PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

O Sidobre στο FASTER
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''

Ένταξη: 24 Μάϊ 2003
Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Σεπ 2004, 11:27:36    Θέμα δημοσίευσης: O Sidobre στο FASTER Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.xpphotoalbum.com/data/500/8755sidobre.jpg

FULL THROTLE....

NEW forum at www.btt.20m.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 26 Μάρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Σεπ 2004, 11:39:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πρώτη μούρη το animal! Wink
Ρίξε και καμιά φωτό όμως του πρόεδρου και του Λιο...

®
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Σεπ 2004, 12:05:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ωραίος ο πρόεδρας......!!!!!!!
Άντε και στον Στεφανή....!!!!!! (με το υπόλοιπο club παρέα όμως, ε;;;...)

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Σεπ 2004, 12:13:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συγχαρητήρια πρόεδρε...
Αν θες σε πάω μια κοντρίτσα... σε μασκώτ

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''

Ένταξη: 24 Μάϊ 2003
Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Σεπ 2004, 12:22:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

crusader έγραψε:
Πρώτη μούρη το animal! Wink
Ρίξε και καμιά φωτό όμως του πρόεδρου και του Λιο...

φωτο του Τασου δεν παιζει..
παρε Λιο να γουσταρεις !

κ ενα ενδιαφερον κομματι !

FULL THROTLE....

NEW forum at www.btt.20m.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Σεπ 2004, 13:09:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

teoman έγραψε:
Συγχαρητήρια πρόεδρε...
Αν θες σε πάω μια κοντρίτσα... σε μασκώτ

εεεεεεε, και εγώ μέσα σε αυτή την κόντρα....... Laughing Laughing Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Σεπ 2004, 13:14:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν έχει φωτό μου;; Πως στην τελευταία σελίδα έχει το animal....

Να σημειώσω ότι το αυτοκίνητο 0-100 έκανε 8,03 στην μία προσπάθεια και 8,07 στην άλλη με μέσο όρο 8,05. Mε την απαλειφή των δεκαδικών κακώς το γράψανε 8,1 γιατί οι μισές μονάδες δεν πηγαίνουν προς τα πάνω.

Γενικά καλά ήταν, με μια 4άδα άλλα λάστιχα θα είχα πολύ καλύτερους χρόνους (πιθανό ίσο με το RC στα 0-100) και βέβαια με το μπλοκέ όταν με το καλό μπει θα είναι ακόμα καλύτερα τα πράγματα.

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
dimzaf206 (Δημητρης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 XS 1.6 16V

Ένταξη: 17 Ιούλ 2003
Τόπος: Αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Σεπ 2004, 13:23:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπράβο Τάσο για το project σου! Οι μετρήσεις απέδειξαν αυτό που όλοι περιμέναμε, οτι δηλαδή το "ελληνικό" RC ελάχιστα υστερεί του αυθεντικού!
Γιατί όμως τα παληκάρια δεν δημοσίευσαν ιπποδύναμη και ροπή? Αν έχεις δικά σου στοιχεία καλό θα ήταν να τα δημοσιεύσεις για να καμαρώνουμε κι εμείς μαζί σου! Και πάλι συγχαρητήρια.
Επιστροφή στην κορυφή
p206xs2 (Γρηγόρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) XS (2003)

Ένταξη: 02 Οκτ 2003
Τόπος: Αθήνα, Νέος Κόσμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Σεπ 2004, 13:23:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τάσο τις εργοστασιακές επιδόσεις τις επαλήθευσες στην πράξη ή το περιοδικό τις είχε έτοιμες στο αρχείο;
Συγχαρητήρια για την μετατροπή.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Σεπ 2004, 13:42:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οι εργοσταστιακές μετρήσεις (και οι μετρήσεις του δικού μου) είναι του περιοδικού με το VBOX II.

Για την δύναμομέτρηση είναι μεγαλη ιστορία. Τώρα που δημοσιεύτηκε όλο το project θα γίνει αναλυτική περιγραφή στο Animal Project με δυναμομέτρηση συντομα.

Επιστροφή στην κορυφή
p206xs2 (Γρηγόρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Σεπ 2004, 13:55:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
Οι εργοσταστιακές μετρήσεις (και οι μετρήσεις του δικού μου) είναι του περιοδικού με το VBOX II.

Για την δύναμομέτρηση είναι μεγαλη ιστορία. Τώρα που δημοσιεύτηκε όλο το project θα γίνει αναλυτική περιγραφή στο Animal Project με δυναμομέτρηση συντομα.

Δηλαδή Τάσο πήρανε ένα 16άρι μαμά και το μετρήσανε ξανά για να δημοσιεύσουν τις εργοστασιακές επιδόσεις που αναφέρονται, ή απλώς είχαν έτοιμες τις επιδόσεις από παλαιότερο τεστ και απλώς τις ξανά-δημοσίευσαν;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
kavaliotis (Μάκης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 307 cc 1.6

Ένταξη: 01 Ιούν 2003
Τόπος: Καβάλα - Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Σεπ 2004, 04:27:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι μετατροπες εχουν γινει στο αμαξι? Και που μπορουμε να δουμε αυτο το αρθρο για την προεδραρα μας, ειναι σε κανενα περιοδικο με αμαξια???? Ποτε το πειραξες το αμαξι ??? Αντε πες να μαθουμε γιατι πρεπει να του εχεις ριξει τρελλα λεφτα για να φτανει το RC σε επιδοσεις!!!!!

StreetRacing is NOT a crime!
Επιστροφή στην κορυφή
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 26 Μάρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Σεπ 2004, 09:10:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kavaliotis έγραψε:
Τι μετατροπες εχουν γινει στο αμαξι? Και που μπορουμε να δουμε αυτο το αρθρο για την προεδραρα μας, ειναι σε κανενα περιοδικο με αμαξια???? Ποτε το πειραξες το αμαξι ??? Αντε πες να μαθουμε γιατι πρεπει να του εχεις ριξει τρελλα λεφτα για να φτανει το RC σε επιδοσεις!!!!!

Το λέει στον τίτλο. Θα το βρεις στο "FASTER"που κυκλοφορεί στα περίπτερα Wink

®
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Σεπ 2004, 09:27:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παντως προεδρε χωρις παρεξηγη το περιοδικκο που διαλεξες ειναι για τα κλαμματα....καμια σχεση με το drive.
ισως επειδη ειναι αρχη ακομα.... αν και εγω νομιζω οτι ειναι εντελως εκτος τοπου και χρονου οι τυποι και θα αποτυχουν...
kai μιλαω σε σχεση με αλλα tuning περιοδικα.
ισως επειδη ο βασιλακης -κουρουπακης συντακτης- εχει τοση σχεση με τις βελτιωσεις οση η γιαγια μου με το ιντερνετ Embarassed

και μια ερωτηση προεδρε ---αχ πως ακουγεται βαρυ-- - πλακα κανω οχι δε θελω.καταλαβαινω τι πηξιμο τρως-

ψαχνω σιγα σιγα για κορονωπηνιο καθοτι το προηγουμενο βγηκε μαπα ο τυπος
το 16/65 ειχες πει οτι βγαινει με μεγαλουσ και μικρους δορυφορους...πως τα ξεχωριζουμε??? τι ζηταμε για να μην μας δωσουν οποιο βρουν μπροστα τους...
στη πεζο μου ειπαν 350€ -18% φπα -10%εκπτωση διοτι σα μηχανολογος εχω κανει εναρξη επαγγελματος και τα παιρνω με τιμολογιο οπως τα συνεργεια!!! αρα 270 δε ξερω αν ετσι αξιζει να παρω μεταχειρισμενο.
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Σεπ 2004, 11:00:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kavaliotis έγραψε:

Τις μετατροπές τις γράφει στο τεύχος. ΠΡΟΣΟΧΗ μια διευκρίνηση, στην σελίδα που λέει "ΖΩΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ" έχει γίνει λάθος από το περιοδικό (άτιμοι γραφίστες) και στην μετάδοση κάναν copy-paste την μετάδοση του RC που είναι μερικές σελίδες πιο μετά... Εγώ φοράω κορώνα-πηνίο 16/65 (4,063).

Το καλύτερο απ'όλα είναι ότι το μεγαλύτερο μέρος των ανταλλακτικών είναι μεταχειρισμένα οπότε το κόστος έχει κυμανθεί σε πολύ χαμηλά επίπεδα (τουλάχιστον συγκριτικά με την απόδοση)

volvos έγραψε:
παντως προεδρε χωρις παρεξηγη το περιοδικκο που διαλεξες ειναι για τα κλαμματα....καμια σχεση με το drive.
ισως επειδη ειναι αρχη ακομα.... αν και εγω νομιζω οτι ειναι εντελως εκτος τοπου και χρονου οι τυποι και θα αποτυχουν...
kai μιλαω σε σχεση με αλλα tuning περιοδικα.
ισως επειδη ο βασιλακης -κουρουπακης συντακτης- εχει τοση σχεση με τις βελτιωσεις οση η γιαγια μου με το ιντερνετ

και μια ερωτηση προεδρε ---αχ πως ακουγεται βαρυ-- - πλακα κανω οχι δε θελω.καταλαβαινω τι πηξιμο τρως-

ψαχνω σιγα σιγα για κορονωπηνιο καθοτι το προηγουμενο βγηκε μαπα ο τυπος
το 16/65 ειχες πει οτι βγαινει με μεγαλουσ και μικρους δορυφορους...πως τα ξεχωριζουμε??? τι ζηταμε για να μην μας δωσουν οποιο βρουν μπροστα τους...
στη πεζο μου ειπαν 350έ -18% φπα -10%εκπτωση διοτι σα μηχανολογος εχω κανει εναρξη επαγγελματος και τα παιρνω με τιμολογιο οπως τα συνεργεια!!! αρα 270 δε ξερω αν ετσι αξιζει να παρω μεταχειρισμενο.

Για το περιοδικό δεν μπορώ να πω τίποτα. Εμένα δεν με χαλάει γιατί τα κείμενά τους είναι αρκετά σοβαρά, σε σχέση με άλλα περιοδικά βελτιώσεων. Επίσης, αυτό που με ενδιέφερε είναι η αξιοπιστία των μετρήσεων όπου έγιναν με το VBOX II που σημαίνει δορυφορικά. Θεωρώ ότι τελικά έχασα αφού θα μπορούσαν να γίνουν καλύτερες μετρήσεις αν το αυτοκίνητο δεν σπίναρε τόσο πολύ και χάναμε χρόνο (από το σπινάρισμα χάσαμε χρόνο στο 0-100, στο 400άρι και στο 1000άρι. Θεωρώ ότι θα μπορούσαν να γίνουν καλύτερες μετρήσεις) Σε αυτό όμως πιστεύω ότι φταίω περισσότερο εγώ αφού τα λάστιχα που έχω επιλέξει δεν είναι αντάξια του αυτοκινήτου (τελικά τα Yokohama AVS Sport είναι πολύ πιο μέτρια απ'όσο πίστευα).

Οσο αφορά το κωρονοπήνιο, μπορείς να πάρεις το δικό μου αφού προσανατολίζομαι για κάτι ακόμα πιο κοντό αφού οι στροφές ενδέχεται στο μέλλον να ανέβουν κι'άλλο. Η τιμή που σκέφτομαι να το δώσω είναι γύρω στα 150 ευρώ. Αυτό θα γίνει μόλις βρεθεί ένα 14/60...

Επιστροφή στην κορυφή
Recifees (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 BlueBird 1.600.000 κεκ

Ένταξη: 07 Νοέ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Σεπ 2004, 16:13:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Eνα δευτερο κάτω στο 0-100 και "κακή" Twisted evil σκιά του RC
Αντε και σε λιγότερα ...δευτερόλεπτα Very happy

Με την ρόδα στον αέρα ...
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Σεπ 2004, 17:07:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Προεδρε ποτε θα βρεθουμε να τα ανοιξουμε λιγο απο 0 μεχρι τελους Question Twisted evil Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
p206xs2 (Γρηγόρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Σεπ 2004, 17:51:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τάσο αν θες να πεις το συνολικό κόστος (αγορά ανταλλακτικών+τοποθέτηση) πόσο περίπου πήγε;
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Σεπ 2004, 18:50:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sidobre μια χιλιωειπωμενη ερωτηση. το γιοκο α. τι δεικτη ταχυτητας εχουν
β. οταν τα πηρες σου εδωσαν το 4σελιδο χαρτακι του ν.ι θεοχαρακης για 4χρονια εγγυηση??? το λεω μπας και ειναι απο αλλου...

επισης σε ερωτηση μια φορα στο λαστιχα μου - το εχω ξαναπει- μου εξηγησε οτι το γιοκο avs 17-18+διαστασεις δεν εχει καμια σχεση η εσωτερικη του δομη με το ιδιο avs π.χ σε 15αρα... απλα δηλαδη το ονομα και το σχημα του πελματος μενουν ιδια... η ενισχυση και η δομη του σκελετου ειναι διαφορετικη... διοτι σε 16-17 που το εχω δει με τα ματια μου -γνησιο ε...- ηταν το κατι αλλο το λαστιχο...για μενα με εξαιρεση τα πιρελλι τα καλα ειναι μακραν το τοπ λαστιχο

επισης δεν μου απαντησες πως ξεχωριζουμε το 16/65 με μικρους και μεγαλους δορυφορους...
Επιστροφή στην κορυφή
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Σεπ 2004, 21:41:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:

Οσο αφορά το κωρονοπήνιο, μπορείς να πάρεις το δικό μου αφού προσανατολίζομαι για κάτι ακόμα πιο κοντό αφού οι στροφές ενδέχεται στο μέλλον να ανέβουν κι'άλλο. Η τιμή που σκέφτομαι να το δώσω είναι γύρω στα 150 ευρώ. Αυτό θα γίνει μόλις βρεθεί ένα 14/60...

TI Question Question Question

ΕΓΩ ΕΓΩ ΕΓΩ Exclamation Exclamation Exclamation

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 1 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης