PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Μου φαίνεται πως θα πετάξει άταν το πατάω 130
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
geo1st487 (Γιώργος)
Μέλος
Μέλος

206 ΧΤ 1.4 16V 90hp

Ένταξη: 04 Μάϊ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 04 Ιούλ 2004, 10:38:49    Θέμα δημοσίευσης: Μου φαίνεται πως θα πετάξει άταν το πατάω 130 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οι περισσοτεροι βλεπω οτι εχετε 1.4 XS 16V 90hp. Εγω πριν απο 1,5 μηνα πηρα το 1.4 XT 16V 90hp. Το XS με το XT εχουν καμια διαφορα στον κινητηρα ή στα κρατηματα; Οταν το παταω 130 νομιζω πως παω με 170. Δεν ξερω μηπως επειδη ειναι ελαφρυ το αμαξι (γυρω στα 970kg). Μου φαινεται σαν να μην πατανε και πολυ οι ροδες στο δρομο οταν τρεχω με τετοια ταχυτητα. Πριν παρω το αμαξι οδηγουσα του πατερα μου ενα Renault Megane Classic 1.6 90hp (βαρος γυρω στα 1150kg) και δεν ενιωθα ετσι. Το ενιωθα να παταει πιο σταθερα στο δρομο και οταν το πατουσα 130 δεν ενιωθα οτι θα πεταξω οπως συμβαινει με το 206. Θα μου πειτε φυσικο ειναι αφου ειναι πιο βαρυ. Το 206 μεχρι στιγμης το εχω πατησει μεχρι 145 και κολωσα να το πατησω παραπανω αλλα ετσι και αλιως η ευθεια τελιωνε και επρεπε να κοψω. Το πλεονεκτημα ειναι οτι ειναι γκαζιαρικο αμαξι. Αν ηταν πιο βαρυ δεν θα ηταν και τοσο γκαζιαρικο. Δηλαδη το 206 RC 2.0 180hp ειναι σκοτώστρα;
Με ολα αυτα δεν λεω οτι δεν ειμαι ευχαριστημενος με το αμαξι. Φυσικα και ειμαι. Το μονο που θα θελα ειναι να ηταν πιο βαρυ (χωρις να ειναι πιο ογκοδες) και να ειχε φυσικα περισσοτερα κυβικα και αλογα και τελος να μπορουσα να το αγορασω.
Ελπιζω να μου δωσετε την γνωμη σας και τα φωτα σας
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''

Ένταξη: 24 Μάϊ 2003
Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 04 Ιούλ 2004, 10:45:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kαταρχην δεν εχουμε οι περισσοτεροι 90αρι!
Παμε κ στην αποροια σου!
Εγω με το 75 ΧΤ παω με 170 κ δεν νιωθω να πεταω !
Κοιταξες τον αερα στα λαστιχα σου οταν το πηρες ???????? Wink
Συνηθως οι αντιπροσωπιες το παραδιδουν με 40 αερα( πιεση ) ! Shocked

FULL THROTLE....

NEW forum at www.btt.20m.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
zzzleepy (Μαύρος Χέλωνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 04 Ιούλ 2004, 11:11:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι είναι αυτά που διαβάζω Θεε μου! Ρε παλικάρι το 206 αγόρασες, δεν αγόρασες Volvo να είναι βαρύ! Μικρό αυτοκίνητο είναι, ελαφρύ είναι αλλά ΌΧΙ ΚΑΙ ΠΕΤΑΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΣΤΑ 130! Είναι από τα πιο σταθερά μικρά που κυκλοφορούν ακόμα και σε μεγάλες ταχύτητες. Βέβαια χρειάζεται και σηκώνει βελτίωση στην ανάρτηση και τα φρένα αλλά και μαμά τελείως δεν είναι για πέταμα... Κι από την άλλη τι εννοείς όταν λες πετάει; Δεν σε κρατάνε τα λάστιχά σου; Δεν σε ικανοποιεί η ανάρτηση; Για τσέκαρε τα λάστιχά σου όπως είπε κι ο Φίλιππος... Τι να πω... Α! Και μη συγκρίνεις με το RC γιατί μιλάμε για τελείως διαφορετικό αυτοκίνητο...

Για όλο τον κόσμο είσαι κάποιος... για κάποιον είσαι όλος ο κόσμος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
geo1st487 (Γιώργος)
Μέλος
Μέλος

206 ΧΤ 1.4 16V 90hp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 04 Ιούλ 2004, 11:23:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PHSYBORG έγραψε:
Kαταρχην δεν εχουμε οι περισσοτεροι 90αρι!
Παμε κ στην αποροια σου!
Εγω με το 75 ΧΤ παω με 170 κ δεν νιωθω να πεταω !
Κοιταξες τον αερα στα λαστιχα σου οταν το πηρες ???????? Wink
Συνηθως οι αντιπροσωπιες το παραδιδουν με 40 αερα( πιεση ) ! Shocked

Ισως να φτεει που ειχα συνηθισει να οδηγαω σε πιο βαρυ αμαξι. Ποση πιεση πρεπει να εχουν τα λαστιχα;
Επιστροφή στην κορυφή
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''

Ένταξη: 24 Μάϊ 2003
Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 04 Ιούλ 2004, 11:25:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν εχει σχεση ποσο βαρυ ειναι το αμαξι!
Την δουλεια την κανουν τα αμορτισερ ( αν πλεει η οχι στα πολλα)
κ η αεροδυναμικη!
Εμενα προσωπικα με μαμα αναρτησεις ακομα ειναι βιδωμενο στα πολλα !
Πιεσης δοκιμασε απο 30-32

FULL THROTLE....

NEW forum at www.btt.20m.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
zzzleepy (Μαύρος Χέλωνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 04 Ιούλ 2004, 11:25:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εξαρτάται από τα λάστιχα και το πως οδηγείς. Μόνο με δοκιμές θα βρεις αυτό που σε ικανοποίει. Η Peugeot συστήνει 34-34 αλλά μάλλον θα είναι πολύ για σένα. Ξεκίνα με 31 ή 32 και δοκίμασε. Ψάξε και λίγο στο φόρουμ, υπάρχουν συζητήσεις για πιέσεις ελαστικών... Wink

Για όλο τον κόσμο είσαι κάποιος... για κάποιον είσαι όλος ο κόσμος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
geo1st487 (Γιώργος)
Μέλος
Μέλος

206 ΧΤ 1.4 16V 90hp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 04 Ιούλ 2004, 11:36:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PHSYBORG έγραψε:
κ η αεροδυναμικη!

Εχω δει πολλα 206 που το φτερο ειναι λιγο πιο πανω απο την ροδα. Το δικο μου δεν ειναι ετσι. Δηλαδη το φτερο απεχει αρκετα απο την ροδα. Λετε αν τα αμορτισερ εινα χαμηλωμενα να ειναι καλυτερα;
Δεν μετρησα την πιεση των ελαστικων αλλα μαλον πρεπει να εχουν υψηλη πιεση.
Επιστροφή στην κορυφή
Recifees (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 BlueBird 1.600.000 κεκ

Ένταξη: 07 Νοέ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 04 Ιούλ 2004, 12:57:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δες πιέσεις που ανέφεραν και τα παιδιά Wink
Εγω το παρέλαβα με 39 Exclamation Shocked και νόμιζα ότι κυκλοφορούσα με τις ζάντες Very happy

190 καρφωμένο άσφαλτο και ακίνητο παρά τον σχετικό πλευρικό άνεμο (αστάθεια not here)

έχουμε πάνω κάτω το ίδιο setup αναρτήσεων

Με την ρόδα στον αέρα ...
Επιστροφή στην κορυφή
Recifees (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 BlueBird 1.600.000 κεκ

Ένταξη: 07 Νοέ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 04 Ιούλ 2004, 13:00:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

geo1st487 έγραψε:
PHSYBORG έγραψε:
κ η αεροδυναμικη!

Εχω δει πολλα 206 που το φτερο ειναι λιγο πιο πανω απο την ροδα. Το δικο μου δεν ειναι ετσι. Δηλαδη το φτερο απεχει αρκετα απο την ροδα. Λετε αν τα αμορτισερ εινα χαμηλωμενα να ειναι καλυτερα;
Δεν μετρησα την πιεση των ελαστικων αλλα μαλον πρεπει να εχουν υψηλη πιεση.

Φυσιολογικό για 3θυρο xs .
Πιο σπορ και συνάμα μια καλή δικαιλογία για μεγαλύτερες Ζάντες Very happy

Με την ρόδα στον αέρα ...
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 05 Ιούλ 2004, 00:54:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν ισχυουν αυτα που λεγανε παλια οτι δηλαδη τα βαρια αυτοκινητα πατανε καλυτερα στην ασφαλτο κτλ.Καμια σχεση.Ο Λογος.....Οσο περισοτερη μαζα εχεις τοσο ποιο ευκολα την παραμαζευη η φυγοκεντρος δυναμη.Ισα σταματαει ενα ελαφρη με 4 δικοφρενα ισα ενα βαρυ Question Τωρα θα μου πειτε αλλα τα φρενα απ την B.M.W και αλλα πχ του 106...Καμια σχεση.Απλη φυσικη ειναι.Οσο ποιο ελαφρυ τοσο καλυτερα.εεε και κανεις και μια αναρτηση για να χεις Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 05 Ιούλ 2004, 08:05:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

όντως ο μυθος των βαριών οχημάτων έχει καταρριφθει. Τώρα αυτο που λες φαινεται πολυ περιεργο. Κι εμενα ειχε 40 πιεση οταν το πηρα και το ειχα αφησει ετσι για αρκετο καιρο (αμελησα να το κοιταξω) και μαλιστα εκανα και αττικη οδο με 190km/h και ήμουν ανετότατος. Αστάθεια γενικά ποτέ δεν έχω δει...και τα λαστιχα μου ειναι καραφαγωμενα... Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Ιούλ 2004, 07:19:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω το ενιωσα αυτο που λες οταν ειχαν ..."βρακιασει" τα αμορτισερ.
Αν το εχεις 1,5 μηνα ομως το αυτοκινητο δεν δικαιολογειται...λες να σου το εδωσαν με πιεσμενα αμορτισερ???
αυτο που θυμαμαι εντονα στην εθνικη οδο ειναι οτι οταν πηγαινα πανω απο 120χλμ (εκτος του οτι σε καθε ανωμαλια του δρομου ηταν λες και δεν παταγα στο εδαφος) ειναι οτι με το που περναγε καποιο φορτηγο ή πουλμαν απο διπλα, πηγαινα μια βολτα και ξαναγυρναγα μετα απο λιγο στην λωριδα που ημουν Laughing Laughing Laughing

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Ιούλ 2004, 10:17:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Eχμμμ να κάνω μια ερώτηση....

Σε ποιά εθνική πήγαινες με 130;;;;;

Γιατί ρωτάω;; Γιατι π.χ. στην Αθηνών-Λαμίας που ο δρόμος είναι απαράδεκτος (μέχρι περίπου την Θήβα) είναι πολύ πιθανό να σου έδωσε την αίσθηση αυτή ειπειδή είναι πιο σφικτή η ανάρτηση από το Megane.

Αν όντως συμβαίνει αυτό, τότε να φοβάσαι περισσότερο με το Megane που σου δίνει την αίσθηση βάρκας παρά το 206 που χοροπηδάει από σκληρή ανάρτηση...

Δοκίμασε σε ένα καλό δρόμο (Ατιική Οδό) και αν συμβαίνει το ίδιο τότε ναι κοίτα τις αναρτήσεις και τις πιέσεις των ελαστικών. Οτι είναι σταθερότατο δεν το συζητάω. Μακράν από τα καλύτερα στην κατηγορία του (και σε πολλά από άλλες κατηγορίες).

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Ιούλ 2004, 10:40:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
Eχμμμ να κάνω μια ερώτηση....

Σε ποιά εθνική πήγαινες με 130;;;;;

Γιατί ρωτάω;; Γιατι π.χ. στην Αθηνών-Λαμίας που ο δρόμος είναι απαράδεκτος (μέχρι περίπου την Θήβα) είναι πολύ πιθανό να σου έδωσε την αίσθηση αυτή ειπειδή είναι πιο σφικτή η ανάρτηση από το Megane.

Συμφωνώ.....
Στην Αθηνών-Λαμίας, ο δρόμος είναι τόσο ανώμαλος, που όποτε περνάω από τα άσχημα τμήματα, χορεύω ....τσιφτετέλι (σκληρές αναρτήσεις γαρ...)
Ελπίζω το τμήμα της εθνικής που στρώνουν τώρα, να είναι καλύτερο (Αττική οδός the best, "χαλί" ο δρόμος...)

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
TiMoRiS (Argiris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Mini Cooper S R56

Ένταξη: 06 Ιαν 2004
Τόπος: Πειραιας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Ιούλ 2004, 12:54:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω πριν ενα μηνα περιπου ανεβαινα την Αθηνων Λαμιας με 190 για να δω πως παει και νομιζα οτι πηγαινα με 140! Το μονο που του εχω κανει ειναι ενα χαμηλωμα! Μου κανει μεγαλη εντυπωση αυτο που λες!

www.asfaleia365.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Ιούλ 2004, 13:34:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μιας που λές για τους έχοντες 1.4 16ν 90hp... Cool

Προσωπικά μέχρι τα 120χ.α.ω. το αμάξι το βλέπω νορμάλ. Μετά από τα 120 (έχοντας 5η φυσικά στο κιβώτιο) και ξεπερνώντας τις 3.500 σ.α.λ., όσο πιο πολύ χώνω το πόδι στο πάτωμα, τόσο μεγαλύτερη γίνεται η αίσθηση της ταχύτητας. Ναι, νιώθω σαν ενα μικρό σμπρώξιμο, ίσως γιατί εκεί έχουμε την μέγιστη ροπή και την αρχή της πτώσης της, ενώ είμαστε πάνω στην φάση που τα άλογα βγαίνουν πιο απότομα. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν νιώθω ότι θα πετάξω ή ότι το αμάξι "πλέει" Shocked

Ειδικά και όσο η ταχύτητα αυξάνεται, τόσο περισσότερο το νιώθω σίγουρο στο δρόμο (όταν μιλάμε για 2 τουλάχιστον λωρίδες ανά κατεύθυνση μαζί με μια βοηθητική, ως επί το πλείστον, εθνική οδός δηλαδή). Τώρα για το αν φοράμε τις ίδιες αναρτήσεις XS με ΧΤ, δεν ξέρω. Νομίζω πως έχουμε τις ίδιες πάντως, διότι αν υπήρχε κάποια διαφορά, θα αναφερόταν στον πρόσθετο εξοπλισμό Wink

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Ιούλ 2004, 18:05:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

E... Μετά τα 180, κάπως αρχίζει και πλέει... which doesn't? Razz

Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Ιούλ 2004, 19:23:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το ξεφτηλησατε το θεμα...

εγω παντως στα 195 με το 1.6 οταν με περασε χαλαρααααααα το αβενσις νομιζα οτι ημουν σταματημενος και ηθελα να ανοιξω τη πορτα και να κατεβω να το βαραω...................

αχ αχχχχ θα κανω καιρο να το ξεπερασω αυτοοοοο
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Ιούλ 2004, 19:56:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:
E... Μετά τα 180, κάπως αρχίζει και πλέει... which doesn't? Razz

Ε, δεν το έχω δει ακόμα... κάτσε να γράψω άλλα 2.000 χλμ στο κοντέρ και θα σου πώ Cool

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
geo1st487 (Γιώργος)
Μέλος
Μέλος

206 ΧΤ 1.4 16V 90hp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Ιούλ 2004, 21:25:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο δρομος που οδηγουσα δεν ηταν τελειος, ειχε τις λακουβιτσες του. Μικρες μεν αλλα οσο να ναι δημιουργει προβλημα. Ενοειτε οτι με το Megane του πατερα μου δεν υπαρχει τοσο εντονο προβλημα στις λακουβες γιατι ειναι πιο βαρυ. Οσο για τις αναρτησεις το Megane μου φαινεται πως εχει πιο σκληρες αναρτησεις απο το 206. Αυτο το λεω γιατι το Megane στις λακουβες χτυπαει πιο αγρια απο το 206. Αν οδηγαω με 190 σε ευθεια σε τελειο δρομο χωρις την παραμικρη λακουβιτσα τοτε πολυ πιθανον να μου φανει σταθεροτατο το αμαξι. Σε ενα ευθυ και χωρις ανωμαλιες δρομο ειναι φυσικο σχεδον ολα τα αμαξια να ειναι σταθερα. Ελα ομως που οι περισσοτεροι δρομοι στην Ελλαδα ειναι αστα να πανε. Φιλε kanelj τι να σου πω. Αν ειναι να πηγαινεις με 120 να χοροπηδαει το αμαξι απο τι λακουβιτσες και να φοβασαι μη φυγεις απο τον δρομο τοτε κλαψτα χαραλμπε
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης