PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ρουλεμάν που σφυρίζει
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Φεβ 2004, 19:55:01    Θέμα δημοσίευσης: Ρουλεμάν που σφυρίζει Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχω προσεξει πολυ καιρο τωρα οταν ξεκιναω το αμαξι μου το πρωι καπου στο κινητηρα ενα ρουλεμαν σφηριζει. Μετα απο 5-10 λεπτα σταματαει, δηλαδη το κανει μονο στο πρωτο - κριο ξεκινημα. Το εχει προσεξει κανεις αλλος? Ξερουμε μηπως πιο ρουλεμαν ειναι το ενοχο? Ειναι μεγαλη μανουρα η αλλαγη του?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Φεβ 2004, 21:24:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οταν βάζεις μπροστά το αυτοκίνητο ή όταν "τσουλάει" το αυτοκίνητο; Το λέω γιατί έχει διαφορά!

Αν βάζεις μπροστά το αυτοκίνητο και ακούγεται ένας τέτοιος θόρυβος (που ακολουθεί τις στροφές του κινητήρα), τότε το πιο πιθανό είναι ιμάντας δυναμό και όχι ρουλεμάν. Είναι περίεργο αλλά κάποτε με είχε μπερδέψει και εμένα αφού έκανε ψιλομεταλικό θόρυβο ενώ δεν ήταν.

Αν όμως στο κάνει όταν "τσουλάει" το αμάξι τότε κοίτα διαδοχικά φρένα και μετά πίσω ρουλεμάν άξονα μπας και κάποιο ψιλοσφυρίζει.

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Φεβ 2004, 21:25:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και μια που αναφέρεις ρουλεμάν (και απ'ότι ξέρω έχει συζητηθεί αρκετές φορές) το ρουλεμάν σασμαν ακούγεται με νεκρά ως τακ τακ τακ τακ.....

Επιστροφή στην κορυφή
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line (2002)

Ένταξη: 09 Αύγ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Φεβ 2004, 22:00:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
Και μια που αναφέρεις ρουλεμάν (και απ'ότι ξέρω έχει συζητηθεί αρκετές φορές) το ρουλεμάν σασμαν ακούγεται με νεκρά ως τακ τακ τακ τακ.....

Καλά, ε; Η παραστατικότητά σου σπάει κόκκαλα, ρε Τάσο! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Μπορείς να μιμείσαι και ζώα; Shocked Mr. Green

Be ware! Lion within!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Φεβ 2004, 14:55:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
Οταν βάζεις μπροστά το αυτοκίνητο ή όταν "τσουλάει" το αυτοκίνητο; Το λέω γιατί έχει διαφορά!

Αν βάζεις μπροστά το αυτοκίνητο και ακούγεται ένας τέτοιος θόρυβος (που ακολουθεί τις στροφές του κινητήρα), τότε το πιο πιθανό είναι ιμάντας δυναμό και όχι ρουλεμάν. Είναι περίεργο αλλά κάποτε με είχε μπερδέψει και εμένα αφού έκανε ψιλομεταλικό θόρυβο ενώ δεν ήταν.

Αν όμως στο κάνει όταν "τσουλάει" το αμάξι τότε κοίτα διαδοχικά φρένα και μετά πίσω ρουλεμάν άξονα μπας και κάποιο ψιλοσφυρίζει.

Οταν το βαζω μπροστα, ανεξαρτητα αν τσουλαει ή οχι. Δηλαδη δεν ειναι απ'τη μεταδοση.
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Φεβ 2004, 01:54:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μια ματιά στον ιμάντα δυναμό και θα είσαι εντάξει. Αν είναι ρυθμιζόμενος να στον σφίξουν λίγο, αλλά κατά τα άλλα δεν είναι απολύτως τίποτα. Αν έχεις κάνει αρκετά χλμ. τότε μπορεί να είρθε και η σειρά του να αλλάξει.

-----------------------

Στέφανε....
Σαν τι ζώο δηλαδίς;

Επιστροφή στην κορυφή
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line (2002)

Ένταξη: 09 Αύγ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Φεβ 2004, 11:11:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:

Στέφανε....
Σαν τι ζώο δηλαδίς;

Σταματάω εδώ, γιατί βλέπω το topic από ρουλεμάν να γίνεται ζωολογικός κήπος. Cool Razz Razz

(Υ.Γ. Mπορείς να κάνεις το αλογάκι; Mr. Green Mr. Green Mr. Green )

Be ware! Lion within!
Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Φεβ 2004, 18:46:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
Μια ματιά στον ιμάντα δυναμό και θα είσαι εντάξει. Αν είναι ρυθμιζόμενος να στον σφίξουν λίγο, αλλά κατά τα άλλα δεν είναι απολύτως τίποτα. Αν έχεις κάνει αρκετά χλμ. τότε μπορεί να είρθε και η σειρά του να αλλάξει.

ΟK θα το τσεκαρω, ναι εχω κανει αρκετα χλμ, ελπιζω να'ναι αυτο. Τhanx !!!
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Φεβ 2004, 19:16:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

STELIOS έγραψε:
Sidobre έγραψε:

Καλησπερα !!
Σηνηθος ακουγεται ο ιμαντας οταν ειναι κρυο,ρυθμιση δεν περνει εχει εντατηρα με ελατηριο!!Αν εξακολουθη να ακουγεται και μετα θα χρειαστη αλαγη και ισως και καπιο ρουλεμαν !!! Δεν ξερω βεβαια ποσα χλμ. εχεις? Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
action_peugeot (Τηλεμαχος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

406 V6 24VALVE / 207 thp / 207 hdi

Ένταξη: 06 Μάϊ 2003
Τόπος: Νικαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Φεβ 2004, 00:10:25    Θέμα δημοσίευσης: Re: Ρουλεμαν που σφηριζει Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

STELIOS έγραψε:
Εχω προσεξει πολυ καιρο τωρα οταν ξεκιναω το αμαξι μου το πρωι καπου στο κινητηρα ενα ρουλεμαν σφηριζει. Μετα απο 5-10 λεπτα σταματαει, δηλαδη το κανει μονο στο πρωτο - κριο ξεκινημα. Το εχει προσεξει κανεις αλλος? Ξερουμε μηπως πιο ρουλεμαν ειναι το ενοχο? Ειναι μεγαλη μανουρα η αλλαγη του?
To αυτοκινητο εχει ιμαντα 6ΚΡ1564 αλλαγη ιμαντα σε 6ΚΡ1560 η 6ΚΡ1555 και ολα ΟΚ.

ACTION SPORT PEUGEOT CITROEN RENAULT DACIA
ΔΕΛΛΑΠΟΡΤΑΣ ΤΗΛ.& ΝΙΚ.
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ PEUGEOT CITROEN RENAULT DACIA
ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΦΑΝΟΒΑΦΕΙΟ ΕΛΑΣΤΙΚΑ
ΚΑΥΚΑΣΟΥ 51 ΝΙΚΑΙΑ
2105617306 2105697890
6947123587 Τηλέμαχος
Υγραεριοκίνηση

Έχει επεξεργασθεί από τον/την action_peugeot στις Τρι 17 Φεβ 2004, 23:46:34, 2 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003
Τόπος: Νίκαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Φεβ 2004, 05:15:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και πόσο κοστίζει περίπου αυτό παιδιά, γιατί κι εμένα σφυρίζει.
Θα το κατεβάσω σε κανένα γήπεδο αν συνεχίσει έτσι! Shocked

Μου είχαν πει πως ίσως να είναι από τον παράξενο καιρό κι αν δεν περάσει όταν αλλάξει ο καιρός τότε να πάω για αλλαγή. Αλλά ο καιρός πέρασε και δεν ήταν αυτό τελικά. Ξέρετε τιμή λοιπόν?

Πολύ Νίκαια έπεσε σε αυτό το topic. Very happy Cool Cool Cool

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Φεβ 2004, 11:08:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:
STELIOS έγραψε:
Sidobre έγραψε:

Καλησπερα !!
Σηνηθος ακουγεται ο ιμαντας οταν ειναι κρυο,ρυθμιση δεν περνει εχει εντατηρα με ελατηριο!!Αν εξακολουθη να ακουγεται και μετα θα χρειαστη αλαγη και ισως και καπιο ρουλεμαν !!! Δεν ξερω βεβαια ποσα χλμ. εχεις? Rolling eyes

Eχω 56000 χλμ αλλα αυτο ακουγεται εδω και κανα χρονο, απλα επειδη παντα εχω μουσικη δεν με ενοχλει. Ομως το ξερω οτι το κανει ενω δεν θα επρεπε.
Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Φεβ 2004, 11:14:55    Θέμα δημοσίευσης: Re: Ρουλεμαν που σφηριζει Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

action_peugeot έγραψε:
STELIOS έγραψε:
To αυτοκινητο εχει ιμαντα 6ΚΡ1664 αλλαγη ιμαντα σε 6ΚΡ1660 η 6ΚΡ1555 και ολα ΟΚ.

Οι 6ΚΡ1660 και 6ΚΡ1555 να υποθεσω οτι ειναι λιγο μικροτεροι σε μηκος και θα καθονται πιο σφηχτα? Χρονος ζωης ποσα χλμ?

Επεισης να ρωτησω κατι αλλο: Αυτος ο ιμαντας ειναι μονο για το δηναμο? Ή ειναι ενας που περναει σε ολες τις τροχαλιες (στροφαλο-δηναμο-Α/C-εκκεντροφορο) ?
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Φεβ 2004, 18:21:40    Θέμα δημοσίευσης: Re: Ρουλεμαν που σφηριζει Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

STELIOS έγραψε:
action_peugeot έγραψε:
STELIOS έγραψε:
To αυτοκινητο εχει ιμαντα 6ΚΡ1664 αλλαγη ιμαντα σε 6ΚΡ1660 η 6ΚΡ1555 και ολα ΟΚ.

Οι 6ΚΡ1660 και 6ΚΡ1555 να υποθεσω οτι ειναι λιγο μικροτεροι σε μηκος και θα καθονται πιο σφηχτα? Χρονος ζωης ποσα χλμ?

Επεισης να ρωτησω κατι αλλο: Αυτος ο ιμαντας ειναι μονο για το δηναμο? Ή ειναι ενας που περναει σε ολες τις τροχαλιες (στροφαλο-δηναμο-Α/C-εκκεντροφορο) ?

Εναν ιμαντα εχει για ολα!!!
Επιστροφή στην κορυφή
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Φεβ 2004, 18:27:10    Θέμα δημοσίευσης: Re: Ρουλεμαν που σφηριζει Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:

Άλλος ο ιμάντας για δυναμό και άλλος για εκκεντροφόρους...

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Φεβ 2004, 18:46:01    Θέμα δημοσίευσης: Re: Ρουλεμαν που σφηριζει Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

teoman έγραψε:
Touristas έγραψε:

Εισαι σιγουρος γι'αυτο? Υποψη οτι μηλαμε για τον 1.4 (8βαλβιδο - ενας εκκεντροφορος)

Απλα βλεπω δυο διαφορετικες απαντησεις ........
Επιστροφή στην κορυφή
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Φεβ 2004, 18:51:37    Θέμα δημοσίευσης: Re: Ρουλεμαν που σφηριζει Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

STELIOS έγραψε:
teoman έγραψε:
Touristas έγραψε:

Εισαι σιγουρος γι'αυτο? Υποψη οτι μηλαμε για τον 1.4 (8βαλβιδο - ενας εκκεντροφορος)

Το ορκίζομαι... Laughing
Δες και στα service που έχουν κάνει κάποιοι (πχ 60000km).

Και δώρο οι τιμές (από 1400 8v):

Κιτ χρονισμού (ρουλεμάν-ιμάντας) TU3AL (83103) - 54.82 ευρώ
Ιμάντας K6-LE1564 (5750Ζ2) - 14.18 ευρώ

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
action_peugeot (Τηλεμαχος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

406 V6 24VALVE / 207 thp / 207 hdi

Ένταξη: 06 Μάϊ 2003
Τόπος: Νικαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Φεβ 2004, 23:57:09    Θέμα δημοσίευσης: Re: Ρουλεμαν που σφηριζει Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

STELIOS έγραψε:
action_peugeot έγραψε:
STELIOS έγραψε:
To αυτοκινητο εχει ιμαντα 6ΚΡ1564 αλλαγη ιμαντα σε 6ΚΡ1560 η 6ΚΡ1555 και ολα ΟΚ.

Οι 6ΚΡ1560 και 6ΚΡ1555 να υποθεσω οτι ειναι λιγο μικροτεροι σε μηκος και θα καθονται πιο σφηχτα? Χρονος ζωης ποσα χλμ?

Αυτος ο ιμαντας ειναι για το στροφαλο-δυναμο-A/C-Y/T.Χρονος ζωης 50000χλμ -600000χλμ .Το κοστος 15€

ACTION SPORT PEUGEOT CITROEN RENAULT DACIA
ΔΕΛΛΑΠΟΡΤΑΣ ΤΗΛ.& ΝΙΚ.
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ PEUGEOT CITROEN RENAULT DACIA
ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΦΑΝΟΒΑΦΕΙΟ ΕΛΑΣΤΙΚΑ
ΚΑΥΚΑΣΟΥ 51 ΝΙΚΑΙΑ
2105617306 2105697890
6947123587 Τηλέμαχος
Υγραεριοκίνηση
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
nikq (Nikos)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

206 1.4 quiksilver (8/2001)

Ένταξη: 09 Ιούλ 2003
Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Φεβ 2004, 12:13:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημέρα Cool
Να σας πως συγκεκριμένα ποίο είναι το δικό μου πρόβλημα.
Άκουω έναν μεταλλικό θόρυβο (σαν να είναι ρόδα από καροτσάκι που να θέλει λάδωμα…)
Αυτός ο θόρυβος ακούγεται μόνο εν κινήσει και σε χαμηλές ταχύτητες. Στο περίπου με 2 άρα στο κιβώτιο και γύρω στις 2.000 – 2.2000 στόφες. Μου φαίνεται πολύ παράξενο… είναι το πολύ 3-4 μέρες που το άκουω…
Exclamation
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Φεβ 2004, 17:23:21    Θέμα δημοσίευσης: Re: Ρουλεμαν που σφηριζει Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

teoman έγραψε:
STELIOS έγραψε:
teoman έγραψε:
Touristas έγραψε:

Το ορκίζομαι... Laughing
Δες και στα service που έχουν κάνει κάποιοι (πχ 60000km).

Και δώρο οι τιμές (από 1400 8v):Ρε παιδια για τον εξω ιμαντα μιλαμε!!!!Αλλος του εκκεντροφορου !!! Cool

Κιτ χρονισμού (ρουλεμάν-ιμάντας) TU3AL (83103) - 54.82 ευρώ
Ιμάντας K6-LE1564 (5750Ζ2) - 14.18 ευρώ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 1 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης