Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
nikapos Μέλος

rallye - 307
Ένταξη: 15 Ιαν 2003 Δημοσιεύσεις: 117 Τόπος: athens
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 07 Μάϊ 2004, 08:16:55 Θέμα δημοσίευσης: Γενική συζήτηση για 307 (και όχι μόνο) |
|
|
Ξεκινώ αυτό το τόπικ για τον εξής λόγο..
υπάρχει τοπικ σε άλλο φόρουμ, κι επειδή με τα παιδιά είπαμε ότι οι απορίες αλλά και οι γνώσεις κάποιων από εμάς αφορούν κι άλλους πεζάκηδες, μαζευτήκαμε εδώ. Δεν είμαστε πολλοί, αλλά αγαπάμε τα πεζώ μας, κι οι περισσότεροι έχουμε περάσει και από 106, και από 206, οπότε εδώ αισθάνομαι στο φυσικό μου χώρο.
Εγώ αν και δεν είμαι ο πιο μεγάλος είχα ένα 104 ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 90 (οκ, ειχε σαπίσει το πάτωμα αλλά αν δείτε πόσο επιτάχυνε αυτό το διαολάκι των 950 cc!!) Μήπως είμαι πρωτοπόρος (Μιχάλη σ έσκισα)
Σ αυτό το τόπικ που είχε ανοιχτεί είχαν ακουστεί πολλά χρήσιμα πράγματα, όμως επειδή πλησίαζε με γρήγορους ρυθμούς τις 200 σελίδες, ήταν αδύνατον να εντοπίσεις κάτι συγκεκριμένο μέσα σε αυτές μετά από λίγο καιρό. Γι αυτό και ερχόμενοι εδώ θα ανοίγονται τόπικ σχετικά με τα διάφορα θέματα, τα οποία στην πλειοψηφία τους αφορούν και τα υπόλοιπα πεζώ και προφανώς και το 206 - όπως γίνεται με αυτά που αφορούν π.χ. το 106.
Στο τόπικ που ανοίγω τώρα, ευελπιστώ να συνεχίσει μια γενικότερη κουβέντα που είχε αρχίσει εκεί και αφορούσε σε πράσινες λαμιώτικες σαύρες, τσίπουρα στα γιάννενα , κουλούς με μπορντώ αυτοκίνητα με 17άρες ζάντες και άλλα τινά...
pour que l' automobile soit toujours un plaisir |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MDVQ1 Μόλις έγραψα

307 xs 1.6
Ένταξη: 09 Μάρ 2004 Δημοσιεύσεις: 32
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 10 Μάϊ 2004, 11:27:56 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Θα συνεχισει...Θα συνεχισει.....
Το θεμα ειναι οτι εχουμε γραψει τοσα πολλα στο αλλο μας "σπιτι" που οσο και να ειναι εχουμε "στερεψει"
Παμε απο την αρχη λοιπον..... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MDVQ1 Μόλις έγραψα

307 xs 1.6
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 11 Μάϊ 2004, 16:33:58 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Σιγα-σιγα ρε σεις.....Ενας ενας ......Μην στριμωχνεστε.......Θα ριξουμε το συστημα........
Τοοοοσο πολυ εχουμε στερεψει  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Touristas (Αργύρης) Τεχνικός Σύμβουλος
Peugeot Geopolis RS 300
Ένταξη: 15 Φεβ 2004 Δημοσιεύσεις: 3273 Τόπος: Νικαια-Περιστέρι
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 11 Μάϊ 2004, 20:19:41 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Κύριοι μην σπρώχνεστε όλοι θα πάρετε !!!
Μην ανησυχείτε σιγά σιγά θα μαζευτούμε
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
nikapos Μέλος

rallye - 307
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 12 Μάϊ 2004, 12:57:17 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ειχα προβλημα με ιους στο εργαστήριο κι έτσι έλειψα για λίγο καιρό. επανέρχομαι δρυμύτερος
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
pugsang (Μάκης) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye
Ένταξη: 26 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 1292 Τόπος: Ραφήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 12 Μάϊ 2004, 13:29:14 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Λοιπον ακουστε την προταση μου
Τα αυτοκινητα μας διαφερουν απο λιγο εως καθολου.Αλλωστε το 307 με το 206 εχουν ιδια μηχανικα μερη,διαφερουν σιγουρα στην αναρτηση.
Για να μην γινει και εδω οτι εγινε στους 4Τ που φτασατε αισιως τις 125 σελίδες και αμα θελετε κατι δεν υπαρχει περιπτωση να το βρειτε προτείνω να χρησιμοποιησετε τα section οπως εχουν πχ Αν εχετε μια ερωτηση για το κιβωτο πατε στις Μηχανικες βλετιωσεις και ανοιγετε ενα θεμα εκει αν εχουμε προβλημα στα προβληματα κλπ ακομα και αν θελετε με την ενδειξη στο τελος 307. πχ Προβλημα σασμαν σε 307 1.6 16V.Ετσι μπορειτε να εχετε την επιλογη search ολα τα θεματα που αφορουν το 307.Φυσικα για τα κοινα μπορειτε να απανατε στα ηδη ανοιγμενα θεματα και να χρησιμοποιείται αυτα.Ετσι και θα εμπλουτιστουν οι γνωμες και οι δικες σας με τα 307 αλλα και των υπολοιπων με αλλα μοντελα.Μπορει καποιος που εχει 307 αλλα παλιοτερα ειχε 106 να ξερει ποια ειναι η ιδανικη αναρτηση για 106 και να μην το ξερι κανεις αλλος.
Αυτο το topic λοιπον προτεινω αν διαγραφει και να ενταχθείτε μεσα στην κοινοτητα του 206club
pedal to the metal |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MDVQ1 Μόλις έγραψα

307 xs 1.6
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 12 Μάϊ 2004, 15:30:50 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Πολυ σωστα απλα προτεινω και γω με την σειρα μου να το αφησουμε λιγο ακομα και να ειναι αυτο εδω το τοπικ σαν μια αφετηρια για να "ξεστραβωνονται" οι νεοι !!!!.
Ισως μαλιστα να μπορειτε γραψετε και με εντονα γραμματα στην αρχη του καποιες οδηγιες για τους νεοεισερχομενους... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
sotamax (Σωτήρης) Νέος χρήστης

307Χs 1.4 16v(2004)
Ένταξη: 03 Φεβ 2003 Δημοσιεύσεις: 56 Τόπος: Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 14 Μάϊ 2004, 19:43:07 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Σας βρήκα τυχαία τώρα και πολύ μου αρέσει...
Υπομονή...
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
nikapos Μέλος

rallye - 307
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 18 Μάϊ 2004, 08:36:21 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
καλημέρα σας , και τι ωραία μέρα που είναι σήμερα...
χθες ήμουν Μέγαρα κι έβαλα μέσα το 307...
Σκέτη τρέλλα...
Το αυτοκίνητο πάει μόνο του, εγώ αισθάνθηκα λίγο διακοσμητικός. Το αυτοκίνητο διορθώνει μόνο του την πορεία και είναι πολύ δύσκολο να βγεις έξω εκτος κι αν το παρακάνεις
Οι χρόνοι έφτασαν το 1.21
Φθορές χμμμ... τακάκια μάλλον και σίγουρα λάστιχα. Τα λάστιχα καραφαγώθηκαν τα πλαινά. λόγω του μεγάλου προφίλ μάλλον. Σε κάποιο κερμπ χάλασα τη ζυγοστάθμιση του αριστερού ελαστικου΄. Μετά σταμάτησα γιατί είχα αρχίσει να ξεφεύγω από τον ενθουσιασμό και ελλόχευε κίνδυνος μεγαλύτερης ζημιάς.
ήμουν μόνος κι έρημος, καθότι καθημερινή. Ο καιρός ήταν τέλειος. Συννεφιά και κανονικές θερμοκρασίες.
κοστος πιστας 40 ευρώ αλλά αυτά είναι τα λιγότερα.
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MDVQ1 Μόλις έγραψα

307 xs 1.6
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 18 Μάϊ 2004, 10:53:05 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μπραβο Νικολη μας ,μας εβγαλες ασπροπροσωπους!!!!
Θα ηθελα να μου πεις αν μπορουσες να κατεβασεις αλλο η ησουνα οριακος γαιτι ο takinen θυμασαι οτι εσκιζε τα ιματια του για 1,20 σαν οριο.
Τ σαζμαν χτυπουσε καθολου???Τα φρενα αντεξαν????Για λεγε για λεγε  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
nikapos Μέλος

rallye - 307
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 18 Μάϊ 2004, 12:10:25 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
κοιτα.. δε λέω ότι είμαι χεράς, ούτε ιδιαίτερη εμπειρία έχω, κάποιος που το κατέχει το άθλημα ίσως να μπορεί να κατεβάσει κι άλλο το χρόνο, εγώ πολύ δύσκολα θα πιάσω και το 1.20 κι ούτε έχω σκοπό να λιώσω το 307 για να το επιτύχω.
κάτι γκρουγκ ακούστηκαν στις αλλαγές 2-3η, αλλά μόνο όταν το έκανα πιο βιαστικά απ΄ότι έπρεπε.
Τα φρένα τα κρύωνα ανά 2 γύρους, και γενικά ήμουν προσεκτικός διότι δεν ήθελα να διακινδυνεύσω έξοδο. Επιπλέον, τα λάστιχα 65άρια ήταν εντελώς ακατάλληλα γι αυτή τη δουλειά.
Γενικά το αυτοκίνητο δεν έχει προδιαγραφές πίστας, κι ούτε και θά θελα να έχει μιας και κάνω πολλά χιλιόμετρα στον εθνικό και προέχει η άνεση στα μεγάλα ταξίδια.
Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο, αλλά έχει μόνο 8.500 χιλιόμετρα πάνω, οποτε το μοτέρ δεν έχει ανοίξει εντελώς.
Πάντως το διασκέδασα πολύ, χάρηκα που το έκανα κι είδα μια πλευρά του αυτοκινήτου που δεν θα έβλεπα αλλιώς. Μπορεί να μη βάζει φωτιά, αλλά από την άλλη δε σέρνεται κι όλας.
ενδεικτικά οι χρόνοι για ραλλύ μαμα είναι 1.16 και για γιάρις t-spost 1.19. Οπότε το 1.20 είναι μια χαρά. (μετρήσεις 4Τ)
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MDVQ1 Μόλις έγραψα

307 xs 1.6
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 18 Μάϊ 2004, 15:50:09 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Πολυ καλος εισαι ......
Τα υπολοιπα στο τηλεφωνο να μην πρηζουμε και τους υπολοιπους που τους ειναι αδιαφορο το θεμα  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Touristas (Αργύρης) Τεχνικός Σύμβουλος
Peugeot Geopolis RS 300
Ένταξη: 15 Φεβ 2004 Δημοσιεύσεις: 3273 Τόπος: Νικαια-Περιστέρι
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 18 Μάϊ 2004, 17:11:38 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Να ξέρεις ότι τα τακάκια και γενικά τα φρένα του είναι σκυλιά. Σε αγώνα αντοχής που είχαν κάνει στα Μέγαρα όταν είχε πρώτο έρθει το307 και με σχεδόν αγωνιστική οδήγηση το μόνο που χρειαζόταν σε κάθε είσοδο στα πιτ ήταν μόνο λάστιχα και βενζίνη !!
Τώρα δεν νομίζω ότι ενοχλούνται τα παιδιά όλοι μια παρέα είμαστε με την ίδια τρέλα ….φαντάσου κόντρα στην πίστα 206 307  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Ronin (Πάνος) Έχω ξεφύγει !!!

206 Grand Tourisme 2.0 16v
Ένταξη: 08 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 1252 Τόπος: ΑΘΗΝΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 19 Μάϊ 2004, 16:21:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
MDVQ1 έγραψε: | Πολυ καλος εισαι ......
Τα υπολοιπα στο τηλεφωνο να μην πρηζουμε και τους υπολοιπους που τους ειναι αδιαφορο το θεμα  |
Φίλε MDVQ1 κάνεις πολύ μεγάλο λάθος.Υπάρχουν πολλά μέλη που θα τα ενδιέφερε να ακούσουν λεπτομέρειες για
την χρήση του προσωπικού τους αυτοκινήτου ,στην πίστα.
Γι αυτό άλλωστε είχα προτρέψει και τον Νίκο να συνεχίσει ,στο αντίστοιχο topic που άνοιξε.
Φυσικά και δεν πρόκειτε να ''πρήξετε'' κανέναν,φυσικά και ΔΕΝ είναι αδιάφορο στους υπόλοιπους το θέμα...  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MDVQ1 Μόλις έγραψα

307 xs 1.6
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 21 Μάϊ 2004, 10:57:03 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Judger έγραψε: |
Φίλε MDVQ1 κάνεις πολύ μεγάλο λάθος. |
Ειναι απο τις λιγες φορες στην ζωη μου που χαιρομαι που εχω κανει λαθος
Αν και την πιστα την σιχαινομαι σαν τις αμαρτιες μου ειναι πολυ μεγαλο σχολειο και θα πρεπει οσοι μορουν να πανε για μερικους γυρους.
Στα Μεγαρα εχω μπει με δυο τρια αυτοκινητα αλλα ουδεποτε κρατησα χρονους γιατι δεν με ενδιεφεραν...(αυτο κατα την γνωμη μου ειναι αγνο παθος για την οδηγηση...Απαντω ετσι εμμεσα σε φιλο που καποτε μου ειχε πει οτι δεν τον ενδιαφερει ο ανταγωνισμος αλλα κρατουσε χρονους...)
Με ενδιαφερει παρολα ταυτα ο χρονος οταν και μονο οταν εχω ανταγωνιστικο αυτοκινητο και συγκρισιμο.
Τι εννοω????
Οταν θελω να δω τι κανω σε συγκριση με τους καλους και αναγνωρισμενους οδηγους.
Ετσι θα καταλαβω αν ειναι για να αρχισω να εχω ελπιδες να παω πραγματικα γρηγορα η καλυτερα να ασχοληθω με το ...ταβλι.!!
Δηλαδη για να γινω κατανοητος οταν αρχισω να εχω αγωνιστικες βλεψεις
Σε ολες τις αλλεσ περιπτωσεις παω να κανω την πλακα μου και να τραβηξω καμμια παντα με ασφαλεια(και οπως ξερετε παντες και καλος χρονος δεν πανε μαζι)
Με το 307 δεν θα κανω και τιποτα το ιδιαιτερο γιατι δεν εχω καμμια ορεξη να παρω τιποτα στο χερι και να τρεχω και να μην φτανω!!!!
Τι θελει να πει ο ποιητης με ολα τα παραπανω....
Να πατε στα Μεγαρα, να πατε γρηγορα, αν θελετε κρατηστε και χρονους ΑΛΛΑ...
σε καμμια περιπτωση μην ενθουσιαστητε η απογοητευτητε απο τον οποιοδηποτε χρονο...
Δυστυχως δεν ειμαι και πολυ καλος στο γραψιμο και αυτα που θελω να σας πω ειναι τοσα πολλα που το μονο που απομενει ειναι να σας δωσω με pm ενα τηλεφωνο η να κανουμε μια συναντηση στα Μεγαρα να τα πουμε ζωντανα....
Γιατι αλλο καμμια φορα λες με τα γραπτα και αλλιως το καταλαβαινει ο αλλος. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MDVQ1 Μόλις έγραψα

307 xs 1.6
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 09 Ιούλ 2004, 10:02:43 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Judger έγραψε: |
Φίλε MDVQ1 κάνεις πολύ μεγάλο λάθος.
Φυσικά και δεν πρόκειτε να ''πρήξετε'' κανέναν,φυσικά και ΔΕΝ είναι αδιάφορο στους υπόλοιπους το θέμα...  |
Tελικα δεν εκανα και τοοοσο μεγαλο λαθος  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
pugsang (Μάκης) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye
Ένταξη: 26 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 1292 Τόπος: Ραφήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 09 Ιούλ 2004, 10:04:43 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ε αφου ποτε δεν μεταφερθηκατε εδω ποιος θελετε να μιλησει για το 307 οταν το 99% των μελων εχουν 206?
Ελατε και αναπτυξτε την κουβεντα σας
pedal to the metal |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
sayras (Βασιλης) Μόλις έγραψα

307 1.6 XSi 16V
Ένταξη: 23 Μάϊ 2004 Δημοσιεύσεις: 47 Τόπος: IOANNINA
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 09 Ιούλ 2004, 11:15:33 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Οι συμβουλες για το 307 ειναι πολυ καλες. Συνεχιστε ετσι ειτε σε αυτο το topic ειτε σε αλλο. Επειδη πριν ειχα 106 rallye (για 5 χρονια) και τωρα εχω 307 Xsi νομιζω οτι το 307 στριβει καλυτερα οταν ειναι φτιαγμενο με αναρτησεις. Ισως λογω μεταξονιου. Δεν ξερω. Το rallye (επισης φτιαγμενο) δεν "εφευγε" ευκολα αλλα αν αυτο γινοταν δεν ερχοταν πισω με τιποτα. Δεν λεω οτι εχω χερια απλα εκφραζω προσωπικη εμπειρια. Ομως το ραλακι "ξεκολαγε" καλυτερα στις στροφες. Το 307 διορθωνει πιο ευκολα. Δεν ξερω για πιστα αλλα μιλαω για δρομους με πολλα στροφιλικια (π.χ. Καταρα).Πες μας και αλλα για την πιστα και κυριως αν το 307 σου ειναι πειραγμενο η απλο. Συνεχιστε σε οποιο topic και αν ειναι χωρις να ενοχλουμε κανεναν.
Sayras |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Ronin (Πάνος) Έχω ξεφύγει !!!

206 Grand Tourisme 2.0 16v
Ένταξη: 08 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 1252 Τόπος: ΑΘΗΝΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 09 Ιούλ 2004, 11:20:40 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
MDVQ1 έγραψε: | Judger έγραψε: |
Φίλε MDVQ1 κάνεις πολύ μεγάλο λάθος.
Tελικα δεν εκανα και τοοοσο μεγαλο λαθος  |
Να υποθέσω οτι αυτες τις 40+ μερες,που έχει μείνει ανενεργό το topic,αυτό
σκεφτόσουν ε?
Το αν έκανες ή δεν έκανες λάθος...  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MDVQ1 Μόλις έγραψα

307 xs 1.6
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 12 Ιούλ 2004, 09:17:27 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Kαλα δεν ειχατε καταλαβει οτι εμεις οι 307ακηδες ειμαστε ανθρωποι που σκεφτομαστε πολυ πριν πουμε μια κουβεντα........
Αληθεια ρε παιδι μου πως περασαν 40 μερες τοσο γρηγορα....  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|