Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
PoLiThS (Νικόλας) Τρελλαμένο μέλος

306 Cabriolet 1.6 Full (2001)
Ένταξη: 15 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 841 Τόπος: Κατηχώρι Πορταριάς Βόλος
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 30 Δεκ 2003, 02:20:51 Θέμα δημοσίευσης: Στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρο.... |
|
|
Και το δικό μου το σαζμάν φυσικα.. που παρέδωσε το πνεύμα σήμερα 29/12/2003 και ώρα 14:00 εν οδώ Κ.Καρτάλη στον Βόλο..
Χωρις καμία προειδοποίηση.. Χωρίς κανενα προφανή λόγο το πολυαγαπημένο μου 13/59 επνευσε τα λοίσθοια αφήνοντας μια μεγαλεπίβολη Λίμνη Βαλβολίνης στο οδοστρωμα και επιπλέον μισό πύρο διαφορικού συν ενα κομμάτι αυτου..
Με απλα λόγια τώρα.. εσπασε το διαφορικό μου.. και μαζί και με αυτο και η χελώνα του παίρνοντάς τα ολα στο "χερι" ή στου Χαντάκ', οπως το πάρει κανεις...
Συμπαραστάτη Ζυμαρούλη Galfas Racing Team έχω τις μαύρες μου.. όπως πολύ καλα θα έχεις καταλάβει.. Αύριο περιμένουμε την Νεκροψία του σαζμαν...
Και να μην ξεχνιόμαστε.. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.. Τα σίδερα είναι για να φτιάχνονται.. εμεις είμαστε αυτοί που δέν φτιαχνόμαστε.... So... whatever happens to your beloved car.. TAKE IT EASY!!!!
Le Tavernier....
Η Κουλαρα Ποτε δεν πεθαίνει δεν την σκιάζει φοβέρα καμια.. μονο λίγο καιρο ξαποσταίνει και ξανα προς τα γκαζια τραβα τραβα τραβα και ξανα προς τα γκαζια τραβααααα |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Ronin (Πάνος) Έχω ξεφύγει !!!

206 Grand Tourisme 2.0 16v
Ένταξη: 08 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 1252 Τόπος: ΑΘΗΝΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 30 Δεκ 2003, 08:44:44 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Shit happens Νικολα μου....
Καλο κουραγιο...Λιγες μερες στο χειρουργειο,και μετα η Κουλα θα ειναι παλι κοντα σου...
Και οπως ειπες κι εσυ...Σιδερα ειναι... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ) Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002
Ένταξη: 09 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 2116 Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 30 Δεκ 2003, 09:27:00 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
"ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ" που λεει και στην ταινια (ο καλογεροπουλος στον κουρκουλο)
αλλα αφου εσυ εισαι καλα και η ΚΟΥΛΑ θα ειναι συντομα καλα...
αντε καλη πρωτοχρονια... 
"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..." |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
glf (Νίκος) Έχω ξεφύγει !!!

106 16v rallye
Ένταξη: 01 Ιαν 2003 Δημοσιεύσεις: 1323 Τόπος: Κοζάνη
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 30 Δεκ 2003, 10:41:38 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
όπως σου είπα ομοιοπαθούντα φύλε μου, κάτι έχει η άσφαλτος στο Βόλο και τρώει διαφορικά, δεν εξηγείται αλλιώς...
Ξέρω ότι πονάει πολύ η πρώτη φορά που βλέπεις χάλια το σαζμαν σου, αλλά μην σε παίρνει από κάτω, στην τρίτη φορά θα τα δεις αλλιώς, η ζωή συνεχίζεται και αυτά θα τα λές στην παρέα και θα γελάς.
Παιδιά, μέρες που είναι ας κάνουμε ένα έρανο αγάπης και υποστήριξης στα άτομα που αυτές τις γιορτινές μέρες είναι μακριά από τα αγαπημένα τους κοντά διαφορικά......
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 30 Δεκ 2003, 11:21:03 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
glf έγραψε: | όπως σου είπα ομοιοπαθούντα φύλε μου, κάτι έχει η άσφαλτος στο Βόλο και τρώει διαφορικά, δεν εξηγείται αλλιώς...
Ξέρω ότι πονάει πολύ η πρώτη φορά που βλέπεις χάλια το σαζμαν σου, αλλά μην σε παίρνει από κάτω, στην τρίτη φορά θα τα δεις αλλιώς, η ζωή συνεχίζεται και αυτά θα τα λές στην παρέα και θα γελάς.
Παιδιά, μέρες που είναι ας κάνουμε ένα έρανο αγάπης και υποστήριξης στα άτομα που αυτές τις γιορτινές μέρες είναι μακριά από τα αγαπημένα τους κοντά διαφορικά...... |
ΧΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
Μ'αρεσει ο τροπος που σκέφτεσαι...
Le Tavernier....
Η Κουλαρα Ποτε δεν πεθαίνει δεν την σκιάζει φοβέρα καμια.. μονο λίγο καιρο ξαποσταίνει και ξανα προς τα γκαζια τραβα τραβα τραβα και ξανα προς τα γκαζια τραβααααα |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Byron206 (Αρης) Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16v) GTi (2003)
Ένταξη: 06 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 294 Τόπος: Αθήνα Βύρωνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 30 Δεκ 2003, 13:15:46 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Nικολα περαστικα μην τρελενεσε εχω φιλο που μεσα σε 20 μερες αλλαξε 3 σασμαν διοτι την ειδε γρηγορος με ενα MEGANE COUPE ααααα και προσφατα προσθεσε και ενα καρτερ...... 
BYRON206 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Νωe (Τασος) Νέος χρήστης

206 S16
Ένταξη: 05 Δεκ 2003 Δημοσιεύσεις: 91 Τόπος: Αθήνα - Καισαριανή
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 30 Δεκ 2003, 14:12:12 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αγαπη μην στεναχωριεσαι......
ολα φτιαχνονται σιδερα ειναι......
τελικα μενω εγω με το ποιο κοντο προς το παρων στο club........
παντως βαλτου 13/61 οπως το δικο μου ειναι ποιο ανθεκτικο..... 
  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
STELIOS Moderator
 Little Bastard
Ένταξη: 18 Οκτ 2003 Δημοσιεύσεις: 2664
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 30 Δεκ 2003, 14:19:15 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τουλαχιστον ξερεις γιατι παρεδωσε το πνευμα ??? Φταινε τα 160+ PS ??? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT
Ένταξη: 16 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 5259 Τόπος: Πειραιάς
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 30 Δεκ 2003, 15:25:24 Θέμα δημοσίευσης: Re: Στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρο.... |
|
|
PoLiThS έγραψε: | Και το δικό μου το σαζμάν φυσικα.. που παρέδωσε το πνεύμα σήμερα 29/12/2003 και ώρα 14:00 εν οδώ Κ.Καρτάλη στον Βόλο..
Χωρις καμία προειδοποίηση.. Χωρίς κανενα προφανή λόγο το πολυαγαπημένο μου 13/59 επνευσε τα λοίσθοια αφήνοντας μια μεγαλεπίβολη Λίμνη Βαλβολίνης στο οδοστρωμα και επιπλέον μισό πύρο διαφορικού συν ενα κομμάτι αυτου..
Με απλα λόγια τώρα.. εσπασε το διαφορικό μου.. και μαζί και με αυτο και η χελώνα του παίρνοντάς τα ολα στο "χερι" ή στου Χαντάκ', οπως το πάρει κανεις...
Συμπαραστάτη Ζυμαρούλη Galfas Racing Team έχω τις μαύρες μου.. όπως πολύ καλα θα έχεις καταλάβει.. Αύριο περιμένουμε την Νεκροψία του σαζμαν...
Και να μην ξεχνιόμαστε.. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.. Τα σίδερα είναι για να φτιάχνονται.. εμεις είμαστε αυτοί που δέν φτιαχνόμαστε.... So... whatever happens to your beloved car.. TAKE IT EASY!!!! |
31 ξερεις;;;
ξερη ;;
δηλωτή;;;
poker;;;
αντε μερες που ναι να μαζεψεις κανα φραγκο ...
αν δεν ξερεις τιποτα απο ολα αυτα το ΤΖΟΚΕΡ δινει 4.000.000 Ε !!!!
περαστικα και καλη χρονια! 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
mick206 (Πράσινος Ninja) Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line
Ένταξη: 06 Νοέ 2002 Δημοσιεύσεις: 1302 Τόπος: Άλφα Κένταυρος
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 30 Δεκ 2003, 15:36:15 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Νικόλα μου περαστικά! Τι να κάνεις... Η ζωή συνεχίζεται και θα προχωράς μάλλον με καινούργιο σασμάν...
Δημήτρη αν δίνουν 4.000.000Ε στο Τζόκερ ας μου δώσουν ένα 10% ποσοστό... Τί είναι μπροστά σε αυτά τα λεφτά!!! Ψίχουλα!! 
Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Sidobre (Τάσος) Πρόεδρος - Webmaster

Peugeot 206 XS evo2
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 6846 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 05 Ιαν 2004, 10:09:35 Θέμα δημοσίευσης: Re: Στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρο.... |
|
|
PoLiThS έγραψε: | Τα σίδερα είναι για να φτιάχνονται.. εμεις είμαστε αυτοί που δέν φτιαχνόμαστε.... So... whatever happens to your beloved car.. TAKE IT EASY!!!! |
Δεν το λές σωστά!
Τα σίδερα είναι για να φιάχνονται... ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ!!!!!
If everything seems under control, you're just not going fast enough... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Bloom (Άντα) Δραστήριο μέλος

206 Quiksilver 1.4
Ένταξη: 19 Μάρ 2003 Δημοσιεύσεις: 269 Τόπος: Αθήνα - Φιλοθέη
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 05 Ιαν 2004, 12:16:28 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Sidobre έγραψε: | PoLiThS έγραψε: | Τα σίδερα είναι για να φτιάχνονται.. εμεις είμαστε αυτοί που δέν φτιαχνόμαστε.... So... whatever happens to your beloved car.. TAKE IT EASY!!!! |
Δεν το λές σωστά!
Τα σίδερα είναι για να φιάχνονται... ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ!!!!! |
Καλά Αρχηγέ μιλάμε έγραψες!!
Πολιτάκο μου αγαπημένε, πολλά περαστικά στην Κούλα σου
Όσο για την κουβέντα που είπες "εμείς είμαστε αυτοί που δεν φτιαχνόμαστε"... believe me, προσωπικά την κατανοώ απόλυτα μετά τις φετινές γιορτές!...
Μη μου στεναχωριέσαι λοιπόν.... 'Ολα καλά! 
smile... and life will pay u back!
............... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ) Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!
Ένταξη: 09 Νοέ 2002 Δημοσιεύσεις: 2111 Τόπος: Were the Eagles fly higher
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 05 Ιαν 2004, 15:03:28 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ε....οταν βρειτε γιατι σπανε και οι δυο σας.πειτε και εμενα τι φταιει για να μην την πατησω και εγω
Ξερω σασμανακι με 5000ευρα με ισα δοντια μπλοκε και CLOSE RATIO PEUGEOTSPORT 6αρη...Θελετε 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 05 Ιαν 2004, 21:49:48 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ΝΙΚΟΣ έγραψε: | Ε....οταν βρειτε γιατι σπανε και οι δυο σας.πειτε και εμενα τι φταιει για να μην την πατησω και εγω
Ξερω σασμανακι με 5000ευρα με ισα δοντια μπλοκε και CLOSE RATIO PEUGEOTSPORT 6αρη...Θελετε  |
Ασταδιαλα ρε... αντε το ξέραμε και μείς αυτο.. το θέμα είναι.. ειτε Γκαλφας είτε εγω.. σε ΠΑΤΑΜΕΕΕΕΕ
Le Tavernier....
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

106 16v rallye
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 05 Ιαν 2004, 22:09:21 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
το απόγεμα πέρασα και είδα το ανοιγμένο σαζμαν. τίποτα δεν έσπασε, όλα τα γρανάζια είναι οκ !!!
αυτό που είδε και αυτός είναι το πρόβλημα που άκουγα και στο συμπλέκτη, που ακουγόταν συνέχεια. ο δίσκος του συμπλέκτη δε πατούσε καλά και είχε κάνει σημάδια στο πλατό... είναι το μόνο σημείο που δεν είναι οκ..
θα ξαναβάλω κανούργιο σετ δίσκο-πλατό-ρουλεμάν και θα το σκίσω ανελέητα με το καλημέρα....
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ) Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!
Ένταξη: 09 Νοέ 2002 Δημοσιεύσεις: 2111 Τόπος: Were the Eagles fly higher
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 06 Ιαν 2004, 18:36:02 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
PoLiThS έγραψε: | ΝΙΚΟΣ έγραψε: | Ε....οταν βρειτε γιατι σπανε και οι δυο σας.πειτε και εμενα τι φταιει για να μην την πατησω και εγω
Ξερω σασμανακι με 5000ευρα με ισα δοντια μπλοκε και CLOSE RATIO PEUGEOTSPORT 6αρη...Θελετε  |
Ασταδιαλα ρε... αντε το ξέραμε και μείς αυτο.. το θέμα είναι.. ειτε Γκαλφας είτε εγω.. σε ΠΑΤΑΜΕΕΕΕΕ |
Ο Γκαλφας λογο σουρδαμαρας μπορει.........Εσυ μπαρμπακαντυλα ουτε στο ονειρο σου....και με 8βαλβιδο εγω..........Αλλα μην σας νοιαζει....ερχετε ο καιρος που θα ξεκαθαρισουν τα πραγματα 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 06 Ιαν 2004, 19:21:11 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Zimaroulis Galfas Racing Team... ςξήγησε στον νεαρό το ονειρο σε περικαλώ....
Le Tavernier....
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
FRAPEOLE (ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ) Μέλος

S2000/206 1,6 16V XS
Ένταξη: 19 Αύγ 2003 Δημοσιεύσεις: 118 Τόπος: Θεσ/νικη
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 07 Ιαν 2004, 02:39:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Το καλυτερο μερος για να λυνονται οι παραπανω διαφορες ειναι το ΑΙΓΙΝΙΟ.
Ο Γκαλφας εχει ηδη μιλησει και τα πολλα λογια ειναι φτωχεια-Σε καμια βδομαδα ερχονται και αντιστρεπτικη-ραβδοι στεψης απο το 2λιτρο που παρηγγειλα...
Θα τα ξεφτιλισω τα AVON........
Με το που κανει της αλκιονιδες μερες φυγαμε-μην αρχισετε να κανετε τους Γαλλους..
ROTAX 125-και τα μυαλα....................... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

106 16v rallye
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 07 Ιαν 2004, 20:37:35 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
καταρχάς είμαι από χθες με 38 πυρετό και αμυγδαλίτιδα...
καταδεύτερο, με πήρε ο μηχανικός σήμερα και μου λέει ότι το βρήκε το πρόβλημα και στο διαφορικό. Η κορώνα γύριζε τρελά επάνω στο διαφορικό.... παράξενο, αυτό δεν το έκανε η κοντή κορώνα... ερε πως φαίνεται το αγωνιστικό εξάρτημα...
τεσπα, it now makes sense.....
σιγά σιγά πρέπει να δώ και για μπλοκέ....
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

106 16v rallye
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 07 Ιαν 2004, 20:44:48 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
α ναι, Αιγίνιο !!! και μεις στην Κοζάνη, έτσι έχουμε τη σειρά κατάταξης, αν και λίγοι συμμετέχουν ενεργά για να κατεβάσουν χρόνο. Μόνο με slicks.. και επειδή είμαι και πολύ κουφάλα, κρατάω τα σχεδόν τελειωμένα slicks μου για να τα δωσω σε κολλητάρι με 106 gti για να πατήσει κι αυτός έναν περιπτερά με vti που νομίζει ότι έχει τον 2ο χρόνο στο Αιγίνιο.. 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|