PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΓΕΝΙΚΑ - ABS - Πολυεστέρας - FiberGlass - Ηard Polyurethane
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Skull (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002
Τόπος: Έδεσσα-Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Ιούν 2004, 21:47:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικα μαλλον για πολυεστερα με βλεπω....η καλητερη τιμη που μπορει να μου κανει το φιλαρακι μου για carcept ειναι 330 ευρο το κομματι και αυτην την στιγμη καθε ευρο μετραει.... Very happy

Και υπενθυμιζω στον Φιλιππο κατι που ειχα ρωτησει....

Παράθεση:
ΠΟλυεστερικα τα ειχες βαλει εσυ???
Νομιζα πλαστικα....

Τι ποιοτιτα ειναι???Οπτικα εννοω!!

----------------------------
Skull - personal blog
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''

Ένταξη: 24 Μάϊ 2003
Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Ιούν 2004, 06:19:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πολυεστερικα ειναι κ οπτικα δεν καταλαβαινεις την διαφορα οταν ειναι βαμμενο!
Οταν ειναι αβαφτο φαινονται οι ινες του πολυεστερα αν το προσεξεις καλα!
Να σου πουν κ τα αλλα παιδια που το εχουν δει απο κοντα αν φαινεται ασχημο η κατι διαφορετικο ο πολυεστερας!
ΜΙΑ ΧΑΡΑ ειναι!

FULL THROTLE....

NEW forum at www.btt.20m.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Ιούν 2004, 08:54:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PHSYBORG έγραψε:
Να σου πουν κ τα αλλα παιδια που το εχουν δει απο κοντα αν φαινεται ασχημο η κατι διαφορετικο ο πολυεστερας!
ΜΙΑ ΧΑΡΑ ειναι!

Χάλια άσπρα ειναι... Wink Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Ιούν 2004, 10:33:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πολυεστερικο νομιζω ειναι καλητερο και σε αντοχη αλλα και πιο ευκολο στην επισκευη....τωρα απο λεφτα δεν ξερω...

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Skull (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Ιούν 2004, 14:55:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PHSYBORG έγραψε:
ΜΙΑ ΧΑΡΑ ειναι!

Μιλωντας στο chat με τον MAG206cc μου ειπε το παιδι που ξερει περισσοτερα απο εμενα οτι οντως τον πολυεστερα το διακρινεις οπτικα δηλαδη αναλογα με το χρωμα που ηταν αβαφος και με το ποσο παχος εχει!

Ο ανθεκτικος πολυεστερας εχει χρωμα ασπρο-γκρι και οσο πιο παχυς ειναι τοσο καλητερος ενω η αλλη ποιοτιτα που υπαρχει ειναι ανοιχτο κιτρινο το οποιο δεν ειναι και τοσο καλο!

Εσενα ηταν ασπρος??? Confused

Skull - personal blog
Επιστροφή στην κορυφή
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Ιούν 2004, 15:06:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ασπρος κ παχυς του θειου του καμαρι !

FULL THROTLE....

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Skull (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Ιούν 2004, 22:07:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PHSYBORG έγραψε:
Ασπρος κ παχυς του θειου του καμαρι !

Μαλλον και εγω προς τα εκει ειμαι....την Δευτερα,πρωτα ο Θεος θα παω να τα αγορασω,να τα στειλω Εδεσσα να τα βαψουν και τελη του μηνα να τα περασω πανω στο τουτου μου....

Φιλιππε απο περιεργια απο δευτερο χερι εμπορα το πηρες ή απο μαγαζι που τα φτιαχνει ο ιδιος??? Shocked
Γιατι με το ατομο που μιλησα μου ειπε οτι αυτος δινει spoilers σε ολοκληρη την Ελλαδα...μηπως ειναι αοπ αυτον?? Confused

Skull - personal blog
Επιστροφή στην κορυφή
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Ιούν 2004, 07:20:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απο Βαρελα τα πηρα!

FULL THROTLE....

Επιστροφή στην κορυφή
Skull (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Ιούν 2004, 17:31:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PHSYBORG έγραψε:
Απο Βαρελα τα πηρα!

OK thnx

Skull - personal blog
Επιστροφή στην κορυφή
shiba (giwrgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Ιαν 2007, 04:49:28    Θέμα δημοσίευσης: πολυεστερικοι προφυλακτηρες?τελικα αξιζουνε? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τελικα αξιζει να βαλουμε αυτον τον ρημαδι GT προφυλακτηρα αλλα σε πολυεστερικο?επειδη τα χρηματα για πλαστικο αυθεντικο εινα ιπολλα μαλλον καταφευγω σε αυτη την λυση..εχω ακουσει οτι η carmania κανει καλη δουλεια σε πολυεστερικους προφυλακτηρες..αν δεν κανω λαθος ο timoris τον εχει βαλει απο κει..εντυπωσεις απο παιδια που εχουνε πολυεστερικα?κανενα group buy θα ητανε εφικτο?
(αν το topic υπαρχει ηδη παρακαλω να διαγραφει)

Το τόπικ: "πολυεστερικοι προφυλακτηρες?τελικα αξιζουνε?" ενσωματώθηκε στο παρόν.
Επίσης ρίξτε μια ματιά εδώ: 206 - Θέλω να κάνω το 206 xs να μοιάζει με το Grand Tourismo
μιας και έχουν αναφερθεί αρκετά σχετικά.

Εκ της MOD Team
MEMsound

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
TiMoRiS (Argiris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Mini Cooper S R56

Ένταξη: 06 Ιαν 2004
Τόπος: Πειραιας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Ιαν 2007, 00:15:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τον GT από Carmania τον φοράω 2 χρόνια περίπου κ δεν λέει να σπάσει! Laughing π.χ. έκανε ένας όπισθεν,έσκασε πάνω στον GT και αντί να τον σπάσει, απο την πίεση μου πέταξε λίγο το φτερό!!!
Αααα!μην ξεχάσω...το αμάξι είναι χαμηλωμένο 6 πόντους με αποτέλεσμα να βρίσκει παντού και δεν έχω δεί ούτε ένα ραγισμά!!!
(πήρα και πίσω GT απο Carmania,πολύ ευχαριστημένος) Wink

www.asfaleia365.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
shiba (giwrgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Ιαν 2007, 00:34:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

argi θυμησε μ λιγο τιμη βαμμενοσ τοποθετημενοσ?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
TiMoRiS (Argiris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Mini Cooper S R56

Ένταξη: 06 Ιαν 2004
Τόπος: Πειραιας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Ιαν 2007, 00:40:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δυστυχώς δεν θυμάμε...

www.asfaleia365.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Ιαν 2007, 01:42:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να ρωτισω.
Απο φωτογραφια βγαζουν προφυλακτηρα?

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης