PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Χαμηλώνουν τα πεντάλ;
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
zzzleepy (Μαύρος Χέλωνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Ιαν 2004, 05:09:52    Θέμα δημοσίευσης: Χαμηλώνουν τα πεντάλ; Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Υπάρχει κάποιος τρόπος να χαμηλώσω τα πεντάλ στο 206 μου; Να βρίσκονται δηλαδή σε μικρότερη απόσταση από το πάτωμα; Μπορεί να γίνει με αλλαγή του μπράτσου ή με κάποια άλλη αλλαγή; Ή η διαδρομή τους πρέπει να είναι σταθερή ώστε να εξασφαλίζεται η σωστή λειτουργία τους; Είναι κάτι που σκέφτομαι εδώ και καιρό καθώς τα πεντάλ στο 206 είναι αρκετά ψηλά και καμιά φορά κουράζουν.

Για όλο τον κόσμο είσαι κάποιος... για κάποιον είσαι όλος ο κόσμος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
margorita24(maria) 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 QS1400

Ένταξη: 11 Σεπ 2003
Τόπος: Αthens ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Ιαν 2004, 09:48:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμενα βασικα αυτο που με κουραζει ειναι ο συμπλεκτης απομονωνει παρα πολυ ψηλα και ειναι κουραστηκο και σπαστικο μερικες φορες και κυριως στο ξεκινημα !ειχα παει για να το κοιταξουν αλλα δεν γινεται τιποτα διοτι δεν ειναι με συρματοπλεγμα για να το τραβηξουν ετσι προσπαθω να το συνηθησω αν και δεν γινεται!!!
τωρα δεν γνωριζω αν και αλλη αντιμετωπιζουν το ιδιο προβλημα Crying or Very sad

Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΛΙΒΕΡΗ!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Ιαν 2004, 09:52:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

margorita24 έγραψε:
Εμενα βασικα αυτο που με κουραζει ειναι ο συμπλεκτης απομονωνει παρα πολυ ψηλα και ειναι κουραστηκο και σπαστικο μερικες φορες και κυριως στο ξεκινημα !ειχα παει για να το κοιταξουν αλλα δεν γινεται τιποτα διοτι δεν ειναι με συρματοπλεγμα για να το τραβηξουν ετσι προσπαθω να το συνηθησω αν και δεν γινεται!!!
τωρα δεν γνωριζω αν και αλλη αντιμετωπιζουν το ιδιο προβλημα Crying or Very sad

εμένα με κούραζε η συμπλεξη καθως την θεωρώ πολύ βαθειά (στο πεταλ), όχι η αποσύμπλεξη!
αλλά σε 3-4 μέρες το συνήθισα εύκολα.
μετά την αλλαγή της ταχύτητας δεν παίρνεις το πόδι απο τον συμπλέκτη?!
όλα συνηθίζονται πάντως!! Wink Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Ιαν 2004, 10:21:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

petrskar έγραψε:
μετά την αλλαγή της ταχύτητας δεν παίρνεις το πόδι απο τον συμπλέκτη?!

Oύτε που να τολμήσεις να τον ακουμπάς μετά την αλλαγή ταχύτητας. Πολλοί είναι αυτοί που αφήνουν το ποδαράκι τους στο πεντάλ και μετά γκρινιάζουν ότι τρώνε συμπλέκτη. Γι'αυτό υπάρχει ο χώρος αριστερα του συμπλέκτη για να "ξεκουράζεις" το ποδαράκι σου

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Ιαν 2004, 10:49:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αυτο ακριβώς λέω κι εγω!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
PoLiThS (Νικόλας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

306 Cabriolet 1.6 Full (2001)

Ένταξη: 15 Ιούν 2002
Τόπος: Κατηχώρι Πορταριάς Βόλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Ιαν 2004, 11:18:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και ποιός είπε δεν ρυθμίζεται ο συμπλέκτης και οτι ο συμπλέκτης δεν εχει ντιζα (Συρματόσχοινο)... ΜΕτα το 7ο σπασμένο σαζμάν εχω σαφή ιδέα για την υπαρξή του και την ρυθμισή του... Α να μήν το ξεχάσω ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ το πόδι επάνω σε πενταλ.. Πάει ο συμπλέκτης.. !

Le Tavernier....

Η Κουλαρα Ποτε δεν πεθαίνει δεν την σκιάζει φοβέρα καμια.. μονο λίγο καιρο ξαποσταίνει και ξανα προς τα γκαζια τραβα τραβα τραβα και ξανα προς τα γκαζια τραβααααα
Επιστροφή στην κορυφή
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Ιαν 2004, 11:56:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εννοειται οτι το ποδι θα πρεπει να μενει πανω στο συμπλεκτη οσο χρειαζεται για να αλλαξεις την ταχυτητα!!! Αλλιως φθειρεται και ο δισκος (το κυριοτερο) αλλα, και το πλαστικο του πενταλ...Για το αν υπαρχει συρματοσχοινο και δυνατοτητα ρυθμισης σε ολα τα μοντελα δεν ξερω!!! Ισως αυτο να υπαρχει στα πιο παλια και οχι στα καινουρια...Αυτο που ειναι γεγογονος ομως ειναι οτι για να αποσυμπλεξεις πρεπει να τον πατησεις αρκεταααααααα βαθεια!!!

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
ePhI (Eφη)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

206 1.6(16V) xs3/z4

Ένταξη: 02 Σεπ 2003
Τόπος: always ΒΠ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Ιαν 2004, 13:43:00    Θέμα δημοσίευσης: Re: Χαμηλώνουν τα πεντάλ; Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

zzzleepy έγραψε:
Υπάρχει κάποιος τρόπος να χαμηλώσω τα πεντάλ στο 206 μου; Να βρίσκονται δηλαδή σε μικρότερη απόσταση από το πάτωμα; Μπορεί να γίνει με αλλαγή του μπράτσου ή με κάποια άλλη αλλαγή; Ή η διαδρομή τους πρέπει να είναι σταθερή ώστε να εξασφαλίζεται η σωστή λειτουργία τους; Είναι κάτι που σκέφτομαι εδώ και καιρό καθώς τα πεντάλ στο 206 είναι αρκετά ψηλά και καμιά φορά κουράζουν.

την ιδια απορια εχω και εγω και θα ηθελα να ξερω εαν γινεται ή οχι.....
γιατι με κουραζει που απομονωνει ψηλα Sad

``Δύο πράγματα είναι αιώνια,το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία,αν και δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο``
ΑΙΝΣΤΑΙΝ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Ιαν 2004, 14:21:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απ'ότι βλέπω πολλοί έχουν πρόβλημα με το συμπλέκτη του 206, ο οποίος λόγω του ότι αποσυμπλέκει ψηλά, κουράζει ενίοτε. Όμως δεν εννοούσα ακριβώς αυτό. Εννοώ να χαμηλώσω ΟΛΟΚΛΗΡΑ τα πεντάλ ώστε να βρίσκονται πιο χαμηλά σε ύψος... να πάνε πιο κάτω με λίγα λόγια ώστε να μη χρειάζεται να σηκώνω τόσο ψηλά τα πόδια μου (είναι και μακριά πανάθεμά τα!) κατά τις αλλαγές...

Επιστροφή στην κορυφή
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Ιαν 2004, 14:50:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PoLiThS έγραψε:
Και ποιός είπε δεν ρυθμίζεται ο συμπλέκτης και οτι ο συμπλέκτης δεν εχει ντιζα (Συρματόσχοινο)... ΜΕτα το 7ο σπασμένο σαζμάν εχω σαφή ιδέα για την υπαρξή του και την ρυθμισή του... Α να μήν το ξεχάσω ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ το πόδι επάνω σε πενταλ.. Πάει ο συμπλέκτης.. !

Για πες μας ρε Νικολή πως γίνεται αυτό!
Ή μήπως όταν έρθουμε στην autopower Πολυχρονίδου? Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Ιαν 2004, 19:23:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νομιζω οτι καταλαβα τι εννοει ο Αντωνης αλλα, η λυση μου "μυριζει" πατεντα!!! Αν κατσεις να το σκεφτεις λογικα ομως ειναι σχεδον ανεφικτο!!! Και εξηγουμαι...Αν "χαμηλωσουμε" τα πενταλ ωστε να ειναι πιο κοντα στο πατωμα θα μειωσουμε ταυτοχρονα και την διαδρομη τους!!! Ενταξει με τον συμπλεκτη, ας πουμε οτι φτιαχνεται, με το γκαζι και το φρενο δε νομιζω οτι μπορει να γινει το ιδιο!!!

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
PoLiThS (Νικόλας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

306 Cabriolet 1.6 Full (2001)

Ένταξη: 15 Ιούν 2002
Τόπος: Κατηχώρι Πορταριάς Βόλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Ιαν 2004, 21:56:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

GIANNIS206 έγραψε:
PoLiThS έγραψε:

Για πες μας ρε Νικολή πως γίνεται αυτό!
Ή μήπως όταν έρθουμε στην autopower Πολυχρονίδου? Laughing

Ελα ελα να πάρω και καμια μίζα ρεεεεεεεε

Αυριο θα το διασταυρώσω για σίγουρα αλλα κατα 99% είμαι σίγουρος..

Le Tavernier....

Η Κουλαρα Ποτε δεν πεθαίνει δεν την σκιάζει φοβέρα καμια.. μονο λίγο καιρο ξαποσταίνει και ξανα προς τα γκαζια τραβα τραβα τραβα και ξανα προς τα γκαζια τραβααααα
Επιστροφή στην κορυφή
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Ιαν 2004, 22:17:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ λεώ ότι θα σου πουν ότι είναι αυτορυθμιζόμενος!Τρίχες δηλαδή!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Ιαν 2004, 22:50:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

να βάζετε παπούτσια με πιο χοντρές σόλες...έτσι ούτε τα κακόμοιρα πετάλ θα πειράξετε, ούτε θα κουράζετε το ευαίσθητο ποδαράκι σας και θα φαίνεστε και πιο ψηλοι! Wink
Επιστροφή στην κορυφή
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003
Τόπος: Νίκαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Ιαν 2004, 02:45:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

petrskar έγραψε:
να βάζετε παπούτσια με πιο χοντρές σόλες...έτσι ούτε τα κακόμοιρα πετάλ θα πειράξετε, ούτε θα κουράζετε το ευαίσθητο ποδαράκι σας και θα φαίνεστε και πιο ψηλοι! Wink

Lol Lol Lol Lol Lol
Καλό!!!!! Thumb right

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Ιαν 2004, 02:58:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

petrskar έγραψε:

Μα άμα βάλω πιο χοντρές σόλες, τα πόδια μου θα είναι ακόμα ψηλότερα απ'ότι είναι τώρα... Smile Εγώ μάλλον πρέπει να βγάζω τελείως τα παπούτσια μου!

Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Ιαν 2004, 10:22:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

zzzleepy έγραψε:
petrskar έγραψε:

Μα άμα βάλω πιο χοντρές σόλες, τα πόδια μου θα είναι ακόμα ψηλότερα απ'ότι είναι τώρα... Smile Εγώ μάλλον πρέπει να βγάζω τελείως τα παπούτσια μου!

Evil Evil για τα κοριτσια το ειπα που δε τις βολευει η αποσυμπλεξη... χοντρες σολες=μικροτερη διαδρομη αρα λιγοτερη δυναμη αρα λιγοτερο εργο αρα λιγοτερη κουραση αρα ειμαι τρελος Smile Smile Smile
Επιστροφή στην κορυφή
Ronin (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 Grand Tourisme 2.0 16v

Ένταξη: 08 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Ιαν 2004, 11:08:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

zzzleepy έγραψε:
Απ'ότι βλέπω πολλοί έχουν πρόβλημα με το συμπλέκτη του 206, ο οποίος λόγω του ότι αποσυμπλέκει ψηλά, κουράζει ενίοτε. Όμως δεν εννοούσα ακριβώς αυτό. Εννοώ να χαμηλώσω ΟΛΟΚΛΗΡΑ τα πεντάλ ώστε να βρίσκονται πιο χαμηλά σε ύψος... να πάνε πιο κάτω με λίγα λόγια ώστε να μη χρειάζεται να σηκώνω τόσο ψηλά τα πόδια μου (είναι και μακριά πανάθεμά τα!) κατά τις αλλαγές...

Μήπως να δοκίμαζες να κανεις λιγο πίσω το κάθισμα? Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Ιαν 2004, 13:14:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τώρα που το σκέφτομαι (και που είδα καλύτερα τα πεντάλ μου), το γκάζι είναι αρκετά χαμηλά αλλά το φρένο και ο συμπλέκτης λίγο ψηλότερα (2-3 πόντους). Βασικά το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι στην εναλλαγή συμπλέκτη-φρένου. Το γκάζι δε με προβληματίζει καθώς δε βγάζω ποτέ το πόδι μου από πάνω του Laughing Αν μπορούσα να μαζέψω λίγο το φρένο και το συμπλέκτη ώστε να έρθουν σχεδόν στο ίδιο ύψος με το πεντάλ του γκαζιού θα ήμουν άρχοντας, γιατί και το φρένο πιάνει αρκετά ψηλά. Για το συμπλέκτη νομίζω ότι γίνεται (δεν ξέρω γι'αυτό και ρωτάω) αλλά με το φρένο τι παίζει;

Επιστροφή στην κορυφή
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2001)

Ένταξη: 03 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα - Ν. Ερυθραία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Ιαν 2004, 08:57:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

zzzleepy έγραψε:
Αν μπορούσα να μαζέψω λίγο το φρένο και το συμπλέκτη ώστε να έρθουν σχεδόν στο ίδιο ύψος με το πεντάλ του γκαζιού θα ήμουν άρχοντας, γιατί και το φρένο πιάνει αρκετά ψηλά.

Αντώνη, αν φέρεις το φρένο στην ίδια ευθεία με το γκάζι δε θα μπορείς να εξασκηθείς στην τεχνική "πέλμα-τακούνι". Smile Smile
Κάτι ξέρουν που τα βάζουν σε διαφορετικό ύψος.....

(Τι λέω ο άνθρωπος πρωϊ-πρωϊ......κάνει και κρύο).

Τσαφ...τσουφ...τσαφ...τσουφ...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης