Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
DaSoP (ΧΡΗΣΤΟΣ) Μέλος

206 GTi '03
Ένταξη: 22 Αύγ 2003 Δημοσιεύσεις: 115 Τόπος: IΩΑΝΝΙΝΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Ιούλ 2004, 17:01:42 Θέμα δημοσίευσης: 206GTi και σερβοφρενο!!! |
|
|
Μια ωραια ημερα λοιπον βρισκομουν στην Αθηνα για δουλειες και ειπα να κατεβω Γλυφαδα για καφεδακι! Στο δρομο λοιπον και μεσα στην κινηση με το ξεκινα σταματα συνεχεια ενιωσα το πεταλ του φρενου να πιανει πολυ ψηλα... Με ενα πατημα μεχρι τελους το πεταλ επανηλθε αλλα μετα απο λιγο παλι τα ιδια... Να μην τα πολυλογω δεν εδωσα την αναλογη σημασια αφου το αυτοκινητο σταματουσε αλλα πριν απο μερικες μερες οταν σταματουσα και εσβυνα το αυτοκινητο ακουγοταν ενας θορυβος σαν κατι να φυσαει δυνατα στον αεραγωγο του οδηγου... Ανακαλυψα οτι μολις χαιδευα το πεταλ του φρενου αυτος σταματουσε... Τα μαζεψα και πηγα στην Peugeot να δω τι παιζει... Οταν ειπα στο μηχανικο τι εγινε χλωμιασε! Και μου ειπε να μην το πολυεμπιστευομαι και να μην τρεχω γιατι το σερβοφρενο και η βαλβιδα του τα εφτυσε... Με ρωτησε αν αισθανομουν το πεταλ βαρυ και του ειπα πως ηταν το ιδιο οταν πρωτοκυκλοφορησα το αυτοκινητο... Σημειωση οτι το αυτοκινητο ειναι 1 ετους και δεν εχουν πειραχτει φρενα-ζαντες... Αλλος κανεις με αναλογο προβλημα?
LET'S GET FASTERRRRRRRRRR!!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
SOTOS (ΣΩΤΗΡΗΣ) Μόλις έγραψα

206 colorline 1.4
Ένταξη: 31 Αύγ 2003 Δημοσιεύσεις: 18
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 23 Ιούλ 2004, 08:34:36 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...ΜΕ ΤΟ ΦΡΕΝΟ.ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΤΗΣΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ.ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ PEUGEOT ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΑΚΡΗ...ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ...ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΓΛΙΣΤΡΑΝΕ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟ ABS.ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΛΙΓΑ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΜΕ 10klm ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ...ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ.ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ...ΦΟΡΑΩ ΤΗΣ GOODYEAR TA GT2. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
mick206 (Πράσινος Ninja) Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line
Ένταξη: 06 Νοέ 2002 Δημοσιεύσεις: 1302 Τόπος: Άλφα Κένταυρος
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 23 Ιούλ 2004, 10:51:12 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
SOTOS έγραψε: | ΦΟΡΑΩ ΤΗΣ GOODYEAR TA GT2. |
Ωραία λάστιχα!!! 
Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
SOTOS (ΣΩΤΗΡΗΣ) Μόλις έγραψα

206 colorline 1.4
Ένταξη: 31 Αύγ 2003 Δημοσιεύσεις: 18
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 23 Ιούλ 2004, 11:15:54 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ΧΑΛΙΑ ΕΤΣΙ?ΜΕ ΑΥΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΔΩΣΑΝΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΑΚΟΜΑ.ΕΛΠΙΖΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΦΡΕΝΩΝ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ....ΕΙΔΩΜΕΝ... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
SnakeMJK (Ζήσης) Άντε γεια !!!

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)
Ένταξη: 27 Φεβ 2003 Δημοσιεύσεις: 5109 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 23 Ιούλ 2004, 11:54:14 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
mick206 έγραψε: | SOTOS έγραψε: | ΦΟΡΑΩ ΤΗΣ GOODYEAR TA GT2. |
Ωραία λάστιχα!!!  |
Μου χουν λείψει αυτά τα λάστιχα! Τι ωραία που ήταν... Σε κάθε στροφή να φεύγει με τα 4, το χειρόφρενο να μην ακούγεται.... Σαπούνι σκέτο!
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
nikq (Nikos) Φανατικό μέλος

206 1.4 quiksilver (8/2001)
Ένταξη: 09 Ιούλ 2003 Δημοσιεύσεις: 313 Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 23 Ιούλ 2004, 12:47:27 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Κι όμως αντέξανε 40.000 χιλιόμετρα….
Σε στροφές δεν γλίστραγαν τόσο αλλά στο φρενάρισμα ήταν …περιπέτεια στο να σταματήσεις. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
argonaftis (Ηλίας) Μέλος

208 gti
Ένταξη: 08 Ιαν 2004 Δημοσιεύσεις: 115 Τόπος: Αθήνα-Βύρωνας
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 23 Ιούλ 2004, 13:15:07 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εμένα μου τη σπάει που καμιά φορά πιάνει το ABS νωρίς ακόμα και με λίγα χλμ... 
Argonaftis |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|