PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Καινούριος...και λιπαντικά
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 161, 162, 163  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Σεπ 2002, 18:08:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christhehealer έγραψε:
Vini έγραψε:
1. ... που μπορείς να τα βρεις εύκολα και πάνω από όλα φρέσκα.... Εχει και στην Κατεχάκη/Μεσογείων μαγαζί.... http://www.lubrinet.gr Wink Wink Wink

Vini λές μια πληροφορία που εγώ δεν την ήξερα για τα λάδια. ότι πρέπει να είναι φρέσκα. Tέτοιες λεπτομέριες δεν πρέπει να περνάνε έτσι.

Vini έγραψε:
2. Aν ο δείκτης του λαδιού ΔΕΝ σου λέει FULL MAX δηλ. όλα τα κυκλάκια αναμμένα τότε υπάρχει πρόβλημα ή με τον εγκέφαλο ή με το λάδι στο κινητήρα...το 1ο είναι ποιο πιθανό....αφού ο εγκέφαλος μας με το multiplex είναι για κλάματα...

Πήγα και το κοίταξα τώρα στο γκαράζ, που είναι σίγουρα επίπεδο και με τον παλιό καλό τρόπο. Mου λείπει ένα τέταρτο περίπου λάδι μέχρι το max. Άρα ο εγκέφαλος δείχνει σωστά στην εκκίνηση γιατί το βράδυ σπίτι δεν υπάρχει ένα μέρος ίσιο να παρκάρω. ¨Oλο ανηφοροκατηφόρες το γραφικό Γκύζη Smile

Vini έγραψε:
3. Δεν θέλεις...αλλά απαιτείς!!! Διαφορετικά πήγαινε εκεί που πάω και εγώ...που θα στα βάλουν αμέσως... Wink Wink Wink

Σωστό και ζητάω το περίσευμα της συσκευασίας για απόδειξη ότι μου τα βάλανε, γιατί δυστυχώς δεν θα μπορώ να είμαι εκεί. H δουλεία βλέπετε....

1. Με την λέξη φρέσκα εννοώ λάδι από κατάστημα που ανανεώνει γρήγορα τις ποσότητες ή από έμπορο που πουλά και χονδρική... Υπάρχουν καταστήματα που έχουν τα συγκεκριμένα λάδια (δεν τα αγοράζουν και πολλοί λόγω τιμής και αμάθειας) πολύ καιρό στα ράφια από μερικούς μήνες μέχρι και χρόνο.....

2. Οκ...οπότε δεν είναι ο εγκέφαλος.... Wink Wink Wink
3. Η διαδικασία αλλαγή λαδιώ είναι υπόθεση ενός 10λεπτου μαζί με το φίλτρο λαδιού...οπότε καλό θα είναι να είσαι μπροστά.... Φυσικά θα πάρεις και το περίσευμα του λαδιού και θα πάρεις και απόδειξη της Peugeot ότι άλλαξες τα λαδάκια στα χιλιόμετρα που λέει ο μετρητής σου... Wink Wink Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line (2002)

Ένταξη: 09 Αύγ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Σεπ 2002, 22:04:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπόν, μάγκες, σήμερα πήγα και πήρα 4 λίτρα MOTUL 300V 10W/40.

Μυρίζουν όπως κανένα άλλο (καμμιά σχέση με λάδι μηχανής) και το ίδιο ισχύει και για το χρώμα τους, που θυμίζει περισσότερο.......πορτοκαλάδα! 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O

Άντε να τα βάλω να δω και τις διαφορές που υπόσχονται. 8) 8)

Όσο για την τιμή..........19 ευρώ το δίλιτρο.

Be ware! Lion within!
Επιστροφή στην κορυφή
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004

Ένταξη: 20 Απρ 2002
Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Σεπ 2002, 22:51:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tην παρασκευη αλλαξα λαδια και μου εβαλαν τα Texaco Havoline form3 x1
extra 10w/40.Για να δουμε...
Παντως τους ρωτησα αν μπορω να παω δικα μου και απαντησαν καταφατικα
Επομενα τα Motul 4000v λοιπον
Μαλιστα και οι ιδιοι μιλησαν για αυτα με πολυ καλα λογια
Ζητω το Club Exclamation Ψαγμενοι μου Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Σεπ 2002, 22:43:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδια στην ΟΤΟΜΟΤΟ τα MOTUL κοστιζουν 24Ε το 2λιτρο.
Ομως εχουν το 15w50 κι οχι το 10w40.
Τι λετε ; μηπως το 15w50 ειναι πολυ για το 26 μας στην Ελλαδιτσα μας ;
Και κατι αλλο , 4 λιτρα ειναι αρκετα για το 206 μας; ξερει κανεις ποση ποσοτητα λαδιου χρειαζεται;

Επιστροφή στην κορυφή
Alex 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (1999)

Ένταξη: 24 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Σεπ 2002, 23:32:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

H posothta tou ladiou sou einai analoga to montelo.. px to 1400 pernei 3.5 me to filtro ladiou allagh kai 3.2 litra xwris allagh filtrou ladiou.... Kalo tha nai na tous peis na proseksoun mh baloun parapanw giati mou to xoun kanei 2 fores kai meta eixa mpei katw apo to amaksi sto spiti mou kai ksebidwna to filtro ladiou me to eidiko ergaleio wste na afairesw to perito ladi pou pernaei to MAX..

Twra xeimwnas erxetai opote 40aria gia swsto kryo ksekinhma...
Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Σεπ 2002, 05:01:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μιλήσαμε για μάπα Shell Helix αλλά υπάρχει και το Helix Ultra που είναι κορυφή! Το ίδιο και με τα BP Visco αφού υπάρχει και το Visco 7000!! Το Mobil 1 (0W40) έχει τον υψηλότερο δείκτη ιξώδους από όλες τις γνωστές μάρκες (196) και με διαφορά. Αυτό βέβαια δεν είναι και το μόνο χρήσιμο χαρακτηριστικό για να διακριθεί ένα καλό λάδι, αλλά θέλω να πω ότι τα Motul 300V είναι μεν εξαιρετικά αλλά και ο ανταγωνισμός δεν είναι ευκαταφρόνητος. Ο ανταγωνισμός στα 100% συνθετικά καλά κρατεί, ειδικά όταν οι ιπποδυνάμεις δεν είναι υψηλές. Μην τρελλαίνεστε λοιπόν και υπολογίστε και στην αγορά σας και τον παράγοντα κόστους. Ήδη ο Πανοδούκας μας είπε ότι με τα Helix Ultra ο κινητήρας του δεν ανεβάζει πάνω από 115C και είναι και 2λιτρος με 140 ιππάκια! Βέβαια υπάρχουν λαδάκια που διαφημίζουν ότι διατηρούν την λιπαντικότητά τους ακόμη και σε θερμοκρασίες λειτουργίας τους 300C!! Να δούμε Πδούκα πώς θα δουλέψουν τα μοτέρ μας και με τα Pοwer Synt (εάν τελικά τα βάλεις)! Wink

Ο Στούκας ανέφερε τιμή για Motul 300V (όλα τα 300V έχουν ίδια τιμή) στα 19Ε/2λτ, ενώ ο ίδιος ο Χαμπής μου το δίνει 26Ε και το Careffour 22Ε!! Ποιός τα πουλάει τόσο φτηνά;

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Σεπ 2002, 13:00:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Miltellas έγραψε:
Μιλήσαμε για μάπα Shell Helix αλλά υπάρχει και το Helix Ultra που είναι κορυφή! Το ίδιο και με τα BP Visco αφού υπάρχει και το Visco 7000!! Το Mobil 1 (0W40) έχει τον υψηλότερο δείκτη ιξώδους από όλες τις γνωστές μάρκες (196) και με διαφορά. Αυτό βέβαια δεν είναι και το μόνο χρήσιμο χαρακτηριστικό για να διακριθεί ένα καλό λάδι, αλλά θέλω να πω ότι τα Motul 300V είναι μεν εξαιρετικά αλλά και ο ανταγωνισμός δεν είναι ευκαταφρόνητος. Ο ανταγωνισμός στα 100% συνθετικά καλά κρατεί, ειδικά όταν οι ιπποδυνάμεις δεν είναι υψηλές. Μην τρελλαίνεστε λοιπόν και υπολογίστε και στην αγορά σας και τον παράγοντα κόστους. Ήδη ο Πανοδούκας μας είπε ότι με τα Helix Ultra ο κινητήρας του δεν ανεβάζει πάνω από 115C και είναι και 2λιτρος με 140 ιππάκια! Βέβαια υπάρχουν λαδάκια που διαφημίζουν ότι διατηρούν την λιπαντικότητά τους ακόμη και σε θερμοκρασίες λειτουργίας τους 300C!! Να δούμε Πδούκα πώς θα δουλέψουν τα μοτέρ μας και με τα Pοwer Synt (εάν τελικά τα βάλεις)! Wink

Ο Στούκας ανέφερε τιμή για Motul 300V (όλα τα 300V έχουν ίδια τιμή) στα 19Ε/2λτ, ενώ ο ίδιος ο Χαμπής μου το δίνει 26Ε και το Careffour 22Ε!! Ποιός τα πουλάει τόσο φτηνά;

Το μαγαζί που τα παίρνω βρίσκεται Θηβών 407 στο Αιγάλεω. Είναι καθώς κατεβαίνεις τη Θηβών από Περιστέρι προς Πειραιά, μεταξύ Καβάλας και Ιεράς Οδού, 200 μέτρα πριν από την Ιερά Οδό δεξιά επί της Θηβών. Είναι αδύνατο να μην το δει κάποιος.

Του είπα για το club, και μου άφησε τα 300V 19 ευρώ το δίλιτρο, δηλ. έκπτωση 10%!!!!!. Μου είπε ότι αν πάει κάποιος και πάρει μια κούτα (δηλ. 24 λίτρα ή 12 δίλιτρα) θα του τα αφήσει με 18 ευρώ το δίλιτρο!!!!!! Τ'ακούτε;;;;;;;;;;;
Και το μόνο που τον ενδιέφερε είναι να αναφέρεις το club και ότι είσαι μέλος του. 8O 8O 8O Άλλωστε όπως μου είπε "εμένα με ενδιαφέρει να πουλήσω".

Οπότε αγαπητέ Miltella όταν με το καλό μας έρθεις, μπορείς να προμηθευτείς μια σεβαστή ποσότητα σε άριστη τιμή.

Παιδιά τον τύπο δεν τον ξέρω προσωπικά, ούτε προσπαθώ να τον διαφημίσω. Απλά βρήκα κάτι σε άριστη τιμή και το λέω. Δεν μπορώ επίσης να ξέρω αν θα κρατήσει το λόγο του (δεν έχει όμως λόγο να μην το κάνει) και να κάνει σε κάποιον την μαϊμού όταν πάει (που δεν το πιστεύω όμως, φαινόταν ξηγημένος). Εκείνο που μας μένει είναι να πάει κάποιος αν μπορεί και θέλει και να πάρει από εκεί λάδια, για να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν τα όσα μου είπε εμένα. :D :D

Be ware! Lion within!
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Σεπ 2002, 13:19:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

svstouk έγραψε:
Miltellas έγραψε:

Το μαγαζί που τα παίρνω βρίσκεται Θηβών 407 στο Αιγάλεω. Είναι καθώς κατεβαίνεις τη Θηβών από Περιστέρι προς Πειραιά, μεταξύ Καβάλας και Ιεράς Οδού, 200 μέτρα πριν από την Ιερά Οδό δεξιά επί της Θηβών. Είναι αδύνατο να μην το δει κάποιος.

Του είπα για το club, και μου άφησε τα 300V 19 ευρώ το δίλιτρο, δηλ. έκπτωση 10%!!!!!. Μου είπε ότι αν πάει κάποιος και πάρει μια κούτα (δηλ. 24 λίτρα ή 12 δίλιτρα) θα του τα αφήσει με 18 ευρώ το δίλιτρο!!!!!! Τ'ακούτε;;;;;;;;;;;
Και το μόνο που τον ενδιέφερε είναι να αναφέρεις το club και ότι είσαι μέλος του. 8O 8O 8O Άλλωστε όπως μου είπε "εμένα με ενδιαφέρει να πουλήσω".

Οπότε αγαπητέ Miltella όταν με το καλό μας έρθεις, μπορείς να προμηθευτείς μια σεβαστή ποσότητα σε άριστη τιμή.

Παιδιά τον τύπο δεν τον ξέρω προσωπικά, ούτε προσπαθώ να τον διαφημίσω. Απλά βρήκα κάτι σε άριστη τιμή και το λέω. Δεν μπορώ επίσης να ξέρω αν θα κρατήσει το λόγο του (δεν έχει όμως λόγο να μην το κάνει) και να κάνει σε κάποιον την μαϊμού όταν πάει (που δεν το πιστεύω όμως, φαινόταν ξηγημένος). Εκείνο που μας μένει είναι να πάει κάποιος αν μπορεί και θέλει και να πάρει από εκεί λάδια, για να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν τα όσα μου είπε εμένα. :D :D

Kαλή φάση....λέω να πάω να πάρω μερικά δίλιτρα να έχω...και είναι και σε καλό σημείο εύκολα προσπελάσιμο...

μάγκας ο svstouk!!!! Wink Wink Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 07 Σεπ 2002, 10:30:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και σε οτι περισσεψει τηγανιζεις καμμια πατατουλα Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 07 Σεπ 2002, 11:18:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alexandros έγραψε:
Και σε οτι περισσεψει τηγανιζεις καμμια πατατουλα Wink

Να σε δω να καθαρίζεις το τηγάνι μετά με αυτά τα πρόσθετα που έχει μέσα και κολλάνε στα μέταλλα. :D Laughing Mr. Green Mr. Green

Be ware! Lion within!
Επιστροφή στην κορυφή
pduke (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 GT 2.0 16V

Ένταξη: 17 Ιούλ 2002
Τόπος: Scholarington(Duke of..)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 07 Σεπ 2002, 22:09:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DIMIP έγραψε:
Τι λετε ; μηπως το 15w50 ειναι πολυ για το 26 μας στην Ελλαδιτσα μας ;

15W 50 ΙΣΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
είδα το βιβλιαράκι του αυτοκινήτου και γράφει στα TOTAL QUARTZ 15W50 ότι υπάρζουν μόνο σε πορτογαλλία,ισπανία και Ελλάδα!!!!!
Νομίζω πως τα συμπεράσματα είναι προφανέστατα!!!!

GT όπως Μέγας Τουρίστας

Don't forget the boogie ... and those marvellous bastards !
Επιστροφή στην κορυφή
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 08 Σεπ 2002, 00:41:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οντως τα καλυτερα για την Ελλαδα το καλοκαιρι ομως...
Ας βαλει κατι πιο φθηνο τωρα και του χρονου τον Μαιο τα δοκιμαζει

Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 08 Σεπ 2002, 04:41:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μην ακούς τον Πάνο τί λέει Αλέξανδρε!! Την Δευτέρα θα βάλει 5W40 και θα λέει άλλα μετά... Razz Wink

Επιστροφή στην κορυφή
pduke (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 GT 2.0 16V

Ένταξη: 17 Ιούλ 2002
Τόπος: Scholarington(Duke of..)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 08 Σεπ 2002, 15:27:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Miltellas έγραψε:
Μην ακούς τον Πάνο τί λέει Αλέξανδρε!! Την Δευτέρα θα βάλει 5W40 και θα λέει άλλα μετά... Razz Wink

15W 50 Μιλτάρα μου ,έκλεισε! 1μιση χρόνο τ'ωρα δεν ανεβαζω θερμοκρασία ποτέ με 15 50,γιατί να το αλλάξω???και βρήκα άνθρωπο που θα μας δώσει motul σε τιμές αδερφικές!!!!!Ανέμενε νέα μου Wink .

GT όπως Μέγας Τουρίστας

Don't forget the boogie ... and those marvellous bastards !
Επιστροφή στην κορυφή
theflame 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Αμπελόκηποι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Σεπ 2002, 13:43:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κάποια στιγμή, ορμώμενος από τα όσα γράφονται για τα Motul έριξα μία ματιά και στο ξένο site τους (www.motul.com) όπου στο εκεί φόρουμ έκανα την εξής ηλίθια ερώτηση: Τι λάδια προτείνουν για τα 206 (1.4 και 1.6 16V) και πόσα χιλιόμετρα προτείνουν για αλλαγή.
Η απάντηση είχε έρθει από τις 2/9 αλλά τώρα το είδα Embarassed

Answer
For these 206 models we would recommend Motul 6100 Synergie 5W-40. For drain intervals, please refer to the owner manual or to your dealer.

Ξέρω ότι ξέχασα τους δίλιτρους... Embarassed (Οι 1.1 νομίζω καλύπτονται από τους 1.4 Wink )

Τώρα αναμένω απάντηση για το αν προτείνουν κάτι καλύτερο για το Ελληνικό καλοκαίρι... Mr. Green

206 reasons to live...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
theflame 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Σεπ 2002, 12:09:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

theflame έγραψε:
Τώρα αναμένω απάντηση για το αν προτείνουν κάτι καλύτερο για το Ελληνικό καλοκαίρι... Mr. Green

Και η απάντηση έφτασε ταχύτατα:

Answer
No need to switch to 15W-50 grade during summer, you can stay with Motul 6100 Synergie 5W-40.

Ακούω απόψεις...
Μήπως τελικά το 300V είναι υπερβολή Wink (βέβαια και εγώ αυτό σκέφτομαι να βάλω στην επόμενη αλλαγή, απλά δεν ξέρω πως να το "φέρω" στο συνεργείο Embarassed ).
Μ' αρέσει βέβαια που δεν σε πάνω αμέσως στα ακριβά τους λάδια, δείχνει επαγγελματισμό και όχι άντε να πουλήσουμε. "Το τέλειο είναι πολύ καλό για σένα κύριε, μπορείς να κάνεις την δουλειά σου και με κάτι φτηνότερο, γιατί να πληρώνεις" μοιάζει να λένε.
Ξέρει κανείς τιμή για το Motul 6100 Synergie 5W-40; Είναι πολύ φτηνότερο από το 300V ή άλλα λόγια να αγαπιόμαστε;

206 reasons to live...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Σεπ 2002, 02:15:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

theflame έγραψε:
No need to switch to 15W-50 grade during summer, you can stay with Motul 6100 Synergie 5W-40.

Ακούω απόψεις...
Μήπως τελικά το 300V είναι υπερβολή Wink (βέβαια και εγώ αυτό σκέφτομαι να βάλω στην επόμενη αλλαγή, απλά δεν ξέρω πως να το "φέρω" στο συνεργείο Embarassed ).
Μ' αρέσει βέβαια που δεν σε πάνω αμέσως στα ακριβά τους λάδια, δείχνει επαγγελματισμό και όχι άντε να πουλήσουμε. "Το τέλειο είναι πολύ καλό για σένα κύριε, μπορείς να κάνεις την δουλειά σου και με κάτι φτηνότερο, γιατί να πληρώνεις" μοιάζει να λένε.
Ξέρει κανείς τιμή για το Motul 6100 Synergie 5W-40; Είναι πολύ φτηνότερο από το 300V ή άλλα λόγια να αγαπιόμαστε;

Διαολοκαζανάκια... φάτηνα φάτηνα, που δεν ακούς τον Μιλτούλη σου!! 8O
5W40 λέει η Motul καί για το καλοκαίρι!!

Μπράβο ρε Φλόγα! Με έβγαλες ασπροπρόσωπο... στους άπιστους...
Για να σε αποζημιώσω θα σου πώ τιμή που μου έδωσε ο Χαμπής. Ενώ για το 300V έδωσε 26Ε/2λτ, για το 6100 Synergie 5W-40 μου έδωσε 20,2/2λτ! Τιμή αισθητά χαμηλότερη, και αν πας σε εκείνον τον φθηνό που δίνει τα 300V με 19Ε/2λτ θα σου δώσει τα Synergie ακόμη πιο φθηνά από τον Χαμπή! Η Motul λέει ότι το 6100 Synergie 5W-40 είναι 100% συνθετικό και ιδανικό για τον λάτρη της γρήγορης οδήγησης, ότι διατηρεί αδιάσπαστη την λιπαντική του μεμβράνη και σταθερή την πίεση του λαδιού, ακόμη και σε ακραίες συνθήκες λειτουργίας και σε οποιοδήποτε περιβάλλον (από πολικό ψύχος έως καυτό καλοκαίρι)!!

ΥΓ1 Υπ' όψιν ότι υπάρχει και 6100 Synergie 15W-50, αλλά και πάλι η Motul πρότεινε 5W-40! Η Πεζό δεν προτείνει τα 15W50 σχεδόν πουθενά στην Ευρώπη, και στην Ελλάδα τα προτείνει επιπροσθέτως των άλλων και όχι σαν ιδανική λύση. Λοιπόν, τί λέτε οι άπιστοι; Ούτε η Peugeot ξέρει, ούτε η Motul, τί είναι το καλύτερο για μας;
ΥΓ2 Σου το είπα Δουκάκο μου ότι τα 5W40 θα βάλεις αλλά δεν με πίστευες... Να τον ακούς τον παππού Μίλτο... Razz

Επιστροφή στην κορυφή
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

Τόπος: Mandra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Σεπ 2002, 07:35:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπόν!

Καλά μας τα λέτε, αλλά...

Εγώ την προϋγούμενη φορά που άλλαξα λάδια είχα βάλει τα shell Hellix Ultra 10 - 40 ! Τώρα (εδώ και 3.000 χλμ) έβαλα τα Motul 300V 15-50 (ναι από την οτομοτο).

Αποτελέσματα; ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!!! Η διαφορά (ειδικά στην θερμοκρασία λαδιού) είναι η μέρα με την νύχτα!!

Την επόμενη φορά θα βάλω τα Motul 300v 10-40, για να δώ αν υπάρχει διαφορά, αλλά στα Motul 6100 χλομώ με κόβω να κατέβω. Επειδή θεωρώ, ότι στην ποιότητα του λαδιού θα πρέπει να είναι (ίσως) το μόνο πράγμα που δεν πρέπει να θυσιάσω την ποιότητά του στο βωμό του κόστους!!!

Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Σεπ 2002, 09:50:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΣAΣ BAPEΘHKA ME TA ΠAΛIOΛAΔIA ΣAΣ KAI EXΩ APXIΣEI NA ΘYMΩNΩ Evil Evil Evil Evil

γιατί σε 2 εβδομάδες που θα κάνω το πρώτο service (το δωρεάν) πάλι θα πάω εκεί θα ζητήσω MOTUL 300V, θ' αρχίσουν να μου λένε τα δικά τους, και θα μου ανέβει η πίεση 400, όπως δεν είμαι και καθόλου νευρικός 8) 8) 8)

Tέλος πάντων, μήπως να πάω από τώρα γιατί και λάδια λείπουν από την μηχανή και η κατανάλωση έχει αυξηθεί 2lt/100 χλμ. Tι γίνεται σ' αυτήν την περίπτωση;

Επιστροφή στην κορυφή
theflame 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Σεπ 2002, 10:08:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christhehealer έγραψε:
ΣAΣ BAPEΘHKA ME TA ΠAΛIOΛAΔIA ΣAΣ KAI EXΩ APXIΣEI NA ΘYMΩNΩ Evil Evil Evil Evil

γιατί σε 2 εβδομάδες που θα κάνω το πρώτο service (το δωρεάν) πάλι θα πάω εκεί θα ζητήσω MOTUL 300V, θ' αρχίσουν να μου λένε τα δικά τους, και θα μου ανέβει η πίεση 400, όπως δεν είμαι και καθόλου νευρικός 8) 8) 8)

Tέλος πάντων, μήπως να πάω από τώρα γιατί και λάδια λείπουν από την μηχανή και η κατανάλωση έχει αυξηθεί 2lt/100 χλμ. Tι γίνεται σ' αυτήν την περίπτωση;

Και εγώ τα ίδια σκέφτομαι Χρήστο μου!!! Όταν μου έκαναν νερά και σκηνικά για μία απλή αλλαγή στα 2000 σκέψου τι θα μου κάνουν αν δεν βάλω και λάδια από αυτά που θέλουν. Άσε που σκέφτομαι ότι η απάντηση αν τους ζητήσω να μου τα βάλουν αυτοί (όχι να τα αγοράσω από αλλού και να τους τα πάω) θα είναι περάστε κάποια άλλη φορά...
Μήπως η αύξηση της κατανάλωσης ήρθε με τα νέα ελατήρια. Μήπως τώρα που είναι ερπετό το πατάμε λίγο παραπάνω για να το ευχαριστηθούμε; Wink

206 reasons to live...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 161, 162, 163  Επόμενη
Σελίδα 6 από 163

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης