PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Τριγμοί,τριγμοί,τριγμοί...

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Qman (Κωνσταντίνος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 GTi 2.0

Ένταξη: 26 Μάρ 2004
Τόπος: Χαλκίδα - Ραφήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Ιούλ 2004, 11:09:22    Θέμα δημοσίευσης: Τριγμοί,τριγμοί,τριγμοί... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε παιδιά το αυτοκίνητο ολοκαίνουριο και ακούω κυρίως όταν πρωτοξεκινάω ή κάνω όπισθεν κάτι κρατς κρουτς από τα πίσω!!!
Μέσα απ την καμπίνα και νομίζω απο τα πλαστικά στην πίσω κολώνα?Εταζέρα?Δε νομίζω να είναι ελατήρια ή αμορτισέρ...αλλά με ψιλοτρομάζει όταν το λέω και μου απαντάνε:εντάξει peugeot είναι...Τι να κάνω??

ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΤΟ ΜΑΜΗΜΕΝΟ...
ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Val (Maria)
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 24 Ιούν 2004
Τόπος: Αthens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Ιούλ 2004, 11:22:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για να δεις αν ειναι απο την εταζερα βγαλτη και ακου αν κανει ακομη τον ιδιο θορυβο (αν δεν το εχεις κανει ηδη!) . Εμενα μου εκανε θορυβους η εταζερα οταν της εβαλα ηχεια, αλλα μετα απο κανενα μηνα εστρωσε. Αν παλι δε φταιει αυτο, πηγαινε το στο service. Παντως σιγουρα τα Peugeot εχουν τη φημη οτι τριζουν... Confused Confused Confused Question Δυστυχως για εμας...

Shark Attack...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
pduke (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 GT 2.0 16V

Ένταξη: 17 Ιούλ 2002
Τόπος: Scholarington(Duke of..)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Ιούλ 2004, 11:24:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εντάξει peugeot είναι ....

τα κάνουν αυτά, αν μπεις στο δικό μου νομίζεις ότι οι ράβδοι στρέψεις χτυπούν με βία την πίσω πόρτα για να τους ανοίξει και να χυμήξουν μέσα με σκοπό το τον τραυματιμό του ιδιοκτήτη προς παραδειγματισμό και συμόρφωση.

Cool

GT όπως Μέγας Τουρίστας

Don't forget the boogie ... and those marvellous bastards !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Qman (Κωνσταντίνος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 GTi 2.0

Ένταξη: 26 Μάρ 2004
Τόπος: Χαλκίδα - Ραφήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Ιούλ 2004, 14:30:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν είναι απο την εταζέρα,σαν να είναι απο την ένωση του λευκού πλαστικού με το μαύρο στα πισω ηχεία...Θα πάω στην Πεζό να το δω και να τους βάλω μια δυο φωνές!!!Στο προηγούμενό μου πάντως δεν είχα ούτε κατά διάνοια τριγμούς γι αυτό και παραξενεύτηκα!!!

ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΤΟ ΜΑΜΗΜΕΝΟ...
ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Ιούλ 2004, 14:34:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Qman έγραψε:
Δεν είναι απο την εταζέρα,σαν να είναι απο την ένωση του λευκού πλαστικού με το μαύρο στα πισω ηχεία...Θα πάω στην Πεζό να το δω και να τους βάλω μια δυο φωνές!!!Στο προηγούμενό μου πάντως δεν είχα ούτε κατά διάνοια τριγμούς γι αυτό και παραξενεύτηκα!!!

Εκεί ακριβώς έχω βάλει αυτοκόλλητη μονωτική ταινία με αφρώδη υλικό (κοινώς την ταινία που βάζουν κάτω στις πόρτες για να μην μπαίνει αέρας).Δοκίμασέ το αν δεν βρεις άλλη λύση.Πάντως είναι γνωστή πηγή τριγμών.

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Recifees (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 BlueBird 1.600.000 κεκ

Ένταξη: 07 Νοέ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Ιούλ 2004, 15:12:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η εταζέρα είναι απο σκληρό πλαστικό και η επαφή της με τα υπόλοιπα πλαστικά (κολώνες ) είναι θορυβώδης .
Με τον καιρό μαλακώνει και δεν ακούγεται καθόλου ή σχεδόν καθόλου Wink
Εναλλακτικά βάζεις λίγο μονωτικό ανάλογο με αυτό που πρότειναν και τα παιδιά και υσηχάζεις Cool

δες πάντως και τα ελαστικά σου πίσω τι πιέσεις έχουν .
Είναι ντόμινο ο τριγμός μερικές φορές ,το πρόβλημα είναι μπροστά και σου τρίζει πίσω Shocked
Και μετά σου λένε για "απρόσωπα αυτοκίνητα" Evil Very happy

Με την ρόδα στον αέρα ...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ROLAND GARROS (PARIS)
Μέλος
Μέλος

Renault Megane CC (έπαθα και έμαθα)

Ένταξη: 12 Μάρ 2004
Τόπος: ATHENS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Ιούλ 2004, 15:32:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

επείδη τυχαία, σήμερα που παρέλαβα το αυτοκίνητο μου από ρύθμιση οροφής. Exclamation . Exclamation . και ρωτούσα αν ήταν καλύτερα να πάρω RC αντι για CC να γλιτώσω από κανα τριγμό και ο ίδιος ο τεχνικός της LION Μου είπε πως τα κλειστα και ειδικότερα το RC έχουν πρόβλημα που εντοπίζεται στις κλειδαρίες... Exclamation και πορτών και προτ μπαγκαζ και οτι θέλουν συχνά καθάρισμα και γρασάρισμα καθώς επίσης οτι το φινίρισμα εκεί που ακουμπάει η εταζέρα είναι για κλάματα. Οταν τον ρώτησα τι κάνει για όλο τον κόσμο που ταλαιπωρείται με τριγμούς είπε... ή ταινία με αφρολέξ ή ξεσφίγγουν λιγάκι τα λαστιχάκια που ακουμπάει η εταζέρα ...
Cool
Εμένα πάντως εκανε τριγμούς επειδή ο ίδιος είχε μετακινήσει το subwoofer μου και το είχε κολλήσει στο κουρτινάκι !
Evil

πρώτη φορά πάντως είδα άνθρωπο στην peugeot που ήθελε να με εξυπηρετήσει! Shocked

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΣΧΗΜΑ Ε?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Δημήτριος (Δημήτρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 XS 1.6 16v (2001)

Ένταξη: 24 Ιαν 2003
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Ιούλ 2004, 19:13:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά πάντως εγώ έχω προβεί σε διάφορες πατέντες και οι τριγμοί στο αμάξι μου έχουν μειωθεί πάρα πολύ!!!

Πριν τις επεμβάσεις μου το αμάξι ήταν κουδουνίστρα! Τώρα mercedesοποιήθηκε!!! Cool Cool

Τα σημεία στα οποία επενέβησα είναι περί τα 6~7...

Τώρ ακούω κάτι ασθενείς θορύβους πίσω, στον χώρο του πορτ παγκαζ.
Που θα μου πάει, θα την εξαλείψω και αυτή την πηγή θορύβου!! Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Ένα 206 την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα!
Επιστροφή στην κορυφή
Recifees (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Ιούλ 2004, 20:21:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ROLAND GARROS έγραψε:
επείδη τυχαία, σήμερα που παρέλαβα το αυτοκίνητο μου από ρύθμιση οροφής. Exclamation . Exclamation . και ρωτούσα αν ήταν καλύτερα να πάρω RC αντι για CC να γλιτώσω από κανα τριγμό και ο ίδιος ο τεχνικός της LION Μου είπε πως τα κλειστα και ειδικότερα το RC έχουν πρόβλημα που εντοπίζεται στις κλειδαρίες... Exclamation και πορτών και προτ μπαγκαζ και οτι θέλουν συχνά καθάρισμα και γρασάρισμα καθώς επίσης οτι το φινίρισμα εκεί που ακουμπάει η εταζέρα είναι για κλάματα. Οταν τον ρώτησα τι κάνει για όλο τον κόσμο που ταλαιπωρείται με τριγμούς είπε... ή ταινία με αφρολέξ ή ξεσφίγγουν λιγάκι τα λαστιχάκια που ακουμπάει η εταζέρα ...
Cool
Εμένα πάντως εκανε τριγμούς επειδή ο ίδιος είχε μετακινήσει το subwoofer μου και το είχε κολλήσει στο κουρτινάκι !
Evil
πρώτη φορά πάντως είδα άνθρωπο στην peugeot που ήθελε να με εξυπηρετήσει! Shocked

Καλά το αστέρι τι αμόλησε Evil Evil
Το πώς ξεσφίγγουν τα λαστιχάκια αυτά να μας το πεί και εμάς -ή αλλιώς είδε CC driver και την πέταξε την μαμακια.

Οσο για γρασάρισμα καθάρισμα εσύ μήπως είδες πουθενά γράσσο σε κλειδαριές -μπαα όυτε και εγώ -

Επιστροφή στην κορυφή
ROLAND GARROS (PARIS)
Μέλος
Μέλος

Renault Megane CC (έπαθα και έμαθα)

Ένταξη: 12 Μάρ 2004
Τόπος: ATHENS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Ιούλ 2004, 08:46:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπορεί να μην είδα... αλλά Evil Evil τώρα βλέπω!!!!! Evil Evil Evil

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΣΧΗΜΑ Ε?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Recifees (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Ιούλ 2004, 15:01:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ROLAND GARROS έγραψε:
Μπορεί να μην είδα... αλλά Evil Evil τώρα βλέπω!!!!! Evil Evil Evil

Ελπίζω όχι στο εσωτερικό Mad Που την έκαναν ξανά Evil

Καλού κακού κάνε ένα αγιασμό ρίξε και κανα σκόρδο /ξεμάτιασμα στο αυτοκίνητο και στην Λιον ποτέ ξανά Evil μόνο με οπλο περασμένο στην ζώνη .....

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης