Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
xeskepastos (Spyros) Μόλις έγραψα

206 CC 1.6 16V
Ένταξη: 23 Μάϊ 2004 Δημοσιεύσεις: 46 Τόπος: Italy
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Ιούν 2004, 11:38:45 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μαλλον ο κατοχος του cc θα'πρεπε να το πει αυτο... εγω στη θεση σου θα του αφηνα ενα σημειωματακι να ξερει τι του γινεται αμαρτια ειναι... εσυ τι συναγερμο εχεις?? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
IRIS (Mαρία) Μόλις έγραψα

206 XT 1.4 SIDOBRE
Ένταξη: 12 Ιούλ 2003 Δημοσιεύσεις: 25 Τόπος: MAΡΟΥΣΙ
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Ιούν 2004, 22:29:06 Θέμα δημοσίευσης: Περί συναγερμού peugeot |
|
|
Eχω τον εργοστασιακό συναγερμό. Το πήρα με το αμάξι...αλλά από ό,τι έχω διαπιστώσει και...απ΄όσα διαβάζω εδώ, δεν είναι ό,τι καλύτερο. Εχθές κλείδωσα, και έφυγα αφήνωντας το παράθυρο ανοιχτό και ... δεν πήρε είδηση... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
tgi (Τάσος) Νέος χρήστης

Citroen C4 GP
Ένταξη: 27 Σεπ 2003 Δημοσιεύσεις: 60 Τόπος: N.Iraklio - Athens - Hellas
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 20 Ιούλ 2004, 13:28:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καλημέρα παιδιά,
Εχω ένα 307cc και θέλω να του βάλω εγώ εναν συναγερμό.. απλά μόνο ειδοποίηση είναι στο κινητό μου όταν κάποιος το παραβιάσει!!!!
Μήπως ξέρει κανένας από που μπορώ να πάρω τις τάσεις που θέλω και τα καλώδια απο που να οπλιζεται και να αφοπλίζεται ο συναγερμός???
Από έναν dealer (Condoer) μου είπε ότι είναι ένα βίσμα πίσω δεξια στην ασφαλειοθήκη (BSI) όμως αυτό έχει ο ακροδέκτες και δεν ξέρω ποιος βγάζει τί σήμα ή τάση.... Αν έχει κανένας καμια ιδέα για το τί να κάνω... ευπρόσδεκτη!!
Ευχαριστώ

tgi wrote... Scripta manent
I am moving with LPG without oil charger @ 40.000 Km and still moving.... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...) Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων

VF7 + VF3 = P.S.A.
Ένταξη: 22 Απρ 2004 Δημοσιεύσεις: 2584
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 23 Αύγ 2004, 14:41:07 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
PAIDIA SAN SYNOLO TWN APANTHSEWN: SE OLA 206 1hs GENNIAS (pro MULTIPLEX)MPOREI NA TOPOTHETITHEI OPOIOSDIPOTE SYNAGERMOS KAI OI PEROISSOTEROI MPOROUN NA DEXTHOUN PLAKETA GIA TA PARATHIRA :lol:TWRA GIA TA 206 2hs k 3hs GENNIAS (MULTIPLEX) TA PRAGMATA EINAI POIO DYSKOLA,AN KAI SYMFWNW OTI O ERGOSTASIAKOS DEN EINAI KAN STON MESO ORO APO APOTELESMATIKOTITA THA PROTINA OTI ENERGEIA KANETE NA EINAI POLLY MELETHMENH GIATI DEN EXW DEI LIGA NA KENE BSI LOGW ALARM. TWRA <<tgi>> GIA TO ZHTHMA POU EGRAPSES YPARXOUN KAI KAPOIES ETOIMES LYSEIS NOMIZW APO THN (CLIFFORD)
p.s:H ENHMERWSH GIA THN PARABIASH TOU ALARM THES NA GINETAI MONO STO KINHTO SOU??
SORRY GIA TA GREEKLISH  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
tgi (Τάσος) Νέος χρήστης

Citroen C4 GP
Ένταξη: 27 Σεπ 2003 Δημοσιεύσεις: 60 Τόπος: N.Iraklio - Athens - Hellas
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 23 Αύγ 2004, 15:03:51 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ναι θέλω να με ενημερώνει μόνο στο κινητό μου!!!!!
τι σημασία έχει η σειρήνα αν δεν την "ακούει" κανένας????
tgi wrote... Scripta manent
I am moving with LPG without oil charger @ 40.000 Km and still moving.... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
scrat (Διονύσης) Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2004)
Ένταξη: 24 Μάϊ 2004 Δημοσιεύσεις: 231 Τόπος: Αθήνα, GR
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 05 Σεπ 2004, 02:12:46 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Συγνώμη που επαναφέρω αυτό το παλιό topic, αλλά ήταν το πιο σχετικό για την ερώτηση που ήθελα να κάνω:
Παραλαμβάνοντας το 206 πριν από μερικές μέρες (Αύγουστος 2004) με εργοστασιακό συναγερμό, μου έδωσαν ένα χειριστήριο γι' αυτόν ενσωματωμένο στο κλειδί, ένα κλειδί σκέτο και μια κάρτα με έναν κωδικό, σε περίπτωση που χάσω το κλειδί με το χειριστήριο.
Τα κουμπιά του συναγερμού ουσιαστικά είναι ένα κλειδώματος και ένα ξεκλειδώματος, σαν ηλεκτρομαγνητικές κλειδαριές. Τους ρώτησα και μου είπαν ότι δεν υπάρχει manual για το συναγερμό... Οι λειτουργίες του περιορίζονται στο κλείδωμα-ξεκλείδωμα, μάλιστα αν κλειδωθούν οι πόρτες πριν μπει ο συναγερμός, τότε αυτός δεν μπαίνει, απλά αναβοσβήνει τα φλας και ανάβει το εσωτερικό φως (αναζήτηση του τουτου από μακριά).
Μήπως έπρεπε να μου δώσουν και δεύτερο χειριστήριο; Μου φαίνεται περίεργο που δεν υπάρχει, όπως στους περισσότερους συναγερμούς, τέτοια πρόβλεψη. Επίσης μου φαίνεται περίεργο που δεν υπάρχει η λειτουργία "panic" (ενεργοποίηση της σειρήνας). Μήπως επίσης το ότι κατά την ενεργοποίηση και απενεργοποίησή του δεν έχει ηχητικό αλλά μόνο οπτικό σήμα, δείχνει ότι δεν έχει γίνει κάτι καλά; Ή αυτός είναι τελικά ο εργοστασιακός συναγερμός; (να τον χαίρομαι ) |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Skull (Γιαννης) Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 655 Τόπος: Έδεσσα-Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 05 Σεπ 2004, 02:46:58 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Dio78 έγραψε: | Συγνώμη που επαναφέρω αυτό το παλιό topic, αλλά ήταν το πιο σχετικό για την ερώτηση που ήθελα να κάνω:
Παραλαμβάνοντας το 206 πριν από μερικές μέρες (Αύγουστος 2004) με εργοστασιακό συναγερμό, μου έδωσαν ένα χειριστήριο γι' αυτόν ενσωματωμένο στο κλειδί, ένα κλειδί σκέτο και μια κάρτα με έναν κωδικό, σε περίπτωση που χάσω το κλειδί με το χειριστήριο.
Τα κουμπιά του συναγερμού ουσιαστικά είναι ένα κλειδώματος και ένα ξεκλειδώματος, σαν ηλεκτρομαγνητικές κλειδαριές. Τους ρώτησα και μου είπαν ότι δεν υπάρχει manual για το συναγερμό... Οι λειτουργίες του περιορίζονται στο κλείδωμα-ξεκλείδωμα, μάλιστα αν κλειδωθούν οι πόρτες πριν μπει ο συναγερμός, τότε αυτός δεν μπαίνει, απλά αναβοσβήνει τα φλας και ανάβει το εσωτερικό φως (αναζήτηση του τουτου από μακριά).
Μήπως έπρεπε να μου δώσουν και δεύτερο χειριστήριο; Μου φαίνεται περίεργο που δεν υπάρχει, όπως στους περισσότερους συναγερμούς, τέτοια πρόβλεψη. Επίσης μου φαίνεται περίεργο που δεν υπάρχει η λειτουργία "panic" (ενεργοποίηση της σειρήνας). Μήπως επίσης το ότι κατά την ενεργοποίηση και απενεργοποίησή του δεν έχει ηχητικό αλλά μόνο οπτικό σήμα, δείχνει ότι δεν έχει γίνει κάτι καλά; Ή αυτός είναι τελικά ο εργοστασιακός συναγερμός; (να τον χαίρομαι ) |
Κοιτα και εγω ειχα μονο 1 χειρηστηριο το οποιο ειχε παλι δυο κουμπια,το ενα κουμπι για κλειδωμα-ξεκλειδωμα και το αλλο κουμπι πανικου!!!
Τωρα ουτε και σε εμενα δεν εκανε θορυβο!
textalrma ειναι η εταιρια???Αν ναι ειναι εργοστασιακος!!! 
----------------------------
Skull - personal blog |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
dbokos (Δημητρης) Μόλις έγραψα

Opel Corsa 1.4/100 (2010)
Ένταξη: 30 Αύγ 2004 Δημοσιεύσεις: 49
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 05 Σεπ 2004, 17:10:26 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Και στο δικο μου εργοστασιακος ειναι και εχει 1 κλειδι με κλειδωμα-ξεκλειδωμα (χωρις πανικους ......)
Δεν ειναι αντικραδασμικος, ειναι ογκομετρικος και δουλευει οταν θελει.
Αν κλειδωσεις με το κλειδι, μετα δεν μπαινει ο συναγερμος.
Επισης δεν εχει ηχητικο σημα, αυτο ειναι σωστο ??????????
Εχω παει 3 φορες για ρυθμιση.
Καλο ειναι με την 1η ευκαιρια να τους αλλαξουμε.
Να τον χαιρομαστε  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 06 Σεπ 2004, 11:14:36 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
skull ναι είναι εργοστασιακός, φαντάζομαι ότι είναι ο textalarm γιατί δε μου έδωσαν επιλογή όταν τον παρείγγηλα.
dbokos, ακριβώς έτσι είναι και ο δικός μου. 1 κλειδί, χωρίς πανικό, χωρίς ηχητικό σήμα. Το "όταν θέλει" και τη ρύθμιση δεν τα έχω διαπιστώσει ακόμα, αφού έχω το τουτού μία εβδομάδα μόνο, αλλά δεν έχω λόγο να μη σε πιστέψω  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 06 Σεπ 2004, 11:24:34 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
dbokos, ακριβώς έτσι είναι και ο δικός μου. 1 κλειδί, χωρίς πανικό, χωρίς ηχητικό σήμα. Το "όταν θέλει" και τη ρύθμιση δεν τα έχω διαπιστώσει ακόμα, αφού έχω το τουτού μία εβδομάδα μόνο, αλλά δεν έχω λόγο να μη σε πιστέψω [/quote]
Οταν λεω "οταν θελει" εννοω οτι επειδη το τουτου μου ειναι CC, αν εχεις ανοικτη την οροφη και θελεις να βαλεις το συναγερμο, πρεπει να περιμενεις 5-10 λεπτα χωρις να βαλεις χερι μεσα στην καμπινα και μετα να ενεργοποιησεις τον συναγερμο.
Αλλιως, αν κλειδωσεις και φυγεις και να μπει καποιος μεσα για υπνο, ο συναγερμος δεν χτυπαει.
Μαλλον εχει κοιμηθει και αυτος !!!
Σχετικα με την ρυθμιση, τις πρωτες μερες χτυπαγε συνεχεια ακομη και οταν περνουσε καποιος απο εξω χωρις να ακουμπησει το τουτου.
Στην 2η ρυθμιση δεν χτυπαγε καθολου.
Στην 3η κατι εγινε.
Και εχει ο θεος. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
CC-Gio (Γιώργος) Τρελλαμένο μέλος

CC-PUG ('04)
Ένταξη: 31 Αύγ 2004 Δημοσιεύσεις: 600 Τόπος: Κέντρο-Εξάρχεια
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 06 Σεπ 2004, 13:49:27 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Dimi δηλαδη η ογκομετρικη προστασια ενεργοποιειται μετα απο 5-10 min ?
χωρις να βαλει κανενας ουτε το χερι του μεσα?
Μετα την ρυθμιση φτιαχτηκε κι αυτο?Να ενεργοποιειται αμεσως δηλαδη! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 06 Σεπ 2004, 14:00:12 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
cc-q-silver έγραψε: | Dimi δηλαδη η ογκομετρικη προστασια ενεργοποιειται μετα απο 5-10 min ?
χωρις να βαλει κανενας ουτε το χερι του μεσα?
Μετα την ρυθμιση φτιαχτηκε κι αυτο?Να ενεργοποιειται αμεσως δηλαδη! |
Επειδη σπανιως το παρκαρω cabrio, δεν το ξανατσεκαρα.
Θα το κοιταξω ομως.
Οι μερες περνανε βασανιστικα αργα !!! (ετσι Γιωργο ?) |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
CC-Gio (Γιώργος) Τρελλαμένο μέλος

CC-PUG ('04)
Ένταξη: 31 Αύγ 2004 Δημοσιεύσεις: 600 Τόπος: Κέντρο-Εξάρχεια
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 06 Σεπ 2004, 14:14:47 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τ Ρ Ε Λ Λ Α Ι Ν Ο Μ Α Ι !!!!
Σε ρωταω για το συναγερμο γιατι λενε το εχουν ετοιμοπαραδωτο και οτι θα μου περασουν στο συνεργειο τον γνησιο συναγερμο του cc με την ογκομετρικη προστασια και παπ**ια!
Μου ειπαν οτι θα μου τον περασουν σαν δωρο απο την εταιρια και παραξενευτικα, γιατι καμια εταιρια δεν κανει δωρο τοσο ευκολα 520 Ε
Κατι μου βρομαει!!  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 06 Σεπ 2004, 14:19:19 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Και σε μενα δωρο ηταν (αυθεντικα 520 EUR) και μαλιστα χωρις να προλαβω να το ζητησω !!
Κατι κανει ομως. Βλεπουμε αργοτερα για αλλαγη. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Touristas (Αργύρης) Τεχνικός Σύμβουλος
Peugeot Geopolis RS 300
Ένταξη: 15 Φεβ 2004 Δημοσιεύσεις: 3273 Τόπος: Νικαια-Περιστέρι
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 06 Σεπ 2004, 16:47:59 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Να το ξαναπώ και πάλι!!
Ο συναγερμός είναι ενσωματωμένος στο κοντρόλ του αυτοκίνητου!(στα mux)
Το αμάξι είτε έχει συναγερμό είτε όχι το κοντρόλ είναι ίδιο αν θέλεις και δεύτερο γίνεται ! Επίσης αν δεν έχει κλίση κάποια πόρτα η το καπό του χώρου κινητήρα έχει ηχητικό σήμα , παρόλα αυτά ο συναγερμός μπαίνει! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)
Ένταξη: 10 Οκτ 2002 Δημοσιεύσεις: 1865 Τόπος: Αμπελογκάρντεν
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 06 Σεπ 2004, 21:09:08 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αυτές τις μέρες, αντιμετωπίζω πρόβλημα με τον συναγερμό.....
Από χτές, το χειριστήριο του συναγερμού (το οποίο είναι χωριστό από τα κλειδιά) αρνείται πεισματικά να λειτουργήσει, αφού πρώτα ξεσήκωσα την γειτονιά προσπαθώντας να βρώ την κλειδαριά στην μηχανή και να τον κλειδώσω.......
Το λαμπάκι στο χειριστήριο (έστω και όχι τόσο έντονα) ανάβει......
Να αλλάξω μπαταρία και αν αλλάξω θα χρειαστεί επαναπρογραμματισμός ή να πάω να ζητήσω αλλαγή με νεο χειριστήριο;;;;;
  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Skull (Γιαννης) Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 655 Τόπος: Έδεσσα-Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 06 Σεπ 2004, 21:59:14 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Vaggelis έγραψε: | Αυτές τις μέρες, αντιμετωπίζω πρόβλημα με τον συναγερμό.....
Από χτές, το χειριστήριο του συναγερμού (το οποίο είναι χωριστό από τα κλειδιά) αρνείται πεισματικά να λειτουργήσει, αφού πρώτα ξεσήκωσα την γειτονιά προσπαθώντας να βρώ την κλειδαριά στην μηχανή και να τον κλειδώσω.......
Να αλλάξω μπαταρία και αν αλλάξω θα χρειαστεί επαναπρογραμματισμός ή να πάω να ζητήσω αλλαγή με νεο χειριστήριο;;;;; |
Βαγγο στο πρωτο μου ποστ εξηγω πως κατα λαθος μου επεσε το χειρηστηριο,δηλαδη βγηκε η μπαταρια,και μετα αρχησε ο γολγοθας!!!
Καλητερα μην επειχηρησεις να αλαξεις μπαταρια...πανε στην αντιπροσωπια για αυτο!!Μονο εκει μπορουν να το επαναπρογραματισουν!
----------------------------
Skull - personal blog |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)
Ένταξη: 10 Οκτ 2002 Δημοσιεύσεις: 1865 Τόπος: Αμπελογκάρντεν
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 10 Σεπ 2004, 11:34:17 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Vaggelis έγραψε: | Αυτές τις μέρες, αντιμετωπίζω πρόβλημα με τον συναγερμό.....
Να αλλάξω μπαταρία και αν αλλάξω θα χρειαστεί επαναπρογραμματισμός ή να πάω να ζητήσω αλλαγή με νεο χειριστήριο;;;;; |
Όπως είχα πει, το χειριστήριο του συναγερμού μου, είναι χωριστό από το κλειδί και έτσι έκανα το αυτονόητο.......
Άλλαξα μπαταρία στο χειριστήριο και όλα δουλεύουν ρολόϊ.......
Προφανώς είχε πέσει η μπαταρία και χρειαζόταν αλλαγή.......
  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 10 Σεπ 2004, 16:58:17 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Vaggelis έγραψε: | ...Το λαμπάκι στο χειριστήριο (έστω και όχι τόσο έντονα) ανάβει...
Άλλαξα μπαταρία στο χειριστήριο και όλα δουλεύουν ρολόϊ.......
Προφανώς είχε πέσει η μπαταρία και χρειαζόταν αλλαγή....... |
Δεν ξέρω αν το χρώμα στο λαμπάκι είναι κόκκινο, αλλά είναι κοινό μπέρδεμα το να μη λειτουργεί το χειριστήριο λόγω μπαταρίας αλλά το φωτάκι να ανάβει. Το μάτι έχει ευαισθησία στο κόκκινο φως τέτοια που ακόμα και μικρής έντασης ισχύ την ανιχνεύει. Επίσης τα λαμπάκια σε τέτοια χειριστήρια έχουν πολύ λίγες απαιτήσεις σε ρεύμα. Ο σκοπός τους άλλωστε είναι να υποδεικνύουν την κατάσταση (on/off) του κουμπιού, και όχι την κατάσταση της μπαταρίας, για την οποία δε δίνουν καμιά ουσιαστική πληροφορία, αφού αρκετά πριν αρχίσει να αδυνατίζει το φως τους η μπαταρία χρειάζεται αλλαγή. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
SEAMAN Μόλις έγραψα

Ένταξη: 11 Νοέ 2004 Δημοσιεύσεις: 4
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 15 Νοέ 2004, 21:46:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
απο τοτε που εχω παρει το τουτου μου εχω προβλημα με τον εργοστασιακο συναγερμο, δεν μου ανεβαζει τα παραθυρα.
το εχω παει 5 φορες στην αντ-πια κ μου το φτιαχνουν σε μισο λεπτο, κ μετα απο 5-6 μερεσ ξανα τα ιδια.
Ειναι θεμα επανασυνχρονισμου ???
Ξερει κανεις τι συμβενει ???
Σας εχει τυχη εσας ???
Παντος το ρεζουμε της ολης ιστοριας ειναι οτι ο συναγερμος τησ peugeot ειναι μαπα, δεν αξιζει μια !!!!!
Επισης,
Να σας πω οτι 15 Αυγουστου πρωτη μερα των διακοπων μου εμεινα μια μερα κλειδωμενος απ'εξω απο το τουτου μου λογο αποσυνχρονισμου του κλειδιου. Και επσαχνα μαγαζι Αργια μερα, για να αλαξω μπαταρια νομιζωντας οτι ειναι εκει το προβλημα.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|