσε ενας κεφτες πανω του η ζημια στα 11.000ευρω και το επισκευασανε! Crying or Very sad

Ουτε λογος για αντικατασταση!

..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Σεπ 2008, 11:48:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εκει ειναι θεμα δικο σου καθαρα ποσο το κυνηγας και ξερεις τι σου γινεται

εμενα το κορσα 3500ευρω αξια αμαξι εκανα 3000ζημια και μου το επισκευασαν γιατι το κυνηγησα εγω να μη μου το βγαλουν ολικη

καραδοκουσε τοτε ο πατερας μου με το προσπεκτους απο το ματιζ στο χερι...
Επιστροφή στην κορυφή
ath7 (Χαρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

corsa B

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Σεπ 2008, 11:58:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
καραδοκουσε τοτε ο πατερας μου με το προσπεκτους απο το ματιζ στο χερι...

Και μετα θα εκανες το Matiz κιτκαρο! Laughing

Αναστρεπτικες απο Nubira φρενα απο Captiva και μοτερ απο Camaro!
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

..
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Σεπ 2008, 12:06:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φιλε εισαι οφ τοπικ
σε παρακαλω να επανελθεις στη ταξη

εδω κοροιδευουμε
α. το ζηση
β. το στεβε

εκ της κουρουκουκου τιμ
τααακης
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Σεπ 2008, 13:04:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
Steve έγραψε:

aytes τις μαλ***ες να μην εγραφες παντογνωστη μου
και να μην τον ειχες 30ποντους
και θα ηταν ο κοσμος πιο ευτυχισμενος!

ολικη δε βγαινει μονο οταν φτανει η ζημια την αξια αγορας αλλα και με πιο λιγα λεφτα αναλογα αν κρινει η ασφαλιστικη οτι ειναι ασυμφορη η επισκευη . . .

Τάκη, για ακόμα μια φορά, πάρε μου μια π**α.

Ολική βγαίνει μόνο όταν είναι ασύμφορη η επισκευή, ΟΤΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΝ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ.

ΤΟΤΕ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Η ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΕΙΣ, ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ ΙΔΙΟ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΦΤΑ.

Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Σεπ 2008, 13:09:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

βγαλε το σκασμο πια
παπαγαλακι του κωλου

δηλαδη ενα αμαξι 20000ευρω
οταν κανεις 15000ευρω ζημια και η αξια του τρακαρισμενου οπως ειναι παλιοσιδερα ειναι 5000 θα στο φτιαξει?

πρεπει να ειναι το συνολο και αξιας ζημιας και αξιας τρακαρισμενου οπως ειναι παλιοσιδερα πανω απο τρεχουσα αξια συν οτι εκει αρχιζεις και τα κουλα περι μειωσης αξιας μεταπωλησης και παει πιο μακρυα η βαλιτσα αν θες να το ζορισεις

επισης ΠΟΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ δε σου δινει λεφτα οσο εχει μεταχειρισμενο
υπολογιζουν αξια παλιοσιδερα και σου την αφαιρουν οποτε παντα ΜΑ ΠΑΝΤΑ στις ολικες μπαινεις μεσα οικονομικα εκτος αν ξερεις πως να χειριστεις το συστημα
Επιστροφή στην κορυφή
soler (Παναγιω-Τάκης)
Moderator

Τροπέτο 206 GTI

Ένταξη: 20 Φεβ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Σεπ 2008, 13:42:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

όχι ρε φίλε...

Άφού βλέπεις ότι όλα σε οδηγούν προς το τεκμήριο με φόρα...γιατί αντιστέκεσαι? Cool

Και κατέβαινα το δρόμο σα να είμαι ο Per-Gunnar..
Μα που βρέθηκε μπροστά μου η φουρκέτα στα ρανταρ???
Επιστροφή στην κορυφή
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003
Τόπος: Νίκαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Σεπ 2008, 18:16:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Άντε ρε συ Ζήση, περαστικά και αναμένουμε τη διάγνωση.. Sad

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 1 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης