Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
DRAKE (ΚΥΡΙΑΚΟΣ) Τρελλαμένο μέλος

207 Le Mans No 0638, 106 1,1
Ένταξη: 29 Αύγ 2003 Δημοσιεύσεις: 516 Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 09 Ιαν 2004, 20:29:12 Θέμα δημοσίευσης: Σπασμένος καθρέφτης |
|
|
Λοιπόν σήμερα το πρωί πήγα να πάρω το αυτοκίνητο για να πάω στη δουλειά και βρήκα τον καθρέφτη του συνοδηγού σπασμένο στο σημείο που ανοιγοκλείνει καθώς και τα πάνω και κάτω πλαστικά σπασμένα. Το τζάμι ευτυχώς δεν έσπασε ούτε έπαθε κάτι ο ηλεκτρικός μηχανισμός. Ποιός π@*στ"ς ήταν δεν ξέρω η πως έγινε καθώς ήταν κλειστός και από την μεριά του πεζοδρομίου. E-mail λοιπόν στην Peugeot και πήρα την απάντηση που φοβόμουμα "Ο καθρέφτης δεν είναι δυνατόν να επισκευαστεί πρέπει να αλλαχθεί ολόκληρος" και χωρίς να τον δουνε παρακαλώ. Για να μην τα πολυλογώ το κόστος αλλαγής μαζί με το βάψιμο μου είπαν ότι είναι περίπου στα 200€(!) επειδή λέει είναι ηλεκτρικός. Βρήκα έναν μεταχειρισμένο ηκλεκτρικό με 90€. Είναι καλά να τον πάρω, γνωρίζει κάποιος κάτι;
Πάρα πολύ κ@λ@παιδο ο Κυριάκος ρε Κούλα... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT
Ένταξη: 16 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 5259 Τόπος: Πειραιάς
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 09 Ιαν 2004, 20:33:58 Θέμα δημοσίευσης: Re: Σπασμένος καθρέφτης |
|
|
DRAKE έγραψε: | Λοιπόν σήμερα το πρωί πήγα να πάρω το αυτοκίνητο για να πάω στη δουλειά και βρήκα τον καθρέφτη του συνοδηγού σπασμένο στο σημείο που ανοιγοκλείνει καθώς και τα πάνω και κάτω πλαστικά σπασμένα. Το τζάμι ευτυχώς δεν έσπασε ούτε έπαθε κάτι ο ηλεκτρικός μηχανισμός. Ποιός π@*στ"ς ήταν δεν ξέρω η πως έγινε καθώς ήταν κλειστός και από την μεριά του πεζοδρομίου. E-mail λοιπόν στην Peugeot και πήρα την απάντηση που φοβόμουμα "Ο καθρέφτης δεν είναι δυνατόν να επισκευαστεί πρέπει να αλλαχθεί ολόκληρος" και χωρίς να τον δουνε παρακαλώ. Για να μην τα πολυλογώ το κόστος αλλαγής μαζί με το βάψιμο μου είπαν ότι είναι περίπου στα 200€(!) επειδή λέει είναι ηλεκτρικός. Βρήκα έναν μεταχειρισμένο ηκλεκτρικό με 90€. Είναι καλά να τον πάρω, γνωρίζει κάποιος κάτι; |
αν ησουν Αθηνα , θα επαιρνες με 50Ε!! τιμες προ 3μηνου.
αλλα βεβαια δεν ξερω αν υπαρχουν κωδικοι και τετοια ..αναλογα το μοντελο 206.
παντως αν θελεις να ρωτησω, να τον παρω και να στον στειλω με courier η αλλο τροπο, ευχαριστως... πες μου.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
STELIOS Moderator
 Little Bastard
Ένταξη: 18 Οκτ 2003 Δημοσιεύσεις: 2664
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 09 Ιαν 2004, 20:35:53 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αν ειναι ολοκληρος με τη βαση του (το τριγωνακι που στιριζεται στο τζαμι) μπορω να σε βοηθησω να βγαλεις τον παλιο και να τον βαλεις. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 09 Ιαν 2004, 20:36:17 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δεν ξέρω ακόμη... Είναι το πρώτο που βρήκα. Θα κατέβω Βαρδάρη μπας και βρω κάτι άλλο καθώς θέλω και φτερό....
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 09 Ιαν 2004, 20:38:10 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
STELIOS έγραψε: | Αν ειναι ολοκληρος με τη βαση του (το τριγωνακι που στιριζεται στο τζαμι) μπορω να σε βοηθησω να βγαλεις τον παλιο και να τον βαλεις. | Σε ευχαριστώ πολύ. Το πρόβλημα δεν είναι αυτό. Τον εβγαλα και τον πήρα σπίτι για να τον μελετήσω μπας και τον φτιάξω αλλά τζίφος. Πρέπει να βρώ άλλον φθηνά αυτό είναι το θέμα. Και ναι αυτός που βρήκα είναι ολόκληρος με το τριγωνάκι της βάσης.
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
TZAG Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206CC 1.6 (16V) (2002)
Ένταξη: 25 Σεπ 2002 Δημοσιεύσεις: 451 Τόπος: Theva
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Ιαν 2004, 13:18:27 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Έτυχε να βάλω κι εγώ άλλον Καινούργιος ηλεκτρικός/θερμαινόμενος και με αισθητήρα θερμοκρασίας καθρεύτης έχει 120€ με το ΦΠΑ. Ο μεταχειρισμένος που βρήκες, τιμάται με το ΦΠΑ ή όχι; Αν ναι, τότε πάρτον (ως πιό οικονομικός).
Minus the roof, the sky is the limit.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
STELIOS Moderator
 Little Bastard
Ένταξη: 18 Οκτ 2003 Δημοσιεύσεις: 2664
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Ιαν 2004, 16:01:17 Θέμα δημοσίευσης: Re: Σπασμένος καθρέφτης |
|
|
DRAKE έγραψε: | Λοιπόν σήμερα το πρωί πήγα να πάρω το αυτοκίνητο για να πάω στη δουλειά και βρήκα τον καθρέφτη του συνοδηγού σπασμένο στο σημείο που ανοιγοκλείνει καθώς και τα πάνω και κάτω πλαστικά σπασμένα. Το τζάμι ευτυχώς δεν έσπασε ούτε έπαθε κάτι ο ηλεκτρικός μηχανισμός. Ποιός π@*στ"ς ήταν δεν ξέρω η πως έγινε καθώς ήταν κλειστός και από την μεριά του πεζοδρομίου. E-mail λοιπόν στην Peugeot και πήρα την απάντηση που φοβόμουμα "Ο καθρέφτης δεν είναι δυνατόν να επισκευαστεί πρέπει να αλλαχθεί ολόκληρος" και χωρίς να τον δουνε παρακαλώ. Για να μην τα πολυλογώ το κόστος αλλαγής μαζί με το βάψιμο μου είπαν ότι είναι περίπου στα 200€(!) επειδή λέει είναι ηλεκτρικός. Βρήκα έναν μεταχειρισμένο ηκλεκτρικό με 90€. Είναι καλά να τον πάρω, γνωρίζει κάποιος κάτι; |
Τελικα εσενα ισως σου βγει καμια εκατοσταρια ευρω. Για φαντσου τον αλλον που σου τον εσπασε, να εχει 7 χρονια γρουσουζια.... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 12 Ιαν 2004, 20:44:51 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
TZAG έγραψε: | Έτυχε να βάλω κι εγώ άλλον Καινούργιος ηλεκτρικός/θερμαινόμενος και με αισθητήρα θερμοκρασίας καθρεύτης έχει 120€ με το ΦΠΑ. Ο μεταχειρισμένος που βρήκες, τιμάται με το ΦΠΑ ή όχι; Αν ναι, τότε πάρτον (ως πιό οικονομικός). | Στην Peugeot μου είπαν 200€! Για καινούριο μιλάς ή μεταχειρισμένο; Ο άλλος ναι είναι με το ΦΠΑ.
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 12 Ιαν 2004, 20:46:06 Θέμα δημοσίευσης: Re: Σπασμένος καθρέφτης |
|
|
STELIOS έγραψε: | DRAKE έγραψε: | Λοιπόν σήμερα το πρωί πήγα να πάρω το αυτοκίνητο για να πάω στη δουλειά και βρήκα τον καθρέφτη του συνοδηγού σπασμένο στο σημείο που ανοιγοκλείνει καθώς και τα πάνω και κάτω πλαστικά σπασμένα. Το τζάμι ευτυχώς δεν έσπασε ούτε έπαθε κάτι ο ηλεκτρικός μηχανισμός. Ποιός π@*στ"ς ήταν δεν ξέρω η πως έγινε καθώς ήταν κλειστός και από την μεριά του πεζοδρομίου. E-mail λοιπόν στην Peugeot και πήρα την απάντηση που φοβόμουμα "Ο καθρέφτης δεν είναι δυνατόν να επισκευαστεί πρέπει να αλλαχθεί ολόκληρος" και χωρίς να τον δουνε παρακαλώ. Για να μην τα πολυλογώ το κόστος αλλαγής μαζί με το βάψιμο μου είπαν ότι είναι περίπου στα 200€(!) επειδή λέει είναι ηλεκτρικός. Βρήκα έναν μεταχειρισμένο ηκλεκτρικό με 90€. Είναι καλά να τον πάρω, γνωρίζει κάποιος κάτι; |
Τελικα εσενα ισως σου βγει καμια εκατοσταρια ευρω. Για φαντσου τον αλλον που σου τον εσπασε, να εχει 7 χρονια γρουσουζια.... |
Έτσι έτσι ο π@ύsτhqs. Την επόμενη φορά να προσέχει 
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
TZAG Τρελλαμένο μέλος

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 14 Ιαν 2004, 16:07:12 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καινούργιος ηλεκτρικός/θερμαινόμενος και με αισθητήρα θερμοκρασίας καθρεύτης έχει 120€ με το ΦΠΑ
ΚΩΔ. ΑΝΤ/ΚΟΥ: 00008149Ν0
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
147 gr Μόλις έγραψα

Ένταξη: 07 Ιαν 2003 Δημοσιεύσεις: 6
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Ιαν 2004, 02:34:10 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
καλησπερα παιδια,σπασανε της κοπελας μου τον καθρεπτη.τον ξεκολιασανε για την ακριβεια...δεν εχει σπασει τζαμε,ειναι του οδηγου,και ευτυχως ουτε ηλεκτρικος ουτε βαμμενος!!!ξερει κανεις τιμες?ευχαριστω εκ των προτερων  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
mick206 (Πράσινος Ninja) Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line
Ένταξη: 06 Νοέ 2002 Δημοσιεύσεις: 1302 Τόπος: Άλφα Κένταυρος
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Ιαν 2004, 22:31:57 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Φίλε cuore sportivo(έτσι δεν λέγεστε εσείς οι Alfaκηδες; ) το ίδιο έπαθα κι εγώ σήμερα απο ένα τριαξονικό νταλικιέρη... Ζήλεψε το τριαξονικό GT μου και είπε να το πληγώσει... Πήρε παραμάζωμα τον αριστερό καθρέφτη μου... Ήδη η απουσία του είναι αισθητή αφού νιώθω πως έχω "χάσει το αριστερό μου μάτι" και ο φόβος για να μη κάνω κακό και πάθει κανείς τίποτα είναι πολύ μεγάλος... Δέν έσπασε το τζάμι παρα μόνο τη συνδεσμολογία του καθρέφτη... Ούτε κι εμένα είναι ηλεκτρικός/θερμαινόμενος αλλά είναι βαμμένος στο χρώμα του αυτοκινήτου... Τώρα κατα πόσο θα το επηρεάσει αυτό δεν ξέρω... Περιττό να σας πώ πως ήμουν εκείνη την ώρα!!!
Anyway... όπως λένε και οι φίλοι μας οι Αμερικάνοι στα γκέττο... F*ck!ng sh!t happens...
Τάσοοοοοο!!! Θα χρειαστώ τη βοήθεια σου φίλε μου! Περίμενε τηλεφωνάκι μου το πρωι μιας και δεν μπορώ να μπώ πλέον απο τη δουλειά στο forum για να μπορέσουμε να συνεννοηθούμε...
Μακριά απο εσάς παιδιά!! Εύχομαι να μην σας τύχει!
Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
147 gr Μόλις έγραψα

Ένταξη: 07 Ιαν 2003 Δημοσιεύσεις: 6
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 16 Ιαν 2004, 00:09:45 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
mick 206 περαστικα σου φιλε μου.εγω ακομα δε μπορω να καταλαβω πως μπορει να εσπασε σε δρομο πλατους 10μετρα...Αλλαχτηκε σημερα με κοστος 67€.οντως ειναι πολυ επικυνδινο να κυκλοφορεις χωρις καθρεφτη και ειδικα αριστερο.
ναι ετσι λεγομαστε...αλλα να φανταστειτε επειδη δε βγαζω ακρη στα συνεργεια της αλφα προχτες ρωταγα τον ντασιο... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Φεβ 2004, 11:47:12 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τελικά μετά από πολύ ψάξιμο βρέθηκε καθρέφτης σε ΑΡΙΣΤΗ κατάσταση ηλεκτρικός και θερμαινόμενος ΚΑΙ ασημί καπάκι από Βαρδάρη ............45€! Άρε αντιπροσωπείες!
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
TZAG Τρελλαμένο μέλος

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Φεβ 2004, 18:40:36 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Είδατε που η Θεσσαλονίκη έχει πολλά καλά; Εμείς εδώ τρέχουμε και δεν φτάνουμε...ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|