PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Θέλω να κάνω το 206 xs να μοιάζει με το Grand Tourismo
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
GFG (ΓΙΩΡΓΟΣ) 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

vw passat 1.8T

Ένταξη: 24 Νοέ 2003
Τόπος: ΚΑΛΑΜΑΤΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Φεβ 2004, 20:53:11    Θέμα δημοσίευσης: 206 - Θέλω να κάνω το 206 xs να μοιάζει με το Grand Tourismo Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΕΣ!!! ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΠΩΣ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΞΕΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΜΡΠΟΣΤΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ; ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΑΛΛΙ ΠΕΡΙΠΟΥ;;;;

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Φεβ 2004, 20:57:05    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΑ.....!!!!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

GFG (ΓΙΩΡΓΟΣ) έγραψε:
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΕΣ!!! ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΠΩΣ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΞΕΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΜΡΠΟΣΤΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ; ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΑΛΛΙ ΠΕΡΙΠΟΥ;;;;

Καλησπερα!! Αν λες για του Grand Tourismo ειναι ακριβουτσικη!!!Τιμες θα σου πω αυριο ακριβως!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
pduke (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 GT 2.0 16V

Ένταξη: 17 Ιούλ 2002
Τόπος: Scholarington(Duke of..)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Φεβ 2004, 23:07:39    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΑ.....!!!!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

GFG (ΓΙΩΡΓΟΣ) έγραψε:

Γεια σου και σένα,

Οι προφυλακτήρες του GT είναι όντως ακριβοί, αν μιλάμε για τους μαμά γιατί έχει και after market. Η τιμή του μπροστά κάποτε που παραλίγο να χρειαστώ καινούργιο(ευτυχώς τη γλύτωσα) ήταν 700 ευρώ . Για τον πίσω δεν ξέρω.

Πάντως τώρα που είδα το ρώσικο με τα ανταλλακτικά λέει :

μπροστνός σκέτος = 700 $ (όχι ευρώ)
ποδιά = 300$ !!!!!!
γρίλια = 80$ !!!! (η απλή έχει 20...)
πίσω = 800$ Shocked
και αν βάλεις και τη μπροστινή μάσκα + 400$
ΠΕΡΑΤΙΚΑ ΜΑΣ ΔΗΛΑΔΗ

για το τελευταίο είχα ρωτήσει και μου είπαν 300ε....

Βέβαια η αλήθεια είναι ότι ο προφυλακτήρας είναι τόσο εύκαμπτος που δεν καταλαβαίνει τίποτα αλλά αυτές δεν είναι τιμές....

Κάτσε να δούμε και την έρευνα του Tourista.

GT όπως Μέγας Τουρίστας

Don't forget the boogie ... and those marvellous bastards !
Επιστροφή στην κορυφή
Skull (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002
Τόπος: Έδεσσα-Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Φεβ 2004, 00:57:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω τον αγορασα απο ενα μελος του club καινουργειο πολυεστερικο ετοιμο για να φορεθει χωρις βασεις και πλαστικα απο πανω 200ευρο! Very happy
Μετα απο ερευνα που εκανα καπου στα 250-300ευρο στον φτιαχνουν εδω,αν εχουν το ιδο καλουπι! Very happy

----------------------------
Skull - personal blog
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''

Ένταξη: 24 Μάϊ 2003
Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Φεβ 2004, 09:07:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Eιχα παρει PS κ ειχα ρωτησει :500e +βαψιμο +τοποθετηση+ποδια+σιτα( καλυτερα απο την μαμα γριλια )

FULL THROTLE....

NEW forum at www.btt.20m.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
BUBA (Alexandros)
Μέλος
Μέλος

206 GTi 2.0 (2002)

Ένταξη: 30 Σεπ 2003
Τόπος: Παπάγου/Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Φεβ 2004, 11:05:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ειχα ρωτησει και εγω πληροφοριακα πριν απο 3 μηνες σε γνωστο εξουσιοδοτημενο στον Γερακα (να μην λεμε ονοματα) και μου ειχαν πει τα εξης (αβαφοι φυσικα):
Μπροστα: 520e
Πισω: 550e
Τωρα για σιτα και ποδια δεν ξερω , νομιζα οτι στις παραπανω τιμες ειναι ολα μεσα αλλα απο οτι φαινεται εκανα λαθος, τσουχτερες οι τιμες.
Οσον αφορα τους after market πολυεστερικους το ειχα ψαξει και εκει, οι τιμες παιζουν πολυ, πραγμα που με εβαλε σε υποψιες σχετικα με το αν ειναι ολοι ιδιοι.
Σε 3 καταστηματα που ρωτησα πηρα 3 διαφορετικες τιμες, τις εξης (αβαφοι αλλα με σιτα) ): 220ε, 300ε και .... 390ε!
Αντε βγαλε ακρη μετα....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Φεβ 2004, 17:38:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπον παιδακια καρατηθιται αυτο ποναϊ!!!
Μπροστινος....519.74
Γρυλια......50.74
Ποδια το αποκατω κοματι .....243.39
Πισω.....552.76 σε ευρω ετσι και χωρις βαψημω!! Αυτα!! Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
HackerWerger 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 20 Μάϊ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Φεβ 2004, 19:52:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι λέτε ρε σεις;;

Θα δώσω 500 ευρόπουλα για να αλλάξω μόνο τον προφυλακτήρα;; Evil
Και αν θέλω δηλαδή να βάλω πλήρες body kit τι θα κάνω;;; Confused
Με συμφέρει να αγοράσω το RC απευθείας!! Razz Razz

Wake up!!!
Time to die...
Επιστροφή στην κορυφή
pduke (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 GT 2.0 16V

Ένταξη: 17 Ιούλ 2002
Τόπος: Scholarington(Duke of..)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Φεβ 2004, 16:51:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

HackerWerger έγραψε:
Τι λέτε ρε σεις;;

Σωστή σκέψη μόνο μην σε πιάσει μετά και θες να βάλεις στο RC τους προφυλακτήρες του GT γιατί μετά θα λες αγόραζα TypeR Laughing

GT όπως Μέγας Τουρίστας

Don't forget the boogie ... and those marvellous bastards !
Επιστροφή στην κορυφή
fpug 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Ένταξη: 05 Ιούν 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Φεβ 2004, 16:58:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ελατός έγραψε:
HackerWerger έγραψε:
Τι λέτε ρε σεις;;

Σωστή σκέψη μόνο μην σε πιάσει μετά και θες να βάλεις στο RC τους προφυλακτήρες του GT γιατί μετά θα λες αγόραζα TypeR Laughing

παντως για φαντασου ενα RC με προφυλακτηρες απο GT Twisted evil Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Φεβ 2004, 22:26:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

fpug έγραψε:
Ελατός έγραψε:
HackerWerger έγραψε:
Τι λέτε ρε σεις;;

και γιατί όχι ένα GT με μοτέρ RC;;; Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
fpug 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Ένταξη: 05 Ιούν 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Φεβ 2004, 23:01:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vaggelis έγραψε:
fpug έγραψε:
Ελατός έγραψε:
HackerWerger έγραψε:
Τι λέτε ρε σεις;;

και γιατί όχι ένα GT με μοτέρ RC;;; Wink

σωστοοοοοοοος Wink Wink φερτε μου γρηγορα ενα τροπετο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
thanasis28 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 206 xs

Ένταξη: 14 Μάρ 2005
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Μάρ 2005, 00:07:44    Θέμα δημοσίευσης: Θέλω να κάνω το 206 xs να μοιάζει με το Grand Tourismo Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γεια σε όλους. Θέλω να κάνω το 206xs να μιαζει με το Grant Tourismo. Τι πρεπει να προσθέσω και από πόσο έως πόσο μπορεί να μου κοστίσει?
Ευχαριστώ!!!

σ.σ.: Το αυτοκίνητό μου είναι χρώμα ασημί, άρα μιλάω και για το κόστος βαφής.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Μάρ 2005, 00:18:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το πακετο GT Look περιλαμβανει:

Εμπρός - πίσω προφυλακτήρα
Φρυδάκια μπροστινών φτερών
Οβάλ τελικό εξάτμισης Devil
Αλουμινενια πεταλακια/λεβιε/μαρσπιέ με λόγοτυπο Peugeot
15αρες ζάντες Ouragan
Αεροτομή

και κοστιζει 3000ε βαμμένο/τοποθετημένο

Για πιο αναλυτικές τιμές νομίζω οι "ανταποκριτές" σε αντιπροσωπίες Peugeot μπορούνε να σε κατατοπίσουν περισσότερο.

Πάντως μόνο εμπρός-πίσω προφυλακτήρες (που είναι το βασικό) κάνουν 1500ε βαμμένοι/τοποθετημένοι.

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
thanasis28 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 206 xs

Ένταξη: 14 Μάρ 2005
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Μάρ 2005, 00:25:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound. έγραψε:
Το πακετο GT Look περιλαμβανει:

Εμπρός - πίσω προφυλακτήρα
Φρυδάκια μπροστινών φτερών
Οβάλ τελικό εξάτμισης Devil
Αλουμινενια πεταλακια/λεβιε/μαρσπιέ με λόγοτυπο Peugeot
15αρες ζάντες Ouragan
Αεροτομή

και κοστιζει 3000ε βαμμένο/τοποθετημένο

Για πιο αναλυτικές τιμές νομίζω οι "ανταποκριτές" σε αντιπροσωπίες Peugeot μπορούνε να σε κατατοπίσουν περισσότερο.

Πάντως μόνο εμπρός-πίσω προφυλακτήρες (που είναι το βασικό) κάνουν 1500ε βαμμένοι/τοποθετημένοι.

H τιμή μάλλον είναι τσιμπιμένη, υπάρχει πιθανότητα να το κάνω με πιο λίγα λεφτά?
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Μάρ 2005, 00:38:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλα μου η τιμή δεν είναι καθόλου τσιμπημένη αν λάβεις υπόψη σου ότι παίρνεις καινούργιους γνήσιους προφυλακτήρες Peugeot από πλαστικό ABS και όχι πολύεστέρα και μάλιστα βαμμένους από την ίδια την Peugeot.

Υπάρχουν ακι imitation πολυεστερικοί με γύρω στα 200ε ο καθένας άβαφοι αλλά δεν έχουν καμία σχέση με τους γνήσιους σε αντοχή....
O N4x είχε τέτοιο μπροστά και έσπασε για πλάκα σε μια σχετικά χαλαρή επαφή με χώματα...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
shiba (giwrgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc

Τόπος: γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Μάρ 2005, 00:43:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

otan πηρα και εγω το εργαλειο μου ειχα ρωτησει πληροφοριακα και μου ειχανε πει 1250 ευρω μπροσ πισω προφυλακτηρασ και φρυδακια...εννοειται ολα αβαφτα..καλο βραδυ σε ολουσ..

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Manos_206Gti (Manos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 106Xs 1.4

Ένταξη: 09 Μάρ 2005
Τόπος: Αθήνα - Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Μάρ 2005, 14:23:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

To Kit Που αναφέρεις η Lion Το δίνει 2000 Εuro isws vevea kanw kapio lathos Πάντος η Lion έχει και 1 xs Στην έκθεση όπως ακριβώς θές να κάνεις και το δικό σου το οποίο πουλιέται φυσικά μαζί με όλα αυτά και σε ερώτηση που τους έκανα μου είπαν οτι τα αξεσουάρ του κοστίζουν 2000 Euro οπότε κάνε μια βόλτα και ρώτα τους. προσωπικά δεν θα τα έβαζα αυτά τα Axesoyar γιατι σκέπσου τώρα να είσαι σε κανα φανάρι με όλα αυτά και να σε περάσει απο πάνω κανα 1600άρι τι θα λέει ο τύπος! γενικώς είμαι της γνώμης οτι αν θες να το πέζεις Αγριος ρίξε τα 2000 σε τίποτα βελτιώσεις
Επιστροφή στην κορυφή
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Μάρ 2005, 22:14:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα συγκεκριμενα ομορφαινουν το αυτοκινητο και ειναι Peugeot."Αγριο" θα θεωρουσα εναν που φοραει Body kit carmania.Τωρα αυτα τα δινει η αντιπροσωπεια και σε απλα 206.Μας ειπε ο αρης για κατι πολυεστερικους με 100 ευρω ειμαστε εν αναμονη!Εγω δεν θα εβαζα τους αυθεντικους διοτι στην Ελλαδα με τους χαλια δρομους και τα στριμωγμενα παρκαρισματα τους προφυλακτιρες τους θεωρω κατι "αναλωσιμο στο αυτοκινητο!"

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
fallen_angel82 (Δημήτρης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 1.4 XS GT Look

Ένταξη: 14 Ιαν 2005
Τόπος: Μενίδι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Μάρ 2005, 15:07:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παρήγγειλα από τη Lion το 206 XS 1.4 με το GT look. Το πακέτο λέγεται Plus 2
και είναι ότι περιέγραψε ο Μάνθος μόνο που αντί για τις Ouragan έβαλα τις Hornet. Νομίζω πως το πακέτο κάνει περίπου στα 1500€. Δεν ξέρω όμως αν το χρεώνουν παραπάνω επειδή θα το πάρεις εκ των υστέρων.

Όταν το παιχνίδι τελειώνει,
ο βασιλιάς και το πιόνι
μπαίνουν στο ίδιο κουτί...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 1 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης