PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Σπασμένος καθρέφτης

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
DRAKE (ΚΥΡΙΑΚΟΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 Le Mans No 0638, 106 1,1

Ένταξη: 29 Αύγ 2003
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Ιαν 2004, 20:29:12    Θέμα δημοσίευσης: Σπασμένος καθρέφτης Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπόν σήμερα το πρωί πήγα να πάρω το αυτοκίνητο για να πάω στη δουλειά και βρήκα τον καθρέφτη του συνοδηγού σπασμένο στο σημείο που ανοιγοκλείνει καθώς και τα πάνω και κάτω πλαστικά σπασμένα. Το τζάμι ευτυχώς δεν έσπασε ούτε έπαθε κάτι ο ηλεκτρικός μηχανισμός. Ποιός π@*στ"ς ήταν δεν ξέρω η πως έγινε καθώς ήταν κλειστός και από την μεριά του πεζοδρομίου. E-mail λοιπόν στην Peugeot και πήρα την απάντηση που φοβόμουμα "Ο καθρέφτης δεν είναι δυνατόν να επισκευαστεί πρέπει να αλλαχθεί ολόκληρος" και χωρίς να τον δουνε παρακαλώ. Για να μην τα πολυλογώ το κόστος αλλαγής μαζί με το βάψιμο μου είπαν ότι είναι περίπου στα 200€(!) επειδή λέει είναι ηλεκτρικός. Βρήκα έναν μεταχειρισμένο ηκλεκτρικό με 90€. Είναι καλά να τον πάρω, γνωρίζει κάποιος κάτι;

Πάρα πολύ κ@λ@παιδο ο Κυριάκος ρε Κούλα...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Ιαν 2004, 20:33:58    Θέμα δημοσίευσης: Re: Σπασμένος καθρέφτης Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DRAKE έγραψε:
Λοιπόν σήμερα το πρωί πήγα να πάρω το αυτοκίνητο για να πάω στη δουλειά και βρήκα τον καθρέφτη του συνοδηγού σπασμένο στο σημείο που ανοιγοκλείνει καθώς και τα πάνω και κάτω πλαστικά σπασμένα. Το τζάμι ευτυχώς δεν έσπασε ούτε έπαθε κάτι ο ηλεκτρικός μηχανισμός. Ποιός π@*στ"ς ήταν δεν ξέρω η πως έγινε καθώς ήταν κλειστός και από την μεριά του πεζοδρομίου. E-mail λοιπόν στην Peugeot και πήρα την απάντηση που φοβόμουμα "Ο καθρέφτης δεν είναι δυνατόν να επισκευαστεί πρέπει να αλλαχθεί ολόκληρος" και χωρίς να τον δουνε παρακαλώ. Για να μην τα πολυλογώ το κόστος αλλαγής μαζί με το βάψιμο μου είπαν ότι είναι περίπου στα 200€(!) επειδή λέει είναι ηλεκτρικός. Βρήκα έναν μεταχειρισμένο ηκλεκτρικό με 90€. Είναι καλά να τον πάρω, γνωρίζει κάποιος κάτι;

αν ησουν Αθηνα , θα επαιρνες με 50Ε!! τιμες προ 3μηνου.
αλλα βεβαια δεν ξερω αν υπαρχουν κωδικοι και τετοια ..αναλογα το μοντελο 206.
παντως αν θελεις να ρωτησω, να τον παρω και να στον στειλω με courier η αλλο τροπο, ευχαριστως... πες μου.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Ιαν 2004, 20:35:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν ειναι ολοκληρος με τη βαση του (το τριγωνακι που στιριζεται στο τζαμι) μπορω να σε βοηθησω να βγαλεις τον παλιο και να τον βαλεις.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
DRAKE (ΚΥΡΙΑΚΟΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Ιαν 2004, 20:36:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν ξέρω ακόμη... Είναι το πρώτο που βρήκα. Θα κατέβω Βαρδάρη μπας και βρω κάτι άλλο καθώς θέλω και φτερό....

Επιστροφή στην κορυφή
DRAKE (ΚΥΡΙΑΚΟΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Ιαν 2004, 20:38:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

STELIOS έγραψε:
Αν ειναι ολοκληρος με τη βαση του (το τριγωνακι που στιριζεται στο τζαμι) μπορω να σε βοηθησω να βγαλεις τον παλιο και να τον βαλεις.
Σε ευχαριστώ πολύ. Το πρόβλημα δεν είναι αυτό. Τον εβγαλα και τον πήρα σπίτι για να τον μελετήσω μπας και τον φτιάξω αλλά τζίφος. Πρέπει να βρώ άλλον φθηνά αυτό είναι το θέμα. Και ναι αυτός που βρήκα είναι ολόκληρος με το τριγωνάκι της βάσης.

Επιστροφή στην κορυφή
TZAG 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206CC 1.6 (16V) (2002)

Ένταξη: 25 Σεπ 2002
Τόπος: Theva

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Ιαν 2004, 13:18:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έτυχε να βάλω κι εγώ άλλον Mad Καινούργιος ηλεκτρικός/θερμαινόμενος και με αισθητήρα θερμοκρασίας καθρεύτης έχει 120€ με το ΦΠΑ. Ο μεταχειρισμένος που βρήκες, τιμάται με το ΦΠΑ ή όχι; Αν ναι, τότε πάρτον (ως πιό οικονομικός).

Minus the roof, the sky is the limit.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Ιαν 2004, 16:01:17    Θέμα δημοσίευσης: Re: Σπασμένος καθρέφτης Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DRAKE έγραψε:

Τελικα εσενα ισως σου βγει καμια εκατοσταρια ευρω. Για φαντσου τον αλλον που σου τον εσπασε, να εχει 7 χρονια γρουσουζια....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
DRAKE (ΚΥΡΙΑΚΟΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Ιαν 2004, 20:44:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

TZAG έγραψε:
Έτυχε να βάλω κι εγώ άλλον Mad Καινούργιος ηλεκτρικός/θερμαινόμενος και με αισθητήρα θερμοκρασίας καθρεύτης έχει 120€ με το ΦΠΑ. Ο μεταχειρισμένος που βρήκες, τιμάται με το ΦΠΑ ή όχι; Αν ναι, τότε πάρτον (ως πιό οικονομικός).
Shocked Στην Peugeot μου είπαν 200€! Για καινούριο μιλάς ή μεταχειρισμένο; Ο άλλος ναι είναι με το ΦΠΑ.

Επιστροφή στην κορυφή
DRAKE (ΚΥΡΙΑΚΟΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Ιαν 2004, 20:46:06    Θέμα δημοσίευσης: Re: Σπασμένος καθρέφτης Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

STELIOS έγραψε:
DRAKE έγραψε:

Τελικα εσενα ισως σου βγει καμια εκατοσταρια ευρω. Για φαντσου τον αλλον που σου τον εσπασε, να εχει 7 χρονια γρουσουζια....

Very happy Έτσι έτσι ο π@ύsτhqs. Την επόμενη φορά να προσέχει Evil

Επιστροφή στην κορυφή
TZAG 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Ιαν 2004, 16:07:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καινούργιος ηλεκτρικός/θερμαινόμενος και με αισθητήρα θερμοκρασίας καθρεύτης έχει 120€ με το ΦΠΑ Exclamation

ΚΩΔ. ΑΝΤ/ΚΟΥ: 00008149Ν0

Επιστροφή στην κορυφή
147 gr 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 07 Ιαν 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Ιαν 2004, 02:34:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλησπερα παιδια,σπασανε της κοπελας μου τον καθρεπτη.τον ξεκολιασανε για την ακριβεια...δεν εχει σπασει τζαμε,ειναι του οδηγου,και ευτυχως ουτε ηλεκτρικος ουτε βαμμενος!!!ξερει κανεις τιμες?ευχαριστω εκ των προτερων Wink
Επιστροφή στην κορυφή
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

Ένταξη: 06 Νοέ 2002
Τόπος: Άλφα Κένταυρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Ιαν 2004, 22:31:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε cuore sportivo(έτσι δεν λέγεστε εσείς οι Alfaκηδες; Smile ) το ίδιο έπαθα κι εγώ σήμερα απο ένα τριαξονικό νταλικιέρη... Ζήλεψε το τριαξονικό GT μου και είπε να το πληγώσει... Sad Confused Crying or Very sad Πήρε παραμάζωμα τον αριστερό καθρέφτη μου... Evil Evil Evil Ήδη η απουσία του είναι αισθητή αφού νιώθω πως έχω "χάσει το αριστερό μου μάτι" Confused και ο φόβος για να μη κάνω κακό και πάθει κανείς τίποτα είναι πολύ μεγάλος... Sad Δέν έσπασε το τζάμι παρα μόνο τη συνδεσμολογία του καθρέφτη... Ούτε κι εμένα είναι ηλεκτρικός/θερμαινόμενος αλλά είναι βαμμένος στο χρώμα του αυτοκινήτου... Τώρα κατα πόσο θα το επηρεάσει αυτό δεν ξέρω... Rolling eyes Περιττό να σας πώ πως ήμουν εκείνη την ώρα!!! Evil Evil Evil
Anyway... όπως λένε και οι φίλοι μας οι Αμερικάνοι στα γκέττο... F*ck!ng sh!t happens...

Τάσοοοοοο!!! Θα χρειαστώ τη βοήθεια σου φίλε μου! Περίμενε τηλεφωνάκι μου το πρωι μιας και δεν μπορώ να μπώ πλέον απο τη δουλειά στο forum για να μπορέσουμε να συνεννοηθούμε... Confused Sad

Μακριά απο εσάς παιδιά!! Εύχομαι να μην σας τύχει!

Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
147 gr 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 07 Ιαν 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Ιαν 2004, 00:09:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mick 206 περαστικα σου φιλε μου.εγω ακομα δε μπορω να καταλαβω πως μπορει να εσπασε σε δρομο πλατους 10μετρα...Αλλαχτηκε σημερα με κοστος 67€.οντως ειναι πολυ επικυνδινο να κυκλοφορεις χωρις καθρεφτη και ειδικα αριστερο.
ναι ετσι λεγομαστε...αλλα να φανταστειτε επειδη δε βγαζω ακρη στα συνεργεια της αλφα προχτες ρωταγα τον ντασιο...
Επιστροφή στην κορυφή
DRAKE (ΚΥΡΙΑΚΟΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Φεβ 2004, 11:47:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικά μετά από πολύ ψάξιμο βρέθηκε καθρέφτης σε ΑΡΙΣΤΗ κατάσταση ηλεκτρικός και θερμαινόμενος ΚΑΙ ασημί καπάκι από Βαρδάρη ............45€! Άρε αντιπροσωπείες!

Επιστροφή στην κορυφή
TZAG 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Φεβ 2004, 18:40:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είδατε που η Θεσσαλονίκη έχει πολλά καλά; Εμείς εδώ τρέχουμε και δεν φτάνουμε...ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης