PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Γιατί μαγκώνουν οι ταχύτητες?
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Δεκ 2004, 00:15:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η πρώτη (χωρίς γκάζι) μπαίνει εύκολα μόνο όταν είναι τελείως ακίνητο το αυτοκίνητο. Αν και πάλι σκαλώνει (συμβαίνει!) βάζεις δευτέρα, αφήνεις λίγο συμπλέκτη να τσουλίσει ελάχιστα και ξαναπροσπαθείς για πρώτη!

Αλλά κατέβασμα σε 1η δεν ξανάγινε!!! Μία φορά χρειάστηκα τέτοιο πράμα και ήταν απίστευτα ανηφορικό πέταλο, πολύ κλειστό, και ήμουν με 5 άτομα.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Δεκ 2004, 17:28:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ultra-one έγραψε:
netblaster έγραψε:

H 316Ci της μανας μου...... Το σασμαν της ειναι τοσο "δεκτικο" που μια φορα, καταλαθος, κουμπωσα απο 5η, 1η (πηγαινα, επιβραδυνοντας, γυρω στα 60km/h) χωρις να σκαλωσει πουθενα ο λεβιες!!!

Ξέχασες όμως ότι η 316 είναι πισωκίνητη με το κιβώτιο ΑΚΡΙΒΩΣ απο κάτω από το λεβιέ χωρίς μοχλούς βραχίονες κλπ που έχουν τα μπροστινοκίνητα!Shocked
Είναι ΚΑΝΟΝΑΣ ότι τα πισωκίνητα (Ίσως εκτος από τα χειροκίνητα της Mercedes....) έχουν καλύτερους επιλογείς!

Όπως κάναμε με τα φορτηγά στο στρατό! Twisted evil

Εχεις δικιο σαυτο!!! Αλλη δομη εχουν τα πισωκινητα...

Υπαρχουν ομως και μπροστοκουνες, οπως πχ το Focus (που δεν το παω καθολου σαν αμαξι καταλλα) που εχουν σασμαν για σεμιναριο (για καθημερινο αυτοκινητο)!!! Μπορει να εχει σχεσεις τοσο μακριες οσο τα φορτηγα στο στρατο, αλλα εχει αισθηση και ευκολια στα ανεβοκατεβασματα οσο λιγα και πολυ ακριβοτερα αυτοκινητα!!! Ανετα θα το συγκρινα με το σασμαν της BMW για παραδειγμα!!!

Και ειναι καλο τωρα η οδηγηση του αυτοκινητου μας να μας θυμιζει κατι τετοιο, οπως το περιγραφεις??? Shocked

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Δεκ 2004, 14:09:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

netblaster έγραψε:
ultra-one έγραψε:

Όπως κάναμε με τα φορτηγά στο στρατό! Twisted evil

Και ειναι καλο τωρα η οδηγηση του αυτοκινητου μας να μας θυμιζει κατι τετοιο, οπως το περιγραφεις??? Shocked

Σίγουρα δεν είναι καλό! Απλά εννοούσα ότι για να κατεβάσεις πρώτη πρέπει να ανεβάσεις στροφές για να συνχρονίσει με τις στροφές του κινητήρα πριν την καρφώσεις. Cool

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

Ένταξη: 31 Οκτ 2004
Τόπος: Νικαια city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Ιαν 2005, 00:17:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πάντως αν αλλάξεις βαλβολίνες καλυτερεύει αρκετά. προτιμήστε συνθετικές
αλλά με ίδια ρευστότητα με το δικό του.

κοιταξτε και στο τοπικ με τις βαλβολινες.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 (ΑΝΤΩΝΗΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

PEUGEOT 307 1600cc

Ένταξη: 05 Νοέ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Ιαν 2005, 00:08:55    Θέμα δημοσίευσης: προβλημα με σασμαν Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπερα Πεζουκλες

θα ηθελα την βοηθεια οποιος μπορει σε ενα σοβαρο προβλημα που μου ετυχε στο 307 μου.
Με λιγα λογια εχω προβλημα με το κιβωτιο μου ταχυτητων με δυσκολια κουμπονουνε σχεδον ολες οι ταχυτητες και με οποια διποτε ταχυτητα πηγαινω να αναφερω το εξης το 307μου το εχω 2,5χρονια και εχει κανει μονο 15.000χλμ(λογω εταιρικου αυτοκινητου).
Εβγαλα συμπερασμα οτι εχει προβλημα γιατι τυχαινει και ο κολλητος μου φιλοσ εχει 307 και ταχυτητεσ του μπαινουν αψογα χωρις να χρειαζετε να το πατησης μεχρι τερμα το ντεμπραγιαζ να τονισω οτι εχει τα διπλασια χλμ απο εμενα.
Απο τι εμαθα απο γυρω εχουν εμφανιστει σε μερικα 307 με ελλατωματικα σασμαν οι οποιοι βεβαια ηταν τυχεροι και ηταν μεσα στην εγγυηση και τουσ το αλλαξανε, τωρα στην δικια μου περιπτωση δε ξερω τη θα γινει παντοσ θα το φτασω μεχρι τερμα με τη Πεζο γιατι ειναι αδικαιολογητη η βλαβη για τοσα λιγα χλμ..
Γι' αυτο αγαπητη συναδελφοι προσεξτετο παραπολυ το συγκεκριμενο προβλημα γιατι το κοστοσ για αλλαγη σασμαν ειναι παρα πολυ.
Παντος φιλη μου με μαγαλη μου λοιπη εαν δεν βρω ακρη με την Πεζο θα το πουλησω και παλυ διστυχωσ θα αλλαξω στρατοπεδο(τονιζω οτι εμαι φανατικος πεζουδακιας).
ευχαριστω που με ακουσατε οποιος εχει καποια ιδεα στο προβλημα μου θα ηθελα να μου την πει.
Υ.Σ.αυριο θα παω στη πεζο να δω τι θα γινει

ΑΝΤΩΝΗΣ PEUGEOT 307
Επιστροφή στην κορυφή
fteriman (sam)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1.6 gti '04

Ένταξη: 02 Σεπ 2004
Τόπος: αιγιο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Ιαν 2005, 01:49:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τι να σου πω φιλε μου, ελπιζω να βρεις ακρη.στο 206 μου ειχα και εγω δυσκολια στο κουμπωμα οταν ειναι κρυο αλλα υστερα απο αναφορα στο συνεργειο στην επισκεξη εγγυησης μου λιπαναν τον κεντρικο συνδεσμο του σαζμαν και μαλιστα μου ειπαν οτι επειδη βρισκεται σχετικα εκθετος πιανει ευκολα νερα ,αλατια και αυτο δυσκολευει την επιλογη των σχεσεων.το αποτελεσμα της λιπανσης ηταν να δω αισθητη βελτιωση στο κουμπωμα με κρυες βαρβολινες γιατι οταν ανεβαζουν θερμοκρασια το κιβωτιο δουλευει σωστοτατα.θα σου προτεινα να κανεις την θδια υποδειξη στο συνεργειο σου με ταυτοχρονη αλλαγη βαρβολινων με elf,motul οπως αλλωστε εχουν προτεινει και οι προλαλεισαντες.
Επιστροφή στην κορυφή
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 (ΑΝΤΩΝΗΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

PEUGEOT 307 1600cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Ιαν 2005, 09:29:57    Θέμα δημοσίευσης: βαλβολινες Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημερα Πεζουκλες

Εχω καλα νεα πηγα σημερα απο την πεζο και μου αλλαξανε τισ βαλβολινες το αυτοκινητο επανηλθε στα κανονικα του, ο λογως που το επαθα ειναι η απο υγρασια ή απο νερα σε καποια εντονη βροχη οι βαλβολινες που μου βαλανε ειναι τις SHELL, θα κανω μερικα χλμ με αυτες και μετα σκεφτομαι να τις αλλαξω με CASTROL οι οποια εχει συνεργασια με την Πεζο.

ΑΝΤΩΝΗΣ PEUGEOT 307
Επιστροφή στην κορυφή
klain (giorgos)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 1.4 (16V) SpPk (2006)

Ένταξη: 08 Ιούν 2003
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Ιαν 2005, 15:23:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δέν είναι λοιπόν μόνο τα 206 προβληματικά στις βαλβολίνες...
Πιστεύω πως θα έπρεπε στο βιβλίο συντήρησης να λέει:
"Αλλαγή βαλβολίνης : 0km"
Να πηγαίνεις να παίρνεις το τουτού και εκείνη την ώρα να σου βάζουνε και καινούριες βαλβολίνες... Τουλάχιστον να μην παιδεύεσαι με τα πέρα δώθε Evil

Για δες καιρό που διάλεξε.. ο χάρος να το πάρει...
Farewell 206 Xs (8V) 1,4 (2003)
Silly
Επιστροφή στην κορυφή
Δημήτριος (Δημήτρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 XS 1.6 16v (2001)

Ένταξη: 24 Ιαν 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Ιαν 2005, 17:17:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Προτείνω 3 λύσεις για το σαζμάν :

1) Αλλαγή βαλβολίνης (συνθετική της σειράς 75w-80)
2) Συγχρονισμό στα κατεβάσματα. Όχι σπουδαία πράγματα, απλά μια ξερογκαζιά πριν το κατέβασμα. Γλυτώνεις την φθορά σε συγχρονιζέ, συμπλέκτη και άλλα παρελκόμενα, όσο φιλόδοξο και αν είναι το κατέβασμα...
3) Αποφυγή καρφωτών αλλαγών (π.χ. 1η - 2α σε κόντρες) και άλλων τέτοιων καγκουριών Rolling eyes γιατί δεν θα αργήσει η στιγμή που θα πάρετε συγχρονιζέ - κόμπλερ - ρουλεμάν - γρανάζια - κορωνοπηνία - ημιαξόνια - σταυρούς κ.τ.λ. στο χέρι και μετά θα τρέχετε!!!

Τα 2 τελευταία ισχύουν λίγο πολύ για όλα τα καθημερινά αυτοκίνητα...

Ένα 206 την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Bluewinter 
Μέλος
Μέλος

206 gti

Ένταξη: 01 Σεπ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Ιαν 2005, 22:32:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω παιδιά έκανα πρόσφατα service στα 30.000 χιλ, άλλαξα βαλβολίνη στο σασμάν (SF 5288 75W/80W) στην Peugeot
και ομολογώ η διαφορά στο ‘’κούμπωμα’’ των ταχυτήτων είναι αισθητή!!
Τουλάχιστον πολύ καλυτέρα από ότι πριν και με λίγη καλύτερη συμπεριφορά στις αλλαγές δεν ακούγεται τίποτα!! Exclamation
Επιστροφή στην κορυφή
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 (ΑΝΤΩΝΗΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

PEUGEOT 307 1600cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 08 Ιαν 2005, 01:07:51    Θέμα δημοσίευσης: βαλβολινες Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλησπερα πεζουκλες

για δωστε μου μια ιδεα ποια αλλη βαλβολινη να χρησημοποιησω εκτος απο αυτην που χρησημοποιει η πεζο εδω στην Ελλαδα γιατι δεν εχει καμια σχεση με την μαρκα που δινει να χρησημοποιεθει η πεζο εξω εχω ακουσει για Εlf ισχυει¨?

ΑΝΤΩΝΗΣ PEUGEOT 307
Επιστροφή στην κορυφή
Δημήτριος (Δημήτρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 XS 1.6 16v (2001)

Ένταξη: 24 Ιαν 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 08 Ιαν 2005, 15:02:21    Θέμα δημοσίευσης: Re: βαλβολινες Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΑΝΤΩΝΗΣ 307 έγραψε:
καλησπερα πεζουκλες

για δωστε μου μια ιδεα ποια αλλη βαλβολινη να χρησημοποιησω εκτος απο αυτην που χρησημοποιει η πεζο εδω στην Ελλαδα γιατι δεν εχει καμια σχεση με την μαρκα που δινει να χρησημοποιεθει η πεζο εξω εχω ακουσει για Εlf ισχυει¨?

Τα αυτοκίνητα βγάινουν από τα εργοστάσια με λιπαντικό και βαλβολίνες. Οι αντιπροσωπείες δεν επεμβαίνουν σε αυτά.
Τώρα, για το τι θα βάλουν στο service, εξαρτάται με ποια εταιρία είναι συμβεβλημένες οι εδώ αντιπροσωπείες.

Πάντως η Elf TRP 75w-80 (δεν ξέρω ποιος την προτείνει) με άφησε πολύ ευχαριστημένο!

Ένα 206 την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα!
Επιστροφή στην κορυφή
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 (ΑΝΤΩΝΗΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

PEUGEOT 307 1600cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 09 Ιαν 2005, 07:55:02    Θέμα δημοσίευσης: μαλλον προβλημα με δισκοπλατο Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλημερα πεζουκλες

παιδια για ψαχτητε και με δισκοπλατο εαν σασ σκαλωνουν εντονα οι ταχυτητες απο τι καταλαβα απο ενα αλλο τοπικ(προβληματα307) μερικα 307 πρεπει να εχουν βγει με ελλατωματικα δισκοπλατο.
Παντος παιδια ειναι απαραδεκτα τα σερβις ειναι εντελοσ ασχετοι Evil Evil , χωρισ να κανουνε ελεγχο εαν φταιει τιποτα αλλο μου ειπανε οτι φταινε οι βαλβολινες εχουν παρει υγρασια ακουσον ακουσον(καλα δε ξερουν οτι ειναι συνθετικες και δεν υπαρχει τετοιο θεμα ) και μου αλλαξανε τι βαλβολινες πεταμενα λεφτα 33€. Απο Δευτερα ομωσ θα παω σε αλλο συνεργειο καλα θελω να ξερω η Λιον οταν βλεπει οτι υπαρχουν μερικα προβληματα σε ολα τα πεζο μιλαμε δεν τα αναφερει στα συνεργεια να ειναι ενημερη να μην ταλαιπορουν τουσ πελατες τησ.
Δυστιχωσ ειμαστε στην Ελλαδα. Crying or Very sad Crying or Very sad

ΑΝΤΩΝΗΣ PEUGEOT 307
Επιστροφή στην κορυφή
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 26 Μάρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Ιαν 2005, 14:22:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αγόρασα από το μαγαζί στη Θηβών βαλβολίνες Elf TRP 75w-80 έναντι 11€ το λίτρο.
Τις έβαλα χθες αλλά ακόμα δεν το έχω κινήσει πολύ το αμάξι για να δω διαφορά. Θα σας πω εντυπώσεις σε κανα δυο μερούλες Wink

®
Επιστροφή στην κορυφή
dor (dora)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 xs 1.4 90hp

Ένταξη: 04 Σεπ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Ιαν 2005, 15:36:36    Θέμα δημοσίευσης: Re: μαλλον προβλημα με δισκοπλατο Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έγω που μόλις το πήρα με 3.000χλμ έκαψε δίσκο-πλατό-ντίζα συμλέκτη τι να πώ?Μου άλλαξαν δίσκο-πλατό-ντίζα συμλέκτη και πάλι σκαλώνει έντονα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Ιαν 2005, 20:23:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

crusader έγραψε:
Τις έβαλα χθες αλλά ακόμα δεν το έχω κινήσει πολύ το αμάξι για να δω διαφορά. Θα σας πω εντυπώσεις σε κανα δυο μερούλες Wink

Σπύρο σε παρακαλώ ξανα πες που είναι περίπου αυτό το μαγαζί στην θηβών. Να του αναφέρω τίποτα για το club ??? μήπως μας κάνει καλύτερη τιμή ??? Wink
Επιστροφή στην κορυφή
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Ιαν 2005, 09:40:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DIMCHRI έγραψε:
crusader έγραψε:

Σπύρο σε παρακαλώ ξανα πες που είναι περίπου αυτό το μαγαζί στην θηβών. Να του αναφέρω τίποτα για το club ??? μήπως μας κάνει καλύτερη τιμή ??? Wink

Φυσικά και να του αναφέρεις ότι είσαι μέλος του club Δημήτρη!

Το μαγαζί είναι Θηβών 407 στο Αιγάλεω.
Είναι καθώς κατεβαίνεις τη Θηβών από Περιστέρι προς Πειραιά, μεταξύ Καβάλας και Ιεράς Οδού, 200 μέτρα πριν από την Ιερά Οδό στο δεξί σου χέρι.
(έχει πολλά αυτοκόλλητα λιπαντικών προϊόντων στη τζαμαρία)

Τα τηλέφωνα του μαγαζιού είναι 210 5985883, 210 5315388, 210 5815000.

®
Επιστροφή στην κορυφή
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Ιαν 2005, 18:34:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

είσαι και ο πρώτος ! Wink

πάω τώρα να πάρω και να βαλω.
Επιστροφή στην κορυφή
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Ιαν 2005, 09:37:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπόν εγώ 2 ημέρες τώρα με τις Elf TRP 75w-80 έχω δει μεγάλη διαφορά προς το καλύτερο σε σχέση με πριν, ειδικά όταν ζεσταθούν, αλλά ακόμα και όταν είναι κρύο το αμάξι. Wink

®
Επιστροφή στην κορυφή
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Ιαν 2005, 10:37:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

crusader έγραψε:
Λοιπόν εγώ 2 ημέρες τώρα με τις Elf TRP 75w-80 έχω δει μεγάλη διαφορά προς το καλύτερο σε σχέση με πριν, ειδικά όταν ζεσταθούν, αλλά ακόμα και όταν είναι κρύο το αμάξι. Wink

επειδη χτες δεν πρόλαβα να τις πάρω θα πάω σήμερα περνώντας από εκεί και μετά θα έρθω στο στέκι.

επειδή ξέχασα χτες να τον ρωτήσω , τις βάζει και όλας τις βαλβολίνες ή μονο της πουλάει?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης