PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Περί συναγερμού Peugeot
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
xeskepastos (Spyros)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 CC 1.6 16V

Ένταξη: 23 Μάϊ 2004
Τόπος: Italy

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Ιούν 2004, 11:38:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μαλλον ο κατοχος του cc θα'πρεπε να το πει αυτο... εγω στη θεση σου θα του αφηνα ενα σημειωματακι να ξερει τι του γινεται αμαρτια ειναι... εσυ τι συναγερμο εχεις??
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
IRIS (Mαρία)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 XT 1.4 SIDOBRE

Ένταξη: 12 Ιούλ 2003
Τόπος: MAΡΟΥΣΙ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Ιούν 2004, 22:29:06    Θέμα δημοσίευσης: Περί συναγερμού peugeot Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Eχω τον εργοστασιακό συναγερμό. Το πήρα με το αμάξι...αλλά από ό,τι έχω διαπιστώσει και...απ΄όσα διαβάζω εδώ, δεν είναι ό,τι καλύτερο. Εχθές κλείδωσα, και έφυγα αφήνωντας το παράθυρο ανοιχτό και ... δεν πήρε είδηση...
Επιστροφή στην κορυφή
tgi (Τάσος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Citroen C4 GP

Ένταξη: 27 Σεπ 2003
Τόπος: N.Iraklio - Athens - Hellas

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Ιούλ 2004, 13:28:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημέρα παιδιά,
Εχω ένα 307cc και θέλω να του βάλω εγώ εναν συναγερμό.. απλά μόνο ειδοποίηση είναι στο κινητό μου όταν κάποιος το παραβιάσει!!!! Idea Idea
Μήπως ξέρει κανένας από που μπορώ να πάρω τις τάσεις που θέλω και τα καλώδια απο που να οπλιζεται και να αφοπλίζεται ο συναγερμός??? Shocked
Από έναν dealer (Condoer) μου είπε ότι είναι ένα βίσμα πίσω δεξια στην ασφαλειοθήκη (BSI) όμως αυτό έχει ο ακροδέκτες και δεν ξέρω ποιος βγάζει τί σήμα ή τάση.... Αν έχει κανένας καμια ιδέα για το τί να κάνω... ευπρόσδεκτη!!

Ευχαριστώ
Very happy Very happy Very happy

tgi wrote... Scripta manent
I am moving with LPG without oil charger @ 40.000 Km and still moving....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

Ένταξη: 22 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Αύγ 2004, 14:41:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PAIDIA SAN SYNOLO TWN APANTHSEWN: SE OLA 206 1hs GENNIAS (pro MULTIPLEX)MPOREI NA TOPOTHETITHEI OPOIOSDIPOTE SYNAGERMOS KAI OI PEROISSOTEROI MPOROUN NA DEXTHOUN PLAKETA GIA TA PARATHIRA :lol:TWRA GIA TA 206 2hs k 3hs GENNIAS (MULTIPLEX) TA PRAGMATA EINAI POIO DYSKOLA,AN KAI SYMFWNW OTI O ERGOSTASIAKOS DEN EINAI KAN STON MESO ORO APO APOTELESMATIKOTITA THA PROTINA OTI ENERGEIA KANETE NA EINAI POLLY MELETHMENH GIATI DEN EXW DEI LIGA NA KENE BSI LOGW ALARM. Shocked TWRA <<tgi>> GIA TO ZHTHMA POU EGRAPSES YPARXOUN KAI KAPOIES ETOIMES LYSEIS NOMIZW APO THN (CLIFFORD)
p.s:H ENHMERWSH GIA THN PARABIASH TOU ALARM THES NA GINETAI MONO STO KINHTO SOU??
SORRY GIA TA GREEKLISH Embarassed
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
tgi (Τάσος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Citroen C4 GP

Ένταξη: 27 Σεπ 2003
Τόπος: N.Iraklio - Athens - Hellas

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Αύγ 2004, 15:03:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι θέλω να με ενημερώνει μόνο στο κινητό μου!!!!!
τι σημασία έχει η σειρήνα αν δεν την "ακούει" κανένας????

tgi wrote... Scripta manent
I am moving with LPG without oil charger @ 40.000 Km and still moving....
Επιστροφή στην κορυφή
scrat (Διονύσης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2004)

Ένταξη: 24 Μάϊ 2004
Τόπος: Αθήνα, GR

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 05 Σεπ 2004, 02:12:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συγνώμη που επαναφέρω αυτό το παλιό topic, αλλά ήταν το πιο σχετικό για την ερώτηση που ήθελα να κάνω:

Παραλαμβάνοντας το 206 πριν από μερικές μέρες (Αύγουστος 2004) με εργοστασιακό συναγερμό, μου έδωσαν ένα χειριστήριο γι' αυτόν ενσωματωμένο στο κλειδί, ένα κλειδί σκέτο και μια κάρτα με έναν κωδικό, σε περίπτωση που χάσω το κλειδί με το χειριστήριο.

Τα κουμπιά του συναγερμού ουσιαστικά είναι ένα κλειδώματος και ένα ξεκλειδώματος, σαν ηλεκτρομαγνητικές κλειδαριές. Τους ρώτησα και μου είπαν ότι δεν υπάρχει manual για το συναγερμό... Οι λειτουργίες του περιορίζονται στο κλείδωμα-ξεκλείδωμα, μάλιστα αν κλειδωθούν οι πόρτες πριν μπει ο συναγερμός, τότε αυτός δεν μπαίνει, απλά αναβοσβήνει τα φλας και ανάβει το εσωτερικό φως (αναζήτηση του τουτου από μακριά).

Μήπως έπρεπε να μου δώσουν και δεύτερο χειριστήριο; Μου φαίνεται περίεργο που δεν υπάρχει, όπως στους περισσότερους συναγερμούς, τέτοια πρόβλεψη. Επίσης μου φαίνεται περίεργο που δεν υπάρχει η λειτουργία "panic" (ενεργοποίηση της σειρήνας). Μήπως επίσης το ότι κατά την ενεργοποίηση και απενεργοποίησή του δεν έχει ηχητικό αλλά μόνο οπτικό σήμα, δείχνει ότι δεν έχει γίνει κάτι καλά; Ή αυτός είναι τελικά ο εργοστασιακός συναγερμός; (να τον χαίρομαι Rolling eyes )
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Skull (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002
Τόπος: Έδεσσα-Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 05 Σεπ 2004, 02:46:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Dio78 έγραψε:
Συγνώμη που επαναφέρω αυτό το παλιό topic, αλλά ήταν το πιο σχετικό για την ερώτηση που ήθελα να κάνω:

Παραλαμβάνοντας το 206 πριν από μερικές μέρες (Αύγουστος 2004) με εργοστασιακό συναγερμό, μου έδωσαν ένα χειριστήριο γι' αυτόν ενσωματωμένο στο κλειδί, ένα κλειδί σκέτο και μια κάρτα με έναν κωδικό, σε περίπτωση που χάσω το κλειδί με το χειριστήριο.

Τα κουμπιά του συναγερμού ουσιαστικά είναι ένα κλειδώματος και ένα ξεκλειδώματος, σαν ηλεκτρομαγνητικές κλειδαριές. Τους ρώτησα και μου είπαν ότι δεν υπάρχει manual για το συναγερμό... Οι λειτουργίες του περιορίζονται στο κλείδωμα-ξεκλείδωμα, μάλιστα αν κλειδωθούν οι πόρτες πριν μπει ο συναγερμός, τότε αυτός δεν μπαίνει, απλά αναβοσβήνει τα φλας και ανάβει το εσωτερικό φως (αναζήτηση του τουτου από μακριά).

Μήπως έπρεπε να μου δώσουν και δεύτερο χειριστήριο; Μου φαίνεται περίεργο που δεν υπάρχει, όπως στους περισσότερους συναγερμούς, τέτοια πρόβλεψη. Επίσης μου φαίνεται περίεργο που δεν υπάρχει η λειτουργία "panic" (ενεργοποίηση της σειρήνας). Μήπως επίσης το ότι κατά την ενεργοποίηση και απενεργοποίησή του δεν έχει ηχητικό αλλά μόνο οπτικό σήμα, δείχνει ότι δεν έχει γίνει κάτι καλά; Ή αυτός είναι τελικά ο εργοστασιακός συναγερμός; (να τον χαίρομαι Rolling eyes )

Κοιτα και εγω ειχα μονο 1 χειρηστηριο το οποιο ειχε παλι δυο κουμπια,το ενα κουμπι για κλειδωμα-ξεκλειδωμα και το αλλο κουμπι πανικου!!!

Τωρα ουτε και σε εμενα δεν εκανε θορυβο!

textalrma ειναι η εταιρια???Αν ναι ειναι εργοστασιακος!!! Very happy

----------------------------
Skull - personal blog
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
dbokos (Δημητρης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Opel Corsa 1.4/100 (2010)

Ένταξη: 30 Αύγ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 05 Σεπ 2004, 17:10:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και στο δικο μου εργοστασιακος ειναι και εχει 1 κλειδι με κλειδωμα-ξεκλειδωμα (χωρις πανικους ......)

Δεν ειναι αντικραδασμικος, ειναι ογκομετρικος και δουλευει οταν θελει.

Αν κλειδωσεις με το κλειδι, μετα δεν μπαινει ο συναγερμος.

Επισης δεν εχει ηχητικο σημα, αυτο ειναι σωστο ??????????

Εχω παει 3 φορες για ρυθμιση.

Καλο ειναι με την 1η ευκαιρια να τους αλλαξουμε.

Να τον χαιρομαστε Smile
Επιστροφή στην κορυφή
scrat (Διονύσης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Σεπ 2004, 11:14:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

skull ναι είναι εργοστασιακός, φαντάζομαι ότι είναι ο textalarm γιατί δε μου έδωσαν επιλογή όταν τον παρείγγηλα.

dbokos, ακριβώς έτσι είναι και ο δικός μου. 1 κλειδί, χωρίς πανικό, χωρίς ηχητικό σήμα. Το "όταν θέλει" και τη ρύθμιση δεν τα έχω διαπιστώσει ακόμα, αφού έχω το τουτού μία εβδομάδα μόνο, αλλά δεν έχω λόγο να μη σε πιστέψω Razz
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
dbokos (Δημητρης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Σεπ 2004, 11:24:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

dbokos, ακριβώς έτσι είναι και ο δικός μου. 1 κλειδί, χωρίς πανικό, χωρίς ηχητικό σήμα. Το "όταν θέλει" και τη ρύθμιση δεν τα έχω διαπιστώσει ακόμα, αφού έχω το τουτού μία εβδομάδα μόνο, αλλά δεν έχω λόγο να μη σε πιστέψω Razz[/quote]

Οταν λεω "οταν θελει" εννοω οτι επειδη το τουτου μου ειναι CC, αν εχεις ανοικτη την οροφη και θελεις να βαλεις το συναγερμο, πρεπει να περιμενεις 5-10 λεπτα χωρις να βαλεις χερι μεσα στην καμπινα και μετα να ενεργοποιησεις τον συναγερμο.

Αλλιως, αν κλειδωσεις και φυγεις και να μπει καποιος μεσα για υπνο, ο συναγερμος δεν χτυπαει.

Μαλλον εχει κοιμηθει και αυτος !!!

Σχετικα με την ρυθμιση, τις πρωτες μερες χτυπαγε συνεχεια ακομη και οταν περνουσε καποιος απο εξω χωρις να ακουμπησει το τουτου.

Στην 2η ρυθμιση δεν χτυπαγε καθολου.

Στην 3η κατι εγινε.

Και εχει ο θεος.
Επιστροφή στην κορυφή
CC-Gio (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

CC-PUG ('04)

Ένταξη: 31 Αύγ 2004
Τόπος: Κέντρο-Εξάρχεια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Σεπ 2004, 13:49:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Dimi δηλαδη η ογκομετρικη προστασια ενεργοποιειται μετα απο 5-10 min ?

Confused χωρις να βαλει κανενας ουτε το χερι του μεσα?

Μετα την ρυθμιση φτιαχτηκε κι αυτο?Να ενεργοποιειται αμεσως δηλαδη!
Επιστροφή στην κορυφή
dbokos (Δημητρης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Σεπ 2004, 14:00:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

cc-q-silver έγραψε:
Dimi δηλαδη η ογκομετρικη προστασια ενεργοποιειται μετα απο 5-10 min ?

Confused χωρις να βαλει κανενας ουτε το χερι του μεσα?

Μετα την ρυθμιση φτιαχτηκε κι αυτο?Να ενεργοποιειται αμεσως δηλαδη!

Επειδη σπανιως το παρκαρω cabrio, δεν το ξανατσεκαρα.

Θα το κοιταξω ομως.

Οι μερες περνανε βασανιστικα αργα !!! (ετσι Γιωργο ?)
Επιστροφή στην κορυφή
CC-Gio (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

CC-PUG ('04)

Ένταξη: 31 Αύγ 2004
Τόπος: Κέντρο-Εξάρχεια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Σεπ 2004, 14:14:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τ Ρ Ε Λ Λ Α Ι Ν Ο Μ Α Ι !!!! Mad
Σε ρωταω για το συναγερμο γιατι λενε το εχουν ετοιμοπαραδωτο και οτι θα μου περασουν στο συνεργειο τον γνησιο συναγερμο του cc με την ογκομετρικη προστασια και παπ**ια!
Μου ειπαν οτι θα μου τον περασουν σαν δωρο απο την εταιρια και παραξενευτικα, γιατι καμια εταιρια δεν κανει δωρο τοσο ευκολα 520 Ε
Κατι μου βρομαει!! Sad
Επιστροφή στην κορυφή
dbokos (Δημητρης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Σεπ 2004, 14:19:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και σε μενα δωρο ηταν (αυθεντικα 520 EUR) και μαλιστα χωρις να προλαβω να το ζητησω !!

Κατι κανει ομως. Βλεπουμε αργοτερα για αλλαγη.
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Σεπ 2004, 16:47:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να το ξαναπώ και πάλι!!
Ο συναγερμός είναι ενσωματωμένος στο κοντρόλ του αυτοκίνητου!(στα mux)
Το αμάξι είτε έχει συναγερμό είτε όχι το κοντρόλ είναι ίδιο αν θέλεις και δεύτερο γίνεται ! Επίσης αν δεν έχει κλίση κάποια πόρτα η το καπό του χώρου κινητήρα έχει ηχητικό σήμα , παρόλα αυτά ο συναγερμός μπαίνει!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Σεπ 2004, 21:09:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτές τις μέρες, αντιμετωπίζω πρόβλημα με τον συναγερμό.....
Από χτές, το χειριστήριο του συναγερμού (το οποίο είναι χωριστό από τα κλειδιά) αρνείται πεισματικά να λειτουργήσει, αφού πρώτα ξεσήκωσα την γειτονιά προσπαθώντας να βρώ την κλειδαριά στην μηχανή και να τον κλειδώσω.......
Το λαμπάκι στο χειριστήριο (έστω και όχι τόσο έντονα) ανάβει......
Να αλλάξω μπαταρία και αν αλλάξω θα χρειαστεί επαναπρογραμματισμός ή να πάω να ζητήσω αλλαγή με νεο χειριστήριο;;;;;

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Skull (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002
Τόπος: Έδεσσα-Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Σεπ 2004, 21:59:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vaggelis έγραψε:
Από χτές, το χειριστήριο του συναγερμού (το οποίο είναι χωριστό από τα κλειδιά) αρνείται πεισματικά να λειτουργήσει, αφού πρώτα ξεσήκωσα την γειτονιά προσπαθώντας να βρώ την κλειδαριά στην μηχανή και να τον κλειδώσω.......
Να αλλάξω μπαταρία και αν αλλάξω θα χρειαστεί επαναπρογραμματισμός ή να πάω να ζητήσω αλλαγή με νεο χειριστήριο;;;;;

Βαγγο στο πρωτο μου ποστ εξηγω πως κατα λαθος μου επεσε το χειρηστηριο,δηλαδη βγηκε η μπαταρια,και μετα αρχησε ο γολγοθας!!! Very happy

Καλητερα μην επειχηρησεις να αλαξεις μπαταρια...πανε στην αντιπροσωπια για αυτο!!Μονο εκει μπορουν να το επαναπρογραματισουν!

----------------------------
Skull - personal blog
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 10 Σεπ 2004, 11:34:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vaggelis έγραψε:

Όπως είχα πει, το χειριστήριο του συναγερμού μου, είναι χωριστό από το κλειδί και έτσι έκανα το αυτονόητο.......
Άλλαξα μπαταρία στο χειριστήριο και όλα δουλεύουν ρολόϊ.......
Προφανώς είχε πέσει η μπαταρία και χρειαζόταν αλλαγή.......

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
scrat (Διονύσης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 10 Σεπ 2004, 16:58:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vaggelis έγραψε:
...Το λαμπάκι στο χειριστήριο (έστω και όχι τόσο έντονα) ανάβει...
Άλλαξα μπαταρία στο χειριστήριο και όλα δουλεύουν ρολόϊ.......
Προφανώς είχε πέσει η μπαταρία και χρειαζόταν αλλαγή.......

Δεν ξέρω αν το χρώμα στο λαμπάκι είναι κόκκινο, αλλά είναι κοινό μπέρδεμα το να μη λειτουργεί το χειριστήριο λόγω μπαταρίας αλλά το φωτάκι να ανάβει. Το μάτι έχει ευαισθησία στο κόκκινο φως τέτοια που ακόμα και μικρής έντασης ισχύ την ανιχνεύει. Επίσης τα λαμπάκια σε τέτοια χειριστήρια έχουν πολύ λίγες απαιτήσεις σε ρεύμα. Ο σκοπός τους άλλωστε είναι να υποδεικνύουν την κατάσταση (on/off) του κουμπιού, και όχι την κατάσταση της μπαταρίας, για την οποία δε δίνουν καμιά ουσιαστική πληροφορία, αφού αρκετά πριν αρχίσει να αδυνατίζει το φως τους η μπαταρία χρειάζεται αλλαγή.
Επιστροφή στην κορυφή
SEAMAN 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 11 Νοέ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Νοέ 2004, 21:46:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

απο τοτε που εχω παρει το τουτου μου εχω προβλημα με τον εργοστασιακο συναγερμο, δεν μου ανεβαζει τα παραθυρα.

το εχω παει 5 φορες στην αντ-πια κ μου το φτιαχνουν σε μισο λεπτο, κ μετα απο 5-6 μερεσ ξανα τα ιδια.

Ειναι θεμα επανασυνχρονισμου ???

Ξερει κανεις τι συμβενει ???

Σας εχει τυχη εσας ???

Παντος το ρεζουμε της ολης ιστοριας ειναι οτι ο συναγερμος τησ peugeot ειναι μαπα, δεν αξιζει μια !!!!!

Επισης,

Να σας πω οτι 15 Αυγουστου πρωτη μερα των διακοπων μου εμεινα μια μερα κλειδωμενος απ'εξω απο το τουτου μου λογο αποσυνχρονισμου του κλειδιου. Και επσαχνα μαγαζι Αργια μερα, για να αλαξω μπαταρια νομιζωντας οτι ειναι εκει το προβλημα.
Evil Evil Evil Evil Evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη
Σελίδα 3 από 5

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης