PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Peugeot 206RC: H αναβίωση των θρύλων!
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 23, 24, 25, 26  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Δημήτριος (Δημήτρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 XS 1.6 16v (2001)

Ένταξη: 24 Ιαν 2003
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 04 Σεπ 2004, 19:12:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάντως εγώ παιδιά μπορώ να πω ότι αυτή την στιγμή το τελευταίο που σκέφτομαι είναι να είχα ένα καλύτερο αυτοκίνητο...
Μπορέι να φταίει το γεγονός ότι με ευχαριστεί πολύ αυτό που έχω (τουλάχιστον τώρα), μπορεί να φταίει το ότι έχω θέσει πολύ διαφορετικές προτεραιότητες στην ζωή μου (τουλάχιστον σε αυτήν την περίοδο που διανύω), μπορεί να φταίει το γεγονός ότι με ενδιαφέρει περισσότερο να μάθω πως λειτουργούν τα αυτοκίνητα (και άλλοι συναφείς μηχανισμοί) σε βάθος.
Λίγο απ' όλα αυτά πάντως!!! Very happy

Πάντως και εγώ δεν θα έλεγα όχι σε ένα RC (μην τρελαθούμε κιόλας!!!), αλλά μόνο αν ήταν πολύ τυχερό (π.χ. λαχείο)
Αν κάποιος μου έφερνε 25.000 ευρώ και μου έλεγε "Πάρ' τα για να αγορράσεις το RC", θα του απαντούσα "Ευχαριστώ ρε μεγάλε, να 'σαι καλά. Άντε τα λέμε, έτσι;"

Ένα 206 την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

Ένταξη: 06 Νοέ 2002
Τόπος: Άλφα Κένταυρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 04 Σεπ 2004, 20:14:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δημήτριος έγραψε:
Αν κάποιος μου έφερνε 25.000 ευρώ και μου έλεγε "Πάρ' τα για να αγορράσεις το RC", θα του απαντούσα "Ευχαριστώ ρε μεγάλε, να 'σαι καλά. Άντε τα λέμε, έτσι;"

Surprised Shocked Surprised Shocked
Καλά ρε αδερφέ! Θα σου έφερνε ο άνθρωπος 25.000Ε κι εσύ θα του έλεγες : "Ευχαριστώ ρε μεγάλε, να 'σαι καλά. Άντε τα λέμε, έτσι;" Rolling eyes
Χάλασε ένα 50άρικο να πας να τον κεράσεις ένα καφεδάκι να τα πείτε κιόλας! Και μετά για να τον ευχαριστήσεις περισσότερο να τον πας μια βόλτα με το RC για να το ευχαριστηθεί! Very happy Wink

Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Δημήτριος (Δημήτρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 XS 1.6 16v (2001)

Ένταξη: 24 Ιαν 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 04 Σεπ 2004, 22:52:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mick206 έγραψε:
Καλά ρε αδερφέ! Θα σου έφερνε ο άνθρωπος 25.000Ε κι εσύ θα του έλεγες : "Ευχαριστώ ρε μεγάλε, να 'σαι καλά. Άντε τα λέμε, έτσι;" Rolling eyes
Χάλασε ένα 50άρικο να πας να τον κεράσεις ένα καφεδάκι να τα πείτε κιόλας! Και μετά για να τον ευχαριστήσεις περισσότερο να τον πας μια βόλτα με το RC για να το ευχαριστηθεί! Very happy Wink

Εντάξει ρε! Μην βαράς! Very happy
Ένα σχήμα λόγου ήτανε... Wink
Από την στιγμή που ποτέ δεν πρόκειται να συμβεί αυτο, μπορώ και εγώ να πλάσω υποθετικά σενάρια... Smile Smile

Ένα 206 την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

Ένταξη: 06 Νοέ 2002
Τόπος: Άλφα Κένταυρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 04 Σεπ 2004, 23:13:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δημήτριος έγραψε:
mick206 έγραψε:

Εντάξει ρε! Μην βαράς! Very happy
Ένα σχήμα λόγου ήτανε... Wink
Από την στιγμή που ποτέ δεν πρόκειται να συμβεί αυτο, μπορώ και εγώ να πλάσω υποθετικά σενάρια... Smile Smile

Φιλικά καρντάση Δημήτρη! Very happy
Συγχώραμε αλλά που και πού πετάμε και καμιά μαλ***α Scratch Smile

Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Recifees (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 BlueBird 1.600.000 κεκ

Ένταξη: 07 Νοέ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 05 Σεπ 2004, 17:34:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στο τελευταίο Drive έχει μια σύγκριση με το FR -αυτό δεν το σχολιάζω δεν είναι του θέματος - και έχει και μια δυναμομέτρηση του RC .Η γραμμή των αλόγων είναι μια γραμμή που απλά ανεβαίνει ανεβαίνει και η γραμμή των κιλών (ροπήηη) κάνει ένα μικρό ανέβα γίνεται ευθείααααα υπογράφοντας ότι η γραμμικότητα είναι γκόμενα του κινητήρα

Με την ρόδα στον αέρα ...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
boyoboyo-mauros (konstantinos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 gti

Ένταξη: 03 Απρ 2005
Τόπος: metamorfosi

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Δεκ 2005, 17:37:56    Θέμα δημοσίευσης: 206 rc Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

KALISPERA XRONIA POLLA SORI GIA TI GRAFI EXO MIA APORIA.EXO TO GTI 206 SKEFTOMAI NA TO DOSO GIA NA PARO TO RC DEN EXO BRI KANENAN NA ROTISO KAPOIA PRAGMATA.THELO NA MATHO ANBGAZI MIXANIKA PROBLIMATA AN TO PARO THA TO XAMILOSO SIGOYRA THA MOY TRIZI EINAI AKSIOPISTO KAI TO MEGALITERO ANXOS EINAI OTI DEN YPARXOYN TIMIOI NA STO FTIAKSOYN LOIPON AN KSEREI KAPOIOS AS ME BOITHISI NA TO PARO I OXI EYXARISTO POLI SAS EYXOME XRONIA POLLA APO TON EBRO [FANTAROS] Very happy Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Δεκ 2005, 18:07:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε Κωνσταντίνε βρες τρόπο να γράφεις στα ελληνικά γιατί είναι ΦΟΒΕΡΑ κουραστικά τα greeklish σε forum. Μόνο για chat να τα χρησιμοποιείς. Κι αν είσαι λίγο ανορθόγραφος και ντρέπεσαι γι αυτό να ξέρεις ότι δεν σε παρεξηγούμε (υπάρχουν πολλοί με το ίδιο πρόβλημα και με το συνεχές γράψιμο στα ελληνικά βελτιώθηκαν πάρα πολύ). Γράφε ελληνικά όπως μπορείς λοιπόν! Κανένα πρόβλημα! Wink

Για το 206RC που ρωτάς δεν μπορεί κανείς να σου υποσχεθεί ότι δεν θα έχεις προβλήματα. Το θέμα είναι ότι πρόκειται για το καλύτερο 206 μακράν (σε όλους τους τομείς) και οι περισσότεροι από μας θα θέλαμε να είμασταν στην θέση σου και θα το "χτυπούσαμε" χωρίς 2η κουβέντα. Αξίζει τα λεφτά του, έχει ποιότητα και πολλή τεχνογνωσία. Μην το χαμηλώσεις -είναι ήδη χαμηλωμένο- γιατί δεν υπάρχει κανείς εκεί έξω που να μπορεί να το στήσει καλύτερα από την ίδια την Peugeot Sport... Είναι απλά το τέλειο 206. Μην σκεφτείς ποτέ να το χαλάσεις. Και μόνο που θα είσαι κάτοχός του είναι από μόνο του ξεχωριστό. Γιατί να το κάνεις να μοιάζει με τα απλά 206; (όλοι τα χαμηλώνουν και τα φουσκώνουν ελπίζοντας να είχαν το ...RC, κι εσύ που το έχεις το ίδιο θα κάνεις για να το κάνεις... χειρότερο; )
Μηχανικοί καλοί για Peugeot υπάρχουν και θα στο συντηρήσουν χωρίς κανένα πρόβλημα. Δεν παίρνεις και... Ferrari!

Επαναλαμβάνω! Μην αφήσεις κανέναν να βάλει χέρι στο RC σου. Κράτα το μοναδικό - όπως είναι!

Καλορίζικο και μετά έλα και στην παρέα μας. Θα μάθεις πολλά.

Και καλός πολίτης! Πότε με το καλό; Smile

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Δεκ 2005, 18:32:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΤΟ ΒΡΗΚΑΑΑΑΑΑ Exclamation ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΑ ΜΑΙ ΑΘΗΝΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΑΠ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΚΡΙΒΟ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΕ ΠΡΟΒΛΙΜΑ ΕΝΤΟΜΕΤΑΞΥ ΛΕΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΣΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΨΥΡΑΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΑΝΧΟΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΦΟΒΑΜΕ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΠΡΟΤΟΥ ΜΟΥ ΡΘΕΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Exclamation Exclamation ΤΕΛΟΣ ΦΕΒ ΘΑ ΠΑΡΩ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΘΑ ΓΡΑΦΤΩ ΣΥΓΟΥΡΑ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Ιαν 2006, 19:50:38    Θέμα δημοσίευσης: Φωτογραφίες RC Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλησπερα χρονια πολλα καλη χρονια φοτο για RC που θα βρω αν γνωριζει καποιοσ ευχαριστω Exclamation Exclamation
Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Ιαν 2006, 20:05:24    Θέμα δημοσίευσης: Re: FOTO RC Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

boyoboyo-mauros έγραψε:
καλησπερα χρονια πολλα καλη χρονια φοτο για RC που θα βρω αν γνωριζει καποιοσ ευχαριστω Exclamation Exclamation

Μπορείς να πας απλά στο google, να πατήσεις "εικόνες" και να ψαξεις για Peugeot 206 RC... ή μπορεις απλά να μπεις στο ελληνικό ή παγκόσμιο site της peugeot... Scratch Scratch Scratch
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Ιαν 2006, 20:16:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε τρελλαμενε! Αν μιλάς όπως γράφεις... ανάσα παίρνεις ποτέ; Καμιά τελεία; Laughing
Κανόνας φόρουμ: Γράφουμε με κεφαλαία όταν θέλουμε να τονίσουμε ή να δείξουμε ότι "φωνάζουμε".

Το RC βγαίνει σε μάχιμα χρώματα. Όποιο διαλέξεις θα σου αρέσει. Και πρόσεξε μην το κάνεις άσχημο από όμορφο... Είναι ήδη μοναδικό και ξεχωριστό! Δεν κυκλοφορούν και πολλά...
Για φωτογραφίες πήγαινε εδώ όπου μπορείς να το δεις και σε όποιο χρώμα θέλεις.

Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Ιαν 2006, 20:18:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δες εδώ.

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Ιαν 2006, 08:38:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα τοπίκ:
"Το καλοκαίρι στην Ελλάδα το "νέο" Peugeot 206" της nena,
"206 RC" του Predator,
"Ήρθε το RC τιμές 307cc" του 206xs,
"RC κουτσομπολιά...." του, christhehealer
"o m g - 206RC" του SnakeMJK,
"Peugeot 206 RC Video-Foto-New" και "ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ 206 RC" του kamatsos,
"Χωρος αποσκευων στο 206 RC;" του geo1st487
και "206 rc" και "Φωτογραφίες RC" του boyoboyo-mauros

...ενσωματώθηκαν στο παρών.

Idea Idea Κάντε μια "ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ" πριν ανοίξετε καινούργιο τόπικ Idea Idea

Εκ της MOD Team
MEMsound

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την MEMsound στις Δευ 02 Ιαν 2006, 11:48:15, 3 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
bakclima (ΓΕΩΡΓΙΟΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 2.0 (16V) RC (2004) Α7

Ένταξη: 30 Δεκ 2003
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Ιαν 2006, 10:09:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τρεχω να τα διαβασω ολα Wink Laughing Laughing

DBH ENERGY SOLUTIONS
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Ιαν 2006, 12:01:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Laughing Laughing Laughing

(βασικά χρειάζετασι λίγο ξεκαθάρισμα το τόπικ.... θα το κάνω κάποια στιγμή...)
Επίσης υπάρχουν μερικά ακόμη για το RC τα οποία δεν έπερεπε να τα ενσωματώσω με αυτό γιατί είναι πιο συγκεκριμένα:
"206 RC vs..."
"Φιλμάκι με 206 RC στα 240 χαω!!"
"206 RC ή Ibiza FR?"

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
nido (Νίκος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 2.0 RC (2005)

Ένταξη: 10 Δεκ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Ιαν 2006, 19:01:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το ερώτημα που με απασχολεί προσωπικά αυτό τον καιρό είναι αν αξίζει τον κόπο -και βέβαια το χρήμα- να βάλω μπλοκέ (το γνωστό Quaife) στο RC και να ρισκάρω μια τόσο πετυχημένη και "fun" συνταγή στριψίματος η οποία ταιριάζει απόλυτα με το στυλ οδήγησής μου (με μόνο ουσιαστικό παράπονο τις πολύ κλειστές και παρατεταμένες γλιστερές φουρκέτες!)...
Rolling eyes

Curse Of The Traveller
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
vio (Alex)
Μέλος
Μέλος

Seat Leon 2.0 TFSi

Ένταξη: 14 Ιούλ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Φεβ 2006, 11:12:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να ρωτήσω κάτι που δεν θίχθηκε μέχρι τώρα ? Η ποιότητα κατασκευής του RC (ποιότητα πλαστικών καμπίνας-δέσιμο-τριγμοί) διαφέρεται καθόλου σε σχέση με αυτή του 206 GTI ? Τα πλαστικά του έίναι ακριβώς τα ίδια ? Ρωτάω γιατί ενα αυτοκίνητο το οποίο προορίζεται για "οχι ΑΚΡΩΣ πολεμική" χρήση όπως κατάλαβα οτι είναι το RC θα με ενδιέφερε να μην τρίζει.

Δεύτερο ερώτημα. Είδα στο τελευταίο τεύχος των 4Τ οτι στουε πίνακες τιμών η Peugeot δίνει στα 2λιτρα 2.000 € έκπτωση. Ισύει κατι τέτοιο ?

(Όπως καταλάβατε κάνω έρευνα αγοράς)

It's not the spoon that bends....
Επιστροφή στην κορυφή
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

Ένταξη: 22 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Φεβ 2006, 12:10:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vio έγραψε:
Δεύτερο ερώτημα. Είδα στο τελευταίο τεύχος των 4Τ οτι στουε πίνακες τιμών η Peugeot δίνει στα 2λιτρα 2.000 € έκπτωση. Ισύει κατι τέτοιο ?

(Όπως καταλάβατε κάνω έρευνα αγοράς)

Απόλυτα...τιμή 2λιτρου...

19,670 + 290(μεταλ.χρώμα) = 19960 - 2,000(έκπτωση)= 17,960! Cool

Βέβαια εξαρτάται η έκπτωση απο τον τρόπο αγοράς.

Τώρα για το ζήτημα της ποιότητας όλα τα 206 έχουν την ίδια συναρμολόγηση,αυτό το οποίο διαφέρει είναι οι λεπτομέρειες,δλδ το δερμάτινο σκιάδιο στο καντράν του Rc ,το Alcantara ή δέρμα ανάλογα με τις εκδόσεις κτλ...
Τί πάει να πεί αυτό ότι π.χ= εάν σε ένα απλό 14άρι τρίζει το καντράν(το οποίο είναι πλαστικό) στο Rc επειδή είναι ποιο μαλακό το υλικό δέν θα τρίζει...κτλ...

Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος...
Επιστροφή στην κορυφή
vio (Alex)
Μέλος
Μέλος

Seat Leon 2.0 TFSi

Ένταξη: 14 Ιούλ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Φεβ 2006, 13:12:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευχαριστώ ... Μανθό ??

Λοιπόν... περι ποιότητας ο λόγος. Τριξιμάτων συγκεκριμένα. Να φανταστώ οτι είναι τελικά μια απο τα ίδια σε σχέση με πχ 206 GTI ?

It's not the spoon that bends....
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Φεβ 2006, 13:17:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Wink Wink Cool ....

Εγώ θεωρώ ότι σε αυτόν τον τομέα είναι μια από τα ίδια... (αλλά προσωπικά δεν με ενοχλούν καθόλου αυτά)

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 23, 24, 25, 26  Επόμενη
Σελίδα 24 από 26

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης