Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
PHSYBORG (HULK) Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''
Ένταξη: 24 Μάϊ 2003 Δημοσιεύσεις: 1109 Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
crusader (Σπύρος) Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 26 Μάρ 2004 Δημοσιεύσεις: 2806
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 24 Σεπ 2004, 11:39:43 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Πρώτη μούρη το animal!
Ρίξε και καμιά φωτό όμως του πρόεδρου και του Λιο...
® |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)
Ένταξη: 10 Οκτ 2002 Δημοσιεύσεις: 1865 Τόπος: Αμπελογκάρντεν
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 24 Σεπ 2004, 12:05:49 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ωραίος ο πρόεδρας......!!!!!!!
Άντε και στον Στεφανή....!!!!!! (με το υπόλοιπο club παρέα όμως, ε;;;...)
  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
teoman (Τεό) Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor
Ένταξη: 19 Αύγ 2002 Δημοσιεύσεις: 2143 Τόπος: Jurassic Park
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 24 Σεπ 2004, 12:13:27 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Συγχαρητήρια πρόεδρε...
Αν θες σε πάω μια κοντρίτσα... σε μασκώτ
Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
PHSYBORG (HULK) Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''
Ένταξη: 24 Μάϊ 2003 Δημοσιεύσεις: 1109 Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 24 Σεπ 2004, 12:22:22 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
crusader έγραψε: | Πρώτη μούρη το animal!
Ρίξε και καμιά φωτό όμως του πρόεδρου και του Λιο... |
φωτο του Τασου δεν παιζει..
παρε Λιο να γουσταρεις !
κ ενα ενδιαφερον κομματι !
FULL THROTLE....
NEW forum at www.btt.20m.com |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)
Ένταξη: 10 Οκτ 2002 Δημοσιεύσεις: 1865 Τόπος: Αμπελογκάρντεν
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 24 Σεπ 2004, 13:09:35 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
teoman έγραψε: | Συγχαρητήρια πρόεδρε...
Αν θες σε πάω μια κοντρίτσα... σε μασκώτ |
εεεεεεε, και εγώ μέσα σε αυτή την κόντρα....... 
  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Sidobre (Τάσος) Πρόεδρος - Webmaster

Peugeot 206 XS evo2
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 6846 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 24 Σεπ 2004, 13:14:02 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δεν έχει φωτό μου;; Πως στην τελευταία σελίδα έχει το animal....
Να σημειώσω ότι το αυτοκίνητο 0-100 έκανε 8,03 στην μία προσπάθεια και 8,07 στην άλλη με μέσο όρο 8,05. Mε την απαλειφή των δεκαδικών κακώς το γράψανε 8,1 γιατί οι μισές μονάδες δεν πηγαίνουν προς τα πάνω.
Γενικά καλά ήταν, με μια 4άδα άλλα λάστιχα θα είχα πολύ καλύτερους χρόνους (πιθανό ίσο με το RC στα 0-100) και βέβαια με το μπλοκέ όταν με το καλό μπει θα είναι ακόμα καλύτερα τα πράγματα.
If everything seems under control, you're just not going fast enough... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
dimzaf206 (Δημητρης) Μόλις έγραψα

206 XS 1.6 16V
Ένταξη: 17 Ιούλ 2003 Δημοσιεύσεις: 23 Τόπος: Αθηνα
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 24 Σεπ 2004, 13:23:20 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μπράβο Τάσο για το project σου! Οι μετρήσεις απέδειξαν αυτό που όλοι περιμέναμε, οτι δηλαδή το "ελληνικό" RC ελάχιστα υστερεί του αυθεντικού!
Γιατί όμως τα παληκάρια δεν δημοσίευσαν ιπποδύναμη και ροπή? Αν έχεις δικά σου στοιχεία καλό θα ήταν να τα δημοσιεύσεις για να καμαρώνουμε κι εμείς μαζί σου! Και πάλι συγχαρητήρια. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
p206xs2 (Γρηγόρης) Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) XS (2003)
Ένταξη: 02 Οκτ 2003 Δημοσιεύσεις: 273 Τόπος: Αθήνα, Νέος Κόσμος
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 24 Σεπ 2004, 13:23:33 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τάσο τις εργοστασιακές επιδόσεις τις επαλήθευσες στην πράξη ή το περιοδικό τις είχε έτοιμες στο αρχείο;
Συγχαρητήρια για την μετατροπή. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 206 XS evo2
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 24 Σεπ 2004, 13:42:00 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Οι εργοσταστιακές μετρήσεις (και οι μετρήσεις του δικού μου) είναι του περιοδικού με το VBOX II.
Για την δύναμομέτρηση είναι μεγαλη ιστορία. Τώρα που δημοσιεύτηκε όλο το project θα γίνει αναλυτική περιγραφή στο Animal Project με δυναμομέτρηση συντομα.
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 24 Σεπ 2004, 13:55:42 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Sidobre έγραψε: | Οι εργοσταστιακές μετρήσεις (και οι μετρήσεις του δικού μου) είναι του περιοδικού με το VBOX II.
Για την δύναμομέτρηση είναι μεγαλη ιστορία. Τώρα που δημοσιεύτηκε όλο το project θα γίνει αναλυτική περιγραφή στο Animal Project με δυναμομέτρηση συντομα. |
Δηλαδή Τάσο πήρανε ένα 16άρι μαμά και το μετρήσανε ξανά για να δημοσιεύσουν τις εργοστασιακές επιδόσεις που αναφέρονται, ή απλώς είχαν έτοιμες τις επιδόσεις από παλαιότερο τεστ και απλώς τις ξανά-δημοσίευσαν; |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kavaliotis (Μάκης) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 307 cc 1.6
Ένταξη: 01 Ιούν 2003 Δημοσιεύσεις: 487 Τόπος: Καβάλα - Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Σεπ 2004, 04:27:10 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τι μετατροπες εχουν γινει στο αμαξι? Και που μπορουμε να δουμε αυτο το αρθρο για την προεδραρα μας, ειναι σε κανενα περιοδικο με αμαξια???? Ποτε το πειραξες το αμαξι ??? Αντε πες να μαθουμε γιατι πρεπει να του εχεις ριξει τρελλα λεφτα για να φτανει το RC σε επιδοσεις!!!!!
StreetRacing is NOT a crime! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
crusader (Σπύρος) Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 26 Μάρ 2004 Δημοσιεύσεις: 2806
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Σεπ 2004, 09:10:47 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
kavaliotis έγραψε: | Τι μετατροπες εχουν γινει στο αμαξι? Και που μπορουμε να δουμε αυτο το αρθρο για την προεδραρα μας, ειναι σε κανενα περιοδικο με αμαξια???? Ποτε το πειραξες το αμαξι ??? Αντε πες να μαθουμε γιατι πρεπει να του εχεις ριξει τρελλα λεφτα για να φτανει το RC σε επιδοσεις!!!!! |
Το λέει στον τίτλο. Θα το βρεις στο "FASTER"που κυκλοφορεί στα περίπτερα 
® |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
volvos (volvos) Άντε γεια !!!

Ένταξη: 08 Απρ 2004 Δημοσιεύσεις: 15542
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Σεπ 2004, 09:27:06 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
παντως προεδρε χωρις παρεξηγη το περιοδικκο που διαλεξες ειναι για τα κλαμματα....καμια σχεση με το drive.
ισως επειδη ειναι αρχη ακομα.... αν και εγω νομιζω οτι ειναι εντελως εκτος τοπου και χρονου οι τυποι και θα αποτυχουν...
kai μιλαω σε σχεση με αλλα tuning περιοδικα.
ισως επειδη ο βασιλακης -κουρουπακης συντακτης- εχει τοση σχεση με τις βελτιωσεις οση η γιαγια μου με το ιντερνετ
και μια ερωτηση προεδρε ---αχ πως ακουγεται βαρυ-- - πλακα κανω οχι δε θελω.καταλαβαινω τι πηξιμο τρως-
ψαχνω σιγα σιγα για κορονωπηνιο καθοτι το προηγουμενο βγηκε μαπα ο τυπος
το 16/65 ειχες πει οτι βγαινει με μεγαλουσ και μικρους δορυφορους...πως τα ξεχωριζουμε??? τι ζηταμε για να μην μας δωσουν οποιο βρουν μπροστα τους...
στη πεζο μου ειπαν 350€ -18% φπα -10%εκπτωση διοτι σα μηχανολογος εχω κανει εναρξη επαγγελματος και τα παιρνω με τιμολογιο οπως τα συνεργεια!!! αρα 270 δε ξερω αν ετσι αξιζει να παρω μεταχειρισμενο. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 206 XS evo2
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Σεπ 2004, 11:00:18 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
kavaliotis έγραψε: | Τι μετατροπες εχουν γινει στο αμαξι? Και που μπορουμε να δουμε αυτο το αρθρο για την προεδραρα μας, ειναι σε κανενα περιοδικο με αμαξια???? Ποτε το πειραξες το αμαξι ??? Αντε πες να μαθουμε γιατι πρεπει να του εχεις ριξει τρελλα λεφτα για να φτανει το RC σε επιδοσεις!!!!! |
Τις μετατροπές τις γράφει στο τεύχος. ΠΡΟΣΟΧΗ μια διευκρίνηση, στην σελίδα που λέει "ΖΩΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ" έχει γίνει λάθος από το περιοδικό (άτιμοι γραφίστες) και στην μετάδοση κάναν copy-paste την μετάδοση του RC που είναι μερικές σελίδες πιο μετά... Εγώ φοράω κορώνα-πηνίο 16/65 (4,063).
Το καλύτερο απ'όλα είναι ότι το μεγαλύτερο μέρος των ανταλλακτικών είναι μεταχειρισμένα οπότε το κόστος έχει κυμανθεί σε πολύ χαμηλά επίπεδα (τουλάχιστον συγκριτικά με την απόδοση)
volvos έγραψε: | παντως προεδρε χωρις παρεξηγη το περιοδικκο που διαλεξες ειναι για τα κλαμματα....καμια σχεση με το drive.
ισως επειδη ειναι αρχη ακομα.... αν και εγω νομιζω οτι ειναι εντελως εκτος τοπου και χρονου οι τυποι και θα αποτυχουν...
kai μιλαω σε σχεση με αλλα tuning περιοδικα.
ισως επειδη ο βασιλακης -κουρουπακης συντακτης- εχει τοση σχεση με τις βελτιωσεις οση η γιαγια μου με το ιντερνετ
και μια ερωτηση προεδρε ---αχ πως ακουγεται βαρυ-- - πλακα κανω οχι δε θελω.καταλαβαινω τι πηξιμο τρως-
ψαχνω σιγα σιγα για κορονωπηνιο καθοτι το προηγουμενο βγηκε μαπα ο τυπος
το 16/65 ειχες πει οτι βγαινει με μεγαλουσ και μικρους δορυφορους...πως τα ξεχωριζουμε??? τι ζηταμε για να μην μας δωσουν οποιο βρουν μπροστα τους...
στη πεζο μου ειπαν 350έ -18% φπα -10%εκπτωση διοτι σα μηχανολογος εχω κανει εναρξη επαγγελματος και τα παιρνω με τιμολογιο οπως τα συνεργεια!!! αρα 270 δε ξερω αν ετσι αξιζει να παρω μεταχειρισμενο. |
Για το περιοδικό δεν μπορώ να πω τίποτα. Εμένα δεν με χαλάει γιατί τα κείμενά τους είναι αρκετά σοβαρά, σε σχέση με άλλα περιοδικά βελτιώσεων. Επίσης, αυτό που με ενδιέφερε είναι η αξιοπιστία των μετρήσεων όπου έγιναν με το VBOX II που σημαίνει δορυφορικά. Θεωρώ ότι τελικά έχασα αφού θα μπορούσαν να γίνουν καλύτερες μετρήσεις αν το αυτοκίνητο δεν σπίναρε τόσο πολύ και χάναμε χρόνο (από το σπινάρισμα χάσαμε χρόνο στο 0-100, στο 400άρι και στο 1000άρι. Θεωρώ ότι θα μπορούσαν να γίνουν καλύτερες μετρήσεις) Σε αυτό όμως πιστεύω ότι φταίω περισσότερο εγώ αφού τα λάστιχα που έχω επιλέξει δεν είναι αντάξια του αυτοκινήτου (τελικά τα Yokohama AVS Sport είναι πολύ πιο μέτρια απ'όσο πίστευα).
Οσο αφορά το κωρονοπήνιο, μπορείς να πάρεις το δικό μου αφού προσανατολίζομαι για κάτι ακόμα πιο κοντό αφού οι στροφές ενδέχεται στο μέλλον να ανέβουν κι'άλλο. Η τιμή που σκέφτομαι να το δώσω είναι γύρω στα 150 ευρώ. Αυτό θα γίνει μόλις βρεθεί ένα 14/60...
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Recifees (Γιαννης) Τρελλαμένο μέλος

206 BlueBird 1.600.000 κεκ
Ένταξη: 07 Νοέ 2003 Δημοσιεύσεις: 491
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Σεπ 2004, 16:13:42 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Eνα δευτερο κάτω στο 0-100 και "κακή" σκιά του RC
Αντε και σε λιγότερα ...δευτερόλεπτα 
Με την ρόδα στον αέρα ... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ) Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!
Ένταξη: 09 Νοέ 2002 Δημοσιεύσεις: 2111 Τόπος: Were the Eagles fly higher
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Σεπ 2004, 17:07:35 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Προεδρε ποτε θα βρεθουμε να τα ανοιξουμε λιγο απο 0 μεχρι τελους 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Σεπ 2004, 17:51:30 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τάσο αν θες να πεις το συνολικό κόστος (αγορά ανταλλακτικών+τοποθέτηση) πόσο περίπου πήγε; |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
volvos (volvos) Άντε γεια !!!

Ένταξη: 08 Απρ 2004 Δημοσιεύσεις: 15542
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Σεπ 2004, 18:50:19 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
sidobre μια χιλιωειπωμενη ερωτηση. το γιοκο α. τι δεικτη ταχυτητας εχουν
β. οταν τα πηρες σου εδωσαν το 4σελιδο χαρτακι του ν.ι θεοχαρακης για 4χρονια εγγυηση??? το λεω μπας και ειναι απο αλλου...
επισης σε ερωτηση μια φορα στο λαστιχα μου - το εχω ξαναπει- μου εξηγησε οτι το γιοκο avs 17-18+διαστασεις δεν εχει καμια σχεση η εσωτερικη του δομη με το ιδιο avs π.χ σε 15αρα... απλα δηλαδη το ονομα και το σχημα του πελματος μενουν ιδια... η ενισχυση και η δομη του σκελετου ειναι διαφορετικη... διοτι σε 16-17 που το εχω δει με τα ματια μου -γνησιο ε...- ηταν το κατι αλλο το λαστιχο...για μενα με εξαιρεση τα πιρελλι τα καλα ειναι μακραν το τοπ λαστιχο
επισης δεν μου απαντησες πως ξεχωριζουμε το 16/65 με μικρους και μεγαλους δορυφορους... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kanelj (Γιαννης) Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?
Ένταξη: 27 Μάρ 2003 Δημοσιεύσεις: 2206 Τόπος: Γαλατσι
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Σεπ 2004, 21:41:15 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Sidobre έγραψε: |
Οσο αφορά το κωρονοπήνιο, μπορείς να πάρεις το δικό μου αφού προσανατολίζομαι για κάτι ακόμα πιο κοντό αφού οι στροφές ενδέχεται στο μέλλον να ανέβουν κι'άλλο. Η τιμή που σκέφτομαι να το δώσω είναι γύρω στα 150 ευρώ. Αυτό θα γίνει μόλις βρεθεί ένα 14/60... |
TI
ΕΓΩ ΕΓΩ ΕΓΩ 
www.secret-rooms.gr |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|