PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

CLUB 106

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Δεκ 2003, 13:00:35    Θέμα δημοσίευσης: CLUB 106 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα μικρά δυνατα και αδυναμα αδερφακια μας, τα 106 εχουν club?

www.106sportclub.gr

με το καλο!!! Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
pugsang (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 26 Απρ 2002
Τόπος: Ραφήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Δεκ 2003, 13:43:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευχαριστουμε για την πληροφορηση

pedal to the metal
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Δεκ 2003, 14:49:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Exclamation ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΤΟΥΣ MODERATOR ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ Exclamation

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Δεκ 2003, 21:23:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ε,οχι και αδυναμα... Cool Very happy Μην βαρεσω κανεναν κοφτη εκει κοντα στις 8500 και "κλασουν μεντες" ολα τα 206... Shocked Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Δεκ 2003, 22:03:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kαλή δουλειά, μοιάζει με "παρακλάδι" του TFRC.....
Nα που φωνάζατε ρε....
Βρήκατε και εσείς "στέγη"......

But there is no place like home, like 206Club.gr

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Δεκ 2003, 22:10:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για να λεμε και του στραβου το δικιο,ολα τα on line club που συσχετιζονται με το αυτοκινητο ειναι παρακλαδια του TFRC γιατι ολα απο εκει ξεκινησαν. Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Δεκ 2003, 22:14:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
Για να λεμε και του στραβου το δικιο,ολα τα on line club που συσχετιζονται με το αυτοκινητο ειναι παρακλαδια του TFRC γιατι ολα απο εκει ξεκινησαν. Wink

Nαι αλλά δεν μοιάζουν ΟΛΑ, τόσο πολύ στη σχεδίαση με το TFRC.gr

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Hannibal_Jr 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugot 106

Ένταξη: 22 Απρ 2003
Τόπος: Chalandri Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Δεκ 2003, 04:30:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vaggelis έγραψε:
Pughell έγραψε:

No Comments Evil Evil Evil Evil

Power Boost Service

http://photos.yahoo.com/hannibal_106/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Δεκ 2003, 10:00:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
Ε,οχι και αδυναμα... Cool Very happy Μην βαρεσω κανεναν κοφτη εκει κοντα στις 8500 και "κλασουν μεντες" ολα τα 206... Shocked Laughing

Σιγά θα σου φύγει κανένα πιστόνι!

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Δεκ 2003, 10:10:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:

ειπα δυνατα και αδυναμα...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Δεκ 2003, 10:34:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλο δειχνει...
θα το ψαξω τωρα στης διακοπες και θα σας πω... Idea X-mas

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
Nikos_bugs (Νικος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 23 Δεκ 2003
Τόπος: Ντραφι - Πεντελη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Δεκ 2003, 19:35:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vaggelis έγραψε:
Pughell έγραψε:

Vaggelis έγραψε:
Kαλή δουλειά, μοιάζει με "παρακλάδι" του TFRC....

Δε θα ηθελα να κανουμε συγκριση των δυο Clubs. Καθε club έχει τους ανθρώπους του, οι οποιοι ειναι αρκετα ικανοι να προσδωσουν τον χαρακτηρα που θέλουν στα "παιδια" τους.
Ειναι δυο εντελως διαφορετικα clubs, με διαφορετικο χαρακτηρα, και διαφορετικο λογο υπαρξης.
Ειναι ακομα νωρις για να φανει ο χαρακτηρας του 106sportClub.

Pughell.. Σ'αυτο που λες έχεις και δικιο και αδικο. Το TFRC ειναι αν οχι το πρωτο, απο τα πρωτα "συγχρονα" clubs στην Ελλαδα που σαν αντικειμενο εχουν το αυτοκινητο (υπαρχουν και υπηρχαν διαφορα αλλα clubs που ομως δεν ηταν σ΄αυτο το στυλ). Αρκετοι εχουν περασει απο εκει, αλλοι εμειναν, αλλοι οχι. Ομως μην τους βαζουμε ολους "στο ιδιο καζανι".

Vaggelis.. Δεν θα ηθελα να σχολιασω την αποψη σου. Απολυτως σεβαστη, όμως θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω. Αν αναλογιστεις οτι με το TFRC ειχα καποια σχεση σημαντική, ειναι απολυτως φυσιολογικο να εχει παρει επιρροες απο εμενα, και να εχω παρει επιρροες απο αυτο. Οι επιρροες που έχω παρει απ'αυτο όμως, νομιζω οτι δεν αφορουν την ιδεολογια και τον τροπο σκεψης τοσο, όσο την ιντερνετικη σχεδίαση.
Άλλωστε, γι'αυτο χωρισαν οι πορειες μας, επειδη δε εβρισκα ανταποκριση στς ιδεες μου, κι οχι επειδη υπηρξε καποιος τσακωμος -να το πω ετσι.

Δε θα ηθελα να δινουμε χαρακτηριστικα στο 106sportClub, πριν καλα καλα γεννηθει. Ας το χαρακτηρισουμε στην πορεια Rolling eyes

Τελος, ας μου επιτραπει να πω οτι το TFRC το στηριξα σε μια δυσκολή του περίοδο (το αν ειχα ανταποκριση δεν ειναι επι της παρουσης), το ξερω καλυτερα απο αρκετους που ειναι ακομα εκει, και ειμαι σε θεση να γνωριζω σαν Νικος πανω απ'όλα τι θελω να δημιουργηθει και τη χαρακτηρα θα ηθελα να εχει μια παρεα-club (για το 106sportClub μιλαω).
Το tfrc ειναι ένα club που αρκετα του μέλη καταβαλλουν προσπαθεια γι'αυτο που θελουν να επιτυχουν, οπως και τα περισσοτερα νομιζω clubs. Όμως το καθε club εχει το δικο του χαρακτηρα και τις δικες του ιδέες.
Το εννοω το παραπανω και ειναι πολυ σημαντικο να το καταλαβουμε.

Ευχαριστω και με συγχωρειται για το ισως μεγαλο Post, το οποιο ισως να μην εχει θεση κιολας στο forum του 206club!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Nikos_bugs στις Τετ 24 Δεκ 2003, 19:39:17, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Δεκ 2003, 19:38:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
Pughell έγραψε:

Σιγά θα σου φύγει κανένα πιστόνι!

Smile Smile Smile Smile

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Δεκ 2003, 23:47:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Nikos_bugs έγραψε:
Vaggelis έγραψε:
Pughell έγραψε:

Vaggelis έγραψε:
Kαλή δουλειά, μοιάζει με "παρακλάδι" του TFRC....

Δε θα ηθελα να κανουμε συγκριση των δυο Clubs. Καθε club έχει τους ανθρώπους του, οι οποιοι ειναι αρκετα ικανοι να προσδωσουν τον χαρακτηρα που θέλουν στα "παιδια" τους.
Ειναι δυο εντελως διαφορετικα clubs, με διαφορετικο χαρακτηρα, και διαφορετικο λογο υπαρξης.
Ειναι ακομα νωρις για να φανει ο χαρακτηρας του 106sportClub.

Pughell.. Σ'αυτο που λες έχεις και δικιο και αδικο. Το TFRC ειναι αν οχι το πρωτο, απο τα πρωτα "συγχρονα" clubs στην Ελλαδα που σαν αντικειμενο εχουν το αυτοκινητο (υπαρχουν και υπηρχαν διαφορα αλλα clubs που ομως δεν ηταν σ΄αυτο το στυλ). Αρκετοι εχουν περασει απο εκει, αλλοι εμειναν, αλλοι οχι. Ομως μην τους βαζουμε ολους "στο ιδιο καζανι".

Vaggelis.. Δεν θα ηθελα να σχολιασω την αποψη σου. Απολυτως σεβαστη, όμως θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω. Αν αναλογιστεις οτι με το TFRC ειχα καποια σχεση σημαντική, ειναι απολυτως φυσιολογικο να εχει παρει επιρροες απο εμενα, και να εχω παρει επιρροες απο αυτο. Οι επιρροες που έχω παρει απ'αυτο όμως, νομιζω οτι δεν αφορουν την ιδεολογια και τον τροπο σκεψης τοσο, όσο την ιντερνετικη σχεδίαση.
Άλλωστε, γι'αυτο χωρισαν οι πορειες μας, επειδη δε εβρισκα ανταποκριση στς ιδεες μου, κι οχι επειδη υπηρξε καποιος τσακωμος -να το πω ετσι.

Δε θα ηθελα να δινουμε χαρακτηριστικα στο 106sportClub, πριν καλα καλα γεννηθει. Ας το χαρακτηρισουμε στην πορεια Rolling eyes

Τελος, ας μου επιτραπει να πω οτι το TFRC το στηριξα σε μια δυσκολή του περίοδο (το αν ειχα ανταποκριση δεν ειναι επι της παρουσης), το ξερω καλυτερα απο αρκετους που ειναι ακομα εκει, και ειμαι σε θεση να γνωριζω σαν Νικος πανω απ'όλα τι θελω να δημιουργηθει και τη χαρακτηρα θα ηθελα να εχει μια παρεα-club (για το 106sportClub μιλαω).
Το tfrc ειναι ένα club που αρκετα του μέλη καταβαλλουν προσπαθεια γι'αυτο που θελουν να επιτυχουν, οπως και τα περισσοτερα νομιζω clubs. Όμως το καθε club εχει το δικο του χαρακτηρα και τις δικες του ιδέες.
Το εννοω το παραπανω και ειναι πολυ σημαντικο να το καταλαβουμε.

Ευχαριστω και με συγχωρειται για το ισως μεγαλο Post, το οποιο ισως να μην εχει θεση κιολας στο forum του 206club!

Συμφωνω με τον Νικο.Ας μην βγαζουμε συμπερασματα βιαστηκα.Αυτο που μου μυριζει εμενα παντως ειναι κατι ωραιο παει να γινει και θα παρακαλουσα απο ολους μας να το στιρηξουμε οσο μπορουμε μιας και μας εκφραζει ολους πιστευω περα απο την μαρκα που ειναι ιδια.

Οσο για το δευτερο Νικολα.....μην το ξαναπεις αυτο.Εισαι ελευθερος να γραφεις εδω μεσα ασχετος που ειναι 206κλαμπ.1000 καλοι χωρανε Wink

(..αν ηταν ετσι εγω επρεπε να φαω BAN απο την πρωτη μερα μιας και δεν εχω 206 αλλα εγραφα και οτι μοτι στα τοπικ και τα εκανα ανω κατω.....Εεε SIDOBRE Question Mr. Green Mr. Green Mr. Green )

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 28 Δεκ 2003, 00:52:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΙΚΟΣ έγραψε:

(..αν ηταν ετσι εγω επρεπε να φαω BAN απο την πρωτη μερα μιας και δεν εχω 206 αλλα εγραφα και οτι μοτι στα τοπικ και τα εκανα ανω κατω.....Εεε SIDOBRE Question Mr. Green Mr. Green Mr. Green )

Αστον ρε αυτον!Ακομα προσπαθει να δει αν πιανει 7500/rpm το 8βαλβιδο του... Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 28 Δεκ 2003, 20:30:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:

Αστον ρε αυτον!Ακομα προσπαθει να δει αν πιανει 7500/rpm το 8βαλβιδο του... Laughing Laughing Laughing

Τωρα ρε ουρδα για ποιον λες Question Ο Τασος εχει 16βαλβιδο.......εκτος και αν το εκαψε Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Ιαν 2004, 22:57:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ξερω τι εχει ρε τηγανοτουρτα!
Wink Απλα κοροιδευω... Cool Κατσικι! Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης