PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Γενική συζήτηση για 307 (και όχι μόνο)
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
nikapos 
Μέλος
Μέλος

rallye - 307

Ένταξη: 15 Ιαν 2003
Τόπος: athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Μάϊ 2004, 08:16:55    Θέμα δημοσίευσης: Γενική συζήτηση για 307 (και όχι μόνο) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ξεκινώ αυτό το τόπικ για τον εξής λόγο..
υπάρχει τοπικ σε άλλο φόρουμ, κι επειδή με τα παιδιά είπαμε ότι οι απορίες αλλά και οι γνώσεις κάποιων από εμάς αφορούν κι άλλους πεζάκηδες, μαζευτήκαμε εδώ. Δεν είμαστε πολλοί, αλλά αγαπάμε τα πεζώ μας, κι οι περισσότεροι έχουμε περάσει και από 106, και από 206, οπότε εδώ αισθάνομαι στο φυσικό μου χώρο.

Εγώ αν και δεν είμαι ο πιο μεγάλος είχα ένα 104 ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 90 (οκ, ειχε σαπίσει το πάτωμα αλλά αν δείτε πόσο επιτάχυνε αυτό το διαολάκι των 950 cc!!) Μήπως είμαι πρωτοπόρος (Μιχάλη σ έσκισα)

Σ αυτό το τόπικ που είχε ανοιχτεί είχαν ακουστεί πολλά χρήσιμα πράγματα, όμως επειδή πλησίαζε με γρήγορους ρυθμούς τις 200 σελίδες, ήταν αδύνατον να εντοπίσεις κάτι συγκεκριμένο μέσα σε αυτές μετά από λίγο καιρό. Γι αυτό και ερχόμενοι εδώ θα ανοίγονται τόπικ σχετικά με τα διάφορα θέματα, τα οποία στην πλειοψηφία τους αφορούν και τα υπόλοιπα πεζώ και προφανώς και το 206 - όπως γίνεται με αυτά που αφορούν π.χ. το 106.

Στο τόπικ που ανοίγω τώρα, ευελπιστώ να συνεχίσει μια γενικότερη κουβέντα που είχε αρχίσει εκεί και αφορούσε σε πράσινες λαμιώτικες σαύρες, τσίπουρα στα γιάννενα , κουλούς με μπορντώ αυτοκίνητα με 17άρες ζάντες και άλλα τινά...

pour que l' automobile soit toujours un plaisir
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
MDVQ1 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

307 xs 1.6

Ένταξη: 09 Μάρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Μάϊ 2004, 11:27:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα συνεχισει...Θα συνεχισει.....
Το θεμα ειναι οτι εχουμε γραψει τοσα πολλα στο αλλο μας "σπιτι" που οσο και να ειναι εχουμε "στερεψει" Exclamation
Παμε απο την αρχη λοιπον.....
Επιστροφή στην κορυφή
MDVQ1 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

307 xs 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Μάϊ 2004, 16:33:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σιγα-σιγα ρε σεις.....Ενας ενας ......Μην στριμωχνεστε.......Θα ριξουμε το συστημα........
Τοοοοσο πολυ εχουμε στερεψει Question Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Μάϊ 2004, 20:19:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κύριοι μην σπρώχνεστε όλοι θα πάρετε !!!
Μην ανησυχείτε σιγά σιγά θα μαζευτούμε
Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
nikapos 
Μέλος
Μέλος

rallye - 307

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Μάϊ 2004, 12:57:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ειχα προβλημα με ιους στο εργαστήριο κι έτσι έλειψα για λίγο καιρό. επανέρχομαι δρυμύτερος

Επιστροφή στην κορυφή
pugsang (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 26 Απρ 2002
Τόπος: Ραφήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Μάϊ 2004, 13:29:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπον ακουστε την προταση μου

Τα αυτοκινητα μας διαφερουν απο λιγο εως καθολου.Αλλωστε το 307 με το 206 εχουν ιδια μηχανικα μερη,διαφερουν σιγουρα στην αναρτηση.

Για να μην γινει και εδω οτι εγινε στους 4Τ που φτασατε αισιως τις 125 σελίδες και αμα θελετε κατι δεν υπαρχει περιπτωση να το βρειτε προτείνω να χρησιμοποιησετε τα section οπως εχουν πχ Αν εχετε μια ερωτηση για το κιβωτο πατε στις Μηχανικες βλετιωσεις και ανοιγετε ενα θεμα εκει αν εχουμε προβλημα στα προβληματα κλπ ακομα και αν θελετε με την ενδειξη στο τελος 307. πχ Προβλημα σασμαν σε 307 1.6 16V.Ετσι μπορειτε να εχετε την επιλογη search ολα τα θεματα που αφορουν το 307.Φυσικα για τα κοινα μπορειτε να απανατε στα ηδη ανοιγμενα θεματα και να χρησιμοποιείται αυτα.Ετσι και θα εμπλουτιστουν οι γνωμες και οι δικες σας με τα 307 αλλα και των υπολοιπων με αλλα μοντελα.Μπορει καποιος που εχει 307 αλλα παλιοτερα ειχε 106 να ξερει ποια ειναι η ιδανικη αναρτηση για 106 και να μην το ξερι κανεις αλλος.

Αυτο το topic λοιπον προτεινω αν διαγραφει και να ενταχθείτε μεσα στην κοινοτητα του 206club

pedal to the metal
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
MDVQ1 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

307 xs 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Μάϊ 2004, 15:30:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πολυ σωστα απλα προτεινω και γω με την σειρα μου να το αφησουμε λιγο ακομα και να ειναι αυτο εδω το τοπικ σαν μια αφετηρια για να "ξεστραβωνονται" οι νεοι !!!!.
Ισως μαλιστα να μπορειτε γραψετε και με εντονα γραμματα στην αρχη του καποιες οδηγιες για τους νεοεισερχομενους...
Επιστροφή στην κορυφή
sotamax (Σωτήρης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

307Χs 1.4 16v(2004)

Ένταξη: 03 Φεβ 2003
Τόπος: Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Μάϊ 2004, 19:43:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σας βρήκα τυχαία τώρα και πολύ μου αρέσει...

Υπομονή...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
nikapos 
Μέλος
Μέλος

rallye - 307

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Μάϊ 2004, 08:36:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλημέρα σας , και τι ωραία μέρα που είναι σήμερα...

χθες ήμουν Μέγαρα κι έβαλα μέσα το 307...

Σκέτη τρέλλα...

Το αυτοκίνητο πάει μόνο του, εγώ αισθάνθηκα λίγο διακοσμητικός. Το αυτοκίνητο διορθώνει μόνο του την πορεία και είναι πολύ δύσκολο να βγεις έξω εκτος κι αν το παρακάνεις

Οι χρόνοι έφτασαν το 1.21
Φθορές χμμμ... τακάκια μάλλον και σίγουρα λάστιχα. Τα λάστιχα καραφαγώθηκαν τα πλαινά. λόγω του μεγάλου προφίλ μάλλον. Σε κάποιο κερμπ χάλασα τη ζυγοστάθμιση του αριστερού ελαστικου΄. Μετά σταμάτησα γιατί είχα αρχίσει να ξεφεύγω από τον ενθουσιασμό και ελλόχευε κίνδυνος μεγαλύτερης ζημιάς.

ήμουν μόνος κι έρημος, καθότι καθημερινή. Ο καιρός ήταν τέλειος. Συννεφιά και κανονικές θερμοκρασίες.

κοστος πιστας 40 ευρώ αλλά αυτά είναι τα λιγότερα.

Επιστροφή στην κορυφή
MDVQ1 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

307 xs 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Μάϊ 2004, 10:53:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπραβο Νικολη μας ,μας εβγαλες ασπροπροσωπους!!!!
Θα ηθελα να μου πεις αν μπορουσες να κατεβασεις αλλο η ησουνα οριακος γαιτι ο takinen θυμασαι οτι εσκιζε τα ιματια του για 1,20 σαν οριο.
Τ σαζμαν χτυπουσε καθολου???Τα φρενα αντεξαν????Για λεγε για λεγε Exclamation
Επιστροφή στην κορυφή
nikapos 
Μέλος
Μέλος

rallye - 307

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Μάϊ 2004, 12:10:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κοιτα.. δε λέω ότι είμαι χεράς, ούτε ιδιαίτερη εμπειρία έχω, κάποιος που το κατέχει το άθλημα ίσως να μπορεί να κατεβάσει κι άλλο το χρόνο, εγώ πολύ δύσκολα θα πιάσω και το 1.20 κι ούτε έχω σκοπό να λιώσω το 307 για να το επιτύχω.

κάτι γκρουγκ ακούστηκαν στις αλλαγές 2-3η, αλλά μόνο όταν το έκανα πιο βιαστικά απ΄ότι έπρεπε.

Τα φρένα τα κρύωνα ανά 2 γύρους, και γενικά ήμουν προσεκτικός διότι δεν ήθελα να διακινδυνεύσω έξοδο. Επιπλέον, τα λάστιχα 65άρια ήταν εντελώς ακατάλληλα γι αυτή τη δουλειά.

Γενικά το αυτοκίνητο δεν έχει προδιαγραφές πίστας, κι ούτε και θά θελα να έχει μιας και κάνω πολλά χιλιόμετρα στον εθνικό και προέχει η άνεση στα μεγάλα ταξίδια.

Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο, αλλά έχει μόνο 8.500 χιλιόμετρα πάνω, οποτε το μοτέρ δεν έχει ανοίξει εντελώς.

Πάντως το διασκέδασα πολύ, χάρηκα που το έκανα κι είδα μια πλευρά του αυτοκινήτου που δεν θα έβλεπα αλλιώς. Μπορεί να μη βάζει φωτιά, αλλά από την άλλη δε σέρνεται κι όλας.

ενδεικτικά οι χρόνοι για ραλλύ μαμα είναι 1.16 και για γιάρις t-spost 1.19. Οπότε το 1.20 είναι μια χαρά. (μετρήσεις 4Τ)

Επιστροφή στην κορυφή
MDVQ1 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

307 xs 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Μάϊ 2004, 15:50:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πολυ καλος εισαι ......
Τα υπολοιπα στο τηλεφωνο να μην πρηζουμε και τους υπολοιπους που τους ειναι αδιαφορο το θεμα Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Μάϊ 2004, 17:11:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να ξέρεις ότι τα τακάκια και γενικά τα φρένα του είναι σκυλιά. Σε αγώνα αντοχής που είχαν κάνει στα Μέγαρα όταν είχε πρώτο έρθει το307 και με σχεδόν αγωνιστική οδήγηση το μόνο που χρειαζόταν σε κάθε είσοδο στα πιτ ήταν μόνο λάστιχα και βενζίνη !!
Thumb right
Τώρα δεν νομίζω ότι ενοχλούνται τα παιδιά όλοι μια παρέα είμαστε με την ίδια τρέλα ….φαντάσου κόντρα στην πίστα 206 307 Smile colors
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Ronin (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 Grand Tourisme 2.0 16v

Ένταξη: 08 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Μάϊ 2004, 16:21:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MDVQ1 έγραψε:
Πολυ καλος εισαι ......
Τα υπολοιπα στο τηλεφωνο να μην πρηζουμε και τους υπολοιπους που τους ειναι αδιαφορο το θεμα Wink

Φίλε MDVQ1 κάνεις πολύ μεγάλο λάθος.Υπάρχουν πολλά μέλη που θα τα ενδιέφερε να ακούσουν λεπτομέρειες για
την χρήση του προσωπικού τους αυτοκινήτου ,στην πίστα.
Γι αυτό άλλωστε είχα προτρέψει και τον Νίκο να συνεχίσει ,στο αντίστοιχο topic που άνοιξε.

Φυσικά και δεν πρόκειτε να ''πρήξετε'' κανέναν,φυσικά και ΔΕΝ είναι αδιάφορο στους υπόλοιπους το θέμα... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
MDVQ1 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

307 xs 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Μάϊ 2004, 10:57:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Judger έγραψε:

Φίλε MDVQ1 κάνεις πολύ μεγάλο λάθος.

Ειναι απο τις λιγες φορες στην ζωη μου που χαιρομαι που εχω κανει λαθος Very happy
Αν και την πιστα την σιχαινομαι σαν τις αμαρτιες μου ειναι πολυ μεγαλο σχολειο και θα πρεπει οσοι μορουν να πανε για μερικους γυρους.
Στα Μεγαρα εχω μπει με δυο τρια αυτοκινητα αλλα ουδεποτε κρατησα χρονους γιατι δεν με ενδιεφεραν...(αυτο κατα την γνωμη μου ειναι αγνο παθος για την οδηγηση...Απαντω ετσι εμμεσα σε φιλο που καποτε μου ειχε πει οτι δεν τον ενδιαφερει ο ανταγωνισμος αλλα κρατουσε χρονους...)
Με ενδιαφερει παρολα ταυτα ο χρονος οταν και μονο οταν εχω ανταγωνιστικο αυτοκινητο και συγκρισιμο.
Τι εννοω????
Οταν θελω να δω τι κανω σε συγκριση με τους καλους και αναγνωρισμενους οδηγους.
Ετσι θα καταλαβω αν ειναι για να αρχισω να εχω ελπιδες να παω πραγματικα γρηγορα η καλυτερα να ασχοληθω με το ...ταβλι.!!
Δηλαδη για να γινω κατανοητος οταν αρχισω να εχω αγωνιστικες βλεψεις
Σε ολες τις αλλεσ περιπτωσεις παω να κανω την πλακα μου και να τραβηξω καμμια παντα με ασφαλεια(και οπως ξερετε παντες και καλος χρονος δεν πανε μαζι)
Με το 307 δεν θα κανω και τιποτα το ιδιαιτερο γιατι δεν εχω καμμια ορεξη να παρω τιποτα στο χερι και να τρεχω και να μην φτανω!!!!
Τι θελει να πει ο ποιητης με ολα τα παραπανω....
Να πατε στα Μεγαρα, να πατε γρηγορα, αν θελετε κρατηστε και χρονους ΑΛΛΑ...
σε καμμια περιπτωση μην ενθουσιαστητε η απογοητευτητε απο τον οποιοδηποτε χρονο...
Δυστυχως δεν ειμαι και πολυ καλος στο γραψιμο και αυτα που θελω να σας πω ειναι τοσα πολλα που το μονο που απομενει ειναι να σας δωσω με pm ενα τηλεφωνο η να κανουμε μια συναντηση στα Μεγαρα να τα πουμε ζωντανα....
Γιατι αλλο καμμια φορα λες με τα γραπτα και αλλιως το καταλαβαινει ο αλλος.
Επιστροφή στην κορυφή
MDVQ1 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

307 xs 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Ιούλ 2004, 10:02:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Judger έγραψε:

Φυσικά και δεν πρόκειτε να ''πρήξετε'' κανέναν,φυσικά και ΔΕΝ είναι αδιάφορο στους υπόλοιπους το θέμα... Wink

Tελικα δεν εκανα και τοοοσο μεγαλο λαθος Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
pugsang (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 26 Απρ 2002
Τόπος: Ραφήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Ιούλ 2004, 10:04:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ε αφου ποτε δεν μεταφερθηκατε εδω ποιος θελετε να μιλησει για το 307 οταν το 99% των μελων εχουν 206?

Ελατε και αναπτυξτε την κουβεντα σας

pedal to the metal
Επιστροφή στην κορυφή
sayras (Βασιλης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

307 1.6 XSi 16V

Ένταξη: 23 Μάϊ 2004
Τόπος: IOANNINA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Ιούλ 2004, 11:15:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οι συμβουλες για το 307 ειναι πολυ καλες. Συνεχιστε ετσι ειτε σε αυτο το topic ειτε σε αλλο. Επειδη πριν ειχα 106 rallye (για 5 χρονια) και τωρα εχω 307 Xsi νομιζω οτι το 307 στριβει καλυτερα οταν ειναι φτιαγμενο με αναρτησεις. Ισως λογω μεταξονιου. Δεν ξερω. Το rallye (επισης φτιαγμενο) δεν "εφευγε" ευκολα αλλα αν αυτο γινοταν δεν ερχοταν πισω με τιποτα. Δεν λεω οτι εχω χερια απλα εκφραζω προσωπικη εμπειρια. Ομως το ραλακι "ξεκολαγε" καλυτερα στις στροφες. Το 307 διορθωνει πιο ευκολα. Δεν ξερω για πιστα αλλα μιλαω για δρομους με πολλα στροφιλικια (π.χ. Καταρα).Πες μας και αλλα για την πιστα και κυριως αν το 307 σου ειναι πειραγμενο η απλο. Συνεχιστε σε οποιο topic και αν ειναι χωρις να ενοχλουμε κανεναν.

Sayras
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Ronin (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 Grand Tourisme 2.0 16v

Ένταξη: 08 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Ιούλ 2004, 11:20:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MDVQ1 έγραψε:
Judger έγραψε:

Tελικα δεν εκανα και τοοοσο μεγαλο λαθος Laughing

Να υποθέσω οτι αυτες τις 40+ μερες,που έχει μείνει ανενεργό το topic,αυτό
σκεφτόσουν ε?

Το αν έκανες ή δεν έκανες λάθος... Very happy Very happy Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
MDVQ1 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

307 xs 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Ιούλ 2004, 09:17:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kαλα δεν ειχατε καταλαβει οτι εμεις οι 307ακηδες ειμαστε ανθρωποι που σκεφτομαστε πολυ πριν πουμε μια κουβεντα........
Αληθεια ρε παιδι μου πως περασαν 40 μερες τοσο γρηγορα.... Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 1 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης