Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Vini (Nick) Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 3374 Τόπος: Athens
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 13 Σεπ 2002, 07:54:04 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
DIMIP έγραψε: | παιδια καποιους θορυβους ακουω κι εγω μετα το σβησιμο της μηχανης.η διαφορα ειναι οτι προερχονται απο ολο το αμαξωμα (δεν εκατσα να το ψαξω και πολυ να πω την αληθεια) και ακουγονται αφου σταματησω και σβησω και βγω απο το αμαξι κι οχι πανω που σβηνω τη μηχανη.
Θα ελεγα οτι μοιαζουν πολυ με θορυβους συστολης η διαστολης μεταλλων παρα με κατι αλλο. Ειναι καποια μικρα "τικ" και "ντανκ" (μη γελατε ρε... πως να το πειγραψω αλλιως;) και μαλιστα 3-4 τον αριθμο.
Πρεπει να ανυσηχουμε;
Απο αλλα αυτοκινητα που παρκαρουν και τα κλειδωνουν και φευγουν οι ιδιοκτητες τους δεν ακουγεται ουτε ψιθυρος (καθομαι στο μπαλκονι και παρακολουθω), τα δικα μας τι στο καλο κανουν ετσι; |
Και μένα το κάνει....
Οι τσίγκοι είναι....οι τσίγκοι!!!
Δεν έχει ακούσει το:
Οχι άλλο κάρβουνοοοοο!!!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Alex Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (1999)
Ένταξη: 24 Ιούλ 2002 Δημοσιεύσεις: 1037 Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 13 Σεπ 2002, 09:27:12 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δεν ειναι τιποτα, συστολες των μεταλλων ειναι και μενα το κανει και πολλες φορες ειναι δυνατα κρακ κρουκ ντανγκ κτλ..
Αν νομιζετε οτι τα πεζο κανουν τετοιους ηχους, ακουστε κανα BMW να παθετε πλακα. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
theflame Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)
Ένταξη: 06 Ιούλ 2002 Δημοσιεύσεις: 475 Τόπος: Αθήνα - Αμπελόκηποι
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 13 Σεπ 2002, 09:31:59 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Λοιπόν μετά το σβήσιμο μπορεί να ακούσω:
-Την ανάρτηση να ξετεντώνει την ώρα που κατεβαίνεις από το αμάξι,
-Το τσικ-τσικ που κάνει ένα σίδερο όταν κρυώνει (εξάτμιση-κινητήρας)
-Ένα ελαφρύ ταπ-ταπ που είναι από το ντεπόζιτο της βενζίνης και είναι το καύσιμο που μετακινείτε ή το φλοτέρ (ναι είναι σίγουρο μην κοροϊδεύει κανείς!!!)
-Το αγνώστου προελεύσεως σκάσιμο (μάλλον από εξάτμιση) που αναφέρω λίγο πιο πάνω!!!!!
-Κανένα τρίξιμο από το δέσιμο του χειρόφρενου
Εν' ολίγοις λίγο από κουδουνίστρα!!!!!!!
Τι να κάνουμε, γιαπωνέζικο με Γαλλικά κρατήματα δεν έχει βγει ακόμα (και ούτε πρόκειται!!!) 8)
206 reasons to live... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
teoman (Τεό) Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor
Ένταξη: 19 Αύγ 2002 Δημοσιεύσεις: 2143 Τόπος: Jurassic Park
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 13 Σεπ 2002, 09:46:13 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εμένα πάντως όλα αυτά μου ακούγονται σαν μελωδίες
Ειδικά όταν πριν το σβήσιμο της μηχανής έχουν προηγηθεί κάμποσα "γρήγορα" χιλιόμετρα.... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
christhehealer (Celebrity) Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile
Ένταξη: 19 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 3066 Τόπος: Αθήνα - Γκύζη
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 13 Σεπ 2002, 10:06:32 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
teoman έγραψε: | Εμένα πάντως όλα αυτά μου ακούγονται σαν μελωδίες
Ειδικά όταν πριν το σβήσιμο της μηχανής έχουν προηγηθεί κάμποσα "γρήγορα" χιλιόμετρα.... |
Σωστοοοοοςςςςςςςςςςςςς
DIMIP έγραψε: | Απο αλλα αυτοκινητα που παρκαρουν και τα κλειδωνουν και φευγουν οι ιδιοκτητες τους δεν ακουγεται ουτε ψιθυρος (καθομαι στο μπαλκονι και παρακολουθω), τα δικα μας τι στο καλο κανουν ετσι; |
Δηλαδή υπάρχουν αυτοκίνητα που έχουν μέταλα που δεν υπακούουν στους νόμους της συστολής και διαστολής. Eδώ τώρα μιλάμε για Nobel, που δεν έχει δωθεί ακόμα και πρέπει να το καταγγείλουμε ως Club.
Mάλλον πλαστικούρα μου μυρίζει και μακριά από εμάς.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT
Ένταξη: 16 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 5259 Τόπος: Πειραιάς
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 13 Σεπ 2002, 11:54:30 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
christhehealer έγραψε: | teoman έγραψε: | Εμένα πάντως όλα αυτά μου ακούγονται σαν μελωδίες
Σωστοοοοοςςςςςςςςςςςςς
DIMIP έγραψε: | Απο αλλα αυτοκινητα που παρκαρουν και τα κλειδωνουν και φευγουν οι ιδιοκτητες τους δεν ακουγεται ουτε ψιθυρος (καθομαι στο μπαλκονι και παρακολουθω), τα δικα μας τι στο καλο κανουν ετσι; |
Δηλαδή υπάρχουν αυτοκίνητα που έχουν μέταλα που δεν υπακούουν στους νόμους της συστολής και διαστολής. Eδώ τώρα μιλάμε για Nobel, που δεν έχει δωθεί ακόμα και πρέπει να το καταγγείλουμε ως Club.
Mάλλον πλαστικούρα μου μυρίζει και μακριά από εμάς. |
ΤΟ 206 ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟ ΑΚΟΜΗ ΚΙΟΤΑΝ ΣΒΗΝΕΙ Η ΜΗΧΑΝΗ, ΕΚΕΙ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΟΙ ΘΟΡΥΒΟΙ.
ΚΡΑΑΝΑΝΚ ΣΝΤΟΥΠ,ΓΡΡΡΡΡ, ΞΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
theflame Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)
Ένταξη: 06 Ιούλ 2002 Δημοσιεύσεις: 475 Τόπος: Αθήνα - Αμπελόκηποι
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 13 Σεπ 2002, 14:24:56 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
DIMIP έγραψε: | ΤΟ 206 ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟ ΑΚΟΜΗ ΚΙΟΤΑΝ ΣΒΗΝΕΙ Η ΜΗΧΑΝΗ, ΕΚΕΙ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΟΙ ΘΟΡΥΒΟΙ.
ΚΡΑΑΝΑΝΚ ΣΝΤΟΥΠ,ΓΡΡΡΡΡ, ΞΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ! |
Σωστός.....
Αν και νομίζω ότι δεν του αρέσει να σβήνει...
Θέλει βολτίτσες, στροφούλες και γενικά καλοπέραση. :D
206 reasons to live... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|