PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

FIT AND GO. Τι παίζει?

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Ιαν 2004, 09:34:38    Θέμα δημοσίευσης: FIT AND GO. Τι παίζει? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Περνάω συνεχώς από το συνεργείο τους στην καποδιστρίου στο χαλάνδρι και βλέπω οτι τα πάντα είναι σε μια τέλεια τάξη. Έχω ακούσει και καλά λόγια... έχει πάει κανείς ποτε? λένε τιποτα? Μπήκα στο site τους www.fitandgo.gr και λέει οτι κάνουν δωρεάν έλεγχο 15 σημείων (για γνωριμία προφανώς). Μήπως κανένας ψήνεται να πάει να τσεκάρει το αμάξι του και κυρίως να τσεκάρει τον χώρο και την δουλειά που κάνουν? Έχει 6-7 στην Αθήνα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Ιαν 2004, 14:22:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλε Πετρο εχω παει στο FIT & GO που βρισκεται επι της Βουλιαγμενης!!! Οντως το περιβαλλον σε εμπνεει καθως ολα ειναι "καθαρα" και σε πληρη ταξη αλλα, ειναι φαρμακειο!!! Δεν εχει αρκετα μεγαλη ποικιλια προιοντων (πχ για φιλτρο αερος που ειχα ρωτησει ειχε μονο ενα της colombo και αυτο το ειχε 105e + 10e για τοποθετηση!!!)!!! Στη δουλεια τους βεβαια ειναι πολυ καλοι...Οσο για τον ελεγχο που λενε μην ορκιζεσαι οτι θα στον κανουν κιολας!!! Εν ολιγοις δεν αξιζει...

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
BUBA (Alexandros)
Μέλος
Μέλος

206 GTi 2.0 (2002)

Ένταξη: 30 Σεπ 2003
Τόπος: Παπάγου/Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Ιαν 2004, 14:57:50    Θέμα δημοσίευσης: Re: FIT AND GO. Τι παίζει? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

petrskar έγραψε:
Περνάω συνεχώς από το συνεργείο τους στην καποδιστρίου στο χαλάνδρι και βλέπω οτι τα πάντα είναι σε μια τέλεια τάξη. Έχω ακούσει και καλά λόγια... έχει πάει κανείς ποτε? λένε τιποτα? Μπήκα στο site τους www.fitandgo.gr και λέει οτι κάνουν δωρεάν έλεγχο 15 σημείων (για γνωριμία προφανώς). Μήπως κανένας ψήνεται να πάει να τσεκάρει το αμάξι του και κυρίως να τσεκάρει τον χώρο και την δουλειά που κάνουν? Έχει 6-7 στην Αθήνα.

Se αυτο το μαγαζι αλλαξα λαδια τελευταια φορα. Ειχα παει με δικα μου λαδια, αγορασα μονο το φιλτρο απο αυτους 8ε (CHAMPION). Ε τωρα η αλλαγη λαδιων δεν ειναι και καμια "σοβαρη" εργασια, θεωρω οτι ξερεις ακριβως ποσα λιτρα λαδι πρεπει να βαλεις και το μετρας μαζι τον μαστορα εκει, οποτε δεν μπορω να εκφερω γνωμη για την ποιοτητα της δουλειας τους. Παντως εκει θα ξαναπαω για λαδια γιατι σε αυτο το μαγαζι μπορω και να πηγαινω τα δικα μου λαδια και να παρευρισκομαι μπροστα στην αλλαγη
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Ιαν 2004, 20:12:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πηγα στο Fit+Go στον Κορυδαλλο για ευθυγραμμιση με σκοπο να διορθωθει το προβλημα του 206 που τραβαει δεξια.
η ευθυγραμμιση εγινε ομως το προβλημα παρεμεινε.
μετα απο 2η επισκεψη δεν μπορουσαν να βρουν τι φταιει και το 206 πηγαινε στραβα.
δοκιμασαν να αλλαξουν τις ροδες και το προβλημα παραμενει. Evil
ΔΕΝ ΞΑΝΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ !
απλα Evil

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
PoLiThS (Νικόλας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

306 Cabriolet 1.6 Full (2001)

Ένταξη: 15 Ιούν 2002
Τόπος: Κατηχώρι Πορταριάς Βόλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Ιαν 2004, 22:42:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
πηγα στο Fit+Go στον Κορυδαλλο για ευθυγραμμιση με σκοπο να διορθωθει το προβλημα του 206 που τραβαει δεξια.
μετα απο 2η επισκεψη δεν μπορουσαν να βρουν τι φταιει και το 206 πηγαινε στραβα.
ΔΕΝ ΞΑΝΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ !
απλα Evil

Δημήτρη ευθυγράμμιση πίσω αξονα εκανες ?

Le Tavernier....

Η Κουλαρα Ποτε δεν πεθαίνει δεν την σκιάζει φοβέρα καμια.. μονο λίγο καιρο ξαποσταίνει και ξανα προς τα γκαζια τραβα τραβα τραβα και ξανα προς τα γκαζια τραβααααα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Ιαν 2004, 01:40:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Eσενα Πολιτη σε παραδεχομαι γιατι πολυ απλα εχουμε ακριβως το ιδιο ''βρομικο'' μυαλο.... Wink Και εμενα εκει πηγε το μυαλο μου Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Ιαν 2004, 10:09:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
ΔΕΝ ΞΑΝΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ !
απλα Evil

Μήτσο, αν ψάχνεις για σοβαρό και πολύ καλό μαγαζί, με καλά μηχανήματα για ευθυγράμμιση, στείλε μου πμ να σου πω....
Και εγώ το ίδιο πρόβλημα είχα....
(μπορεί να φταίει και κανένα λάστιχο...)

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
TONY PAP (Aντώνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1,6 16V 5θ

Ένταξη: 22 Μάϊ 2003
Τόπος: Μοσχάτο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Ιαν 2004, 13:20:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

FIT & GO εμπειρίες :

Στην Αχαρνών έβαλα sachs performance & H&R. Καλός αλλά αργός στην δουλειά του και όχι τέλεια ευθυγράμμιση. Πολύ ακριβά τα continental.
Κλείνει το αργότερο 5.30-6.00μμ.

Στην Γλυφάδα (Βουλιαγμένης) ARAL 5-40 και φίλτρο 60€ (πολύ καλά λάδια) και μπαταρία 60€. Είναι όντως ακριβώς αλλά καλός στην εξυπηρετηση. Ακριβή ευθυγραμμιση.

TONY PAP
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Ιαν 2004, 18:27:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PoLiThS έγραψε:
DimiP έγραψε:
ΔΕΝ ΞΑΝΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ !
απλα Evil

τι ειν' τουτο ;

Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Ιαν 2004, 18:28:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vaggelis έγραψε:
DimiP έγραψε:
ΔΕΝ ΞΑΝΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ !
απλα Evil

Μήτσο, αν ψάχνεις για σοβαρό και πολύ καλό μαγαζί, με καλά μηχανήματα για ευθυγράμμιση, στείλε μου πμ να σου πω....

μιλα ρε! ομολογησε !
στειλε ΡΜ

Επιστροφή στην κορυφή
PoLiThS (Νικόλας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

306 Cabriolet 1.6 Full (2001)

Ένταξη: 15 Ιούν 2002
Τόπος: Κατηχώρι Πορταριάς Βόλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Ιαν 2004, 21:52:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
PoLiThS έγραψε:
DimiP έγραψε:
ΔΕΝ ΞΑΝΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ !
απλα Evil

τι ειν' τουτο ;

'Αμα σε σκοτώσω θα φταίω μετά ? κοιτα τα ΠΜ σου

Le Tavernier....

Η Κουλαρα Ποτε δεν πεθαίνει δεν την σκιάζει φοβέρα καμια.. μονο λίγο καιρο ξαποσταίνει και ξανα προς τα γκαζια τραβα τραβα τραβα και ξανα προς τα γκαζια τραβααααα
Επιστροφή στην κορυφή
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Ιαν 2004, 09:42:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
Vaggelis έγραψε:
DimiP έγραψε:
ΔΕΝ ΞΑΝΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ !
απλα Evil

μιλα ρε! ομολογησε !
στειλε ΡΜ

Έχεις ΠΜ..... Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης