PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206GTi και σερβοφρενο!!!

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
DaSoP (ΧΡΗΣΤΟΣ)
Μέλος
Μέλος

206 GTi '03

Ένταξη: 22 Αύγ 2003
Τόπος: IΩΑΝΝΙΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Ιούλ 2004, 17:01:42    Θέμα δημοσίευσης: 206GTi και σερβοφρενο!!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μια ωραια ημερα λοιπον βρισκομουν στην Αθηνα για δουλειες και ειπα να κατεβω Γλυφαδα για καφεδακι! Στο δρομο λοιπον και μεσα στην κινηση με το ξεκινα σταματα συνεχεια ενιωσα το πεταλ του φρενου να πιανει πολυ ψηλα... Με ενα πατημα μεχρι τελους το πεταλ επανηλθε αλλα μετα απο λιγο παλι τα ιδια... Να μην τα πολυλογω δεν εδωσα την αναλογη σημασια αφου το αυτοκινητο σταματουσε αλλα πριν απο μερικες μερες οταν σταματουσα και εσβυνα το αυτοκινητο ακουγοταν ενας θορυβος σαν κατι να φυσαει δυνατα στον αεραγωγο του οδηγου... Ανακαλυψα οτι μολις χαιδευα το πεταλ του φρενου αυτος σταματουσε... Τα μαζεψα και πηγα στην Peugeot να δω τι παιζει... Οταν ειπα στο μηχανικο τι εγινε χλωμιασε! Και μου ειπε να μην το πολυεμπιστευομαι και να μην τρεχω γιατι το σερβοφρενο και η βαλβιδα του τα εφτυσε... Με ρωτησε αν αισθανομουν το πεταλ βαρυ και του ειπα πως ηταν το ιδιο οταν πρωτοκυκλοφορησα το αυτοκινητο... Σημειωση οτι το αυτοκινητο ειναι 1 ετους και δεν εχουν πειραχτει φρενα-ζαντες... Αλλος κανεις με αναλογο προβλημα?

LET'S GET FASTERRRRRRRRRR!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
SOTOS (ΣΩΤΗΡΗΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 colorline 1.4

Ένταξη: 31 Αύγ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Ιούλ 2004, 08:34:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...ΜΕ ΤΟ ΦΡΕΝΟ.ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΤΗΣΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ.ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ PEUGEOT ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΑΚΡΗ...ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ...ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΓΛΙΣΤΡΑΝΕ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟ ABS.ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΛΙΓΑ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΜΕ 10klm ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ...ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ.ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ...ΦΟΡΑΩ ΤΗΣ GOODYEAR TA GT2.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

Ένταξη: 06 Νοέ 2002
Τόπος: Άλφα Κένταυρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Ιούλ 2004, 10:51:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SOTOS έγραψε:
ΦΟΡΑΩ ΤΗΣ GOODYEAR TA GT2.

Ωραία λάστιχα!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
SOTOS (ΣΩΤΗΡΗΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 colorline 1.4

Ένταξη: 31 Αύγ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Ιούλ 2004, 11:15:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΧΑΛΙΑ ΕΤΣΙ?ΜΕ ΑΥΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΔΩΣΑΝΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΑΚΟΜΑ.ΕΛΠΙΖΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΦΡΕΝΩΝ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ....ΕΙΔΩΜΕΝ...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Ιούλ 2004, 11:54:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mick206 έγραψε:
SOTOS έγραψε:
ΦΟΡΑΩ ΤΗΣ GOODYEAR TA GT2.

Ωραία λάστιχα!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Μου χουν λείψει αυτά τα λάστιχα! Τι ωραία που ήταν... Σε κάθε στροφή να φεύγει με τα 4, το χειρόφρενο να μην ακούγεται.... Σαπούνι σκέτο!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
nikq (Nikos)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

206 1.4 quiksilver (8/2001)

Ένταξη: 09 Ιούλ 2003
Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Ιούλ 2004, 12:47:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κι όμως αντέξανε 40.000 χιλιόμετρα….
Σε στροφές δεν γλίστραγαν τόσο αλλά στο φρενάρισμα ήταν …περιπέτεια στο να σταματήσεις.Silly
Επιστροφή στην κορυφή
argonaftis (Ηλίας)
Μέλος
Μέλος

208 gti

Ένταξη: 08 Ιαν 2004
Τόπος: Αθήνα-Βύρωνας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Ιούλ 2004, 13:15:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμένα μου τη σπάει που καμιά φορά πιάνει το ABS νωρίς ακόμα και με λίγα χλμ... Confused

Argonaftis
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης