Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
FRAPEOLE (ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ) Μέλος

S2000/206 1,6 16V XS
Ένταξη: 19 Αύγ 2003 Δημοσιεύσεις: 118 Τόπος: Θεσ/νικη
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Ιαν 2004, 20:46:46 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Λοιπον σημερα μιλουσα με εναν Σαββα ο οποιος τρεχει αγωνες και ειναι στο Δ.Σ. οσον αφορα αγωνες αυτοκινητων κτλ.[λεπτομερειες δεν θυμαμαι]..
Προσγειωμεος ανθρωπος με μερακι-Του ειπα για Αιγινιο και μολις του ειπα για τον glf χαμογελασε.
Μου ειπε πως στο Αιγινιο μπορει να μας την πεσουν οι οικολογοι και να μας γ@μησουν....
Προτεινε την πιστα των Σερρων οπου δινεις 30Ε για μια ολοκληρη μερα και εχεις ασφαλιση και προς τριτους με αυτη την τιμη-Το μονο που θελει ειναι κρανος..
Μιλουσαμε καμια ωρα και εμαθα αρκετα πραγματακια-Θα σας τα πω απο κοντα στο Αιγινιο
Σημερα ηρθαν ραβδοι-αντιστρεπτικες μεχρι την δευτερα τα εχω βαλει...
Παμε μια χαλαρη Αιγινιο και εκει βλεπουμε και της Σερρες...
Πολιτη που χαθηκες-Δεν πιστευω να κανεις οικονομιες για σλικ μπας και την γλιτωσεις απο τον Ηρακλη?
Τα σασμαν τα φτιαξατε 
ROTAX 125-και τα μυαλα....................... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
PoLiThS (Νικόλας) Τρελλαμένο μέλος

306 Cabriolet 1.6 Full (2001)
Ένταξη: 15 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 841 Τόπος: Κατηχώρι Πορταριάς Βόλος
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Ιαν 2004, 20:57:03 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ασεεε....... Ο Γαμπρός ξυρίστηκε εχθες το πρωι παρουσια του Τυμωρού Vin Diesel.....
Le Tavernier....
Η Κουλαρα Ποτε δεν πεθαίνει δεν την σκιάζει φοβέρα καμια.. μονο λίγο καιρο ξαποσταίνει και ξανα προς τα γκαζια τραβα τραβα τραβα και ξανα προς τα γκαζια τραβααααα |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Δημήτριος (Δημήτρης) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 XS 1.6 16v (2001)
Ένταξη: 24 Ιαν 2003 Δημοσιεύσεις: 751 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Ιαν 2004, 22:17:46 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
FRAPEOLE έγραψε: | Λοιπον σημερα μιλουσα με εναν Σαββα ο οποιος τρεχει αγωνες και ειναι στο Δ.Σ. οσον αφορα αγωνες αυτοκινητων κτλ.[λεπτομερειες δεν θυμαμαι]..
Προσγειωμεος ανθρωπος με μερακι-Του ειπα για Αιγινιο και μολις του ειπα για τον glf χαμογελασε.
Μου ειπε πως στο Αιγινιο μπορει να μας την πεσουν οι οικολογοι και να μας γ@μησουν....
Προτεινε την πιστα των Σερρων οπου δινεις 30Ε για μια ολοκληρη μερα και εχεις ασφαλιση και προς τριτους με αυτη την τιμη-Το μονο που θελει ειναι κρανος..
Μιλουσαμε καμια ωρα και εμαθα αρκετα πραγματακια-Θα σας τα πω απο κοντα στο Αιγινιο
Σημερα ηρθαν ραβδοι-αντιστρεπτικες μεχρι την δευτερα τα εχω βαλει...
Παμε μια χαλαρη Αιγινιο και εκει βλεπουμε και της Σερρες... |
Με γεια τα καινούργια σου εξαρτήματα...
Στις Σερρες μπορεί να έρθω, έτσι για μια αναγνωριστική γύρα. Να δοκιμάσω τις δυνατότητές μου βρε αδελφέ! 
Ένα 206 την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
glf (Νίκος) Έχω ξεφύγει !!!

106 16v rallye
Ένταξη: 01 Ιαν 2003 Δημοσιεύσεις: 1323 Τόπος: Κοζάνη
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 16 Ιαν 2004, 01:40:25 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Παράθεση: | Λοιπον σημερα μιλουσα με εναν Σαββα ο οποιος τρεχει αγωνες και ειναι στο Δ.Σ. οσον αφορα αγωνες αυτοκινητων κτλ.[λεπτομερειες δεν θυμαμαι]..
Προσγειωμεος ανθρωπος με μερακι-Του ειπα για Αιγινιο και μολις του ειπα για τον glf χαμογελασε. |
Το Μαυροματίδη λες ? κοίτα που θα μου βγει και η φήμη του πιστάκια....
Παράθεση: | Μου ειπε πως στο Αιγινιο μπορει να μας την πεσουν οι οικολογοι και να μας γ@μησουν....
Προτεινε την πιστα των Σερρων οπου δινεις 30Ε για μια ολοκληρη μερα και εχεις ασφαλιση και προς τριτους με αυτη την τιμη-Το μονο που θελει ειναι κρανος.. |
οι οικόλογοι ας πάνε πρώτα να μαζέψουν τα σκουπίδια και μετά να ασχοληθούν και με την πίστα.. και μεις είμαστε οικολόγοι αλλά τουλάχιστο την παλέυουμε.... αυτοί δεν την παλεύουν με τίποτα.....
ολόκληρη χωματερή δουλεύει από δίπλα, ο... ήχος από τα αυτοκίνητα τους μάρανε, μήπως και τη χαλάσουμε σε κάνα πελεκάνο και δε πάει να γονιμοποιήσει την κυρά και χαθεί το είδος.....
30 ευρά μόνο για τις Σέρρες ? για 55 δε λέγαμε τις προάλες ?
Παράθεση: | Μιλουσαμε καμια ωρα και εμαθα αρκετα πραγματακια-Θα σας τα πω απο κοντα στο Αιγινιο |
όχι, να μας τα πεις απο δω.
Παράθεση: | Σημερα ηρθαν ραβδοι-αντιστρεπτικες μεχρι την δευτερα τα εχω βαλει...
Παμε μια χαλαρη Αιγινιο και εκει βλεπουμε και της Σερρες... |
Καλοφόρετα και καλοφάγωτα
Παράθεση: | Πολιτη που χαθηκες-Δεν πιστευω να κανεις οικονομιες για σλικ μπας και την γλιτωσεις απο τον Ηρακλη?
Τα σασμαν τα φτιαξατε  |
εγώ όχι ακόμα...
και μια και λέμε για Αιγίνιο, πάρε και το 1:51
http://www.galfas.gr/racing/video/aiginio_galfas.avi
9,6 MB DivX κλασσικά. onboard camera για μια γύρα στο Αιγίνιο...
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

S2000/206 1,6 16V XS
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 16 Ιαν 2004, 02:48:16 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Πολιτη,εχεις χαζεψει απο το αγχος? Αυτα που γραφεις δεν τα καταλαβαινω.......................Με δικα σου λογια
Νικο[glf] δεν σου λεω φραγκο για δυο λογοϋς-1ον δεν μπορω να γραφω μια ολοκληρη μερα[δεν το χω] και 2ον, σε κραταω σε ενγρηγορση μην κανεις καμια μαμουνια και πεις οτι δεν θα ερθεις αιγινιο για των Χ λογο
Συνοπτικα μου ειπε για κατι σεμηναρια που θα γινουν 29/2-Για ημιαγωνηστικα λαστιχα[Ηαnkoon],ζαντες κτλ-Για τους ελληνικους αγωνες,[συνθηκες-πως μπορει καποιος να ασχοληθει με το σπορ κ.α.]-Χαρηκε που ακουσε για τον τρελο Κοζανιτη [τουλαχιστον ετσι φανηκε] -Πιστα Σερρων..............
Αυτα..
[κατσε να ερθει ο αδερφος μου μπας και μου βαλει να δω το βινεακι-γ@μω τους υπολογιστες μου γ@μω]
ROTAX 125-και τα μυαλα.......................
Έχει επεξεργασθεί από τον/την FRAPEOLE στις Παρ 16 Ιαν 2004, 02:58:51, 1 φορά |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

S2000/206 1,6 16V XS
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 16 Ιαν 2004, 02:54:16 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δημητρη ευχαριστω-Το κακο με της Σερρες ειναι οτο τα χιλιομετρα[που μαζευεις] ειναι πιο πολλα..
Κοινως θα τα λιωσουμε ολλα... 
ROTAX 125-και τα μυαλα....................... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ) Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!
Ένταξη: 09 Νοέ 2002 Δημοσιεύσεις: 2111 Τόπος: Were the Eagles fly higher
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 16 Ιαν 2004, 03:25:58 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ο Πολιτης απο οτι μου ειπαν οι κακες γλωσσες..πηγε Αθηνα και το εβαλε στο δυναμομετρο και του εδειξε 128 αλογα....ΠΟΣΑ ΕΙΠΕΣ ΑΛΕΚΟΟΟΟΟΟ ΠΟΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..................ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ...............ΑΙΝΤΕ ΑΙΝΤΕ ΡΕ ΟΥΡΔΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.....................Μου αρεσει που θελει και να με περασει.....ΤΟΥΡΤΑ Ε ΤΟΥΡΤΑ..
Παντως μπορεις να το κανεις τουριστικο και να πας βολτες τους πελατες μετα το φαι στα γυρω μεροι του Πηλιου
ΤΖΑΑΑΑΑΜΠΑ ΠΑΡΑΔΕΣ............ΑΡΕ ΑΘΑΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΑ ΑΙΜΟΔΟΤΗ 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Νωe (Τασος) Νέος χρήστης

206 S16
Ένταξη: 05 Δεκ 2003 Δημοσιεύσεις: 91 Τόπος: Αθήνα - Καισαριανή
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 16 Ιαν 2004, 08:16:38 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ΝΙΚΟΣ έγραψε: | Ο Πολιτης απο οτι μου ειπαν οι κακες γλωσσες..πηγε Αθηνα και το εβαλε στο δυναμομετρο και του εδειξε 128 αλογα....ΠΟΣΑ ΕΙΠΕΣ ΑΛΕΚΟΟΟΟΟΟ ΠΟΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..................ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ...............ΑΙΝΤΕ ΑΙΝΤΕ ΡΕ ΟΥΡΔΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.....................Μου αρεσει που θελει και να με περασει.....ΤΟΥΡΤΑ Ε ΤΟΥΡΤΑ..
Παντως μπορεις να το κανεις τουριστικο και να πας βολτες τους πελατες μετα το φαι στα γυρω μεροι του Πηλιου
ΤΖΑΑΑΑΑΜΠΑ ΠΑΡΑΔΕΣ............ΑΡΕ ΑΘΑΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΑ ΑΙΜΟΔΟΤΗ  |
ετσι..... ετσι..... 
  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
GIANNIS206 (Γιάννης) Έχω ξεφύγει !!!

207 RC
Ένταξη: 07 Νοέ 2002 Δημοσιεύσεις: 1168 Τόπος: Σέρρες
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 16 Ιαν 2004, 10:37:18 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εγώ αν και Σερραίος το έχω δηλώσει πολλές φορές!
Στην πίστα των Σερρών δεν μπαίνω!
Όποιος μπεί να ΄χει και καμιά 500αρα ευρώ στο έτσι! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
PoLiThS (Νικόλας) Τρελλαμένο μέλος

306 Cabriolet 1.6 Full (2001)
Ένταξη: 15 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 841 Τόπος: Κατηχώρι Πορταριάς Βόλος
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 16 Ιαν 2004, 10:45:16 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ΝΙΚΟΣ έγραψε: | Ο Πολιτης απο οτι μου ειπαν οι κακες γλωσσες..πηγε Αθηνα και το εβαλε στο δυναμομετρο και του εδειξε 128 αλογα....ΠΟΣΑ ΕΙΠΕΣ ΑΛΕΚΟΟΟΟΟΟ ΠΟΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..................ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ...............ΑΙΝΤΕ ΑΙΝΤΕ ΡΕ ΟΥΡΔΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.....................Μου αρεσει που θελει και να με περασει.....ΤΟΥΡΤΑ Ε ΤΟΥΡΤΑ..
.........................................................................................................
Le Tavernier....
Η Κουλαρα Ποτε δεν πεθαίνει δεν την σκιάζει φοβέρα καμια.. μονο λίγο καιρο ξαποσταίνει και ξανα προς τα γκαζια τραβα τραβα τραβα και ξανα προς τα γκαζια τραβααααα |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 16 Ιαν 2004, 17:27:25 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
PoLiThS έγραψε: | ΝΙΚΟΣ έγραψε: | Ο Πολιτης απο οτι μου ειπαν οι κακες γλωσσες..πηγε Αθηνα και το εβαλε στο δυναμομετρο και του εδειξε 128 αλογα....ΠΟΣΑ ΕΙΠΕΣ ΑΛΕΚΟΟΟΟΟΟ ΠΟΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..................ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ...............ΑΙΝΤΕ ΑΙΝΤΕ ΡΕ ΟΥΡΔΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.....................Μου αρεσει που θελει και να με περασει.....ΤΟΥΡΤΑ Ε ΤΟΥΡΤΑ..
......................................................................................................... |
Δεν πειραζει αγορινα μου.........αφου εχεις αποθημενα τα γκαζια....θα σου δωσω μια βολτα το δικο μου να δεις πως πανε τα εργαλεια 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Ronin (Πάνος) Έχω ξεφύγει !!!

206 Grand Tourisme 2.0 16v
Ένταξη: 08 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 1252 Τόπος: ΑΘΗΝΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 16 Ιαν 2004, 17:30:47 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ΝΙΚΟΣ έγραψε: |
Δεν πειραζει αγορινα μου.........αφου εχεις αποθημενα τα γκαζια....θα σου δωσω μια βολτα το δικο μου να δεις πως πανε τα εργαλεια  |
Να του το δώσεις Νικόλα μου,απλα να του πείς να προσέχει μην τρομάξει απο τη δύναμη.......... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 16 Ιαν 2004, 17:40:25 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Judger έγραψε: | ΝΙΚΟΣ έγραψε: |
Δεν πειραζει αγορινα μου.........αφου εχεις αποθημενα τα γκαζια....θα σου δωσω μια βολτα το δικο μου να δεις πως πανε τα εργαλεια  |
Να του το δώσεις Νικόλα μου,απλα να του πείς να προσέχει μην τρομάξει απο τη δύναμη.......... |
καλα εσυ αν δεν πεις την εξυπναδα σου και δεν ειρονευτεις δεν γινετε.....Αλλα οπως ξαναεγραψα....θα τα βρειτε λιγο σκουρα απο δω και περα με το 1600 μου 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 16 Ιαν 2004, 17:46:32 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ΝΙΚΟΣ έγραψε: | Judger έγραψε: | ΝΙΚΟΣ έγραψε: |
καλα εσυ αν δεν πείς την εξυπνάδα σου και δεν ειρωνευτείς δεν γίνετε.....Αλλα όπως ξαναέγραψα....θα τα βρείτε λιγο σκούρα απο δω και πέρα με το 1600 μου  |
....Καλα ρε συ,δεν είπα οτι θα σε κοντράρω κι ολας...Απλα δεν θέλω να πάθει κανένα πολιτισμικό σοκ ο Ταβερνιέ μας,και μετα που θα βρίσκουμε λουκάνικα.... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 16 Ιαν 2004, 17:48:58 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Judger έγραψε: | ΝΙΚΟΣ έγραψε: | Judger έγραψε: | ΝΙΚΟΣ έγραψε: |
καλα εσυ αν δεν πείς την εξυπνάδα σου και δεν ειρωνευτείς δεν γίνετε.....Αλλα όπως ξαναέγραψα....θα τα βρείτε λιγο σκούρα απο δω και πέρα με το 1600 μου  |
....Καλα ρε συ,δεν είπα οτι θα σε κοντράρω κι ολας...Απλα δεν θέλω να πάθει κανένα πολιτισμικό σοκ ο Ταβερνιέ μας,και μετα που θα βρίσκουμε λουκάνικα.... |
...κοιτα....φυλιολογικο ειναι να λετε γιατι πολυ απλα δεν σας εχω κανει ακομα βολτα..οποτε δεν ξερετε....Στο επομενο τουριγκ ομως θα σας κανω να δειτε το παλιο106 μου πως κινητε 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 16 Ιαν 2004, 17:53:37 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ΝΙΚΟΣ έγραψε: |
...κοιτα....φυσιολογικο ειναι να λετε γιατι πολυ απλα δεν σας εχω κανει ακομα βολτα..οποτε δεν ξερετε....Στο επομενο τουριγκ ομως θα σας κανω να δειτε το παλιο106 μου πως κινητε  |
Μπα...με αυτη την υπογραφή που έχεις βάλει,δεν νομίζω να μπεί κανένας....
...Και θα χαθω..θα χαθω..θα χαθωωωω.....ενα πρωι....σε μια διαρκειας στροφη.. με οσα!!!
Έχω και εναν τουρίστα θα θρέψω,στους 5 δρόμους θα τον παρατήσω??
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Ghost Dog (John Φυστίκης) Ταμίας

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130
Ένταξη: 18 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 5423 Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Ιαν 2004, 07:34:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Judger έγραψε: | Έχω και εναν τουρίστα θα θρέψω,στους 5 δρόμους θα τον παρατήσω??
 |
Παρατησε τον (γραψ'τον) σε μενα Πανο!! θα τον προσεχω σαν τα ματια μου  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Νωe (Τασος) Νέος χρήστης

206 S16
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Ιαν 2004, 09:35:26 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
παιδια μην τσακωνεστε.......
θα σας δωσω το δικο μου που πλεον εχει περασει κ απο αμφιβιες καταδρομες....
extra bonus βατραχοπεδιλα κ ανα πνευστηρας..... 
  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)
Ένταξη: 10 Οκτ 2002 Δημοσιεύσεις: 1865 Τόπος: Αμπελογκάρντεν
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Ιαν 2004, 09:55:09 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Νωe έγραψε: | παιδια μην τσακωνεστε.......
extra bonus βατραχοπεδιλα κ ανα πνευστηρας.....  |
Σου έχω και ιδέα Τάσο....
Να φτιάξεις ένα ενυδρείο μέσα στο αμάξι, να μην πάει χαμένο τόσο νερό......

|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Νωe (Τασος) Νέος χρήστης

206 S16
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Ιαν 2004, 10:34:01 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Vaggelis έγραψε: | Νωe έγραψε: | παιδια μην τσακωνεστε.......
extra bonus βατραχοπεδιλα κ ανα πνευστηρας.....  |
Σου έχω και ιδέα Τάσο....
Να φτιάξεις ένα ενυδρείο μέσα στο αμάξι, να μην πάει χαμένο τόσο νερό......
 |
ετσι.... ετσι.... 
  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|