Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
DimiP Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT
Ένταξη: 16 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 5259 Τόπος: Πειραιάς
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 21 Νοέ 2003, 12:09:01 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
peugeot206-arta έγραψε: | DimiP έγραψε: | θα τους αλλαζα αλλα λογω κωλυματος με την καλωδιωση δεν εγινε τιποτα τελικα, περιμενω για μελλοντικη αναβαθμιση πακετο.  |
Βρε Dimip, δεν έχει περασμένες τις καλωδιώσεις.Γιατι,προχτές που άλλαξε ο αδελφός μου το καθρέφτη,είδε μία φίσσα.Ρώτησε το παιδί που τον τοποθετούσε και του είπε οτι είναι η καλωδίωση για ηλεκτρικό. |
ακριβως εκει κόλησα!! 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
GEORGE_1 (GEORGE_1) Μόλις έγραψα

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004 Δημοσιεύσεις: 24
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 12 Μάϊ 2004, 23:58:50 Θέμα δημοσίευσης: Re: Καθρέφτες στο 206 |
|
|
DimiP έγραψε: | Θα ηθελα να μαθω απο οσους ξερουν , ακριβως ποσοι και ποιοι τυποι καθρεπτων υπαρχουν και εφοδιαζουν τα 206 μας.
επισης ποιος τυπος συνοδευει ποιο αυτοκινητο.
νομιζω πως υπαρχουν απλοι/ηλεκτρικοι/ηλεκτρικοι θερμαινομενοι/ ηλεκτρικοι και ηλεκτρ. ανακλεινομενοι κ.λ.π.
θα ηθελα να μαθω τι παιζει ωστε να δω μηπως μπορεσω να αλλαξω τους δικους μου. | φιλε δεν ξερω αν τεληκα τους αλλαξες αλλα εγω εχω τους Μ3 στο δικο μου.τα υπερ σ'εμενα ειναι οτι δε χρειστηαν βαψιμο αφου ηταν μαυροι οπως και το αμαξι.ειναι και οι δυο ηλεκτρικοι και οι φισες μπηκαν σ'αυτους του αυτοκινητου.οπτε και το χειρηστηριο παρεμεινε ως ειχε.φυσικα δεν διπλωνουν ειναι ομωσ πολυ ωραιοι στο ματι και πισυεψε με αλλαζει ολη τη μουρη του αυτοκινητου.η τιμη τους ειναι 130 ευρα απο τον ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟ στη λεοφωρο κορωπιου-βαρης.τους πηρα εκεινη τη στιγμη χωρις να χρειαστει να περιμενω.με εχουν βολεψει αρκετα.εχεις ομως ενα κακο... επειδη οπως θα εχεις δει ειναι πιο μεγαλοι απο αυτους του αυτοκινητου,ιισωσ μετα απο καποια χιλιομετρα να εχεις καποιο σφυριγμα του αερα.ελπιζω να βοηθισα.. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kovac (Χρήστος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!
Ένταξη: 13 Ιούλ 2003 Δημοσιεύσεις: 1201 Τόπος: Νίκαια
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Μάϊ 2004, 12:57:08 Θέμα δημοσίευσης: Re: Καθρέφτες στο 206 |
|
|
GEORGE_1 έγραψε: | φιλε δεν ξερω αν τεληκα τους αλλαξες αλλα εγω εχω τους Μ3 στο δικο μου.τα υπερ σ'εμενα ειναι οτι δε χρειστηαν βαψιμο αφου ηταν μαυροι οπως και το αμαξι.ειναι και οι δυο ηλεκτρικοι και οι φισες μπηκαν σ'αυτους του αυτοκινητου.οπτε και το χειρηστηριο παρεμεινε ως ειχε.φυσικα δεν διπλωνουν ειναι ομωσ πολυ ωραιοι στο ματι και πισυεψε με αλλαζει ολη τη μουρη του αυτοκινητου.η τιμη τους ειναι 130 ευρα απο τον ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟ στη λεοφωρο κορωπιου-βαρης.τους πηρα εκεινη τη στιγμη χωρις να χρειαστει να περιμενω.με εχουν βολεψει αρκετα.εχεις ομως ενα κακο... επειδη οπως θα εχεις δει ειναι πιο μεγαλοι απο αυτους του αυτοκινητου,ιισωσ μετα απο καποια χιλιομετρα να εχεις καποιο σφυριγμα του αερα.ελπιζω να βοηθισα.. |
Να ρωτήσω κάτι (που ίσως ακουστεί χαζό βέβαια...), η τιμή των 130€ είναι για το ζεύγος ή για κάθε καθρέφτη ξεχωριστά?
Είπαμε είναι μαύροι ε? Και δεν θέλουν βάψιμο σίγουρα? Είναι μεταλλικό το χρώμα έτσι?
Ποιοί καθρέφτες είναι? Δηλαδή έχουν και το φλασάκι πάνω ή οι σκέτοι?
Ευχαριστώωωωω... 
Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT
Ένταξη: 16 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 5259 Τόπος: Πειραιάς
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Μάϊ 2004, 23:40:08 Θέμα δημοσίευσης: Re: Καθρέφτες στο 206 |
|
|
GEORGE_1 έγραψε: | DimiP έγραψε: | Θα ηθελα να μαθω απο οσους ξερουν , ακριβως ποσοι και ποιοι τυποι καθρεπτων υπαρχουν και εφοδιαζουν τα 206 μας.
επισης ποιος τυπος συνοδευει ποιο αυτοκινητο.
νομιζω πως υπαρχουν απλοι/ηλεκτρικοι/ηλεκτρικοι θερμαινομενοι/ ηλεκτρικοι και ηλεκτρ. ανακλεινομενοι κ.λ.π.
θα ηθελα να μαθω τι παιζει ωστε να δω μηπως μπορεσω να αλλαξω τους δικους μου. | φιλε δεν ξερω αν τεληκα τους αλλαξες αλλα εγω εχω τους Μ3 στο δικο μου.τα υπερ σ'εμενα ειναι οτι δε χρειστηαν βαψιμο αφου ηταν μαυροι οπως και το αμαξι.ειναι και οι δυο ηλεκτρικοι και οι φισες μπηκαν σ'αυτους του αυτοκινητου.οπτε και το χειρηστηριο παρεμεινε ως ειχε.φυσικα δεν διπλωνουν ειναι ομωσ πολυ ωραιοι στο ματι και πισυεψε με αλλαζει ολη τη μουρη του αυτοκινητου.η τιμη τους ειναι 130 ευρα απο τον ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟ στη λεοφωρο κορωπιου-βαρης.τους πηρα εκεινη τη στιγμη χωρις να χρειαστει να περιμενω.με εχουν βολεψει αρκετα.εχεις ομως ενα κακο... επειδη οπως θα εχεις δει ειναι πιο μεγαλοι απο αυτους του αυτοκινητου,ιισωσ μετα απο καποια χιλιομετρα να εχεις καποιο σφυριγμα του αερα.ελπιζω να βοηθισα.. |
oχι φιλε μου , το αφησα οπως και πολλα αλλα ...projects... 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
smaraghi Μέλος

Peugeot 206 1.1 color line
Ένταξη: 07 Μάϊ 2004 Δημοσιεύσεις: 117 Τόπος: ΡΟΔΟΣ
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 14 Μάϊ 2004, 07:02:44 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
χθες πήγα σε ένα μηχανικό και μου είπε να μην βάλω Μ3, τους έχει βάλει σε πολλά αλλά μετά από καιρό τρίζουν.
  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
gabi_haros (gabriel) Μόλις έγραψα

Peugeot 206cc Roland Garros
Ένταξη: 11 Ιαν 2006 Δημοσιεύσεις: 28
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 06 Οκτ 2009, 14:33:12 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Άκυρο το ξέρω... Αλλά το ξέθαψα για να μην ανοίγω νέο θέμα...
Έχω ένα Rolland garos και έχει ηλεκτρικούς αναδιπλούμενους καθρέφτες... Ξέρει κανείς αν είναι θερμαινόμενοι και αν ναι πως τους ανάβεις?
Ευχαριστώ!!!
Δεν ξέρω πως κατέληξα με Γαλλικό... Μάλλον επειδή έκανα τέννις παλιά.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kovac (Χρήστος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!
Ένταξη: 13 Ιούλ 2003 Δημοσιεύσεις: 1201 Τόπος: Νίκαια
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 06 Οκτ 2009, 20:21:19 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
gabi_haros έγραψε: | Άκυρο το ξέρω... Αλλά το ξέθαψα για να μην ανοίγω νέο θέμα...
Έχω ένα Rolland garos και έχει ηλεκτρικούς αναδιπλούμενους καθρέφτες... Ξέρει κανείς αν είναι θερμαινόμενοι και αν ναι πως τους ανάβεις?
Ευχαριστώ!!! |
Αν γνωρίζω σωστά, αυτό γίνεται πατώντας την αντίσταση του πίσω τζαμιού (ταυτόχρονα ανάβουν και οι αντιστάσεις των καθρεπτών). 
Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
TIOS (www.myspace.com/ipatios) Νέος χρήστης

PEUGEOT 206 GT
Ένταξη: 30 Αύγ 2005 Δημοσιεύσεις: 58 Τόπος: PTOLEMAIDA
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Οκτ 2009, 13:40:42 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
μηπως γνωριζει κανεις απο ηλεκτρικους αναδιπλωμενους ? φοραει το δικο μου και εχει καει του οδηγου στην πεζο που ρωτησα δεν υπαχει ανταλλακτικο τι πατεντα να κανω ?οεο |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Dimitris_thess (Δημήτρης) Νέος χρήστης

Ένταξη: 29 Απρ 2009 Δημοσιεύσεις: 80
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 02 Νοέ 2009, 22:55:41 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ρε παιδια έχω εδώ και κάνα 8μηνο ένα 206 cc και μόλις σήμερα ανακάλυψα , ενώ είχα ανοίξει να ξεθαμπόσουν τα τζάμια πατώντας του a/c, κατά τύχη ακουμπάω εξωτερικά τους καθρέφτες και είδα ότι ήταν ζεστοί!
Αυτό ρε παιδιά σημαίνει ότι είναι ηλεκτρικά θερμενόμενοι;
Μου κάνει εντύπωση όμως γιατί το αμάξι μου είναι 2002 και δεν έχει υπολογιστή ταξιδιού αλλά δεν παιζει ρολο αυτο ε;; |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|