PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Πρόστιμα παρκαρίσματος απο Πάτρα

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
nikapos 
Μέλος
Μέλος

rallye - 307

Ένταξη: 15 Ιαν 2003
Τόπος: athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Δεκ 2004, 10:21:44    Θέμα δημοσίευσης: Πρόστιμα παρκαρίσματος απο Πάτρα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ακουσα χθες στο ραδιο οτι λαμβανουν διαφοροι προστιμα παρκαρισματος απο πατρα, χωρις να εχουν υποπεσει σε παραβαση. πολλοι απο αυτους δεν εχουν παει ποτε στην πατρα. το ακουσα στον αντ1 στην εκπομπη του τριανταφυλλοπουλου κι ακουσα οτι καποιος προσπαθει να μαζεψει ολες τις περιπτωσεις για να κινηθουν νομικα. θα προσπαθησω να βρω το τηλ να το δημοσιευσω..

pour que l' automobile soit toujours un plaisir
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Δεκ 2004, 10:35:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι αλλο θα ακουσουμε Θεε μου;;;
Που θα φτασει η μ@λ@&!@ τους... (Ξεκαρφωτο:Χθες ημουν στην τροχαια και για κανα 3ωρο.......... ψαχναμε μια κληση!) Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil
Για κανε τον κοπο και στειλ'το, μπορει σε καποιον να φανει πολυ χρησιμο Wink
Επιστροφή στην κορυφή
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Δεκ 2004, 00:58:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδες αυτα γινονται και στην Αθηνα!!! Οπως εχω ξαναγραψει σε αλλο topic, μου ηρθε μια κληση σπιτι για το αυτοκινητο της μανας μου, το οποιο βρισκεται στον Πυργο Ηλειας!!! Shocked Η κληση ηταν για παρανομο παρκαρισμα στο κεντρο της Αθηνας σε εργασιμη μερα, πραγμα που αποκλειει να ηταν καποιος απτους γονεις μου Αθηνα (η μανα μου δεν οδηγει σε εθνικη κιολας, ασε που αν ηταν καποιος θα το ηξερα)!!! Εννοειται οτι προερχοταν απο τη δημοτικη αστυνομια και οχι απο την τροχαια!!! Δεν ξερω...ισως να το εκλεψε καποιος για ενα ταξιδακι μεχρι Αθηνα και να το ξαναγυρισε!!! Απιστευτο κιομως αληθινο!!!

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Recifees (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 BlueBird 1.600.000 κεκ

Ένταξη: 07 Νοέ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Δεκ 2004, 01:15:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η να έχουν βγάλει ψευτικες πινακίδες για να κυκλοφορήσουν/πουλήσουν κλεμμένα ...υπήρχε περίπτωση ταξιτζή εν Αθήναις να έχει μπροστά του ταξί με τον δικό του αριθμό κυκλοφορίας Shocked

Με την ρόδα στον αέρα ...
Επιστροφή στην κορυφή
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Δεκ 2004, 01:25:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μωρε καλα θαταν αν ηταν ετσι...Αλλα οταν γραφουν την κληση δεν ξεστραβωνονται να δουν αν η πινακιδα ειναι "αυθεντικη" η οχι??? Μια σφραγιδα ΝΑ εχει... Εκτος, αν στις πλαστες βγαζουν μεχρι και τη σφραγιδα πανω...Τοτε εχετε γεια βρυσουλες...

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Δεκ 2004, 10:30:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ενταξει, δεν ειναι ακριβως ετσι τα πραγματα!
Οντως πρεπει να εχουν γινει λαθη απο την πλευρα του δημου αλλα το ποσοστο ειναι πολυ μικρο για το μεγεθος και τον ογκω των κλησεων.Μιλαμε για χιλιαδες κλησεις.

Και ερχεται μετα ο Ευαγγελατος και ο Τριανταφυλλοπουλοςκαι το τοσο το κανουν ΤΟΣΟ.Ξερετε η γνωστη αλητεια των δημοσιογραφων που ψοφανε για τηλεθεαση.

Εγω σου λεω πχ οτι σταλθηκαν 5 λαθος κλησεις απο το συνολο των 5000 κλησεων.
Ε, θα παει ο Ευαγγελατος θα βρει αυτους τους 5 και θα κανει ρομπα ολοκληρο Δημο Πατρας, οτι τιποτα δε λειτουργει, μπαχαλο κλπ.

Γιατι δε βγαινουν οι δημοσιογραφισκοι να πουν οτι υπαρχουν καραγκιοζηδες που χρωστανε πανω απο 3000 ευρω Shocked σε κλησεις που ποτε δεν ειχαν πληρωσει, και τους κανει ατοκο διακανονισμο ο δημος?

ΥΓ.Δεν εχω κανενα συμφερον απο το Δημο, απλα δε μπορω τη γελοιοτητα ορισμενων δημοσιογραφων πλεον.
Ε ναι ειμαι προκατηλημενος μαζι τους Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Δεκ 2004, 10:41:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sps έγραψε:
Ε, θα παει ο Ευαγγελατος θα βρει αυτους τους 5 και θα κανει ρομπα ολοκληρο Δημο Πατρας, οτι τιποτα δε λειτουργει, μπαχαλο κλπ.

Βασικα περιπου 130 κλησεις ηταν λαθος για αυτοκινητα ΜΟΝΟ με αθηναικες πινακιδες Exclamation Exclamation Cool Cool Cool Cool Cool

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Δεκ 2004, 11:00:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kanelj έγραψε:
sps έγραψε:

Βασικα περιπου 130 κλησεις ηταν λαθος για αυτοκινητα ΜΟΝΟ με αθηναικες πινακιδες Exclamation Exclamation Cool Cool Cool Cool Cool

οκ!
Απλα να ξεκαθαρισω πως αυτες οι κλησεις ειναι πολλων ετων και απληρωτες, και τωρα ο δημος κανει ενα ξεκαθαρισμα και για αυτο τις στελνει ολες μαζι σε ολους τους παραβατες.
Οποτε απο τις 130 κλησεις φαντασου ποσες απο αυτες μπορει να ειχαν δωθει σε προηγουμενο ιδιοκτητη αυτοκινητου.Θελω να πω πως μπορει το αυτοκινητο να αλλαξε χερια και να την ειχε κανει ο προηγουμενος το 1995 πχ Wink

Τελικα παντα η αληθεια ειναι καπου στη μεση.
Επιστροφή στην κορυφή
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

Ένταξη: 02 Ιούλ 2004
Τόπος: Αγ.Παρασκευη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Δεκ 2004, 03:59:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πριν μερικες μερες πηρα κληση για παρανομο παρκαρισμα στην πατρα 65.50 ευρω . φυσικα δεν εμποδιζα κανεναν αλλα τους ειχαν πιασει ολους με τη σειρα οι κεφτεδες . Και πεστε με μου εσεις οι πατρινοι ... που να το βαλω σαββατο βραδυ ? στον κ*** μου? θα ταν μια καλη λυση .

bye bye cc , welcome miata
Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης