Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Δημήτριος (Δημήτρης) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 XS 1.6 16v (2001)
Ένταξη: 24 Ιαν 2003 Δημοσιεύσεις: 751 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 04 Σεπ 2004, 19:12:38 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Πάντως εγώ παιδιά μπορώ να πω ότι αυτή την στιγμή το τελευταίο που σκέφτομαι είναι να είχα ένα καλύτερο αυτοκίνητο...
Μπορέι να φταίει το γεγονός ότι με ευχαριστεί πολύ αυτό που έχω (τουλάχιστον τώρα), μπορεί να φταίει το ότι έχω θέσει πολύ διαφορετικές προτεραιότητες στην ζωή μου (τουλάχιστον σε αυτήν την περίοδο που διανύω), μπορεί να φταίει το γεγονός ότι με ενδιαφέρει περισσότερο να μάθω πως λειτουργούν τα αυτοκίνητα (και άλλοι συναφείς μηχανισμοί) σε βάθος.
Λίγο απ' όλα αυτά πάντως!!!
Πάντως και εγώ δεν θα έλεγα όχι σε ένα RC (μην τρελαθούμε κιόλας!!!), αλλά μόνο αν ήταν πολύ τυχερό (π.χ. λαχείο)
Αν κάποιος μου έφερνε 25.000 ευρώ και μου έλεγε "Πάρ' τα για να αγορράσεις το RC", θα του απαντούσα "Ευχαριστώ ρε μεγάλε, να 'σαι καλά. Άντε τα λέμε, έτσι;"
Ένα 206 την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
mick206 (Πράσινος Ninja) Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line
Ένταξη: 06 Νοέ 2002 Δημοσιεύσεις: 1302 Τόπος: Άλφα Κένταυρος
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 04 Σεπ 2004, 20:14:17 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δημήτριος έγραψε: | Αν κάποιος μου έφερνε 25.000 ευρώ και μου έλεγε "Πάρ' τα για να αγορράσεις το RC", θα του απαντούσα "Ευχαριστώ ρε μεγάλε, να 'σαι καλά. Άντε τα λέμε, έτσι;" |
Καλά ρε αδερφέ! Θα σου έφερνε ο άνθρωπος 25.000Ε κι εσύ θα του έλεγες : "Ευχαριστώ ρε μεγάλε, να 'σαι καλά. Άντε τα λέμε, έτσι;"
Χάλασε ένα 50άρικο να πας να τον κεράσεις ένα καφεδάκι να τα πείτε κιόλας! Και μετά για να τον ευχαριστήσεις περισσότερο να τον πας μια βόλτα με το RC για να το ευχαριστηθεί! 
Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Δημήτριος (Δημήτρης) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 XS 1.6 16v (2001)
Ένταξη: 24 Ιαν 2003 Δημοσιεύσεις: 751 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 04 Σεπ 2004, 22:52:35 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
mick206 έγραψε: | Καλά ρε αδερφέ! Θα σου έφερνε ο άνθρωπος 25.000Ε κι εσύ θα του έλεγες : "Ευχαριστώ ρε μεγάλε, να 'σαι καλά. Άντε τα λέμε, έτσι;"
Χάλασε ένα 50άρικο να πας να τον κεράσεις ένα καφεδάκι να τα πείτε κιόλας! Και μετά για να τον ευχαριστήσεις περισσότερο να τον πας μια βόλτα με το RC για να το ευχαριστηθεί!  |
Εντάξει ρε! Μην βαράς!
Ένα σχήμα λόγου ήτανε...
Από την στιγμή που ποτέ δεν πρόκειται να συμβεί αυτο, μπορώ και εγώ να πλάσω υποθετικά σενάρια... 
Ένα 206 την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
mick206 (Πράσινος Ninja) Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line
Ένταξη: 06 Νοέ 2002 Δημοσιεύσεις: 1302 Τόπος: Άλφα Κένταυρος
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 04 Σεπ 2004, 23:13:48 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δημήτριος έγραψε: | mick206 έγραψε: | Καλά ρε αδερφέ! Θα σου έφερνε ο άνθρωπος 25.000Ε κι εσύ θα του έλεγες : "Ευχαριστώ ρε μεγάλε, να 'σαι καλά. Άντε τα λέμε, έτσι;"
Χάλασε ένα 50άρικο να πας να τον κεράσεις ένα καφεδάκι να τα πείτε κιόλας! Και μετά για να τον ευχαριστήσεις περισσότερο να τον πας μια βόλτα με το RC για να το ευχαριστηθεί!  |
Εντάξει ρε! Μην βαράς!
Ένα σχήμα λόγου ήτανε...
Από την στιγμή που ποτέ δεν πρόκειται να συμβεί αυτο, μπορώ και εγώ να πλάσω υποθετικά σενάρια...  |
Φιλικά καρντάση Δημήτρη!
Συγχώραμε αλλά που και πού πετάμε και καμιά μαλ***α 
Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Recifees (Γιαννης) Τρελλαμένο μέλος

206 BlueBird 1.600.000 κεκ
Ένταξη: 07 Νοέ 2003 Δημοσιεύσεις: 491
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 05 Σεπ 2004, 17:34:22 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Στο τελευταίο Drive έχει μια σύγκριση με το FR -αυτό δεν το σχολιάζω δεν είναι του θέματος - και έχει και μια δυναμομέτρηση του RC .Η γραμμή των αλόγων είναι μια γραμμή που απλά ανεβαίνει ανεβαίνει και η γραμμή των κιλών (ροπήηη) κάνει ένα μικρό ανέβα γίνεται ευθείααααα υπογράφοντας ότι η γραμμικότητα είναι γκόμενα του κινητήρα
Με την ρόδα στον αέρα ... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
boyoboyo-mauros (konstantinos) Μόλις έγραψα

206 gti
Ένταξη: 03 Απρ 2005 Δημοσιεύσεις: 10 Τόπος: metamorfosi
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 30 Δεκ 2005, 17:37:56 Θέμα δημοσίευσης: 206 rc |
|
|
KALISPERA XRONIA POLLA SORI GIA TI GRAFI EXO MIA APORIA.EXO TO GTI 206 SKEFTOMAI NA TO DOSO GIA NA PARO TO RC DEN EXO BRI KANENAN NA ROTISO KAPOIA PRAGMATA.THELO NA MATHO ANBGAZI MIXANIKA PROBLIMATA AN TO PARO THA TO XAMILOSO SIGOYRA THA MOY TRIZI EINAI AKSIOPISTO KAI TO MEGALITERO ANXOS EINAI OTI DEN YPARXOYN TIMIOI NA STO FTIAKSOYN LOIPON AN KSEREI KAPOIOS AS ME BOITHISI NA TO PARO I OXI EYXARISTO POLI SAS EYXOME XRONIA POLLA APO TON EBRO [FANTAROS]  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Miltellas (Μίλτος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001
Ένταξη: 24 Μάϊ 2002 Δημοσιεύσεις: 3657 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 30 Δεκ 2005, 18:07:25 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Φίλε Κωνσταντίνε βρες τρόπο να γράφεις στα ελληνικά γιατί είναι ΦΟΒΕΡΑ κουραστικά τα greeklish σε forum. Μόνο για chat να τα χρησιμοποιείς. Κι αν είσαι λίγο ανορθόγραφος και ντρέπεσαι γι αυτό να ξέρεις ότι δεν σε παρεξηγούμε (υπάρχουν πολλοί με το ίδιο πρόβλημα και με το συνεχές γράψιμο στα ελληνικά βελτιώθηκαν πάρα πολύ). Γράφε ελληνικά όπως μπορείς λοιπόν! Κανένα πρόβλημα!
Για το 206RC που ρωτάς δεν μπορεί κανείς να σου υποσχεθεί ότι δεν θα έχεις προβλήματα. Το θέμα είναι ότι πρόκειται για το καλύτερο 206 μακράν (σε όλους τους τομείς) και οι περισσότεροι από μας θα θέλαμε να είμασταν στην θέση σου και θα το "χτυπούσαμε" χωρίς 2η κουβέντα. Αξίζει τα λεφτά του, έχει ποιότητα και πολλή τεχνογνωσία. Μην το χαμηλώσεις -είναι ήδη χαμηλωμένο- γιατί δεν υπάρχει κανείς εκεί έξω που να μπορεί να το στήσει καλύτερα από την ίδια την Peugeot Sport... Είναι απλά το τέλειο 206. Μην σκεφτείς ποτέ να το χαλάσεις. Και μόνο που θα είσαι κάτοχός του είναι από μόνο του ξεχωριστό. Γιατί να το κάνεις να μοιάζει με τα απλά 206; (όλοι τα χαμηλώνουν και τα φουσκώνουν ελπίζοντας να είχαν το ...RC, κι εσύ που το έχεις το ίδιο θα κάνεις για να το κάνεις... χειρότερο; )
Μηχανικοί καλοί για Peugeot υπάρχουν και θα στο συντηρήσουν χωρίς κανένα πρόβλημα. Δεν παίρνεις και... Ferrari!
Επαναλαμβάνω! Μην αφήσεις κανέναν να βάλει χέρι στο RC σου. Κράτα το μοναδικό - όπως είναι!
Καλορίζικο και μετά έλα και στην παρέα μας. Θα μάθεις πολλά.
Και καλός πολίτης! Πότε με το καλό; 
Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης
Performance of Real Cardriving Club |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206 gti
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 30 Δεκ 2005, 18:32:04 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ΤΟ ΒΡΗΚΑΑΑΑΑΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΑ ΜΑΙ ΑΘΗΝΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΑΠ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΚΡΙΒΟ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΕ ΠΡΟΒΛΙΜΑ ΕΝΤΟΜΕΤΑΞΥ ΛΕΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΣΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΨΥΡΑΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΑΝΧΟΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΦΟΒΑΜΕ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΠΡΟΤΟΥ ΜΟΥ ΡΘΕΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΕΛΟΣ ΦΕΒ ΘΑ ΠΑΡΩ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΘΑ ΓΡΑΦΤΩ ΣΥΓΟΥΡΑ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206 gti
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Ιαν 2006, 19:50:38 Θέμα δημοσίευσης: Φωτογραφίες RC |
|
|
καλησπερα χρονια πολλα καλη χρονια φοτο για RC που θα βρω αν γνωριζει καποιοσ ευχαριστω  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Baphomet (Πέτρος) Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)
Ένταξη: 06 Νοέ 2003 Δημοσιεύσεις: 4616 Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Ιαν 2006, 20:05:24 Θέμα δημοσίευσης: Re: FOTO RC |
|
|
boyoboyo-mauros έγραψε: | καλησπερα χρονια πολλα καλη χρονια φοτο για RC που θα βρω αν γνωριζει καποιοσ ευχαριστω  |
Μπορείς να πας απλά στο google, να πατήσεις "εικόνες" και να ψαξεις για Peugeot 206 RC... ή μπορεις απλά να μπεις στο ελληνικό ή παγκόσμιο site της peugeot...  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Ιαν 2006, 20:16:27 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ρε τρελλαμενε! Αν μιλάς όπως γράφεις... ανάσα παίρνεις ποτέ; Καμιά τελεία;
Κανόνας φόρουμ: Γράφουμε με κεφαλαία όταν θέλουμε να τονίσουμε ή να δείξουμε ότι "φωνάζουμε".
Το RC βγαίνει σε μάχιμα χρώματα. Όποιο διαλέξεις θα σου αρέσει. Και πρόσεξε μην το κάνεις άσχημο από όμορφο... Είναι ήδη μοναδικό και ξεχωριστό! Δεν κυκλοφορούν και πολλά...
Για φωτογραφίες πήγαινε εδώ όπου μπορείς να το δεις και σε όποιο χρώμα θέλεις.
Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης
Performance of Real Cardriving Club |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MEMsound Υπεύθυνος Συνεργασιών

206gti
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 31104 Τόπος: Στροφοδιαδρομές
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 02 Ιαν 2006, 08:38:05 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τα τοπίκ:
"Το καλοκαίρι στην Ελλάδα το "νέο" Peugeot 206" της nena,
"206 RC" του Predator,
"Ήρθε το RC τιμές 307cc" του 206xs,
"RC κουτσομπολιά...." του, christhehealer
"o m g - 206RC" του SnakeMJK,
"Peugeot 206 RC Video-Foto-New" και "ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ 206 RC" του kamatsos,
"Χωρος αποσκευων στο 206 RC;" του geo1st487
και "206 rc" και "Φωτογραφίες RC" του boyoboyo-mauros
...ενσωματώθηκαν στο παρών.
Κάντε μια "ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ" πριν ανοίξετε καινούργιο τόπικ
Εκ της MOD Team
MEMsound
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την MEMsound στις Δευ 02 Ιαν 2006, 11:48:15, 3 φορές συνολικά |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
bakclima (ΓΕΩΡΓΙΟΣ) Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 2.0 (16V) RC (2004) Α7
Ένταξη: 30 Δεκ 2003 Δημοσιεύσεις: 1084 Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 02 Ιαν 2006, 10:09:35 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
τρεχω να τα διαβασω ολα 
DBH ENERGY SOLUTIONS |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206gti
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 02 Ιαν 2006, 12:01:41 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
(βασικά χρειάζετασι λίγο ξεκαθάρισμα το τόπικ.... θα το κάνω κάποια στιγμή...)
Επίσης υπάρχουν μερικά ακόμη για το RC τα οποία δεν έπερεπε να τα ενσωματώσω με αυτό γιατί είναι πιο συγκεκριμένα:
"206 RC vs..."
"Φιλμάκι με 206 RC στα 240 χαω!!"
"206 RC ή Ibiza FR?"
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
nido (Νίκος) Τρελλαμένο μέλος

206 2.0 RC (2005)
Ένταξη: 10 Δεκ 2004 Δημοσιεύσεις: 662
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 04 Ιαν 2006, 19:01:13 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Το ερώτημα που με απασχολεί προσωπικά αυτό τον καιρό είναι αν αξίζει τον κόπο -και βέβαια το χρήμα- να βάλω μπλοκέ (το γνωστό Quaife) στο RC και να ρισκάρω μια τόσο πετυχημένη και "fun" συνταγή στριψίματος η οποία ταιριάζει απόλυτα με το στυλ οδήγησής μου (με μόνο ουσιαστικό παράπονο τις πολύ κλειστές και παρατεταμένες γλιστερές φουρκέτες!)...

Curse Of The Traveller |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vio (Alex) Μέλος

Seat Leon 2.0 TFSi
Ένταξη: 14 Ιούλ 2004 Δημοσιεύσεις: 130
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 13 Φεβ 2006, 11:12:23 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Να ρωτήσω κάτι που δεν θίχθηκε μέχρι τώρα ? Η ποιότητα κατασκευής του RC (ποιότητα πλαστικών καμπίνας-δέσιμο-τριγμοί) διαφέρεται καθόλου σε σχέση με αυτή του 206 GTI ? Τα πλαστικά του έίναι ακριβώς τα ίδια ? Ρωτάω γιατί ενα αυτοκίνητο το οποίο προορίζεται για "οχι ΑΚΡΩΣ πολεμική" χρήση όπως κατάλαβα οτι είναι το RC θα με ενδιέφερε να μην τρίζει.
Δεύτερο ερώτημα. Είδα στο τελευταίο τεύχος των 4Τ οτι στουε πίνακες τιμών η Peugeot δίνει στα 2λιτρα 2.000 € έκπτωση. Ισύει κατι τέτοιο ?
(Όπως καταλάβατε κάνω έρευνα αγοράς)
It's not the spoon that bends.... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...) Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων

VF7 + VF3 = P.S.A.
Ένταξη: 22 Απρ 2004 Δημοσιεύσεις: 2584
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 13 Φεβ 2006, 12:10:08 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
vio έγραψε: | Δεύτερο ερώτημα. Είδα στο τελευταίο τεύχος των 4Τ οτι στουε πίνακες τιμών η Peugeot δίνει στα 2λιτρα 2.000 € έκπτωση. Ισύει κατι τέτοιο ?
(Όπως καταλάβατε κάνω έρευνα αγοράς) |
Απόλυτα...τιμή 2λιτρου...
19,670 + 290(μεταλ.χρώμα) = 19960 - 2,000(έκπτωση)= 17,960!
Βέβαια εξαρτάται η έκπτωση απο τον τρόπο αγοράς.
Τώρα για το ζήτημα της ποιότητας όλα τα 206 έχουν την ίδια συναρμολόγηση,αυτό το οποίο διαφέρει είναι οι λεπτομέρειες,δλδ το δερμάτινο σκιάδιο στο καντράν του Rc ,το Alcantara ή δέρμα ανάλογα με τις εκδόσεις κτλ...
Τί πάει να πεί αυτό ότι π.χ= εάν σε ένα απλό 14άρι τρίζει το καντράν(το οποίο είναι πλαστικό) στο Rc επειδή είναι ποιο μαλακό το υλικό δέν θα τρίζει...κτλ...
Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vio (Alex) Μέλος

Seat Leon 2.0 TFSi
Ένταξη: 14 Ιούλ 2004 Δημοσιεύσεις: 130
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 13 Φεβ 2006, 13:12:50 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ευχαριστώ ... Μανθό ??
Λοιπόν... περι ποιότητας ο λόγος. Τριξιμάτων συγκεκριμένα. Να φανταστώ οτι είναι τελικά μια απο τα ίδια σε σχέση με πχ 206 GTI ?
It's not the spoon that bends.... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206gti
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 13 Φεβ 2006, 13:17:49 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
....
Εγώ θεωρώ ότι σε αυτόν τον τομέα είναι μια από τα ίδια... (αλλά προσωπικά δεν με ενοχλούν καθόλου αυτά)
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|