PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρο....
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
FRAPEOLE (ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ)
Μέλος
Μέλος

S2000/206 1,6 16V XS

Ένταξη: 19 Αύγ 2003
Τόπος: Θεσ/νικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Ιαν 2004, 20:46:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπον σημερα μιλουσα με εναν Σαββα ο οποιος τρεχει αγωνες και ειναι στο Δ.Σ. οσον αφορα αγωνες αυτοκινητων κτλ.[λεπτομερειες δεν θυμαμαι]..

Προσγειωμεος ανθρωπος με μερακι-Του ειπα για Αιγινιο και μολις του ειπα για τον glf χαμογελασε.

Μου ειπε πως στο Αιγινιο μπορει να μας την πεσουν οι οικολογοι και να μας γ@μησουν.... Twisted evil

Προτεινε την πιστα των Σερρων οπου δινεις 30Ε για μια ολοκληρη μερα και εχεις ασφαλιση και προς τριτους με αυτη την τιμη-Το μονο που θελει ειναι κρανος..

Μιλουσαμε καμια ωρα και εμαθα αρκετα πραγματακια-Θα σας τα πω απο κοντα στο Αιγινιο

Σημερα ηρθαν ραβδοι-αντιστρεπτικες μεχρι την δευτερα τα εχω βαλει... Very happy Very happy

Παμε μια χαλαρη Αιγινιο και εκει βλεπουμε και της Σερρες...

Πολιτη που χαθηκες-Δεν πιστευω να κανεις οικονομιες για σλικ μπας και την γλιτωσεις απο τον Ηρακλη? Laughing Laughing

Τα σασμαν τα φτιαξατε Question Question

ROTAX 125-και τα μυαλα.......................
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
PoLiThS (Νικόλας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

306 Cabriolet 1.6 Full (2001)

Ένταξη: 15 Ιούν 2002
Τόπος: Κατηχώρι Πορταριάς Βόλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Ιαν 2004, 20:57:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ασεεε....... Ο Γαμπρός ξυρίστηκε εχθες το πρωι παρουσια του Τυμωρού Vin Diesel.....

Le Tavernier....

Η Κουλαρα Ποτε δεν πεθαίνει δεν την σκιάζει φοβέρα καμια.. μονο λίγο καιρο ξαποσταίνει και ξανα προς τα γκαζια τραβα τραβα τραβα και ξανα προς τα γκαζια τραβααααα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Δημήτριος (Δημήτρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 XS 1.6 16v (2001)

Ένταξη: 24 Ιαν 2003
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Ιαν 2004, 22:17:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

FRAPEOLE έγραψε:
Λοιπον σημερα μιλουσα με εναν Σαββα ο οποιος τρεχει αγωνες και ειναι στο Δ.Σ. οσον αφορα αγωνες αυτοκινητων κτλ.[λεπτομερειες δεν θυμαμαι]..

Προσγειωμεος ανθρωπος με μερακι-Του ειπα για Αιγινιο και μολις του ειπα για τον glf χαμογελασε.

Μου ειπε πως στο Αιγινιο μπορει να μας την πεσουν οι οικολογοι και να μας γ@μησουν.... Twisted evil

Προτεινε την πιστα των Σερρων οπου δινεις 30Ε για μια ολοκληρη μερα και εχεις ασφαλιση και προς τριτους με αυτη την τιμη-Το μονο που θελει ειναι κρανος..

Μιλουσαμε καμια ωρα και εμαθα αρκετα πραγματακια-Θα σας τα πω απο κοντα στο Αιγινιο

Σημερα ηρθαν ραβδοι-αντιστρεπτικες μεχρι την δευτερα τα εχω βαλει... Very happy Very happy

Με γεια τα καινούργια σου εξαρτήματα... Razz Very happy

Στις Σερρες μπορεί να έρθω, έτσι για μια αναγνωριστική γύρα. Να δοκιμάσω τις δυνατότητές μου βρε αδελφέ! Wink

Ένα 206 την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
glf (Νίκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106 16v rallye

Ένταξη: 01 Ιαν 2003
Τόπος: Κοζάνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Ιαν 2004, 01:40:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παράθεση:

Το Μαυροματίδη λες ? κοίτα που θα μου βγει και η φήμη του πιστάκια....

Παράθεση:

οι οικόλογοι ας πάνε πρώτα να μαζέψουν τα σκουπίδια και μετά να ασχοληθούν και με την πίστα.. και μεις είμαστε οικολόγοι αλλά τουλάχιστο την παλέυουμε.... αυτοί δεν την παλεύουν με τίποτα.....
ολόκληρη χωματερή δουλεύει από δίπλα, ο... ήχος από τα αυτοκίνητα τους μάρανε, μήπως και τη χαλάσουμε σε κάνα πελεκάνο και δε πάει να γονιμοποιήσει την κυρά και χαθεί το είδος.....

30 ευρά μόνο για τις Σέρρες ? για 55 δε λέγαμε τις προάλες ?

Παράθεση:

όχι, να μας τα πεις απο δω.

Παράθεση:

Καλοφόρετα και καλοφάγωτα Smile

Παράθεση:
Πολιτη που χαθηκες-Δεν πιστευω να κανεις οικονομιες για σλικ μπας και την γλιτωσεις απο τον Ηρακλη? Laughing Laughing

Τα σασμαν τα φτιαξατε Question Question

εγώ όχι ακόμα...

και μια και λέμε για Αιγίνιο, πάρε και το 1:51 Smile

http://www.galfas.gr/racing/video/aiginio_galfas.avi

9,6 MB DivX κλασσικά. onboard camera για μια γύρα στο Αιγίνιο...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
FRAPEOLE (ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ)
Μέλος
Μέλος

S2000/206 1,6 16V XS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Ιαν 2004, 02:48:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πολιτη,εχεις χαζεψει απο το αγχος? Shocked Αυτα που γραφεις δεν τα καταλαβαινω.......................Με δικα σου λογια Laughing Laughing

Νικο[glf] δεν σου λεω φραγκο για δυο λογοϋς-1ον δεν μπορω να γραφω μια ολοκληρη μερα[δεν το χω] και 2ον, σε κραταω σε ενγρηγορση μην κανεις καμια μαμουνια και πεις οτι δεν θα ερθεις αιγινιο για των Χ λογο Laughing Laughing Laughing Laughing

Συνοπτικα μου ειπε για κατι σεμηναρια που θα γινουν 29/2-Για ημιαγωνηστικα λαστιχα[Ηαnkoon],ζαντες κτλ-Για τους ελληνικους αγωνες,[συνθηκες-πως μπορει καποιος να ασχοληθει με το σπορ κ.α.]-Χαρηκε που ακουσε για τον τρελο Κοζανιτη Laughing Laughing [τουλαχιστον ετσι φανηκε] Laughing -Πιστα Σερρων..............

Αυτα..

[κατσε να ερθει ο αδερφος μου μπας και μου βαλει να δω το βινεακι-γ@μω τους υπολογιστες μου γ@μω]

Έχει επεξεργασθεί από τον/την FRAPEOLE στις Παρ 16 Ιαν 2004, 02:58:51, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
FRAPEOLE (ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ)
Μέλος
Μέλος

S2000/206 1,6 16V XS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Ιαν 2004, 02:54:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δημητρη ευχαριστω-Το κακο με της Σερρες ειναι οτο τα χιλιομετρα[που μαζευεις] ειναι πιο πολλα..

Κοινως θα τα λιωσουμε ολλα... Surprised

Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Ιαν 2004, 03:25:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο Πολιτης απο οτι μου ειπαν οι κακες γλωσσες..πηγε Αθηνα και το εβαλε στο δυναμομετρο και του εδειξε 128 αλογα....ΠΟΣΑ ΕΙΠΕΣ ΑΛΕΚΟΟΟΟΟΟ Question Question Question ΠΟΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..................ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ...............ΑΙΝΤΕ ΑΙΝΤΕ ΡΕ ΟΥΡΔΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.....................Μου αρεσει που θελει και να με περασει.....ΤΟΥΡΤΑ Ε ΤΟΥΡΤΑ.. Laughing Laughing Laughing

Παντως μπορεις να το κανεις τουριστικο και να πας βολτες τους πελατες μετα το φαι στα γυρω μεροι του Πηλιου Laughing Laughing Laughing Laughing

ΤΖΑΑΑΑΑΜΠΑ ΠΑΡΑΔΕΣ............ΑΡΕ ΑΘΑΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΑ ΑΙΜΟΔΟΤΗ Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
Νωe (Τασος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 S16

Ένταξη: 05 Δεκ 2003
Τόπος: Αθήνα - Καισαριανή

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Ιαν 2004, 08:16:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Ο Πολιτης απο οτι μου ειπαν οι κακες γλωσσες..πηγε Αθηνα και το εβαλε στο δυναμομετρο και του εδειξε 128 αλογα....ΠΟΣΑ ΕΙΠΕΣ ΑΛΕΚΟΟΟΟΟΟ Question Question Question ΠΟΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..................ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ...............ΑΙΝΤΕ ΑΙΝΤΕ ΡΕ ΟΥΡΔΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.....................Μου αρεσει που θελει και να με περασει.....ΤΟΥΡΤΑ Ε ΤΟΥΡΤΑ.. Laughing Laughing Laughing

Παντως μπορεις να το κανεις τουριστικο και να πας βολτες τους πελατες μετα το φαι στα γυρω μεροι του Πηλιου Laughing Laughing Laughing Laughing

ΤΖΑΑΑΑΑΜΠΑ ΠΑΡΑΔΕΣ............ΑΡΕ ΑΘΑΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΑ ΑΙΜΟΔΟΤΗ Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

ετσι..... ετσι..... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Ιαν 2004, 10:37:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ αν και Σερραίος το έχω δηλώσει πολλές φορές!
Στην πίστα των Σερρών δεν μπαίνω!
Όποιος μπεί να ΄χει και καμιά 500αρα ευρώ στο έτσι!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
PoLiThS (Νικόλας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

306 Cabriolet 1.6 Full (2001)

Ένταξη: 15 Ιούν 2002
Τόπος: Κατηχώρι Πορταριάς Βόλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Ιαν 2004, 10:45:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΙΚΟΣ έγραψε:

.........................................................................................................

Le Tavernier....

Η Κουλαρα Ποτε δεν πεθαίνει δεν την σκιάζει φοβέρα καμια.. μονο λίγο καιρο ξαποσταίνει και ξανα προς τα γκαζια τραβα τραβα τραβα και ξανα προς τα γκαζια τραβααααα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Ιαν 2004, 17:27:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PoLiThS έγραψε:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:

.........................................................................................................

Δεν πειραζει αγορινα μου.........αφου εχεις αποθημενα τα γκαζια....θα σου δωσω μια βολτα το δικο μου να δεις πως πανε τα εργαλεια Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
Ronin (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 Grand Tourisme 2.0 16v

Ένταξη: 08 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Ιαν 2004, 17:30:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΙΚΟΣ έγραψε:

Δεν πειραζει αγορινα μου.........αφου εχεις αποθημενα τα γκαζια....θα σου δωσω μια βολτα το δικο μου να δεις πως πανε τα εργαλεια Laughing Laughing Laughing

Να του το δώσεις Νικόλα μου,απλα να του πείς να προσέχει μην τρομάξει απο τη δύναμη..........
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Ιαν 2004, 17:40:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Judger έγραψε:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:

Να του το δώσεις Νικόλα μου,απλα να του πείς να προσέχει μην τρομάξει απο τη δύναμη..........

καλα εσυ αν δεν πεις την εξυπναδα σου και δεν ειρονευτεις δεν γινετε.....Αλλα οπως ξαναεγραψα....θα τα βρειτε λιγο σκουρα απο δω και περα με το 1600 μου Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Ronin (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Ιαν 2004, 17:46:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Judger έγραψε:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:

καλα εσυ αν δεν πείς την εξυπνάδα σου και δεν ειρωνευτείς δεν γίνετε.....Αλλα όπως ξαναέγραψα....θα τα βρείτε λιγο σκούρα απο δω και πέρα με το 1600 μου Wink

Laughing Laughing Laughing ....Καλα ρε συ,δεν είπα οτι θα σε κοντράρω κι ολας...Απλα δεν θέλω να πάθει κανένα πολιτισμικό σοκ ο Ταβερνιέ μας,και μετα που θα βρίσκουμε λουκάνικα....
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Ιαν 2004, 17:48:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Judger έγραψε:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Judger έγραψε:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:

καλα εσυ αν δεν πείς την εξυπνάδα σου και δεν ειρωνευτείς δεν γίνετε.....Αλλα όπως ξαναέγραψα....θα τα βρείτε λιγο σκούρα απο δω και πέρα με το 1600 μου Wink

Laughing Laughing Laughing ....Καλα ρε συ,δεν είπα οτι θα σε κοντράρω κι ολας...Απλα δεν θέλω να πάθει κανένα πολιτισμικό σοκ ο Ταβερνιέ μας,και μετα που θα βρίσκουμε λουκάνικα....

...κοιτα....φυλιολογικο ειναι να λετε γιατι πολυ απλα δεν σας εχω κανει ακομα βολτα..οποτε δεν ξερετε....Στο επομενο τουριγκ ομως θα σας κανω να δειτε το παλιο106 μου πως κινητε Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Ronin (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Ιαν 2004, 17:53:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΙΚΟΣ έγραψε:

...κοιτα....φυσιολογικο ειναι να λετε γιατι πολυ απλα δεν σας εχω κανει ακομα βολτα..οποτε δεν ξερετε....Στο επομενο τουριγκ ομως θα σας κανω να δειτε το παλιο106 μου πως κινητε Wink

Μπα...με αυτη την υπογραφή που έχεις βάλει,δεν νομίζω να μπεί κανένας....

...Και θα χαθω..θα χαθω..θα χαθωωωω.....ενα πρωι....σε μια διαρκειας στροφη.. με οσα!!!

Έχω και εναν τουρίστα θα θρέψω,στους 5 δρόμους θα τον παρατήσω??
Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Ιαν 2004, 07:34:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Judger έγραψε:
Έχω και εναν τουρίστα θα θρέψω,στους 5 δρόμους θα τον παρατήσω??

Παρατησε τον (γραψ'τον) σε μενα Πανο!! Very happy Wink Shocked θα τον προσεχω σαν τα ματια μου Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Νωe (Τασος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 S16

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Ιαν 2004, 09:35:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδια μην τσακωνεστε....... Cool
θα σας δωσω το δικο μου που πλεον εχει περασει κ απο αμφιβιες καταδρομες.... Laughing
extra bonus βατραχοπεδιλα κ ανα πνευστηρας..... Cool

Επιστροφή στην κορυφή
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Ιαν 2004, 09:55:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νωe έγραψε:
θα σας δωσω το δικο μου που πλεον εχει περασει κ απο αμφιβιες καταδρομες.... Laughing

Σου έχω και ιδέα Τάσο....
Να φτιάξεις ένα ενυδρείο μέσα στο αμάξι, να μην πάει χαμένο τόσο νερό......

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Νωe (Τασος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 S16

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Ιαν 2004, 10:34:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vaggelis έγραψε:
Νωe έγραψε:

Σου έχω και ιδέα Τάσο....
Να φτιάξεις ένα ενυδρείο μέσα στο αμάξι, να μην πάει χαμένο τόσο νερό......

ετσι.... ετσι.... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 3 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης