PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρο....
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
PoLiThS (Νικόλας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

306 Cabriolet 1.6 Full (2001)

Ένταξη: 15 Ιούν 2002
Τόπος: Κατηχώρι Πορταριάς Βόλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Δεκ 2003, 02:20:51    Θέμα δημοσίευσης: Στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρο.... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και το δικό μου το σαζμάν φυσικα.. που παρέδωσε το πνεύμα σήμερα 29/12/2003 και ώρα 14:00 εν οδώ Κ.Καρτάλη στον Βόλο..

Χωρις καμία προειδοποίηση.. Χωρίς κανενα προφανή λόγο το πολυαγαπημένο μου 13/59 επνευσε τα λοίσθοια αφήνοντας μια μεγαλεπίβολη Λίμνη Βαλβολίνης στο οδοστρωμα και επιπλέον μισό πύρο διαφορικού συν ενα κομμάτι αυτου..

Με απλα λόγια τώρα.. εσπασε το διαφορικό μου.. και μαζί και με αυτο και η χελώνα του παίρνοντάς τα ολα στο "χερι" ή στου Χαντάκ', οπως το πάρει κανεις...

Συμπαραστάτη Ζυμαρούλη Galfas Racing Team έχω τις μαύρες μου.. όπως πολύ καλα θα έχεις καταλάβει.. Αύριο περιμένουμε την Νεκροψία του σαζμαν...

Και να μην ξεχνιόμαστε.. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.. Τα σίδερα είναι για να φτιάχνονται.. εμεις είμαστε αυτοί που δέν φτιαχνόμαστε.... So... whatever happens to your beloved car.. TAKE IT EASY!!!!

Le Tavernier....

Η Κουλαρα Ποτε δεν πεθαίνει δεν την σκιάζει φοβέρα καμια.. μονο λίγο καιρο ξαποσταίνει και ξανα προς τα γκαζια τραβα τραβα τραβα και ξανα προς τα γκαζια τραβααααα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Ronin (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 Grand Tourisme 2.0 16v

Ένταξη: 08 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Δεκ 2003, 08:44:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Shit happens Νικολα μου....

Καλο κουραγιο...Λιγες μερες στο χειρουργειο,και μετα η Κουλα θα ειναι παλι κοντα σου...

Και οπως ειπες κι εσυ...Σιδερα ειναι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Δεκ 2003, 09:27:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

"ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ" που λεει και στην ταινια (ο καλογεροπουλος στον κουρκουλο)

αλλα αφου εσυ εισαι καλα και η ΚΟΥΛΑ θα ειναι συντομα καλα...

αντε καλη πρωτοχρονια... X-mas X-mas X-mas

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
glf (Νίκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106 16v rallye

Ένταξη: 01 Ιαν 2003
Τόπος: Κοζάνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Δεκ 2003, 10:41:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

όπως σου είπα ομοιοπαθούντα φύλε μου, κάτι έχει η άσφαλτος στο Βόλο και τρώει διαφορικά, δεν εξηγείται αλλιώς...
Ξέρω ότι πονάει πολύ η πρώτη φορά που βλέπεις χάλια το σαζμαν σου, αλλά μην σε παίρνει από κάτω, στην τρίτη φορά θα τα δεις αλλιώς, η ζωή συνεχίζεται και αυτά θα τα λές στην παρέα και θα γελάς.

Παιδιά, μέρες που είναι ας κάνουμε ένα έρανο αγάπης και υποστήριξης στα άτομα που αυτές τις γιορτινές μέρες είναι μακριά από τα αγαπημένα τους κοντά διαφορικά......

Επιστροφή στην κορυφή
PoLiThS (Νικόλας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Δεκ 2003, 11:21:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

glf έγραψε:
όπως σου είπα ομοιοπαθούντα φύλε μου, κάτι έχει η άσφαλτος στο Βόλο και τρώει διαφορικά, δεν εξηγείται αλλιώς...
Ξέρω ότι πονάει πολύ η πρώτη φορά που βλέπεις χάλια το σαζμαν σου, αλλά μην σε παίρνει από κάτω, στην τρίτη φορά θα τα δεις αλλιώς, η ζωή συνεχίζεται και αυτά θα τα λές στην παρέα και θα γελάς.

Παιδιά, μέρες που είναι ας κάνουμε ένα έρανο αγάπης και υποστήριξης στα άτομα που αυτές τις γιορτινές μέρες είναι μακριά από τα αγαπημένα τους κοντά διαφορικά......

ΧΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

Μ'αρεσει ο τροπος που σκέφτεσαι...

Le Tavernier....

Η Κουλαρα Ποτε δεν πεθαίνει δεν την σκιάζει φοβέρα καμια.. μονο λίγο καιρο ξαποσταίνει και ξανα προς τα γκαζια τραβα τραβα τραβα και ξανα προς τα γκαζια τραβααααα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Byron206 (Αρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16v) GTi (2003)

Ένταξη: 06 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα Βύρωνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Δεκ 2003, 13:15:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Nικολα περαστικα μην τρελενεσε εχω φιλο που μεσα σε 20 μερες αλλαξε 3 σασμαν διοτι την ειδε γρηγορος με ενα MEGANE COUPE ααααα και προσφατα προσθεσε και ενα καρτερ...... Very happy

BYRON206
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Νωe (Τασος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 S16

Ένταξη: 05 Δεκ 2003
Τόπος: Αθήνα - Καισαριανή

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Δεκ 2003, 14:12:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αγαπη μην στεναχωριεσαι...... Cool
ολα φτιαχνονται σιδερα ειναι...... Cool
τελικα μενω εγω με το ποιο κοντο προς το παρων στο club........ Laughing
παντως βαλτου 13/61 οπως το δικο μου ειναι ποιο ανθεκτικο..... Cool

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Δεκ 2003, 14:19:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τουλαχιστον ξερεις γιατι παρεδωσε το πνευμα ??? Φταινε τα 160+ PS ???
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Δεκ 2003, 15:25:24    Θέμα δημοσίευσης: Re: Στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρο.... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PoLiThS έγραψε:
Και το δικό μου το σαζμάν φυσικα.. που παρέδωσε το πνεύμα σήμερα 29/12/2003 και ώρα 14:00 εν οδώ Κ.Καρτάλη στον Βόλο..

Χωρις καμία προειδοποίηση.. Χωρίς κανενα προφανή λόγο το πολυαγαπημένο μου 13/59 επνευσε τα λοίσθοια αφήνοντας μια μεγαλεπίβολη Λίμνη Βαλβολίνης στο οδοστρωμα και επιπλέον μισό πύρο διαφορικού συν ενα κομμάτι αυτου..

Με απλα λόγια τώρα.. εσπασε το διαφορικό μου.. και μαζί και με αυτο και η χελώνα του παίρνοντάς τα ολα στο "χερι" ή στου Χαντάκ', οπως το πάρει κανεις...

Συμπαραστάτη Ζυμαρούλη Galfas Racing Team έχω τις μαύρες μου.. όπως πολύ καλα θα έχεις καταλάβει.. Αύριο περιμένουμε την Νεκροψία του σαζμαν...

Και να μην ξεχνιόμαστε.. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.. Τα σίδερα είναι για να φτιάχνονται.. εμεις είμαστε αυτοί που δέν φτιαχνόμαστε.... So... whatever happens to your beloved car.. TAKE IT EASY!!!!

31 ξερεις;;;
ξερη ;;
δηλωτή;;;
poker;;;
αντε μερες που ναι να μαζεψεις κανα φραγκο ...
αν δεν ξερεις τιποτα απο ολα αυτα το ΤΖΟΚΕΡ δινει 4.000.000 Ε !!!!
περαστικα και καλη χρονια! Wink Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

Ένταξη: 06 Νοέ 2002
Τόπος: Άλφα Κένταυρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Δεκ 2003, 15:36:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νικόλα μου περαστικά! Sad Τι να κάνεις... Η ζωή συνεχίζεται και θα προχωράς μάλλον με καινούργιο σασμάν...

Δημήτρη αν δίνουν 4.000.000Ε στο Τζόκερ ας μου δώσουν ένα 10% ποσοστό... Rolling eyes Confused Laughing Laughing Laughing Τί είναι μπροστά σε αυτά τα λεφτά!!! Ψίχουλα!! Laughing Laughing Laughing

Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 05 Ιαν 2004, 10:09:35    Θέμα δημοσίευσης: Re: Στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρο.... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PoLiThS έγραψε:
Τα σίδερα είναι για να φτιάχνονται.. εμεις είμαστε αυτοί που δέν φτιαχνόμαστε.... So... whatever happens to your beloved car.. TAKE IT EASY!!!!

Δεν το λές σωστά!

Τα σίδερα είναι για να φιάχνονται... ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ!!!!!

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Bloom (Άντα)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 Quiksilver 1.4

Ένταξη: 19 Μάρ 2003
Τόπος: Αθήνα - Φιλοθέη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 05 Ιαν 2004, 12:16:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
PoLiThS έγραψε:
Τα σίδερα είναι για να φτιάχνονται.. εμεις είμαστε αυτοί που δέν φτιαχνόμαστε.... So... whatever happens to your beloved car.. TAKE IT EASY!!!!

Δεν το λές σωστά!
Τα σίδερα είναι για να φιάχνονται... ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ!!!!!

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Καλά Αρχηγέ μιλάμε έγραψες!! Laughing Laughing Laughing

Πολιτάκο μου αγαπημένε, πολλά περαστικά στην Κούλα σου Exclamation Wink

Όσο για την κουβέντα που είπες "εμείς είμαστε αυτοί που δεν φτιαχνόμαστε"... believe me, προσωπικά την κατανοώ απόλυτα μετά τις φετινές γιορτές!... Rolling eyes Smile

Μη μου στεναχωριέσαι λοιπόν.... 'Ολα καλά! Wink

smile... and life will pay u back!
...............
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 05 Ιαν 2004, 15:03:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ε....οταν βρειτε γιατι σπανε και οι δυο σας.πειτε και εμενα τι φταιει για να μην την πατησω και εγω Wink

Ξερω σασμανακι με 5000ευρα με ισα δοντια μπλοκε και CLOSE RATIO PEUGEOTSPORT 6αρη...Θελετε Question Question Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
PoLiThS (Νικόλας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 05 Ιαν 2004, 21:49:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Ε....οταν βρειτε γιατι σπανε και οι δυο σας.πειτε και εμενα τι φταιει για να μην την πατησω και εγω Wink

Ξερω σασμανακι με 5000ευρα με ισα δοντια μπλοκε και CLOSE RATIO PEUGEOTSPORT 6αρη...Θελετε Question Question Laughing Laughing

Ασταδιαλα ρε... αντε το ξέραμε και μείς αυτο.. το θέμα είναι.. ειτε Γκαλφας είτε εγω.. σε ΠΑΤΑΜΕΕΕΕΕ

Le Tavernier....

Επιστροφή στην κορυφή
glf (Νίκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106 16v rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 05 Ιαν 2004, 22:09:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το απόγεμα πέρασα και είδα το ανοιγμένο σαζμαν. τίποτα δεν έσπασε, όλα τα γρανάζια είναι οκ !!!

αυτό που είδε και αυτός είναι το πρόβλημα που άκουγα και στο συμπλέκτη, που ακουγόταν συνέχεια. ο δίσκος του συμπλέκτη δε πατούσε καλά και είχε κάνει σημάδια στο πλατό... είναι το μόνο σημείο που δεν είναι οκ..

θα ξαναβάλω κανούργιο σετ δίσκο-πλατό-ρουλεμάν και θα το σκίσω ανελέητα με το καλημέρα....

Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Ιαν 2004, 18:36:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PoLiThS έγραψε:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:

Ασταδιαλα ρε... αντε το ξέραμε και μείς αυτο.. το θέμα είναι.. ειτε Γκαλφας είτε εγω.. σε ΠΑΤΑΜΕΕΕΕΕ

Ο Γκαλφας λογο σουρδαμαρας μπορει.........Εσυ μπαρμπακαντυλα ουτε στο ονειρο σου....και με 8βαλβιδο εγω..........Αλλα μην σας νοιαζει....ερχετε ο καιρος που θα ξεκαθαρισουν τα πραγματα Wink Wink Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
PoLiThS (Νικόλας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Ιαν 2004, 19:21:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Zimaroulis Galfas Racing Team... ςξήγησε στον νεαρό το ονειρο σε περικαλώ....

Le Tavernier....

Επιστροφή στην κορυφή
FRAPEOLE (ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ)
Μέλος
Μέλος

S2000/206 1,6 16V XS

Ένταξη: 19 Αύγ 2003
Τόπος: Θεσ/νικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Ιαν 2004, 02:39:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το καλυτερο μερος για να λυνονται οι παραπανω διαφορες ειναι το ΑΙΓΙΝΙΟ.

Ο Γκαλφας εχει ηδη μιλησει και τα πολλα λογια ειναι φτωχεια-Σε καμια βδομαδα ερχονται και αντιστρεπτικη-ραβδοι στεψης απο το 2λιτρο που παρηγγειλα... Very happy Very happy

Θα τα ξεφτιλισω τα AVON........ Twisted evil

Με το που κανει της αλκιονιδες μερες φυγαμε-μην αρχισετε να κανετε τους Γαλλους..

ROTAX 125-και τα μυαλα.......................
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
glf (Νίκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106 16v rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Ιαν 2004, 20:37:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καταρχάς είμαι από χθες με 38 πυρετό και αμυγδαλίτιδα...

καταδεύτερο, με πήρε ο μηχανικός σήμερα και μου λέει ότι το βρήκε το πρόβλημα και στο διαφορικό. Η κορώνα γύριζε τρελά επάνω στο διαφορικό.... παράξενο, αυτό δεν το έκανε η κοντή κορώνα... ερε πως φαίνεται το αγωνιστικό εξάρτημα...

τεσπα, it now makes sense.....

σιγά σιγά πρέπει να δώ και για μπλοκέ....

Επιστροφή στην κορυφή
glf (Νίκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106 16v rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Ιαν 2004, 20:44:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

α ναι, Αιγίνιο !!! και μεις στην Κοζάνη, έτσι έχουμε τη σειρά κατάταξης, αν και λίγοι συμμετέχουν ενεργά για να κατεβάσουν χρόνο. Μόνο με slicks.. και επειδή είμαι και πολύ κουφάλα, κρατάω τα σχεδόν τελειωμένα slicks μου για να τα δωσω σε κολλητάρι με 106 gti για να πατήσει κι αυτός έναν περιπτερά με vti που νομίζει ότι έχει τον 2ο χρόνο στο Αιγίνιο.. Twisted evil Twisted evil

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 1 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης