Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
nikapos Μέλος

rallye - 307
Ένταξη: 15 Ιαν 2003 Δημοσιεύσεις: 117 Τόπος: athens
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 15 Δεκ 2004, 10:21:44 Θέμα δημοσίευσης: Πρόστιμα παρκαρίσματος απο Πάτρα |
|
|
ακουσα χθες στο ραδιο οτι λαμβανουν διαφοροι προστιμα παρκαρισματος απο πατρα, χωρις να εχουν υποπεσει σε παραβαση. πολλοι απο αυτους δεν εχουν παει ποτε στην πατρα. το ακουσα στον αντ1 στην εκπομπη του τριανταφυλλοπουλου κι ακουσα οτι καποιος προσπαθει να μαζεψει ολες τις περιπτωσεις για να κινηθουν νομικα. θα προσπαθησω να βρω το τηλ να το δημοσιευσω..
pour que l' automobile soit toujours un plaisir |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Ghost Dog (John Φυστίκης) Ταμίας

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130
Ένταξη: 18 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 5423 Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 15 Δεκ 2004, 10:35:10 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τι αλλο θα ακουσουμε Θεε μου;;;
Που θα φτασει η μ@λ@&!@ τους... (Ξεκαρφωτο:Χθες ημουν στην τροχαια και για κανα 3ωρο.......... ψαχναμε μια κληση!)
Για κανε τον κοπο και στειλ'το, μπορει σε καποιον να φανει πολυ χρησιμο  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
netblaster (Γιώργος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)
Ένταξη: 14 Νοέ 2003 Δημοσιεύσεις: 1763 Τόπος: Αθήνα-Άλιμος
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Δεκ 2004, 00:58:32 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Παιδες αυτα γινονται και στην Αθηνα!!! Οπως εχω ξαναγραψει σε αλλο topic, μου ηρθε μια κληση σπιτι για το αυτοκινητο της μανας μου, το οποιο βρισκεται στον Πυργο Ηλειας!!! Η κληση ηταν για παρανομο παρκαρισμα στο κεντρο της Αθηνας σε εργασιμη μερα, πραγμα που αποκλειει να ηταν καποιος απτους γονεις μου Αθηνα (η μανα μου δεν οδηγει σε εθνικη κιολας, ασε που αν ηταν καποιος θα το ηξερα)!!! Εννοειται οτι προερχοταν απο τη δημοτικη αστυνομια και οχι απο την τροχαια!!! Δεν ξερω...ισως να το εκλεψε καποιος για ενα ταξιδακι μεχρι Αθηνα και να το ξαναγυρισε!!! Απιστευτο κιομως αληθινο!!!
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Recifees (Γιαννης) Τρελλαμένο μέλος

206 BlueBird 1.600.000 κεκ
Ένταξη: 07 Νοέ 2003 Δημοσιεύσεις: 491
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Δεκ 2004, 01:15:04 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Η να έχουν βγάλει ψευτικες πινακίδες για να κυκλοφορήσουν/πουλήσουν κλεμμένα ...υπήρχε περίπτωση ταξιτζή εν Αθήναις να έχει μπροστά του ταξί με τον δικό του αριθμό κυκλοφορίας 
Με την ρόδα στον αέρα ... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
netblaster (Γιώργος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)
Ένταξη: 14 Νοέ 2003 Δημοσιεύσεις: 1763 Τόπος: Αθήνα-Άλιμος
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Δεκ 2004, 01:25:49 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μωρε καλα θαταν αν ηταν ετσι...Αλλα οταν γραφουν την κληση δεν ξεστραβωνονται να δουν αν η πινακιδα ειναι "αυθεντικη" η οχι??? Μια σφραγιδα ΝΑ εχει... Εκτος, αν στις πλαστες βγαζουν μεχρι και τη σφραγιδα πανω...Τοτε εχετε γεια βρυσουλες...
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
sps (Spyros) Έχω ξεφύγει !!!

206 XS Ε10
Ένταξη: 22 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 3013
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Δεκ 2004, 10:30:24 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ενταξει, δεν ειναι ακριβως ετσι τα πραγματα!
Οντως πρεπει να εχουν γινει λαθη απο την πλευρα του δημου αλλα το ποσοστο ειναι πολυ μικρο για το μεγεθος και τον ογκω των κλησεων.Μιλαμε για χιλιαδες κλησεις.
Και ερχεται μετα ο Ευαγγελατος και ο Τριανταφυλλοπουλοςκαι το τοσο το κανουν ΤΟΣΟ.Ξερετε η γνωστη αλητεια των δημοσιογραφων που ψοφανε για τηλεθεαση.
Εγω σου λεω πχ οτι σταλθηκαν 5 λαθος κλησεις απο το συνολο των 5000 κλησεων.
Ε, θα παει ο Ευαγγελατος θα βρει αυτους τους 5 και θα κανει ρομπα ολοκληρο Δημο Πατρας, οτι τιποτα δε λειτουργει, μπαχαλο κλπ.
Γιατι δε βγαινουν οι δημοσιογραφισκοι να πουν οτι υπαρχουν καραγκιοζηδες που χρωστανε πανω απο 3000 ευρω σε κλησεις που ποτε δεν ειχαν πληρωσει, και τους κανει ατοκο διακανονισμο ο δημος?
ΥΓ.Δεν εχω κανενα συμφερον απο το Δημο, απλα δε μπορω τη γελοιοτητα ορισμενων δημοσιογραφων πλεον.
Ε ναι ειμαι προκατηλημενος μαζι τους  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kanelj (Γιαννης) Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?
Ένταξη: 27 Μάρ 2003 Δημοσιεύσεις: 2206 Τόπος: Γαλατσι
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Δεκ 2004, 10:41:20 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
sps έγραψε: | Ενταξει, δεν ειναι ακριβως ετσι τα πραγματα!
Ε, θα παει ο Ευαγγελατος θα βρει αυτους τους 5 και θα κανει ρομπα ολοκληρο Δημο Πατρας, οτι τιποτα δε λειτουργει, μπαχαλο κλπ.
|
Βασικα περιπου 130 κλησεις ηταν λαθος για αυτοκινητα ΜΟΝΟ με αθηναικες πινακιδες 
www.secret-rooms.gr |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
sps (Spyros) Έχω ξεφύγει !!!

206 XS Ε10
Ένταξη: 22 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 3013
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Δεκ 2004, 11:00:28 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
kanelj έγραψε: | sps έγραψε: | Ενταξει, δεν ειναι ακριβως ετσι τα πραγματα!
|
Βασικα περιπου 130 κλησεις ηταν λαθος για αυτοκινητα ΜΟΝΟ με αθηναικες πινακιδες  |
οκ!
Απλα να ξεκαθαρισω πως αυτες οι κλησεις ειναι πολλων ετων και απληρωτες, και τωρα ο δημος κανει ενα ξεκαθαρισμα και για αυτο τις στελνει ολες μαζι σε ολους τους παραβατες.
Οποτε απο τις 130 κλησεις φαντασου ποσες απο αυτες μπορει να ειχαν δωθει σε προηγουμενο ιδιοκτητη αυτοκινητου.Θελω να πω πως μπορει το αυτοκινητο να αλλαξε χερια και να την ειχε κανει ο προηγουμενος το 1995 πχ
Τελικα παντα η αληθεια ειναι καπου στη μεση. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
gianic (Γιάννης) Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8
Ένταξη: 02 Ιούλ 2004 Δημοσιεύσεις: 835 Τόπος: Αγ.Παρασκευη
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 22 Δεκ 2004, 03:59:01 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
πριν μερικες μερες πηρα κληση για παρανομο παρκαρισμα στην πατρα 65.50 ευρω . φυσικα δεν εμποδιζα κανεναν αλλα τους ειχαν πιασει ολους με τη σειρα οι κεφτεδες . Και πεστε με μου εσεις οι πατρινοι ... που να το βαλω σαββατο βραδυ ? στον κ*** μου? θα ταν μια καλη λυση .
bye bye cc , welcome miata
Fuck army... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|