PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Και εκεί που πήγαινα κανονικά...τρόμπα βενζίνης
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
PoLiThS (Νικόλας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

306 Cabriolet 1.6 Full (2001)

Ένταξη: 15 Ιούν 2002
Τόπος: Κατηχώρι Πορταριάς Βόλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Απρ 2004, 01:08:12    Θέμα δημοσίευσης: Και εκεί που πήγαινα κανονικά...τρόμπα βενζίνης Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μου Φένεται η Κούλα μου περνάει ακόμα παιδικές ασθένιες... Επιγραμματικά: Εκεί που δούλευε κανονικα... κανει ενα βήξιμο ένα γκουχ γκουχ μπρρρρρ μπρρρρρρρ ΜΠΑΜ και σβήνει...... Βρε καλό μου βρε χρυσό μου βρε απο δώ βρε απο κεί τιποτα... να αρνείται πεισματικά να πάρει μπροστα... Τέλος πάντων Επικοινωνώ με τον υπεύθυνο του συνεργείου (ώρα 10 το βράδυ) μου λέει χαλαρα τρόμπα βενζίνης... φόρτοσέ το στην EXPRESS SERVICE και πές τους να το φέρουν στην αντιπροσωπεία το πρώι οπερ και εγένετω..

Τελικά όντως.. η αντλία μου κακάρωσε... Τέλος πάντων αντικαταστάθηκε με μια αντλία απο 406 2,0 16V (ΕW10J4) Που έχει σαφώς μεγαλύτερη δυναμοκότητα σε παροχή καυσίμου και η έκπληξη.. το αυτοκίνητο πάει καλύτερα απο πριν... δεν ξέρω τι συνεβη αλλα ενώ ηταν δυνατό μεσαιες-ψηλές στροφές.. τώρα δίνει κάτι παραπάνω..

Συμπέρασμα... kanelj και για σένα αυτο... μηπως στις μετατροπες χρειάζεται και αντικατάστηαση και των εξαρτημάτων παροχής καυσί μου? η απάντηση είναι μαλλον ναι γιατι απο την αυτοψία συμπεράνθη οτι η αντλία δούλευε συνεχως προκειμένου να προλαβαίνει την αδηφαγία του μεγαλύτερου μοτερ ε και κάποια στιγμή κλαταρε..

Le Tavernier....

Η Κουλαρα Ποτε δεν πεθαίνει δεν την σκιάζει φοβέρα καμια.. μονο λίγο καιρο ξαποσταίνει και ξανα προς τα γκαζια τραβα τραβα τραβα και ξανα προς τα γκαζια τραβααααα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Απρ 2004, 07:31:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κάθε εμπόδιο για καλό που λένε Νικόλα! Wink Wink Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
pugsang (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 26 Απρ 2002
Τόπος: Ραφήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Απρ 2004, 08:30:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οταν το μετρησαμε ρε Νικο στην vamag 3 ατομα δεν σου ειπαμε να πας να αλλαξεις την τρομπα βενζινης?

Αλλα εισαι και εσυ σαν τον Sidobre μου φαινεται..Αν δεν χαλασει κατι δεν το αλλαζω...ευτυχως ειχε φιλοτιμο η τρομπα και χαλασε...

Απο 406 2λιτρο εβαλες ε?Ταιριαζει και στα 106 αυτη και ποσο εχει σαν ανταλλακτικο?

pedal to the metal

Έχει επεξεργασθεί από τον/την pugsang στις Τετ 21 Απρ 2004, 09:14:12, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
ROLAND GARROS (PARIS)
Μέλος
Μέλος

Renault Megane CC (έπαθα και έμαθα)

Ένταξη: 12 Μάρ 2004
Τόπος: ATHENS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Απρ 2004, 08:43:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λέτε να έχει διαφορές και σε μή φτιαγμένο αυτοκίνητο.?.?.? Question μιάς που αν παραμένει ανταλλακτικό της peugeot δεν βγαίνει τυπικά το αυτοκίνητο από την εγγύηση, Cool Cool Wink αφου μπορούν να καταλογιστούν το λάθος... Evil

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΣΧΗΜΑ Ε?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
PoLiThS (Νικόλας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Απρ 2004, 09:28:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πρέπει να ταιριάζει Μακη μου αλλα δεν ξερω...

Οσο για το μή φτιαγμένο αυτοκίνητο... δεν ξέρω δεν απαντώ....

Le Tavernier....

Η Κουλαρα Ποτε δεν πεθαίνει δεν την σκιάζει φοβέρα καμια.. μονο λίγο καιρο ξαποσταίνει και ξανα προς τα γκαζια τραβα τραβα τραβα και ξανα προς τα γκαζια τραβααααα
Επιστροφή στην κορυφή
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Απρ 2004, 06:29:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Nικο μου μπορει να εχεις δικιο.ομως ο εγκεφαλος δεν υπολογιζει ποσο βενζινει περναει απο την τρομπα?ειναι δυνατον με το να αλλαξεις την τρομπα με μεγαλυτερη να εχεις περισσοτερη παροχη βενζινης???

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
PoLiThS (Νικόλας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Απρ 2004, 08:15:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν είναι θεμα να έχεις μεγαλύτερη παροχή βενζίνης απλα η υπάρχουσα παροχή να καλύπτει τις ανάγκες του μοτερ.. Εγώ αντιμετώπισα τετοιο πρόβλημα

Le Tavernier....

Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Απρ 2004, 09:45:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pugsang έγραψε:
Αλλα εισαι και εσυ σαν τον Sidobre μου φαινεται..Αν δεν χαλασει κατι δεν το αλλαζω...

Aυτός φύλε είναι ο χρυσός κανόνας της τσέπης! Ιδιαίτερα για τους άφραγκους!

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Απρ 2004, 12:03:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε νορμαλ αυτοκινητα η τρομπα δεν κανει διαφορα!!! Ειχαμε αλλαξει μενα φιλο σενα Golf 1.6 (3ης γενιας) με μια τρομπα απο 2λιτρο (GTi), αλλα τιποτα σε διαφορα!!! Απλα ο Νικος δεν ειχε τα αλογα για τα οποια ηταν φτιαγμενη η τρομπα και απο τις "υπερωριες" τα κλαταρε!!! Φυσιολογικο μια τρομπα που ειναι φτιαγμενη για αυτα τα αλογα να αποδιδει καλυτερα!!! Wink

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Ntinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Saxo Vts-206 QUIKSILVER

Ένταξη: 14 Φεβ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Απρ 2004, 16:17:54    Θέμα δημοσίευσης: Re: Και εκεί που πήγαινα κανονικά...τρόμπα βενζίνης Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PoLiThS έγραψε:
Μου Φένεται η Κούλα μου περνάει ακόμα παιδικές ασθένιες... Επιγραμματικά: Εκεί που δούλευε κανονικα... κανει ενα βήξιμο ένα γκουχ γκουχ μπρρρρρ μπρρρρρρρ ΜΠΑΜ και σβήνει...... Βρε καλό μου βρε χρυσό μου βρε απο δώ βρε απο κεί τιποτα... να αρνείται πεισματικά να πάρει μπροστα... Τέλος πάντων Επικοινωνώ με τον υπεύθυνο του συνεργείου (ώρα 10 το βράδυ) μου λέει χαλαρα τρόμπα βενζίνης... φόρτοσέ το στην EXPRESS SERVICE και πές τους να το φέρουν στην αντιπροσωπεία το πρώι οπερ και εγένετω..

Τελικά όντως.. η αντλία μου κακάρωσε... Τέλος πάντων αντικαταστάθηκε με μια αντλία απο 406 2,0 16V (ΕW10J4) Που έχει σαφώς μεγαλύτερη δυναμοκότητα σε παροχή καυσίμου και η έκπληξη.. το αυτοκίνητο πάει καλύτερα απο πριν... δεν ξέρω τι συνεβη αλλα ενώ ηταν δυνατό μεσαιες-ψηλές στροφές.. τώρα δίνει κάτι παραπάνω..

Συμπέρασμα... kanelj και για σένα αυτο... μηπως στις μετατροπες χρειάζεται και αντικατάστηαση και των εξαρτημάτων παροχής καυσί μου? η απάντηση είναι μαλλον ναι γιατι απο την αυτοψία συμπεράνθη οτι η αντλία δούλευε συνεχως προκειμένου να προλαβαίνει την αδηφαγία του μεγαλύτερου μοτερ ε και κάποια στιγμή κλαταρε..

πολυ λογικο να τα φτυσει η τρομπα βενζινης, ειναι θεμα διαχειρησης. Και σε 1,1 με την προσθηκη turbo για παραδειγμα αν χρειαστει πιεση καυσιμου 3,5 bar και η τρομπα βενζινης ειναι σχεδιασμενη (specs) για 2 bar και ο εγγεφαλος απαιτει για την στοιχειομετρικη αναλογια παραπανω καυσιμο η τρομπα θα ζοριστει και παλι δεν θα παρεχει το απαιτουμενο.
το καλιτερο σε μετατροπες ειναι κατοπιν συνενοησης με τον προγραμματιστη να μπαινει η αναλογη τρομπα που θα καλυψει τις αναγκες η αν το μοτερ ειναι απο μεγαλυτερο μοντελο να παιρνουμε και την αναλογη τρομπα-εκτος αν η δικια μας ειναι ιδια Very happy
επισης πολυ λογικο ειναι το να δεις διαφορες σε μεσαιες-υψηλες στροφες μιας και η παλια αντλια μπορουσε να καλυψει τις απαιτησεις σε χαμηλες στροφες αλλα οχι στη συνεχεια αφου η αναγκη για καυσιμο ηταν σαφως αυξημενη και η μικρη αντλια δεν τα εβγαζε περα.

Παράθεση:
Λέτε να έχει διαφορές και σε μή φτιαγμένο αυτοκίνητο.?.?.? μιάς που αν παραμένει ανταλλακτικό της peugeot δεν βγαίνει τυπικά το αυτοκίνητο από την εγγύηση, αφου μπορούν να καταλογιστούν το λάθος...

σε νορμαλ μοντελα το ναλλαχτει η τρομπα ειναι εντελως ανουσιο αφου το προγραμμα παλι θα 'παιρνει' την απαιτουμενη αναλογια καυσιμου αερα η οποια καθοριζεται κυριως απο τον λ με λιγα λογια αν δεν αλλαξει η ρυθμιση της στοιχειομετριας, η η ροη του εισερχομενου αερα δεν θα δοθει σημα για παραπανω καυσιμο.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Απρ 2004, 06:17:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νικο ρωτησα και εμαθα!
η τρομπα βενζινης δεν χρειαζεται αλλαγμα αφου το 1.4 με το 1.6 εχουν την ιδια τρομπα!

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
TONY PAP (Aντώνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1,6 16V 5θ

Ένταξη: 22 Μάϊ 2003
Τόπος: Μοσχάτο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Απρ 2004, 07:57:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να συμπεράνω ότι το 2λιτρο έχει ''μεγαλύτερη'' τρόμπα από 1,4 & 1,6 ?

Αρα σε μια 1ου σταδίου βελτίωση με τρόμπα 2λιτρου έχουμε πιό άνετη λειτουργία (τη στιγμή που η μαμίσια τρόμπα θα δουλεύει υπερωρίες...)

TONY PAP
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Απρ 2004, 08:05:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μου ειπαν οτι δεν θα δουλευει και παλι υπερωριες αρα δεν χρειαζεται να αλλαχτει τιποτα

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Απρ 2004, 09:57:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η πρωτη σταδιου βελτιωση δεν ειναι κατι το τοσο φοβερο!!! Η "μαμα" τρομπα επαρκει για να καλυψει τις αναγκες των 10-15περιπου επιπλεον αλογων, καθως εχει δοκιμαστει, πριν βγει στην παραγωγη, με ιπποδυναμεις μεγαλυτερες των 110ps, ωστε να ειναι αξιοπιστη σαυτα τα αλογα!!! Wink Ο Νικος εχει, ουτε λιγο ουτε πολυ, καμια 50αρια ατια παραπανω, οποτε ηταν λογικο αυτο που "επαθε"!!!

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
pugsang (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 26 Απρ 2002
Τόπος: Ραφήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Απρ 2004, 10:01:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

netblaster έγραψε:

Ο Νικος εχει, ουτε λιγο ουτε πολυ, καμια 50αρια ατια παραπανω, οποτε ηταν λογικο αυτο που "επαθε"!!!

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Να σαι καλα με εκανες και γελασα.....

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

pedal to the metal
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Απρ 2004, 10:38:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

netblaster έγραψε:

Ο Νικος εχει, ουτε λιγο ουτε πολυ, καμια 50αρια ατια παραπανω, οποτε ηταν λογικο αυτο που "επαθε"!!!

Αμα προσέξεις, στο Κατηχώρι Προταριάς την δύναμη την μετράνε με Γίδια και όχι με άλογα... Laughing

Μένει να μετατρέψουμε την γιδοδύναμη σε ιπποδύναμη...

1 Hp (Horse Power = X Gp (Goat Power) ????

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Απρ 2004, 11:22:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπααα... Shocked Καταφερνουν και ξεχωριζουν τα αλογα απτα γιδια κειθε πανου?!?!?!? Laughing Laughing

(χουμορ ετσι...μην παρεξηγηθουμε!!!)

Photobucket
Επιστροφή στην κορυφή
PoLiThS (Νικόλας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Απρ 2004, 11:49:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
netblaster έγραψε:

Αμα προσέξεις, στο Κατηχώρι Προταριάς την δύναμη την μετράνε με Γίδια και όχι με άλογα... Laughing

Μένει να μετατρέψουμε την γιδοδύναμη σε ιπποδύναμη...

1 Hp (Horse Power = X Gp (Goat Power) ????

Συ σουτ με το Anomal Project sou... Σε πατάω - πατώ (Συνημμένο ομαλό ρήμα που σημαίνει SouSkiZw)

Le Tavernier....

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Απρ 2004, 12:32:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συμφωνώ με όσους είπανε ότι ήτανε φυσικό να σου χαλάσει η αντλία βενζίνης. Σκέψου το και εσύ: Έχεις τόσα άλογα βρε αδερφέ, πως θα τα ξεδιψάσεις? Razz

Δεν μας είπες όμως τιμή για την αντλία και αν παρατήρησες ουσιαστικές διαφορές στην κατανάλωση! Rolling eyes Wink

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
PoLiThS (Νικόλας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 24 Απρ 2004, 02:34:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι διαφορά να έχει στην κατανάλωση.. τον αγλέορα καίει ως πάντα...
'Οσο για την τιμή ? "Εγγύηση"

Le Tavernier....

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης