PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Καθρέφτες στο 206
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Νοέ 2003, 12:09:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

peugeot206-arta έγραψε:
DimiP έγραψε:
θα τους αλλαζα αλλα λογω κωλυματος με την καλωδιωση δεν εγινε τιποτα τελικα, περιμενω για μελλοντικη αναβαθμιση πακετο. Confused

Βρε Dimip, δεν έχει περασμένες τις καλωδιώσεις.Γιατι,προχτές που άλλαξε ο αδελφός μου το καθρέφτη,είδε μία φίσσα.Ρώτησε το παιδί που τον τοποθετούσε και του είπε οτι είναι η καλωδίωση για ηλεκτρικό.

ακριβως εκει κόλησα!! Surprised Surprised

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
GEORGE_1 (GEORGE_1)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Μάϊ 2004, 23:58:50    Θέμα δημοσίευσης: Re: Καθρέφτες στο 206 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
Θα ηθελα να μαθω απο οσους ξερουν , ακριβως ποσοι και ποιοι τυποι καθρεπτων υπαρχουν και εφοδιαζουν τα 206 μας.
επισης ποιος τυπος συνοδευει ποιο αυτοκινητο.
νομιζω πως υπαρχουν απλοι/ηλεκτρικοι/ηλεκτρικοι θερμαινομενοι/ ηλεκτρικοι και ηλεκτρ. ανακλεινομενοι κ.λ.π.
θα ηθελα να μαθω τι παιζει ωστε να δω μηπως μπορεσω να αλλαξω τους δικους μου.
φιλε δεν ξερω αν τεληκα τους αλλαξες αλλα εγω εχω τους Μ3 στο δικο μου.τα υπερ σ'εμενα ειναι οτι δε χρειστηαν βαψιμο αφου ηταν μαυροι οπως και το αμαξι.ειναι και οι δυο ηλεκτρικοι και οι φισες μπηκαν σ'αυτους του αυτοκινητου.οπτε και το χειρηστηριο παρεμεινε ως ειχε.φυσικα δεν διπλωνουν ειναι ομωσ πολυ ωραιοι στο ματι και πισυεψε με αλλαζει ολη τη μουρη του αυτοκινητου.η τιμη τους ειναι 130 ευρα απο τον ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟ στη λεοφωρο κορωπιου-βαρης.τους πηρα εκεινη τη στιγμη χωρις να χρειαστει να περιμενω.με εχουν βολεψει αρκετα.εχεις ομως ενα κακο... Sad επειδη οπως θα εχεις δει ειναι πιο μεγαλοι απο αυτους του αυτοκινητου,ιισωσ μετα απο καποια χιλιομετρα να εχεις καποιο σφυριγμα του αερα.ελπιζω να βοηθισα..
Επιστροφή στην κορυφή
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003
Τόπος: Νίκαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Μάϊ 2004, 12:57:08    Θέμα δημοσίευσης: Re: Καθρέφτες στο 206 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

GEORGE_1 έγραψε:
φιλε δεν ξερω αν τεληκα τους αλλαξες αλλα εγω εχω τους Μ3 στο δικο μου.τα υπερ σ'εμενα ειναι οτι δε χρειστηαν βαψιμο αφου ηταν μαυροι οπως και το αμαξι.ειναι και οι δυο ηλεκτρικοι και οι φισες μπηκαν σ'αυτους του αυτοκινητου.οπτε και το χειρηστηριο παρεμεινε ως ειχε.φυσικα δεν διπλωνουν ειναι ομωσ πολυ ωραιοι στο ματι και πισυεψε με αλλαζει ολη τη μουρη του αυτοκινητου.η τιμη τους ειναι 130 ευρα απο τον ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟ στη λεοφωρο κορωπιου-βαρης.τους πηρα εκεινη τη στιγμη χωρις να χρειαστει να περιμενω.με εχουν βολεψει αρκετα.εχεις ομως ενα κακο... Sad επειδη οπως θα εχεις δει ειναι πιο μεγαλοι απο αυτους του αυτοκινητου,ιισωσ μετα απο καποια χιλιομετρα να εχεις καποιο σφυριγμα του αερα.ελπιζω να βοηθισα..

Να ρωτήσω κάτι (που ίσως ακουστεί χαζό βέβαια...), η τιμή των 130€ είναι για το ζεύγος ή για κάθε καθρέφτη ξεχωριστά?
Είπαμε είναι μαύροι ε? Και δεν θέλουν βάψιμο σίγουρα? Είναι μεταλλικό το χρώμα έτσι?
Ποιοί καθρέφτες είναι? Δηλαδή έχουν και το φλασάκι πάνω ή οι σκέτοι?
Ευχαριστώωωωω... Very happy

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Μάϊ 2004, 23:40:08    Θέμα δημοσίευσης: Re: Καθρέφτες στο 206 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

GEORGE_1 έγραψε:
DimiP έγραψε:
Θα ηθελα να μαθω απο οσους ξερουν , ακριβως ποσοι και ποιοι τυποι καθρεπτων υπαρχουν και εφοδιαζουν τα 206 μας.
επισης ποιος τυπος συνοδευει ποιο αυτοκινητο.
νομιζω πως υπαρχουν απλοι/ηλεκτρικοι/ηλεκτρικοι θερμαινομενοι/ ηλεκτρικοι και ηλεκτρ. ανακλεινομενοι κ.λ.π.
θα ηθελα να μαθω τι παιζει ωστε να δω μηπως μπορεσω να αλλαξω τους δικους μου.

oχι φιλε μου , το αφησα οπως και πολλα αλλα ...projects... Confused

Επιστροφή στην κορυφή
smaraghi 
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 1.1 color line

Ένταξη: 07 Μάϊ 2004
Τόπος: ΡΟΔΟΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Μάϊ 2004, 07:02:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

χθες πήγα σε ένα μηχανικό και μου είπε να μην βάλω Μ3, τους έχει βάλει σε πολλά αλλά μετά από καιρό τρίζουν.

Επιστροφή στην κορυφή
gabi_haros (gabriel)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206cc Roland Garros

Ένταξη: 11 Ιαν 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Οκτ 2009, 14:33:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Άκυρο το ξέρω... Αλλά το ξέθαψα για να μην ανοίγω νέο θέμα...
Έχω ένα Rolland garos και έχει ηλεκτρικούς αναδιπλούμενους καθρέφτες... Ξέρει κανείς αν είναι θερμαινόμενοι και αν ναι πως τους ανάβεις?
Ευχαριστώ!!!

Δεν ξέρω πως κατέληξα με Γαλλικό... Μάλλον επειδή έκανα τέννις παλιά.

Επιστροφή στην κορυφή
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003
Τόπος: Νίκαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Οκτ 2009, 20:21:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

gabi_haros έγραψε:
Άκυρο το ξέρω... Αλλά το ξέθαψα για να μην ανοίγω νέο θέμα...
Έχω ένα Rolland garos και έχει ηλεκτρικούς αναδιπλούμενους καθρέφτες... Ξέρει κανείς αν είναι θερμαινόμενοι και αν ναι πως τους ανάβεις?
Ευχαριστώ!!!

Αν γνωρίζω σωστά, αυτό γίνεται πατώντας την αντίσταση του πίσω τζαμιού (ταυτόχρονα ανάβουν και οι αντιστάσεις των καθρεπτών). Wink

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
TIOS (www.myspace.com/ipatios)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

PEUGEOT 206 GT

Ένταξη: 30 Αύγ 2005
Τόπος: PTOLEMAIDA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Οκτ 2009, 13:40:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μηπως γνωριζει κανεις απο ηλεκτρικους αναδιπλωμενους ? φοραει το δικο μου και εχει καει του οδηγου στην πεζο που ρωτησα δεν υπαχει ανταλλακτικο τι πατεντα να κανω ?οεο
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Dimitris_thess (Δημήτρης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 29 Απρ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Νοέ 2009, 22:55:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε παιδια έχω εδώ και κάνα 8μηνο ένα 206 cc και μόλις σήμερα ανακάλυψα , ενώ είχα ανοίξει να ξεθαμπόσουν τα τζάμια πατώντας του a/c, κατά τύχη ακουμπάω εξωτερικά τους καθρέφτες και είδα ότι ήταν ζεστοί!

Αυτό ρε παιδιά σημαίνει ότι είναι ηλεκτρικά θερμενόμενοι;
Μου κάνει εντύπωση όμως γιατί το αμάξι μου είναι 2002 και δεν έχει υπολογιστή ταξιδιού αλλά δεν παιζει ρολο αυτο ε;;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης