PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

περιεργο ανεβοκατεβασμα στροφων στο ρελαντι

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
freestyler (nickos)
Μέλος
Μέλος

peugeot 206 1.4 8v 5θ 00'

Ένταξη: 13 Ιαν 2004
Τόπος: σιφνος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Φεβ 2004, 19:52:09    Θέμα δημοσίευσης: περιεργο ανεβοκατεβασμα στροφων στο ρελαντι Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ρε παιδια επειδη δεν εχω κ πολυ καιρο το 206 μου... (το πηρα μεταχειρησμενο. ειναι 1.4 8v ) κ δεν ξερω κ πολλα απο αυτοκινητα, παρατηρησα οτι οταν το αφηνω στο ρελαντι οι στροφες του μοτερ δεν μενουν απολυτα σταθερες αλλα ανεβοκατεβαινουν λιγακι.. ο τυπος που το χε πριν εχει βαλει φιλτροχοανη Κ&Ν κ ενα μπουρι πισω... τιποτα αλλο απο φτιαξιματα... μηπως να θελει καθαρισμα το φιλτρο?? κι αν ναι πως τα καθαριζουν αυτα?? η' μηπως ειναι μπουκωμενο?? δεν το εχω ανοιξει κ πολυ απο τοτε που το πηρα.... αν ξερει κανεις ας πει κ σε μενα τον κακομοιρη...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Φεβ 2004, 20:05:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για δες λίγο αυτά τα topic:

http://www.206club.gr/forum/viewtopic.php?t=375
http://www.206club.gr/forum/viewtopic.php?t=829

Αν έχεις απορίες ενημέρωσε Very happy

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Φεβ 2004, 20:42:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κανε ενα καθαρισμα στο μοτερακι του ρελαντι!!Παιζι σημαντικο ρολο αν δεν εχει καθαριστη ποτε !!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
freestyler (nickos)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Φεβ 2004, 18:41:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

poy akrivws einai ayto file toyrista? a! k file teo katalava peripoy ti paizetai... telika apo xthes poy to koitazw synexws, diapistwsa oti to kanei an afhsw to amaksi gia dyo tria lepta sto relanti.. an to doylepsw pali k kanw kamia volta stamataei.... entaksei an den einai tipota ,den einai k poly enoxlitiko... apla hthela na ksera mhpws thelei kati katharisma ....

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Φεβ 2004, 18:58:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

freestyler έγραψε:
poy akrivws einai ayto file toyrista? a! k file teo katalava peripoy ti paizetai... telika apo xthes poy to koitazw synexws, diapistwsa oti to kanei an afhsw to amaksi gia dyo tria lepta sto relanti.. an to doylepsw pali k kanw kamia volta stamataei.... entaksei an den einai tipota ,den einai k poly enoxlitiko... apla hthela na ksera mhpws thelei kati katharisma ....

Να σου πω κάτι "κουφό":Όταν είσαι στο ρελαντί και ανάβεις τον κλιματισμό,ανεβαίνουν και οι στροφές (περίπου 50).Μόλις το σβήνεις,θα πρέπει να πέσουν στο κανονικό.Ε,από τότε που αναβάθμισα το λογισμικό του εγκεφάλου,δεν τις ρίχνει παρά μόνο αν κάνω μερικά μέτρα (κυλήσει δηλαδή το αυτοκίνητο).Άβυσσος η ψυχή του 206 (και της γυναίκας...).Γνώμη μου,δεν είναι κάτι που πρέπει να σε φοβίζει,και πιθανόν να γίνει χειρότερα αν βάλεις να στο ψάξουν.Να ανησυχείς μόνο αν σου ρίχνει τόσο τις στροφές ώστε να τείνει να σου σβήσει ο κινητήρας.

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Φεβ 2004, 02:40:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

freestyler έγραψε:

Εναι επανω στο σωμα τις πεταλουδας επανο στην εισαγωγη.Ειναι σαν βαρελακι,για να το βγαλης θα πρεπει να βγει ολοκλιρη η πεταλουδα,ετσει θα καθαριστη και αυτη !! Wink
Επιστροφή στην κορυφή
PoLiThS (Νικόλας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

306 Cabriolet 1.6 Full (2001)

Ένταξη: 15 Ιούν 2002
Τόπος: Κατηχώρι Πορταριάς Βόλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Φεβ 2004, 03:23:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν πρεπει να βγεί η πεταλούδα έχει 2 βίδες allen που πρεπει να λυθούνε αλλα καλύτερα να το βγάλει μηχανικοσ προτείνω... οσα και να ξέρουμε δεν ειμαστε μαστορια

Le Tavernier....

Η Κουλαρα Ποτε δεν πεθαίνει δεν την σκιάζει φοβέρα καμια.. μονο λίγο καιρο ξαποσταίνει και ξανα προς τα γκαζια τραβα τραβα τραβα και ξανα προς τα γκαζια τραβααααα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Φεβ 2004, 10:49:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλητερ να την βγαλη για να καθαριστη κι αυτη,θα γινη καλητερη δουλια ετσει!! Wink
Επιστροφή στην κορυφή
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''

Ένταξη: 24 Μάϊ 2003
Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Φεβ 2004, 11:59:30    Θέμα δημοσίευσης: Re: περιεργο ανεβοκατεβασμα στροφων στο ρελαντι Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

freestyler έγραψε:
ρε παιδια επειδη δεν εχω κ πολυ καιρο το 206 μου... (το πηρα μεταχειρησμενο. ειναι 1.4 8v ) κ δεν ξερω κ πολλα απο αυτοκινητα, παρατηρησα οτι οταν το αφηνω στο ρελαντι οι στροφες του μοτερ δεν μενουν απολυτα σταθερες αλλα ανεβοκατεβαινουν λιγακι.. ο τυπος που το χε πριν εχει βαλει φιλτροχοανη Κ&Ν κ ενα μπουρι πισω... τιποτα αλλο απο φτιαξιματα... μηπως να θελει καθαρισμα το φιλτρο?? κι αν ναι πως τα καθαριζουν αυτα?? η' μηπως ειναι μπουκωμενο?? δεν το εχω ανοιξει κ πολυ απο τοτε που το πηρα.... αν ξερει κανεις ας πει κ σε μενα τον κακομοιρη...

Δοκιμασε με μαμα φιλτρο ( αλλα θα μου πεις που να το βρεις , ε ?)

FULL THROTLE....

NEW forum at www.btt.20m.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Φεβ 2004, 12:03:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να πας σε ενα συνεργείο και να τους πεις να σου το καθαρίσουν, ψεκάζοντάς το με λίγο λάδι....
Θα δεις σημαντική διαφορά......

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
freestyler (nickos)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Φεβ 2004, 16:14:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ena filaraki moy, moy eipe oti h k&n exei bgalei ena kit katharismoy filtroxoans to opoio apoteleitai apo ena sprei poy to vazeis prwta k kanei afro k to katharizei se vathos to filtro k apo allo ena poy periexei eidiko lipantiko k to psekazeis meta... fantazomai tha nai kalo.... kserei kaneis tipota, k kana magazi poy mporoyme na to vroyme? pantws apo thn hmera poy egrapsa to post den moy to ksanakane.... Exclamation Exclamation Razz

Επιστροφή στην κορυφή
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''

Ένταξη: 24 Μάϊ 2003
Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Φεβ 2004, 16:19:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.206club.gr/forum/viewtopic.php?t=2765

FULL THROTLE....

NEW forum at www.btt.20m.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line (2002)

Ένταξη: 09 Αύγ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Φεβ 2004, 23:17:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε μου, τι αμάξι είχες πριν;

Γιατί πιστεύω ότι αν δεν είχες Πεζό και είχες κάποιο άλλο που είχε το στροφόμετρο κολλημένο στις 750 σαλ, ίσως να σου φαίνεται περίεργο αυτό το μικρό τρεμόπαιξιμο των στροφών στο ρελαντί, το οποίο όμως είναι άκρως φυσιολογικό για αυτά τα αυτοκίνητα. Wink

Η ταπεινή μου γνώμη. Cool

Be ware! Lion within!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
freestyler (nickos)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Φεβ 2004, 00:14:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

stefane eimai neos sta amaksia... mexri twra hmoyn fanatikos mhxanovios...pantws mporw na pw oti h apanthsh soy me kathisyxase para poly!!! nai ontws pote pote kanei ena tremopaiksimo stis strofes alla se kamia periptwsh den exei tash gia svisimo... an den to parathrhseis isws k na mhn to katalaveis katholoy.... PHSYBORG exw steilei mhnyma sto post gia tis xoanes... please an mporeis vohthise me..
eyxaristw se oloys!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης