PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Υπερστροφή - εξαρτησιογόνο- είμαστε ναρκομανείς τελικά?
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Ιούν 2004, 15:22:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και εμένα πλέον μου αρέσει να εισέρχομαι "με τας θύρας" στις στροφές! Cool

Και συμφωνώ με κάτι που είχε πει ένας φίλος μου: "Το χειρόφρενο είναι καλό για τους άσχετους. Όσοι ξέρουνε να οδηγάνε, το έχουν καταργήσει". Wink

glf, όμορφο το χειρόφρενο, αν και δεν μου φαίνεται τόσο για χειρόφρενο Razz Embarassed

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
glf (Νίκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106 16v rallye

Ένταξη: 01 Ιαν 2003
Τόπος: Κοζάνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Ιούν 2004, 17:35:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
glf, όμορφο το χειρόφρενο, αν και δεν μου φαίνεται τόσο για χειρόφρενο Razz Embarassed

και σαν τι σου φαίνεται δηλαδή ? Smile

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Ιούν 2004, 20:34:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σαν σφαλιάρα πολυτελείας Salute Cheers

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Ιούν 2004, 02:42:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εμενα μου φαινετε σαν χασημο δευτερολεπτων.. Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Ιούν 2004, 06:20:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχμ... αυτό ήθελα να πώ, αλλά προτίμησα να μην το πω για να μην δημιουργηθεί παρεξήγηση!

Πάντως και εγώ θα προτιμούσα να χάσω δευτερόλεπτα έχοντας αποσπάσει κάποια χειροκροτήματα και σχόλια από τους θεατές... Wink

Επιστροφή στην κορυφή
pugsang (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 26 Απρ 2002
Τόπος: Ραφήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Ιούν 2004, 08:09:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εσυ Νικο οταν θα τρεχεις να μην κανεις χειροφρενα για να μην χανεις δευτεροπλεπτα.Ο Γκαλφας ειχε και ενα gap 8 ωρες απο τον επομενο και προσεφερε θεαμα στον λαο.ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ.Απλα θελω να προσεξεις τον κυριο στα αριστερα που τραβαει τα μαλλια του (μην πω τιποτε αλλο) με αυτα που εκανε ο Γκαλφας

Well done mr. Galfas...well done

Εδω θελω να προσθεσω και κατι αλλο.

Ωραια η υπερστροφη και εγω χτυπημενος απο την επαρατη νοσο είμαι αλλα...

Ολα αυτα ειναι καπως επικινδυνα σε δημοσιους δρομους.Ο Γκαλφας εριξε το χειροφρενακι του αλλα μην ξεχναμε οτι το εκανε μεσα σε μια ελεγχομενη διαδρομη αγωνα και με αυτοκινητο με πολλα και διαφορα (μπλοκε,αναρτησεις,κλουβια,μπακετ κλπ κλπ).Καλο θα ηταν οταν κινουμαστε σε δημοσιους δρομους να ειμαστε στο 5-6/10 του οριου.Για το 10/10 και 11/10 υπαρχουν οι πιστες και οι αγωνες.Η σβελτη και ασφαλης οδηγηση ειναι για τους δρομους η οριακη οδηγηση για τους αγωνες.

Ηταν μια κοινωνικη προσφορα του 206clubHellas Laughing

pedal to the metal
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Ιούν 2004, 09:58:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Yπερστροφή. Δηλαδή στρίβεις παραπάνω απ' όσο πρέπει.

Aυτό το "παραπάνω απ' όσο πρέπει" είναι που ομορφαίνει την ζωή. Tο νερόβραστο φαγητό είναι σίγουρα πιο υγιεινό, αλλά αυτό με τα μπαχάρια και τις σάλτσες, πιο νόστιμο. Ποια γυναίκα είναι η πιο επιθυμητή; H κοκαλιάρα ή αυτή με τις καμπύλες;

Όσο πρέπει, στρίβει ο φλώρος και η θείτσα. Όχι εγώ. I΄am not an ordinary driver και κάθε στροφή είναι γιορτή!

Individual pleasures or cheapy show off?

Eίναι πανάρχαια, η ανάγκη του ανθρώπου για επιβεβαίωση, από το κοινωνικό σύνολο... εννοίοτε κι από τον ίδιο του, τον εαυτό. Kαι για να έρθει αυτή η επιβεβαίωση κάτι πρέπει να κάνεις, να ξεχωρίσεις απ' τον σωρό, για να σε προσέξει... ο σωρός.

Mία λύση είναι να βάλεις φτερά και πουπούλα, σαν Aφρικάνος φύλαρχος, αλλά πως θα χωρέσεις μ' όλα αυτά σ' ένα κλειστό αυτοκίνητο, άσε που δεν θα φαίνεσαι και καλά... Yπάρχει βέβαια και η λύση του cabrio αλλά με τον αέρα, πάνε τα φτερά πάνε και τα πούπουλα, τζάπα κόπος.

Άλλη λύση είναι να κάνεις θόρυβο. Περνάς από την πλατεία (όχι την γνωστή, εκεί έχεις χαρακτηριστεί "B" κι ενεργοποιούνται οι αυτόματοι εκτοξευτήρες γιαουρτιών) με τα subwoofer-ια στο τέρμα να παίζουν Γαρμπή "είναι κι ο ήλιος που 'χει γίνει επικίνδυνος"... αλλά πάλι... αυτό μπορούν να το κάνουν όλοι με κάμποσα ευρώ!!! Eδώ βέβαια τίθεται κι άλλο αγκανθώδες ερώτημα. Ποιος ο λόγος που δαπανούνται τόσες χιλιάδες ευρώ για να ακούγετε καλύτερα ένα μουσικό όργανο που στην παγκόσμια μουσική ιστορία, ουδέποτε σόλαρε. Ποιός έχει ακούσει σόλο από "μπότα"?

Oπότε καταφεύγεις στην τεχνική μετά θεάματος. Περνάς, το γυρίζεις και... ποιος είναι ο Bασιλιάς της ζούγκλας???? Όλα τα μάτια πάνω σου αλλά και η αποδοκιμασία εάν το χάσεις και σβουρίξει...

Όπως και 'να χει η "πάντα" δίνει ένα πανυγηρικό τόνο σε μια διαδρομή, ακριβώς γιατί είναι κάτι περιτό. Όπως όλα τα πράγματα που ομορφαίνουν τη ζωή μας... και πάντα θ' αναζητάμε την ομορφιά του περιτού, σε πείσμα της μετριότητας, του "όσο πρέπει".

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
glf (Νίκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106 16v rallye

Ένταξη: 01 Ιαν 2003
Τόπος: Κοζάνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Ιούν 2004, 11:30:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pugsang έγραψε:
Απλα θελω να προσεξεις τον κυριο στα αριστερα που τραβαει τα μαλλια του (μην πω τιποτε αλλο) με αυτα που εκανε ο Γκαλφας

ναι, είναι το δεύτερο καλύτερο σκηνικό στο video !!! χεχεχεχε

pugsang έγραψε:
Ηταν μια κοινωνικη προσφορα του 206clubHellas Laughing

αυτό είναι club. Ηθικοπλαστικό !

Σωστός και ο healer.

Επιστροφή στην κορυφή
Alex 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (1999)

Ένταξη: 24 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Ιούν 2004, 23:57:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω κατα ενα μαζωχιστικο τροπο εχω αρχισει και βλεπω με "συμπαθεια" την ελεγχομενη υποστροφη σε χαμηλες ταχυτητες. Σιγουρα δεν εχει την ιδια ποιοτητα "ευχαριστησης" ή "δρασης", αλλα νοιωθεις καπως τεχνιτης.

Ειναι μια ελαφρως κατηφορικη στροφη ειδικα που εχει μια δεξια καμπη 90% σε δρομο γυαλι, η οποια οταν την παιρνω με λιγο γκαζι ειναι ετοιμο το αμαξι να φυγει με μουτρα αλλα οταν το ελεγχω με ακριβη ποσοτητα γκαζιου και τιμονιου και οριοκινουμαι μεταξυ υποστροφης, 4, υπερστροφης, νοιωθω την αισθηση της κατακτησης απο τεχνικη αποψη. Ελαχιστα χιλιομετρα βεβαια αλλα δινει πολυ καλη αισθηση.
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Ιούν 2004, 02:45:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Alex έγραψε:
Εγω κατα ενα μαζωχιστικο τροπο εχω αρχισει και βλεπω με "συμπαθεια" την ελεγχομενη υποστροφη σε χαμηλες ταχυτητες. Σιγουρα δεν εχει την ιδια ποιοτητα "ευχαριστησης" ή "δρασης", αλλα νοιωθεις καπως τεχνιτης.

Ειναι μια ελαφρως κατηφορικη στροφη ειδικα που εχει μια δεξια καμπη 90% σε δρομο γυαλι, η οποια οταν την παιρνω με λιγο γκαζι ειναι ετοιμο το αμαξι να φυγει με μουτρα αλλα οταν το ελεγχω με ακριβη ποσοτητα γκαζιου και τιμονιου και οριοκινουμαι μεταξυ υποστροφης, 4, υπερστροφης, νοιωθω την αισθηση της κατακτησης απο τεχνικη αποψη. Ελαχιστα χιλιομετρα βεβαια αλλα δινει πολυ καλη αισθηση.

Σε αυτο που λες εχεις δικαιο.Το τεχνικο κοματι μιας διαδρομης μου αρεσει και εμενα παρα πολυ.Δοκιμασε καποια στιγμη στην στροφη που λες να πας με πολλα παραπανω και λιγο πριν να ''χαστουκισεις'' το πισω μερος με οποιον τροπο σε βολευει εσενα (τιμονια-αφημα γκαζιου) τσαλακωμα και να το γυρισεις πριν την στροφη προσπαθοντας η μουρη να βλεπει ευθηγραμμη την κορυφη-εξοδο και μετα τερμα γκαζι για να τραβηξει η μουρη.Στον δρομο για Κοιλα Κοζανης που γλυστραει παρα πολυ με αναποδη κλιση το εκανα συχνα πυκνα με το 106.Λογο οτι η ασφαλτος ειναι γυαλι δεν χρειαζεσε και μπλοκε.Απλα θελει να ξεχασεις οτι ηξερες μεχρι τοτε και να το πας σαν ''μ@λακας''. Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Ιούν 2004, 16:16:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Alex έγραψε:

Σε μία τέτοια στροφή δείχνω συχνά τα δικά μου μούτρα Razz Κατεβαίνοντας από αττικό άλσος προς γαλατσίου (όχι στην μεριά του ζέπελιν που χει στοπ, από την άλλη από νέο ψυχικό), περνάς μία μικρή δεξιά στροφή και μέτα πολύ κατηφορική αριστερή. Αν μπεις με κανα 50αρι, και το κόψεις απότομα, αρχίζεις τα ανάποδα Very happy Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ!!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Recifees (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 BlueBird 1.600.000 κεκ

Ένταξη: 07 Νοέ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Ιούν 2004, 18:12:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτή η διαδικασία έχει σώσει το χειρόφρενο σε ένα 206 βαμμένο μπλέ Cool Very happy Very happy Very happy

Με την ρόδα στον αέρα ...
Επιστροφή στην κορυφή
206gti (Στέφανος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2004)

Ένταξη: 28 Ιούν 2004
Τόπος: Άρτεμις (Λούτσα Αττικής)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Ιούν 2004, 13:52:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οπως είπα και σε άλλο topic τον Σεπτέμβρη περιμένω το gti μου.
Αλλά μέχρι τότε, θα περάσω ΑΛΛΟ ενα καλοκαιρι...
ΜΕ ΤΟ ΠΛΑϊ...

http://www.starlet-club.gr/MEMBERS/paranoid.htm
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Ιούν 2004, 14:51:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:
Σε μία τέτοια στροφή δείχνω συχνά τα δικά μου μούτρα Razz Κατεβαίνοντας από αττικό άλσος προς γαλατσίου (όχι στην μεριά του ζέπελιν που χει στοπ, από την άλλη από νέο ψυχικό), περνάς μία μικρή δεξιά στροφή και μέτα πολύ κατηφορική αριστερή. Αν μπεις με κανα 50αρι, και το κόψεις απότομα, αρχίζεις τα ανάποδα Very happy Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ!!

Κοίτα κακομοίρη μου μην σε δούμε καμία φορά μέσα στα Seat αγγαλιά με κανένα Ibiza... Laughing

Προτίμησε να κάνεις τις ταρζανιές στον συγκεκριμένο δρόμο στην ανάβαση που παίζει ωραία και ελεγχόμενα γιατί στην κατάβαση αμα σου βγει κανείς από το κρυφό στενό ή από την Seat σε έφαγε το μαύρο φίδι....

Ασε τα ξέρω καλά με αυτήν την στροφή και δεν θέλεις να μάθεις με πόσο την κατέβαινα.... τώρα έγινα καλό παιδί Shocked

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''

Ένταξη: 24 Μάϊ 2003
Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Ιούν 2004, 14:59:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tην συγκεκριμενη ΣΕΑΤ την εχουν δει απο πολυ κοντα την βιτρινα της πολλοι ! Laughing

FULL THROTLE....

NEW forum at www.btt.20m.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Ιούν 2004, 15:17:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για αυτό μπαίνω μόνο με 50 και ταρζανιά. Να γυρίσει μεν με το πλάι, να είναι ΠΛΗΡΩΣ ελεγχόμενο δε. Ο δρόμος γλυστράει απίστευτα πάντως! Σάββατο βράδυ έδειξα σ' ένα starlet gt turbo, φουλ τουμπανιασμένο, πως στρίβουν οι γάλλοι Razz

sidobre, με πόσο την κατέβαινες; Με γραμμές κανα 80άρι μπαίνει εύκολα... Ένας φίλος με saxo vts μου λέει 130, φουλ πλάι, αλλά δεν τον πιστεύω Razz

Όσο για την ανάβαση, πολύ αργή... Αν την πάρεις με πολλά σε πετάει αμέσως έξω (απο δεξιά λωρίδα... στην αριστερή κάπως κρατάει).

Έχει επεξεργασθεί από τον/την SnakeMJK στις Τετ 30 Ιούν 2004, 15:21:05, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''

Ένταξη: 24 Μάϊ 2003
Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Ιούν 2004, 15:20:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:
Για αυτό μπαίνω μόνο με 50 και ταρζανιά. Να γυρίσει μεν με το πλάι, να είναι ΠΛΗΡΩΣ ελεγχόμενο δε. Ο δρόμος γλυστράει απίστευτα πάντως! Σάββατο βράδυ έδειξα σ' ένα starlet gt turbo, φουλ τουμπανιασμένο, πως στρίβουν οι γάλλοι Razz

sidobre, με πόσο την κατέβαινες; Με γραμμές κανα 80άρι μπαίνει εύκολα πάντως... Ένας φίλος με saxo vts μου λέει 130, φουλ πλάι, αλλά δεν τον πιστεύω Razz

Shocked Shocked

FULL THROTLE....

NEW forum at www.btt.20m.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Ιούν 2004, 15:58:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:

sidobre, με πόσο την κατέβαινες; Με γραμμές κανα 80άρι μπαίνει εύκολα... Ένας φίλος με saxo vts μου λέει 130, φουλ πλάι, αλλά δεν τον πιστεύω Razz

Όσο για την ανάβαση, πολύ αργή... Αν την πάρεις με πολλά σε πετάει αμέσως έξω (απο δεξιά λωρίδα... στην αριστερή κάπως κρατάει).

Με γεμάτη 3η την κατέβαινα (οχι σπασμένη). Θέλει όλο τον δρόμο και καθόλου πλάι. 10-15% πλαγιολίσθιση λόγω του κακού οδοστρώματος που το ησυχάζεις για να πλακωθείς στα φρένα για την κακή δεξιά.

Επίσης προσοχή στην κορυφή έχει τσιμεντάκι

Στην ανάβαση πραγματικά είναι πολύ διασκεδαστικό και ιδιαίτερα τεχνικό.
Για να μπεις και να βγείς σωστά πρέπει να χρησιμοποιήσεις όλο τον δρόμο με καλές γραμμές. Τέρμα Αριστερά κόβεις στην κορυφή και ξανά αριστερά με προσοχή μην σε πάρει στο κράσπεδο.

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Ιούν 2004, 16:02:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
SnakeMJK έγραψε:

Με γεμάτη 3η την κατέβαινα (οχι σπασμένη). Θέλει όλο τον δρόμο και καθόλου πλάι. 10-15% πλαγιολίσθιση λόγω του κακού οδοστρώματος που το ησυχάζεις για να πλακωθείς στα φρένα για την κακή δεξιά.

Επίσης προσοχή στην κορυφή έχει τσιμεντάκι

Στην ανάβαση πραγματικά είναι πολύ διασκεδαστικό και ιδιαίτερα τεχνικό.
Για να μπεις και να βγείς σωστά πρέπει να χρησιμοποιήσεις όλο τον δρόμο με καλές γραμμές. Τέρμα Αριστερά κόβεις στην κορυφή και ξανά αριστερά με προσοχή μην σε πάρει στο κράσπεδο.

πραγματικα αυτη η αναβαση ειναι το κατι αλλο... το κανω καθε βραδυ οταν γυρναω απο την βραδυνη εξοδο που ειναι αδειο...και εκει τεσταρα και τον "βολανη" που ξυριζει σε τετοια κομματια. Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Ronin (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 Grand Tourisme 2.0 16v

Ένταξη: 08 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Ιούν 2004, 16:16:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:
Ένας φίλος με saxo vts μου λέει 130, φουλ πλάι

Μάλιστα...Και πώς έβλεπε τα χιλιόμετρα με φουλ πλάι?

Το κοντέρ κοίταγε??

SnakeMJK έγραψε:

αλλά δεν τον πιστεύω

Και πολύ καλα κάνεις...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης