Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Qman (Κωνσταντίνος) Μόλις έγραψα

206 GTi 2.0
Ένταξη: 26 Μάρ 2004 Δημοσιεύσεις: 44 Τόπος: Χαλκίδα - Ραφήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 13 Ιούλ 2004, 11:09:22 Θέμα δημοσίευσης: Τριγμοί,τριγμοί,τριγμοί... |
|
|
Ρε παιδιά το αυτοκίνητο ολοκαίνουριο και ακούω κυρίως όταν πρωτοξεκινάω ή κάνω όπισθεν κάτι κρατς κρουτς από τα πίσω!!!
Μέσα απ την καμπίνα και νομίζω απο τα πλαστικά στην πίσω κολώνα?Εταζέρα?Δε νομίζω να είναι ελατήρια ή αμορτισέρ...αλλά με ψιλοτρομάζει όταν το λέω και μου απαντάνε:εντάξει peugeot είναι...Τι να κάνω??
ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΤΟ ΜΑΜΗΜΕΝΟ...
ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Val (Maria) Μέλος

Ένταξη: 24 Ιούν 2004 Δημοσιεύσεις: 155 Τόπος: Αthens
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 13 Ιούλ 2004, 11:22:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Για να δεις αν ειναι απο την εταζερα βγαλτη και ακου αν κανει ακομη τον ιδιο θορυβο (αν δεν το εχεις κανει ηδη!) . Εμενα μου εκανε θορυβους η εταζερα οταν της εβαλα ηχεια, αλλα μετα απο κανενα μηνα εστρωσε. Αν παλι δε φταιει αυτο, πηγαινε το στο service. Παντως σιγουρα τα Peugeot εχουν τη φημη οτι τριζουν... Δυστυχως για εμας...
Shark Attack... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
pduke (Πάνος) Έχω ξεφύγει !!!

206 GT 2.0 16V
Ένταξη: 17 Ιούλ 2002 Δημοσιεύσεις: 1311 Τόπος: Scholarington(Duke of..)
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 13 Ιούλ 2004, 11:24:08 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
εντάξει peugeot είναι ....
τα κάνουν αυτά, αν μπεις στο δικό μου νομίζεις ότι οι ράβδοι στρέψεις χτυπούν με βία την πίσω πόρτα για να τους ανοίξει και να χυμήξουν μέσα με σκοπό το τον τραυματιμό του ιδιοκτήτη προς παραδειγματισμό και συμόρφωση.

GT όπως Μέγας Τουρίστας
Don't forget the boogie ... and those marvellous bastards ! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Qman (Κωνσταντίνος) Μόλις έγραψα

206 GTi 2.0
Ένταξη: 26 Μάρ 2004 Δημοσιεύσεις: 44 Τόπος: Χαλκίδα - Ραφήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 13 Ιούλ 2004, 14:30:37 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δεν είναι απο την εταζέρα,σαν να είναι απο την ένωση του λευκού πλαστικού με το μαύρο στα πισω ηχεία...Θα πάω στην Πεζό να το δω και να τους βάλω μια δυο φωνές!!!Στο προηγούμενό μου πάντως δεν είχα ούτε κατά διάνοια τριγμούς γι αυτό και παραξενεύτηκα!!!
ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΤΟ ΜΑΜΗΜΕΝΟ...
ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
teoman (Τεό) Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor
Ένταξη: 19 Αύγ 2002 Δημοσιεύσεις: 2143 Τόπος: Jurassic Park
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 13 Ιούλ 2004, 14:34:18 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Qman έγραψε: | Δεν είναι απο την εταζέρα,σαν να είναι απο την ένωση του λευκού πλαστικού με το μαύρο στα πισω ηχεία...Θα πάω στην Πεζό να το δω και να τους βάλω μια δυο φωνές!!!Στο προηγούμενό μου πάντως δεν είχα ούτε κατά διάνοια τριγμούς γι αυτό και παραξενεύτηκα!!! |
Εκεί ακριβώς έχω βάλει αυτοκόλλητη μονωτική ταινία με αφρώδη υλικό (κοινώς την ταινία που βάζουν κάτω στις πόρτες για να μην μπαίνει αέρας).Δοκίμασέ το αν δεν βρεις άλλη λύση.Πάντως είναι γνωστή πηγή τριγμών.
Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Recifees (Γιαννης) Τρελλαμένο μέλος

206 BlueBird 1.600.000 κεκ
Ένταξη: 07 Νοέ 2003 Δημοσιεύσεις: 491
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 13 Ιούλ 2004, 15:12:33 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Η εταζέρα είναι απο σκληρό πλαστικό και η επαφή της με τα υπόλοιπα πλαστικά (κολώνες ) είναι θορυβώδης .
Με τον καιρό μαλακώνει και δεν ακούγεται καθόλου ή σχεδόν καθόλου
Εναλλακτικά βάζεις λίγο μονωτικό ανάλογο με αυτό που πρότειναν και τα παιδιά και υσηχάζεις
δες πάντως και τα ελαστικά σου πίσω τι πιέσεις έχουν .
Είναι ντόμινο ο τριγμός μερικές φορές ,το πρόβλημα είναι μπροστά και σου τρίζει πίσω
Και μετά σου λένε για "απρόσωπα αυτοκίνητα" 
Με την ρόδα στον αέρα ... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ROLAND GARROS (PARIS) Μέλος

Renault Megane CC (έπαθα και έμαθα)
Ένταξη: 12 Μάρ 2004 Δημοσιεύσεις: 185 Τόπος: ATHENS
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 13 Ιούλ 2004, 15:32:31 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
επείδη τυχαία, σήμερα που παρέλαβα το αυτοκίνητο μου από ρύθμιση οροφής. . . και ρωτούσα αν ήταν καλύτερα να πάρω RC αντι για CC να γλιτώσω από κανα τριγμό και ο ίδιος ο τεχνικός της LION Μου είπε πως τα κλειστα και ειδικότερα το RC έχουν πρόβλημα που εντοπίζεται στις κλειδαρίες... και πορτών και προτ μπαγκαζ και οτι θέλουν συχνά καθάρισμα και γρασάρισμα καθώς επίσης οτι το φινίρισμα εκεί που ακουμπάει η εταζέρα είναι για κλάματα. Οταν τον ρώτησα τι κάνει για όλο τον κόσμο που ταλαιπωρείται με τριγμούς είπε... ή ταινία με αφρολέξ ή ξεσφίγγουν λιγάκι τα λαστιχάκια που ακουμπάει η εταζέρα ...
Εμένα πάντως εκανε τριγμούς επειδή ο ίδιος είχε μετακινήσει το subwoofer μου και το είχε κολλήσει στο κουρτινάκι !
πρώτη φορά πάντως είδα άνθρωπο στην peugeot που ήθελε να με εξυπηρετήσει! 
ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΣΧΗΜΑ Ε?
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Δημήτριος (Δημήτρης) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 XS 1.6 16v (2001)
Ένταξη: 24 Ιαν 2003 Δημοσιεύσεις: 751 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 13 Ιούλ 2004, 19:13:09 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Παιδιά πάντως εγώ έχω προβεί σε διάφορες πατέντες και οι τριγμοί στο αμάξι μου έχουν μειωθεί πάρα πολύ!!!
Πριν τις επεμβάσεις μου το αμάξι ήταν κουδουνίστρα! Τώρα mercedesοποιήθηκε!!!
Τα σημεία στα οποία επενέβησα είναι περί τα 6~7...
Τώρ ακούω κάτι ασθενείς θορύβους πίσω, στον χώρο του πορτ παγκαζ.
Που θα μου πάει, θα την εξαλείψω και αυτή την πηγή θορύβου!! 
Ένα 206 την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 13 Ιούλ 2004, 20:21:26 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ROLAND GARROS έγραψε: | επείδη τυχαία, σήμερα που παρέλαβα το αυτοκίνητο μου από ρύθμιση οροφής. . . και ρωτούσα αν ήταν καλύτερα να πάρω RC αντι για CC να γλιτώσω από κανα τριγμό και ο ίδιος ο τεχνικός της LION Μου είπε πως τα κλειστα και ειδικότερα το RC έχουν πρόβλημα που εντοπίζεται στις κλειδαρίες... και πορτών και προτ μπαγκαζ και οτι θέλουν συχνά καθάρισμα και γρασάρισμα καθώς επίσης οτι το φινίρισμα εκεί που ακουμπάει η εταζέρα είναι για κλάματα. Οταν τον ρώτησα τι κάνει για όλο τον κόσμο που ταλαιπωρείται με τριγμούς είπε... ή ταινία με αφρολέξ ή ξεσφίγγουν λιγάκι τα λαστιχάκια που ακουμπάει η εταζέρα ...
Εμένα πάντως εκανε τριγμούς επειδή ο ίδιος είχε μετακινήσει το subwoofer μου και το είχε κολλήσει στο κουρτινάκι !
πρώτη φορά πάντως είδα άνθρωπο στην peugeot που ήθελε να με εξυπηρετήσει!  |
Καλά το αστέρι τι αμόλησε
Το πώς ξεσφίγγουν τα λαστιχάκια αυτά να μας το πεί και εμάς -ή αλλιώς είδε CC driver και την πέταξε την μαμακια.
Οσο για γρασάρισμα καθάρισμα εσύ μήπως είδες πουθενά γράσσο σε κλειδαριές -μπαα όυτε και εγώ -
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ROLAND GARROS (PARIS) Μέλος

Renault Megane CC (έπαθα και έμαθα)
Ένταξη: 12 Μάρ 2004 Δημοσιεύσεις: 185 Τόπος: ATHENS
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 14 Ιούλ 2004, 08:46:32 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μπορεί να μην είδα... αλλά τώρα βλέπω!!!!! 
ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΣΧΗΜΑ Ε?
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 14 Ιούλ 2004, 15:01:02 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ROLAND GARROS έγραψε: | Μπορεί να μην είδα... αλλά τώρα βλέπω!!!!!  |
Ελπίζω όχι στο εσωτερικό Που την έκαναν ξανά
Καλού κακού κάνε ένα αγιασμό ρίξε και κανα σκόρδο /ξεμάτιασμα στο αυτοκίνητο και στην Λιον ποτέ ξανά μόνο με οπλο περασμένο στην ζώνη .....
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|