Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
freestyler (nickos) Μέλος

peugeot 206 1.4 8v 5θ 00'
Ένταξη: 13 Ιαν 2004 Δημοσιεύσεις: 146 Τόπος: σιφνος
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Φεβ 2004, 19:52:09 Θέμα δημοσίευσης: περιεργο ανεβοκατεβασμα στροφων στο ρελαντι |
|
|
ρε παιδια επειδη δεν εχω κ πολυ καιρο το 206 μου... (το πηρα μεταχειρησμενο. ειναι 1.4 8v ) κ δεν ξερω κ πολλα απο αυτοκινητα, παρατηρησα οτι οταν το αφηνω στο ρελαντι οι στροφες του μοτερ δεν μενουν απολυτα σταθερες αλλα ανεβοκατεβαινουν λιγακι.. ο τυπος που το χε πριν εχει βαλει φιλτροχοανη Κ&Ν κ ενα μπουρι πισω... τιποτα αλλο απο φτιαξιματα... μηπως να θελει καθαρισμα το φιλτρο?? κι αν ναι πως τα καθαριζουν αυτα?? η' μηπως ειναι μπουκωμενο?? δεν το εχω ανοιξει κ πολυ απο τοτε που το πηρα.... αν ξερει κανεις ας πει κ σε μενα τον κακομοιρη...
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
teoman (Τεό) Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor
Ένταξη: 19 Αύγ 2002 Δημοσιεύσεις: 2143 Τόπος: Jurassic Park
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Touristas (Αργύρης) Τεχνικός Σύμβουλος
Peugeot Geopolis RS 300
Ένταξη: 15 Φεβ 2004 Δημοσιεύσεις: 3273 Τόπος: Νικαια-Περιστέρι
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Φεβ 2004, 20:42:54 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Κανε ενα καθαρισμα στο μοτερακι του ρελαντι!!Παιζι σημαντικο ρολο αν δεν εχει καθαριστη ποτε !!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 20 Φεβ 2004, 18:41:27 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
poy akrivws einai ayto file toyrista? a! k file teo katalava peripoy ti paizetai... telika apo xthes poy to koitazw synexws, diapistwsa oti to kanei an afhsw to amaksi gia dyo tria lepta sto relanti.. an to doylepsw pali k kanw kamia volta stamataei.... entaksei an den einai tipota ,den einai k poly enoxlitiko... apla hthela na ksera mhpws thelei kati katharisma ....
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
teoman (Τεό) Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor
Ένταξη: 19 Αύγ 2002 Δημοσιεύσεις: 2143 Τόπος: Jurassic Park
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 20 Φεβ 2004, 18:58:25 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
freestyler έγραψε: | poy akrivws einai ayto file toyrista? a! k file teo katalava peripoy ti paizetai... telika apo xthes poy to koitazw synexws, diapistwsa oti to kanei an afhsw to amaksi gia dyo tria lepta sto relanti.. an to doylepsw pali k kanw kamia volta stamataei.... entaksei an den einai tipota ,den einai k poly enoxlitiko... apla hthela na ksera mhpws thelei kati katharisma .... |
Να σου πω κάτι "κουφό":Όταν είσαι στο ρελαντί και ανάβεις τον κλιματισμό,ανεβαίνουν και οι στροφές (περίπου 50).Μόλις το σβήνεις,θα πρέπει να πέσουν στο κανονικό.Ε,από τότε που αναβάθμισα το λογισμικό του εγκεφάλου,δεν τις ρίχνει παρά μόνο αν κάνω μερικά μέτρα (κυλήσει δηλαδή το αυτοκίνητο).Άβυσσος η ψυχή του 206 (και της γυναίκας...).Γνώμη μου,δεν είναι κάτι που πρέπει να σε φοβίζει,και πιθανόν να γίνει χειρότερα αν βάλεις να στο ψάξουν.Να ανησυχείς μόνο αν σου ρίχνει τόσο τις στροφές ώστε να τείνει να σου σβήσει ο κινητήρας.
Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Peugeot Geopolis RS 300
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Φεβ 2004, 02:40:19 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
freestyler έγραψε: | poy akrivws einai ayto file toyrista? a! k file teo katalava peripoy ti paizetai... telika apo xthes poy to koitazw synexws, diapistwsa oti to kanei an afhsw to amaksi gia dyo tria lepta sto relanti.. an to doylepsw pali k kanw kamia volta stamataei.... entaksei an den einai tipota ,den einai k poly enoxlitiko... apla hthela na ksera mhpws thelei kati katharisma .... |
Εναι επανω στο σωμα τις πεταλουδας επανο στην εισαγωγη.Ειναι σαν βαρελακι,για να το βγαλης θα πρεπει να βγει ολοκλιρη η πεταλουδα,ετσει θα καθαριστη και αυτη !!  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
PoLiThS (Νικόλας) Τρελλαμένο μέλος

306 Cabriolet 1.6 Full (2001)
Ένταξη: 15 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 841 Τόπος: Κατηχώρι Πορταριάς Βόλος
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Φεβ 2004, 03:23:19 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
δεν πρεπει να βγεί η πεταλούδα έχει 2 βίδες allen που πρεπει να λυθούνε αλλα καλύτερα να το βγάλει μηχανικοσ προτείνω... οσα και να ξέρουμε δεν ειμαστε μαστορια
Le Tavernier....
Η Κουλαρα Ποτε δεν πεθαίνει δεν την σκιάζει φοβέρα καμια.. μονο λίγο καιρο ξαποσταίνει και ξανα προς τα γκαζια τραβα τραβα τραβα και ξανα προς τα γκαζια τραβααααα |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Peugeot Geopolis RS 300
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Φεβ 2004, 10:49:49 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καλητερ να την βγαλη για να καθαριστη κι αυτη,θα γινη καλητερη δουλια ετσει!!  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
PHSYBORG (HULK) Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''
Ένταξη: 24 Μάϊ 2003 Δημοσιεύσεις: 1109 Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Φεβ 2004, 11:59:30 Θέμα δημοσίευσης: Re: περιεργο ανεβοκατεβασμα στροφων στο ρελαντι |
|
|
freestyler έγραψε: | ρε παιδια επειδη δεν εχω κ πολυ καιρο το 206 μου... (το πηρα μεταχειρησμενο. ειναι 1.4 8v ) κ δεν ξερω κ πολλα απο αυτοκινητα, παρατηρησα οτι οταν το αφηνω στο ρελαντι οι στροφες του μοτερ δεν μενουν απολυτα σταθερες αλλα ανεβοκατεβαινουν λιγακι.. ο τυπος που το χε πριν εχει βαλει φιλτροχοανη Κ&Ν κ ενα μπουρι πισω... τιποτα αλλο απο φτιαξιματα... μηπως να θελει καθαρισμα το φιλτρο?? κι αν ναι πως τα καθαριζουν αυτα?? η' μηπως ειναι μπουκωμενο?? δεν το εχω ανοιξει κ πολυ απο τοτε που το πηρα.... αν ξερει κανεις ας πει κ σε μενα τον κακομοιρη... |
Δοκιμασε με μαμα φιλτρο ( αλλα θα μου πεις που να το βρεις , ε ?)
FULL THROTLE....
NEW forum at www.btt.20m.com |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)
Ένταξη: 10 Οκτ 2002 Δημοσιεύσεις: 1865 Τόπος: Αμπελογκάρντεν
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Φεβ 2004, 12:03:25 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Να πας σε ενα συνεργείο και να τους πεις να σου το καθαρίσουν, ψεκάζοντάς το με λίγο λάδι....
Θα δεις σημαντική διαφορά......
  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 23 Φεβ 2004, 16:14:18 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ena filaraki moy, moy eipe oti h k&n exei bgalei ena kit katharismoy filtroxoans to opoio apoteleitai apo ena sprei poy to vazeis prwta k kanei afro k to katharizei se vathos to filtro k apo allo ena poy periexei eidiko lipantiko k to psekazeis meta... fantazomai tha nai kalo.... kserei kaneis tipota, k kana magazi poy mporoyme na to vroyme? pantws apo thn hmera poy egrapsa to post den moy to ksanakane.... 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
PHSYBORG (HULK) Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''
Ένταξη: 24 Μάϊ 2003 Δημοσιεύσεις: 1109 Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Svstouk (Στέφανος) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line (2002)
Ένταξη: 09 Αύγ 2002 Δημοσιεύσεις: 869 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 23 Φεβ 2004, 23:17:39 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Φίλε μου, τι αμάξι είχες πριν;
Γιατί πιστεύω ότι αν δεν είχες Πεζό και είχες κάποιο άλλο που είχε το στροφόμετρο κολλημένο στις 750 σαλ, ίσως να σου φαίνεται περίεργο αυτό το μικρό τρεμόπαιξιμο των στροφών στο ρελαντί, το οποίο όμως είναι άκρως φυσιολογικό για αυτά τα αυτοκίνητα.
Η ταπεινή μου γνώμη. 
Be ware! Lion within! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 24 Φεβ 2004, 00:14:44 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
stefane eimai neos sta amaksia... mexri twra hmoyn fanatikos mhxanovios...pantws mporw na pw oti h apanthsh soy me kathisyxase para poly!!! nai ontws pote pote kanei ena tremopaiksimo stis strofes alla se kamia periptwsh den exei tash gia svisimo... an den to parathrhseis isws k na mhn to katalaveis katholoy.... PHSYBORG exw steilei mhnyma sto post gia tis xoanes... please an mporeis vohthise me..
eyxaristw se oloys!
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|