Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Baphomet (Πέτρος) Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)
Ένταξη: 06 Νοέ 2003 Δημοσιεύσεις: 4616 Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 19 Ιαν 2004, 09:34:38 Θέμα δημοσίευσης: FIT AND GO. Τι παίζει? |
|
|
Περνάω συνεχώς από το συνεργείο τους στην καποδιστρίου στο χαλάνδρι και βλέπω οτι τα πάντα είναι σε μια τέλεια τάξη. Έχω ακούσει και καλά λόγια... έχει πάει κανείς ποτε? λένε τιποτα? Μπήκα στο site τους www.fitandgo.gr και λέει οτι κάνουν δωρεάν έλεγχο 15 σημείων (για γνωριμία προφανώς). Μήπως κανένας ψήνεται να πάει να τσεκάρει το αμάξι του και κυρίως να τσεκάρει τον χώρο και την δουλειά που κάνουν? Έχει 6-7 στην Αθήνα. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
netblaster (Γιώργος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)
Ένταξη: 14 Νοέ 2003 Δημοσιεύσεις: 1763 Τόπος: Αθήνα-Άλιμος
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 19 Ιαν 2004, 14:22:43 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Φιλε Πετρο εχω παει στο FIT & GO που βρισκεται επι της Βουλιαγμενης!!! Οντως το περιβαλλον σε εμπνεει καθως ολα ειναι "καθαρα" και σε πληρη ταξη αλλα, ειναι φαρμακειο!!! Δεν εχει αρκετα μεγαλη ποικιλια προιοντων (πχ για φιλτρο αερος που ειχα ρωτησει ειχε μονο ενα της colombo και αυτο το ειχε 105e + 10e για τοποθετηση!!!)!!! Στη δουλεια τους βεβαια ειναι πολυ καλοι...Οσο για τον ελεγχο που λενε μην ορκιζεσαι οτι θα στον κανουν κιολας!!! Εν ολιγοις δεν αξιζει...
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
BUBA (Alexandros) Μέλος

206 GTi 2.0 (2002)
Ένταξη: 30 Σεπ 2003 Δημοσιεύσεις: 162 Τόπος: Παπάγου/Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 19 Ιαν 2004, 14:57:50 Θέμα δημοσίευσης: Re: FIT AND GO. Τι παίζει? |
|
|
petrskar έγραψε: | Περνάω συνεχώς από το συνεργείο τους στην καποδιστρίου στο χαλάνδρι και βλέπω οτι τα πάντα είναι σε μια τέλεια τάξη. Έχω ακούσει και καλά λόγια... έχει πάει κανείς ποτε? λένε τιποτα? Μπήκα στο site τους www.fitandgo.gr και λέει οτι κάνουν δωρεάν έλεγχο 15 σημείων (για γνωριμία προφανώς). Μήπως κανένας ψήνεται να πάει να τσεκάρει το αμάξι του και κυρίως να τσεκάρει τον χώρο και την δουλειά που κάνουν? Έχει 6-7 στην Αθήνα. |
Se αυτο το μαγαζι αλλαξα λαδια τελευταια φορα. Ειχα παει με δικα μου λαδια, αγορασα μονο το φιλτρο απο αυτους 8ε (CHAMPION). Ε τωρα η αλλαγη λαδιων δεν ειναι και καμια "σοβαρη" εργασια, θεωρω οτι ξερεις ακριβως ποσα λιτρα λαδι πρεπει να βαλεις και το μετρας μαζι τον μαστορα εκει, οποτε δεν μπορω να εκφερω γνωμη για την ποιοτητα της δουλειας τους. Παντως εκει θα ξαναπαω για λαδια γιατι σε αυτο το μαγαζι μπορω και να πηγαινω τα δικα μου λαδια και να παρευρισκομαι μπροστα στην αλλαγη |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT
Ένταξη: 16 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 5259 Τόπος: Πειραιάς
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 19 Ιαν 2004, 20:12:34 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
πηγα στο Fit+Go στον Κορυδαλλο για ευθυγραμμιση με σκοπο να διορθωθει το προβλημα του 206 που τραβαει δεξια.
η ευθυγραμμιση εγινε ομως το προβλημα παρεμεινε.
μετα απο 2η επισκεψη δεν μπορουσαν να βρουν τι φταιει και το 206 πηγαινε στραβα.
δοκιμασαν να αλλαξουν τις ροδες και το προβλημα παραμενει.
ΔΕΝ ΞΑΝΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ !
απλα 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
PoLiThS (Νικόλας) Τρελλαμένο μέλος

306 Cabriolet 1.6 Full (2001)
Ένταξη: 15 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 841 Τόπος: Κατηχώρι Πορταριάς Βόλος
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 19 Ιαν 2004, 22:42:42 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
DimiP έγραψε: | πηγα στο Fit+Go στον Κορυδαλλο για ευθυγραμμιση με σκοπο να διορθωθει το προβλημα του 206 που τραβαει δεξια.
μετα απο 2η επισκεψη δεν μπορουσαν να βρουν τι φταιει και το 206 πηγαινε στραβα.
ΔΕΝ ΞΑΝΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ !
απλα  |
Δημήτρη ευθυγράμμιση πίσω αξονα εκανες ?
Le Tavernier....
Η Κουλαρα Ποτε δεν πεθαίνει δεν την σκιάζει φοβέρα καμια.. μονο λίγο καιρο ξαποσταίνει και ξανα προς τα γκαζια τραβα τραβα τραβα και ξανα προς τα γκαζια τραβααααα |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ) Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!
Ένταξη: 09 Νοέ 2002 Δημοσιεύσεις: 2111 Τόπος: Were the Eagles fly higher
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 20 Ιαν 2004, 01:40:01 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Eσενα Πολιτη σε παραδεχομαι γιατι πολυ απλα εχουμε ακριβως το ιδιο ''βρομικο'' μυαλο.... Και εμενα εκει πηγε το μυαλο μου 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)
Ένταξη: 10 Οκτ 2002 Δημοσιεύσεις: 1865 Τόπος: Αμπελογκάρντεν
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 20 Ιαν 2004, 10:09:59 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
DimiP έγραψε: | πηγα στο Fit+Go στον Κορυδαλλο για ευθυγραμμιση με σκοπο να διορθωθει το προβλημα του 206 που τραβαει δεξια.
ΔΕΝ ΞΑΝΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ !
απλα  |
Μήτσο, αν ψάχνεις για σοβαρό και πολύ καλό μαγαζί, με καλά μηχανήματα για ευθυγράμμιση, στείλε μου πμ να σου πω....
Και εγώ το ίδιο πρόβλημα είχα....
(μπορεί να φταίει και κανένα λάστιχο...)
  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
TONY PAP (Aντώνης) Τρελλαμένο μέλος

206 1,6 16V 5θ
Ένταξη: 22 Μάϊ 2003 Δημοσιεύσεις: 556 Τόπος: Μοσχάτο
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 20 Ιαν 2004, 13:20:53 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
FIT & GO εμπειρίες :
Στην Αχαρνών έβαλα sachs performance & H&R. Καλός αλλά αργός στην δουλειά του και όχι τέλεια ευθυγράμμιση. Πολύ ακριβά τα continental.
Κλείνει το αργότερο 5.30-6.00μμ.
Στην Γλυφάδα (Βουλιαγμένης) ARAL 5-40 και φίλτρο 60€ (πολύ καλά λάδια) και μπαταρία 60€. Είναι όντως ακριβώς αλλά καλός στην εξυπηρετηση. Ακριβή ευθυγραμμιση.
TONY PAP |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 20 Ιαν 2004, 18:27:05 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
PoLiThS έγραψε: | DimiP έγραψε: | πηγα στο Fit+Go στον Κορυδαλλο για ευθυγραμμιση με σκοπο να διορθωθει το προβλημα του 206 που τραβαει δεξια.
ΔΕΝ ΞΑΝΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ !
απλα  |
Δημήτρη ευθυγράμμιση πίσω αξονα εκανες ? |
τι ειν' τουτο ;
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 20 Ιαν 2004, 18:28:52 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Vaggelis έγραψε: | DimiP έγραψε: | πηγα στο Fit+Go στον Κορυδαλλο για ευθυγραμμιση με σκοπο να διορθωθει το προβλημα του 206 που τραβαει δεξια.
ΔΕΝ ΞΑΝΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ !
απλα  |
Μήτσο, αν ψάχνεις για σοβαρό και πολύ καλό μαγαζί, με καλά μηχανήματα για ευθυγράμμιση, στείλε μου πμ να σου πω....
(μπορεί να φταίει και κανένα λάστιχο...) |
μιλα ρε! ομολογησε !
στειλε ΡΜ
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
PoLiThS (Νικόλας) Τρελλαμένο μέλος

306 Cabriolet 1.6 Full (2001)
Ένταξη: 15 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 841 Τόπος: Κατηχώρι Πορταριάς Βόλος
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 20 Ιαν 2004, 21:52:52 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
DimiP έγραψε: | PoLiThS έγραψε: | DimiP έγραψε: | πηγα στο Fit+Go στον Κορυδαλλο για ευθυγραμμιση με σκοπο να διορθωθει το προβλημα του 206 που τραβαει δεξια.
ΔΕΝ ΞΑΝΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ !
απλα  |
Δημήτρη ευθυγράμμιση πίσω αξονα εκανες ? |
τι ειν' τουτο ; |
'Αμα σε σκοτώσω θα φταίω μετά ? κοιτα τα ΠΜ σου
Le Tavernier....
Η Κουλαρα Ποτε δεν πεθαίνει δεν την σκιάζει φοβέρα καμια.. μονο λίγο καιρο ξαποσταίνει και ξανα προς τα γκαζια τραβα τραβα τραβα και ξανα προς τα γκαζια τραβααααα |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)
Ένταξη: 10 Οκτ 2002 Δημοσιεύσεις: 1865 Τόπος: Αμπελογκάρντεν
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 21 Ιαν 2004, 09:42:09 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
DimiP έγραψε: | Vaggelis έγραψε: | DimiP έγραψε: | πηγα στο Fit+Go στον Κορυδαλλο για ευθυγραμμιση με σκοπο να διορθωθει το προβλημα του 206 που τραβαει δεξια.
ΔΕΝ ΞΑΝΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ !
απλα  |
(μπορεί να φταίει και κανένα λάστιχο...) |
μιλα ρε! ομολογησε !
στειλε ΡΜ |
Έχεις ΠΜ..... 
  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|