PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Περίεργος Θόρυβος στο σβήσιμο...
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Σεπ 2002, 07:54:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DIMIP έγραψε:
παιδια καποιους θορυβους ακουω κι εγω μετα το σβησιμο της μηχανης.η διαφορα ειναι οτι προερχονται απο ολο το αμαξωμα (δεν εκατσα να το ψαξω και πολυ να πω την αληθεια) και ακουγονται αφου σταματησω και σβησω και βγω απο το αμαξι κι οχι πανω που σβηνω τη μηχανη.
Θα ελεγα οτι μοιαζουν πολυ με θορυβους συστολης η διαστολης μεταλλων παρα με κατι αλλο. Ειναι καποια μικρα "τικ" και "ντανκ" (μη γελατε ρε... πως να το πειγραψω αλλιως;) και μαλιστα 3-4 τον αριθμο.
Πρεπει να ανυσηχουμε;
Απο αλλα αυτοκινητα που παρκαρουν και τα κλειδωνουν και φευγουν οι ιδιοκτητες τους δεν ακουγεται ουτε ψιθυρος (καθομαι στο μπαλκονι και παρακολουθω), τα δικα μας τι στο καλο κανουν ετσι;

Και μένα το κάνει....

Οι τσίγκοι είναι....οι τσίγκοι!!!

Δεν έχει ακούσει το:

Οχι άλλο κάρβουνοοοοο!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Alex 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (1999)

Ένταξη: 24 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Σεπ 2002, 09:27:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν ειναι τιποτα, συστολες των μεταλλων ειναι και μενα το κανει και πολλες φορες ειναι δυνατα κρακ κρουκ ντανγκ κτλ..

Αν νομιζετε οτι τα πεζο κανουν τετοιους ηχους, ακουστε κανα BMW να παθετε πλακα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
theflame 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Αμπελόκηποι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Σεπ 2002, 09:31:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπόν μετά το σβήσιμο μπορεί να ακούσω:
-Την ανάρτηση να ξετεντώνει την ώρα που κατεβαίνεις από το αμάξι,
-Το τσικ-τσικ που κάνει ένα σίδερο όταν κρυώνει (εξάτμιση-κινητήρας)
-Ένα ελαφρύ ταπ-ταπ που είναι από το ντεπόζιτο της βενζίνης και είναι το καύσιμο που μετακινείτε ή το φλοτέρ (ναι είναι σίγουρο μην κοροϊδεύει κανείς!!!)
-Το αγνώστου προελεύσεως σκάσιμο (μάλλον από εξάτμιση) που αναφέρω λίγο πιο πάνω!!!!!
-Κανένα τρίξιμο από το δέσιμο του χειρόφρενου

Εν' ολίγοις λίγο από κουδουνίστρα!!!!!!! Twisted evil
Τι να κάνουμε, γιαπωνέζικο με Γαλλικά κρατήματα δεν έχει βγει ακόμα (και ούτε πρόκειται!!!) 8)

206 reasons to live...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Σεπ 2002, 09:46:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμένα πάντως όλα αυτά μου ακούγονται σαν μελωδίες Wink
Ειδικά όταν πριν το σβήσιμο της μηχανής έχουν προηγηθεί κάμποσα "γρήγορα" χιλιόμετρα....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Σεπ 2002, 10:06:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

teoman έγραψε:
Ειδικά όταν πριν το σβήσιμο της μηχανής έχουν προηγηθεί κάμποσα "γρήγορα" χιλιόμετρα....

Σωστοοοοοςςςςςςςςςςςςς

DIMIP έγραψε:
Απο αλλα αυτοκινητα που παρκαρουν και τα κλειδωνουν και φευγουν οι ιδιοκτητες τους δεν ακουγεται ουτε ψιθυρος (καθομαι στο μπαλκονι και παρακολουθω), τα δικα μας τι στο καλο κανουν ετσι;

Δηλαδή υπάρχουν αυτοκίνητα που έχουν μέταλα που δεν υπακούουν στους νόμους της συστολής και διαστολής. Eδώ τώρα μιλάμε για Nobel, που δεν έχει δωθεί ακόμα και πρέπει να το καταγγείλουμε ως Club.
Mάλλον πλαστικούρα μου μυρίζει και μακριά από εμάς.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Σεπ 2002, 11:54:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christhehealer έγραψε:
teoman έγραψε:

Σωστοοοοοςςςςςςςςςςςςς

DIMIP έγραψε:

Δηλαδή υπάρχουν αυτοκίνητα που έχουν μέταλα που δεν υπακούουν στους νόμους της συστολής και διαστολής. Eδώ τώρα μιλάμε για Nobel, που δεν έχει δωθεί ακόμα και πρέπει να το καταγγείλουμε ως Club.
Mάλλον πλαστικούρα μου μυρίζει και μακριά από εμάς.

ΤΟ 206 ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟ ΑΚΟΜΗ ΚΙΟΤΑΝ ΣΒΗΝΕΙ Η ΜΗΧΑΝΗ, ΕΚΕΙ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΟΙ ΘΟΡΥΒΟΙ.

ΚΡΑΑΝΑΝΚ ΣΝΤΟΥΠ,ΓΡΡΡΡΡ, ΞΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
theflame 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Αμπελόκηποι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Σεπ 2002, 14:24:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DIMIP έγραψε:
ΤΟ 206 ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟ ΑΚΟΜΗ ΚΙΟΤΑΝ ΣΒΗΝΕΙ Η ΜΗΧΑΝΗ, ΕΚΕΙ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΟΙ ΘΟΡΥΒΟΙ.

ΚΡΑΑΝΑΝΚ ΣΝΤΟΥΠ,ΓΡΡΡΡΡ, ΞΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!

Σωστός.....
Αν και νομίζω ότι δεν του αρέσει να σβήνει... Wink
Θέλει βολτίτσες, στροφούλες και γενικά καλοπέραση. :D

206 reasons to live...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης