Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
vinman Γεν. Γραμματέας
407 2.0
Ένταξη: 21 Φεβ 2005 Δημοσιεύσεις: 4577
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Μάρ 2005, 01:22:58 Θέμα δημοσίευσης: Ασφαλιστικές εταιρείες |
|
|
Επειδη σχεδον ολοι μας πιστευω εδω μεσα θα εχει τυχει καποιες φορες να μην ειμαστε ευχαριστημενοι με τις εκαστοτε ασφαλιστικες εταιρειες,η' τις καλυψεις που εχουμε επιλεξει για τα αυτοκινητα μας,θα ηθελα να ρωτησω ποσο δυνατον ειναι να επιλεξει επειτα απο ερευνα αγορας το club την καταλληλη ασφαλιστικη,με τα καταλληλα πακετα και τον καλυτερο τιμοκαταλογο για τις παρεχομενες υπηρεσιες που θα μας προσφερουν.
Εαν δεν εχει γινει κατι τετοιο (η' αν δεν ειναι ηδη υπο σκεψη),πιστευω οτι καποια στιγμη ισως πρεπει να το ψαξουμε γιατι ειναι ενα απο τα σημαντικοτερα κομματια στην κατηγορια αυτοκινητο,και δυστυχως πολλοι απο εμας (οπως και εγω αλλωστε)δεν γνωριζουμε τα ''ψιλα γραμματα''των εταιρειων με αποτελεσμα καποιες φορες να την παταμε ασχημα. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti
Ένταξη: 07 Ιαν 2005 Δημοσιεύσεις: 3142 Τόπος: στους αγωνες
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Μάρ 2005, 01:28:40 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Aν η εταιρεια που εισαι ειναι στη φιλικη και αν συμβει κατι υπαρχει και η αστυνομια ωστε να καταγρψει το περιστατικο, τοτε δεν υπαρχουν ψηλα γραμματα!
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vinman Γεν. Γραμματέας
407 2.0
Ένταξη: 21 Φεβ 2005 Δημοσιεύσεις: 4577
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Μάρ 2005, 01:36:23 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Lef205 έγραψε: | Aν η εταιρεια που εισαι ειναι στη φιλικη και αν συμβει κατι υπαρχει και η αστυνομια ωστε να καταγρψει το περιστατικο, τοτε δεν υπαρχουν ψηλα γραμματα! |
Δεν ειναι μονο θεμα ατυχηματος Λευτερη...ειναι και αλλα τοσα που ασφαλιζεις πανω σε ενα αυτοκινητο....γι'αυτο λεω για το συνολικο πακετο...  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
307 ARMY! (ΝΙΚΟΣ) Δραστήριο μέλος

307xsi (16V) 1600cc (Mάιος 2002)
Ένταξη: 26 Νοέ 2004 Δημοσιεύσεις: 236 Τόπος: ΣΚΥΔΡΑ- Ν.ΠΕΛΛΑΣ
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 29 Μάρ 2005, 08:42:58 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καλημέρα. Δεν ξέρω αν είναι η κατάλληλη στιγμή, αλλά επειδή έχω αχτί με τις ασφαλιστικές και τα κόλπα τους, έκατσα και σκέφτηκα γιατί να μην είμαστε εμείς που θα διαμορφώνουμε τις ασφαλειές μας; Για να μην πολυλογώ η σύζυγός μου δουλεύει στην ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, μια εταιρία από τις κορυφαίες στην Ελλάδα, και η διευθυντριά της με τον άντρα της διαθέτουν ένα 106 rallye. Καταλαβαίνετε ότι μέσα από την Peugeotσυζήτηση, έβγαλα λαβράκι κι έριξα την πρόταση για την ασφάλιση με μειωμένες τιμές του Αθλητικού Σωματείου PSClub! Αυτό θα το έλεγα την Πέμπτη στο Στέκι, αφού θα πάρει λίγο χρόνο μέχρι να μας απάντήσουν. Αισιοδοξώ μέχρι το Touring να ξέρω, γι' αυτό σε όποιον λίγει η ασφάλεια ας κάνει λίγη υπομονή, ή ας στείλει πμ. Δυστυχώς ενεργώ αυτόβουλα( αφού το τηλ του Club δεν λειτουργεί προσωρινά), αλλά επειδή κάθε χρόνο οι εταιρίες μου τρώνε 1000 Ε περίπου, θεώρώ ότι δεν θα έχει κανείς πρόβλημα να ασφαλίσει σωστά και φθηνότερα το Pug του. Αυτά λεπτομέριες την Πέμπτη στο Στέκι.Νίκος.
KING LION( )
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
LuNa (Αναστασία) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 107 1.0 (12V) (2006)
Ένταξη: 13 Δεκ 2004 Δημοσιεύσεις: 701 Τόπος: Περιστέρι
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 29 Μάρ 2005, 08:55:32 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
307 ARMY! έγραψε: | έριξα την πρόταση για την ασφάλιση με μειωμένες τιμές του Αθλητικού Σωματείου PSClub! Αυτό θα το έλεγα την Πέμπτη στο Στέκι, αφού θα πάρει λίγο χρόνο μέχρι να μας απάντήσουν. |
Αν επιτευχθεί τέτοιου είδους συμφωνία, πράγμα που το εύχομαι ολόψυχα αν και το βρίσκω αρκετά δύσκολο, νομίζω ότι θα είμαστε ΜΑΚΡΑΝ μπροστά σαν σύλλογος!
Νίκο από εμένα προσωπικά τα συγχαρητήρια μου για την ατομική σου προσπάθεια, διάθεση και συμβολή που τα θεωρώ παράδειγμα προς μίμιση!
206 1.6 .... περασμένα μεγαλεία ...
πλέον.... 107 1,0 ... ΤΑ ΣΤΗΝΟΥΜΕ????  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ultra-one (Χάρης) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)
Ένταξη: 13 Οκτ 2004 Δημοσιεύσεις: 1792 Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 29 Μάρ 2005, 09:39:39 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Παιδιά είναι πάρα πολύ καλή ιδέα να έχουμε και ειδικές τιμές από μια ΚΑΛΗ ασφαλιστική.
Ενδεικτικά εγω φέτος πλήρωσα 1400ευρω ασφάλιστρα στην Interamerican (για καινούριο αμάξι στη φουλ αξία του).
To ξέρω ότι υπάρχουν και πολύ φτηνές εταιρείες της πλάκας αλλά για μένα είναι σημαντικό να έχω ασφάλεια σε μια εταιρεία που δεν θα σε κρεμάσει αν χρειαστεί να πληρώσει.
Μας ενημερώνετε όταν έχετε νεότερα! 
Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 205 rallye/gti
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 29 Μάρ 2005, 13:58:50 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Επειδη τυχαινει να ειμουν ασφαλιστης full time πρεπει να σας πω πως για να γινει μια τετοια ασφαλιση, ομαδικη οπως λεγεται, στα μελη του συλλογου, πρεπει για να επιτευχθουν καλυτερες τιμες να υπαρχει καποιος αριθμος αυτοκινητων και δεν μπορει να γινει μεμονωμενα.Απο οτι ξερω, αν εχει αλλαξει κατι . . .
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
-=N4X=- (ΑL-X) Τρελλαμένο μέλος

Corsa OPC ύποπτο ΦΠΕ+cooler!
Ένταξη: 10 Μάρ 2004 Δημοσιεύσεις: 462 Τόπος: Λάρισα
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 29 Μάρ 2005, 15:11:02 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τα ασφαλιστικα γραφεια Ε.Σαμαρα-Κ.Ναστος (πατερας ) τα οποια εκπροσωπουν πολλες εκ των μεγαλων ασφαλιστικων εταιριων κ ειναι πολυ γνωστοι στην Ελλαδα θα προσφερουν εκπτωση 30% στα μελη του κλαμπ.
Αν ενδιαφερεται η διευθυνση μπορει να μου πει για να δωσω τηλ για να κανονιστουν.
Βεβαια θα τα πουμε κ απο κοντα την Πεμπτη.
Powered by
CAR RACING TEAM
&
Autospeed |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 205 rallye/gti
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 29 Μάρ 2005, 20:34:46 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Σε ποια εταιρεια?
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kanelj (Γιαννης) Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?
Ένταξη: 27 Μάρ 2003 Δημοσιεύσεις: 2206 Τόπος: Γαλατσι
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 30 Μάρ 2005, 00:58:00 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Παιδια πρεπει να καταλαβετε κατι......
Δεν ειναι τιποτα δυσκολο αρκει να υπαρχει θεληση....και εγω εχω μια τετοια προταση απο ασφαλιστικη μιας και οικογενειακο προσωπο δουλευει σε ασφαλιστικη....ΑΝΑΜΟΝΗ λοιπον...
www.secret-rooms.gr |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ) Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002
Ένταξη: 09 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 2116 Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 30 Μάρ 2005, 07:03:12 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
σιγουρα η καλητερη δυνατη προσφορα για το club θα ειναι και αυτη που θα επιλεγει...σιγα σιγα.... 
"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..." |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Crosstalk (Vasilis) Μόλις έγραψα

206 1.6 GTi 2005
Ένταξη: 04 Απρ 2005 Δημοσιεύσεις: 27 Τόπος: ΑΤΗ - HELLAS
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 04 Απρ 2005, 17:53:50 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Προς υπευθυνους: την Sinco την εχετε εξετασει? Για να μην παρεξηγηθω, δεν ειμαι πελατης ουτε εχω καποιο συμφερον αλλα την βλεπω που ολο διαφημισεις κανει γιαυτο την αναφερω!
Εγω ειμαι στην General Union κυριως λογω σχεσης με τον ασφαλιστη! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
mick206 (Πράσινος Ninja) Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line
Ένταξη: 06 Νοέ 2002 Δημοσιεύσεις: 1302 Τόπος: Άλφα Κένταυρος
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 04 Απρ 2005, 20:22:21 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Crosstalk έγραψε: | Προς υπευθυνους: την Sinco την εχετε εξετασει? Για να μην παρεξηγηθω, δεν ειμαι πελατης ουτε εχω καποιο συμφερον αλλα την βλεπω που ολο διαφημισεις κανει γιαυτο την αναφερω!
Ελπίζω να είναι επαγγελματική η σχέση σας έτσι; 
Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
307 ARMY! (ΝΙΚΟΣ) Δραστήριο μέλος

307xsi (16V) 1600cc (Mάιος 2002)
Ένταξη: 26 Νοέ 2004 Δημοσιεύσεις: 236 Τόπος: ΣΚΥΔΡΑ- Ν.ΠΕΛΛΑΣ
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 04 Απρ 2005, 20:52:00 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Crosstalk έγραψε: | Προς υπευθυνους: την Sinco την εχετε εξετασει? Για να μην παρεξηγηθω, δεν ειμαι πελατης ουτε εχω καποιο συμφερον αλλα την βλεπω που ολο διαφημισεις κανει γιαυτο την αναφερω!
Αχρειάστη να είναι, καθότι είμουν 2 χρόνια λόγω μίας ξαδέρφης που δούλευε σε πρακτορείο,οπότε:
α) Δεν καλύπτει χαλάζι και καθρέπτες
β) Καλύπτει θραύση κρυστάλλων μέχρι 800 Ε.(Εύχομαι να μην έχεις αισθητήρα βροχής και τυχόν ζελατίνες στα τζάμια γιατί η εταιρία κρυστάλλων που συνεργάζεται η General Union δεν σε αποζημιώνει)
γ)Ακουσον, άκουσον καλύπτει το ηχοσύστημα εώς 300 Ε χωρίς να αναγνωρίζει τον βασικό εξοπλισμό του αυτοκινήτου! Μόνο η CDιέρα κάνει 500 Ε και δεν την καλύπτει.
δ) Ασφαλίζει το αυτοκίνητο σε ότι ποσό θέλουν αυτοί και αν τρακάρεις τρέχεις στη Δραπετσώνα για να πάρεις τα λεφτά από τα τιμολόγια μετά από ενάμιση μήνα και μειωμένα λόγω παλαιότητας.
Αυτά είναι ενά μικρό δείγμα της ασφάλισης της περιουσίας μας (η οποία ήταν φουλ ΜΙΚΤΗ στα 900 Ε περίπου)
Καλύτερα να το ξανασκεφτείς φίλε. Οσο για την Simco με τα νέα μέτρα της αγοράς θα είναι σε κάνα χρόνο παρελθόν μαζί με ASTRA, AIGAION EGNATIA κλπ
Υ.Γ. Καλώς ήρθες στο Club μας
KING LION( )
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
shiba (giwrgos) Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 1069 Τόπος: γαλατσι
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 04 Απρ 2005, 22:19:28 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
307 ARMY! έγραψε: | Crosstalk έγραψε: | Προς υπευθυνους: την Sinco την εχετε εξετασει? Για να μην παρεξηγηθω, δεν ειμαι πελατης ουτε εχω καποιο συμφερον αλλα την βλεπω που ολο διαφημισεις κανει γιαυτο την αναφερω!
Αχρειάστη να είναι, καθότι είμουν 2 χρόνια λόγω μίας ξαδέρφης που δούλευε σε πρακτορείο,οπότε:
α) Δεν καλύπτει χαλάζι και καθρέπτες
β) Καλύπτει θραύση κρυστάλλων μέχρι 800 Ε.(Εύχομαι να μην έχεις αισθητήρα βροχής και τυχόν ζελατίνες στα τζάμια γιατί η εταιρία κρυστάλλων που συνεργάζεται η General Union δεν σε αποζημιώνει)
γ)Ακουσον, άκουσον καλύπτει το ηχοσύστημα εώς 300 Ε χωρίς να αναγνωρίζει τον βασικό εξοπλισμό του αυτοκινήτου! Μόνο η CDιέρα κάνει 500 Ε και δεν την καλύπτει.
δ) Ασφαλίζει το αυτοκίνητο σε ότι ποσό θέλουν αυτοί και αν τρακάρεις τρέχεις στη Δραπετσώνα για να πάρεις τα λεφτά από τα τιμολόγια μετά από ενάμιση μήνα και μειωμένα λόγω παλαιότητας.
Αυτά είναι ενά μικρό δείγμα της ασφάλισης της περιουσίας μας (η οποία ήταν φουλ ΜΙΚΤΗ στα 900 Ε περίπου)
Καλύτερα να το ξανασκεφτείς φίλε. Οσο για την Simco με τα νέα μέτρα της αγοράς θα είναι σε κάνα χρόνο παρελθόν μαζί με ASTRA, AIGAION EGNATIA κλπ
Υ.Γ. Καλώς ήρθες στο Club μας | kai εγω στην general union το εχω ασφαλισει..φιλοσ ομωσ απτην ομαδα μου που ειναι ασφαλιστησ μου λεει οτι ειναι απτισ χειροτερεσ..μακαρι σαν club να γινοτανε κανενα καλο ''πακετο''και να καναμε μικτη..μονο αυτη μετραει τελικα σε καμια εθνικη..λιγεσ ασφαλιστικεσ ειναι καλεσ

Έχει επεξεργασθεί από τον/την shiba στις Δευ 04 Απρ 2005, 23:15:43, 1 φορά |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206 1.6 GTi 2005
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 04 Απρ 2005, 23:06:53 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ετσι οπως μου τα λετε παιδες ειναι μεγαλο μανικι να βρεις μια καλη λυση!
Απο την μια στην αλλη παμε μου φαινεται ολοι μας!
μακαρι να γινει καποια συνεργασια απο το club για να ξερουμε που βρισκομαστε καθως το θεμα της ασφαλισης ειναι απο τα σημαντικοτερα!
Στην δικη μου περιπτωση, υπαρχουν αλλα 2 αυτοκινητα στην οικογενεια και κανει κατι κολπα ο ασφαλιστης και γενικα ειναι σε καλες τιμες - υποφερτες μαλλον ειναι η καλυτερη λεξη  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 04 Απρ 2005, 23:09:58 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Παράθεση: | μακαρι να γινει καποια συνεργασια απο το club για να ξερουμε που βρισκομαστε καθως το θεμα της ασφαλισης ειναι απο τα σημαντικοτερα! |
Το καλυτερο που ακουσα μεχρι τωρα!
Ταπεινη μου αποψη ειναι να μην το τραβαμε πολυ το θεμα γιατι ηδη εχουμε αρχισει συζητησεις που ειναι πολυ θετικες!Ετσι και αλλιως ο καθενας θα προβαλλει αυτη που θεωρει καλυτερη και θα γινει ενα μπαχαλο
Γνωμη μου 
www.secret-rooms.gr |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206 1.6 GTi 2005
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 04 Απρ 2005, 23:16:58 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
kanelj έγραψε: | Παράθεση: | μακαρι να γινει καποια συνεργασια απο το club για να ξερουμε που βρισκομαστε καθως το θεμα της ασφαλισης ειναι απο τα σημαντικοτερα! |
Το καλυτερο που ακουσα μεχρι τωρα!
Ταπεινη μου αποψη ειναι να μην το τραβαμε πολυ το θεμα γιατι ηδη εχουμε αρχισει συζητησεις που ειναι πολυ θετικες!Ετσι και αλλιως ο καθενας θα προβαλλει αυτη που θεωρει καλυτερη και θα γινει ενα μπαχαλο
Γνωμη μου  |
Ελπιζω να μην παρεξηγηθηκαν τα λεγομενα μου............ θεωρω οτι εφοσον οπως λες εχουν γινει καποιες επαφες (που καλως κατεμενα εγιναν) ειναι λογικο ο καθενας να περιμενει τα αποτελεσματα των συζητησεων και εαν τον συμφερει να προχωρησει σε συνεργασια με την συγκεκριμενη ασφαλιστικη!
Απλα η κουβεντα πηγε σε 2-3 ονοματα εταιριων και καλως καποια παιδια που ειχαν/εχουν συνεργασια με αυτες, κατεθεσαν τις αποψεις τους! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 04 Απρ 2005, 23:19:39 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
γιατι να παρεξηγηθουν???καμια σχεση!
Απλα λεω πως 2-3 εχουν παρει μερος στην συζητηση αυτη....αν αρχισουν και λενε οοοολοι την δικη τους (ή καποια αλλη ασφαλιστικη)θα αρχισουν οι διαφωνιες κτλ κτλ κτλ!
Γι'αυτο λεω πως θα πρεπει (πιστευω) να περιμενουμε για να δουμε τι θα γινει 
www.secret-rooms.gr |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
pygolabida (Γιάννα) Τρελλαμένο μέλος

Fiat 500άκι C 1.4 100hp 16V Lounge
Ένταξη: 05 Αύγ 2004 Δημοσιεύσεις: 824 Τόπος: London
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Απρ 2005, 22:59:19 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ΠΡΟΣΟΧΗ-ΠΡΟΣΟΧΗ στα ακόλουθα:
Η ΑΣΤΡΑ έχει μπράβους, έτσι ώστε να σου κόβεται η φόρα όταν μπαινοβγαίνεις μήνες τουλάχιστον για να πληρωθείς...
Επίσης μακριά από τις: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ , ΓΑΛΑΞΙΑΣ , ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ , COMMERCIAL VALUE , ΕΓΝΑΤΙΑ , ΑΙΓΑΙΟΝ , ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ και ΑΡΓΟΝΑΥΤΙΚΗ.
Κατά τη γνώμη συνάδελφου ειδικού στις ασφάλειες, κορυφαίες σε θέματα αποζημιώσεων είναι:
1) AIG NATIONAL UNION
2) INTERAMERICAN
3) INTERNATIONAL
4) EΘΝΙΚΗ
5) ΦΟΙΝΙΞ
6) ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|