Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Baphomet (Πέτρος) Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)
Ένταξη: 06 Νοέ 2003 Δημοσιεύσεις: 4616 Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 23 Δεκ 2003, 13:00:35 Θέμα δημοσίευσης: CLUB 106 |
|
|
Τα μικρά δυνατα και αδυναμα αδερφακια μας, τα 106 εχουν club?
www.106sportclub.gr
με το καλο!!!  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
pugsang (Μάκης) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye
Ένταξη: 26 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 1292 Τόπος: Ραφήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 23 Δεκ 2003, 13:43:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ευχαριστουμε για την πληροφορηση
pedal to the metal |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ) Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!
Ένταξη: 09 Νοέ 2002 Δημοσιεύσεις: 2111 Τόπος: Were the Eagles fly higher
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 23 Δεκ 2003, 14:49:12 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΤΟΥΣ MODERATOR ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Pughell (Στελιος) Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6
Ένταξη: 24 Απρ 2003 Δημοσιεύσεις: 11050 Τόπος: Σαλλλονικη...
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 23 Δεκ 2003, 21:23:49 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ε,οχι και αδυναμα... Μην βαρεσω κανεναν κοφτη εκει κοντα στις 8500 και "κλασουν μεντες" ολα τα 206...  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)
Ένταξη: 10 Οκτ 2002 Δημοσιεύσεις: 1865 Τόπος: Αμπελογκάρντεν
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 23 Δεκ 2003, 22:03:37 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Kαλή δουλειά, μοιάζει με "παρακλάδι" του TFRC.....
Nα που φωνάζατε ρε....
Βρήκατε και εσείς "στέγη"......
But there is no place like home, like 206Club.gr
  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

106 XSi 1.6
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 23 Δεκ 2003, 22:10:22 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Για να λεμε και του στραβου το δικιο,ολα τα on line club που συσχετιζονται με το αυτοκινητο ειναι παρακλαδια του TFRC γιατι ολα απο εκει ξεκινησαν.  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)
Ένταξη: 10 Οκτ 2002 Δημοσιεύσεις: 1865 Τόπος: Αμπελογκάρντεν
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 23 Δεκ 2003, 22:14:20 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Pughell έγραψε: | Για να λεμε και του στραβου το δικιο,ολα τα on line club που συσχετιζονται με το αυτοκινητο ειναι παρακλαδια του TFRC γιατι ολα απο εκει ξεκινησαν.  |
Nαι αλλά δεν μοιάζουν ΟΛΑ, τόσο πολύ στη σχεδίαση με το TFRC.gr
  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Hannibal_Jr Νέος χρήστης

Peugot 106
Ένταξη: 22 Απρ 2003 Δημοσιεύσεις: 64 Τόπος: Chalandri Athens
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 24 Δεκ 2003, 04:30:54 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Vaggelis έγραψε: | Pughell έγραψε: | Για να λεμε και του στραβου το δικιο,ολα τα on line club που συσχετιζονται με το αυτοκινητο ειναι παρακλαδια του TFRC γιατι ολα απο εκει ξεκινησαν.  |
Nαι αλλά δεν μοιάζουν ΟΛΑ, τόσο πολύ στη σχεδίαση με το TFRC.gr |
No Comments 
Power Boost Service
http://photos.yahoo.com/hannibal_106/ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Sidobre (Τάσος) Πρόεδρος - Webmaster

Peugeot 206 XS evo2
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 6846 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 24 Δεκ 2003, 10:00:09 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Pughell έγραψε: | Ε,οχι και αδυναμα... Μην βαρεσω κανεναν κοφτη εκει κοντα στις 8500 και "κλασουν μεντες" ολα τα 206...  |
Σιγά θα σου φύγει κανένα πιστόνι!
If everything seems under control, you're just not going fast enough... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Baphomet (Πέτρος) Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)
Ένταξη: 06 Νοέ 2003 Δημοσιεύσεις: 4616 Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 24 Δεκ 2003, 10:10:41 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Pughell έγραψε: | Ε,οχι και αδυναμα... Μην βαρεσω κανεναν κοφτη εκει κοντα στις 8500 και "κλασουν μεντες" ολα τα 206...  |
ειπα δυνατα και αδυναμα... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ) Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002
Ένταξη: 09 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 2116 Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 24 Δεκ 2003, 10:34:19 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
καλο δειχνει...
θα το ψαξω τωρα στης διακοπες και θα σας πω... 
"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..." |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Nikos_bugs (Νικος) Μόλις έγραψα

Ένταξη: 23 Δεκ 2003 Δημοσιεύσεις: 4 Τόπος: Ντραφι - Πεντελη
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 24 Δεκ 2003, 19:35:24 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Vaggelis έγραψε: | Pughell έγραψε: | Για να λεμε και του στραβου το δικιο,ολα τα on line club που συσχετιζονται με το αυτοκινητο ειναι παρακλαδια του TFRC γιατι ολα απο εκει ξεκινησαν.  |
Vaggelis έγραψε: | Kαλή δουλειά, μοιάζει με "παρακλάδι" του TFRC.... |
Δε θα ηθελα να κανουμε συγκριση των δυο Clubs. Καθε club έχει τους ανθρώπους του, οι οποιοι ειναι αρκετα ικανοι να προσδωσουν τον χαρακτηρα που θέλουν στα "παιδια" τους.
Ειναι δυο εντελως διαφορετικα clubs, με διαφορετικο χαρακτηρα, και διαφορετικο λογο υπαρξης.
Ειναι ακομα νωρις για να φανει ο χαρακτηρας του 106sportClub.
Pughell.. Σ'αυτο που λες έχεις και δικιο και αδικο. Το TFRC ειναι αν οχι το πρωτο, απο τα πρωτα "συγχρονα" clubs στην Ελλαδα που σαν αντικειμενο εχουν το αυτοκινητο (υπαρχουν και υπηρχαν διαφορα αλλα clubs που ομως δεν ηταν σ΄αυτο το στυλ). Αρκετοι εχουν περασει απο εκει, αλλοι εμειναν, αλλοι οχι. Ομως μην τους βαζουμε ολους "στο ιδιο καζανι".
Vaggelis.. Δεν θα ηθελα να σχολιασω την αποψη σου. Απολυτως σεβαστη, όμως θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω. Αν αναλογιστεις οτι με το TFRC ειχα καποια σχεση σημαντική, ειναι απολυτως φυσιολογικο να εχει παρει επιρροες απο εμενα, και να εχω παρει επιρροες απο αυτο. Οι επιρροες που έχω παρει απ'αυτο όμως, νομιζω οτι δεν αφορουν την ιδεολογια και τον τροπο σκεψης τοσο, όσο την ιντερνετικη σχεδίαση.
Άλλωστε, γι'αυτο χωρισαν οι πορειες μας, επειδη δε εβρισκα ανταποκριση στς ιδεες μου, κι οχι επειδη υπηρξε καποιος τσακωμος -να το πω ετσι.
Δε θα ηθελα να δινουμε χαρακτηριστικα στο 106sportClub, πριν καλα καλα γεννηθει. Ας το χαρακτηρισουμε στην πορεια
Τελος, ας μου επιτραπει να πω οτι το TFRC το στηριξα σε μια δυσκολή του περίοδο (το αν ειχα ανταποκριση δεν ειναι επι της παρουσης), το ξερω καλυτερα απο αρκετους που ειναι ακομα εκει, και ειμαι σε θεση να γνωριζω σαν Νικος πανω απ'όλα τι θελω να δημιουργηθει και τη χαρακτηρα θα ηθελα να εχει μια παρεα-club (για το 106sportClub μιλαω).
Το tfrc ειναι ένα club που αρκετα του μέλη καταβαλλουν προσπαθεια γι'αυτο που θελουν να επιτυχουν, οπως και τα περισσοτερα νομιζω clubs. Όμως το καθε club εχει το δικο του χαρακτηρα και τις δικες του ιδέες.
Το εννοω το παραπανω και ειναι πολυ σημαντικο να το καταλαβουμε.
Ευχαριστω και με συγχωρειται για το ισως μεγαλο Post, το οποιο ισως να μην εχει θεση κιολας στο forum του 206club!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Nikos_bugs στις Τετ 24 Δεκ 2003, 19:39:17, 1 φορά |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kanelj (Γιαννης) Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?
Ένταξη: 27 Μάρ 2003 Δημοσιεύσεις: 2206 Τόπος: Γαλατσι
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 24 Δεκ 2003, 19:38:24 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Sidobre έγραψε: | Pughell έγραψε: | Ε,οχι και αδυναμα... Μην βαρεσω κανεναν κοφτη εκει κοντα στις 8500 και "κλασουν μεντες" ολα τα 206...  |
Σιγά θα σου φύγει κανένα πιστόνι! |

www.secret-rooms.gr |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 24 Δεκ 2003, 23:47:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Nikos_bugs έγραψε: | Vaggelis έγραψε: | Pughell έγραψε: | Για να λεμε και του στραβου το δικιο,ολα τα on line club που συσχετιζονται με το αυτοκινητο ειναι παρακλαδια του TFRC γιατι ολα απο εκει ξεκινησαν.  |
Vaggelis έγραψε: | Kαλή δουλειά, μοιάζει με "παρακλάδι" του TFRC.... |
Δε θα ηθελα να κανουμε συγκριση των δυο Clubs. Καθε club έχει τους ανθρώπους του, οι οποιοι ειναι αρκετα ικανοι να προσδωσουν τον χαρακτηρα που θέλουν στα "παιδια" τους.
Ειναι δυο εντελως διαφορετικα clubs, με διαφορετικο χαρακτηρα, και διαφορετικο λογο υπαρξης.
Ειναι ακομα νωρις για να φανει ο χαρακτηρας του 106sportClub.
Pughell.. Σ'αυτο που λες έχεις και δικιο και αδικο. Το TFRC ειναι αν οχι το πρωτο, απο τα πρωτα "συγχρονα" clubs στην Ελλαδα που σαν αντικειμενο εχουν το αυτοκινητο (υπαρχουν και υπηρχαν διαφορα αλλα clubs που ομως δεν ηταν σ΄αυτο το στυλ). Αρκετοι εχουν περασει απο εκει, αλλοι εμειναν, αλλοι οχι. Ομως μην τους βαζουμε ολους "στο ιδιο καζανι".
Vaggelis.. Δεν θα ηθελα να σχολιασω την αποψη σου. Απολυτως σεβαστη, όμως θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω. Αν αναλογιστεις οτι με το TFRC ειχα καποια σχεση σημαντική, ειναι απολυτως φυσιολογικο να εχει παρει επιρροες απο εμενα, και να εχω παρει επιρροες απο αυτο. Οι επιρροες που έχω παρει απ'αυτο όμως, νομιζω οτι δεν αφορουν την ιδεολογια και τον τροπο σκεψης τοσο, όσο την ιντερνετικη σχεδίαση.
Άλλωστε, γι'αυτο χωρισαν οι πορειες μας, επειδη δε εβρισκα ανταποκριση στς ιδεες μου, κι οχι επειδη υπηρξε καποιος τσακωμος -να το πω ετσι.
Δε θα ηθελα να δινουμε χαρακτηριστικα στο 106sportClub, πριν καλα καλα γεννηθει. Ας το χαρακτηρισουμε στην πορεια
Τελος, ας μου επιτραπει να πω οτι το TFRC το στηριξα σε μια δυσκολή του περίοδο (το αν ειχα ανταποκριση δεν ειναι επι της παρουσης), το ξερω καλυτερα απο αρκετους που ειναι ακομα εκει, και ειμαι σε θεση να γνωριζω σαν Νικος πανω απ'όλα τι θελω να δημιουργηθει και τη χαρακτηρα θα ηθελα να εχει μια παρεα-club (για το 106sportClub μιλαω).
Το tfrc ειναι ένα club που αρκετα του μέλη καταβαλλουν προσπαθεια γι'αυτο που θελουν να επιτυχουν, οπως και τα περισσοτερα νομιζω clubs. Όμως το καθε club εχει το δικο του χαρακτηρα και τις δικες του ιδέες.
Το εννοω το παραπανω και ειναι πολυ σημαντικο να το καταλαβουμε.
Ευχαριστω και με συγχωρειται για το ισως μεγαλο Post, το οποιο ισως να μην εχει θεση κιολας στο forum του 206club! |
Συμφωνω με τον Νικο.Ας μην βγαζουμε συμπερασματα βιαστηκα.Αυτο που μου μυριζει εμενα παντως ειναι κατι ωραιο παει να γινει και θα παρακαλουσα απο ολους μας να το στιρηξουμε οσο μπορουμε μιας και μας εκφραζει ολους πιστευω περα απο την μαρκα που ειναι ιδια.
Οσο για το δευτερο Νικολα.....μην το ξαναπεις αυτο.Εισαι ελευθερος να γραφεις εδω μεσα ασχετος που ειναι 206κλαμπ.1000 καλοι χωρανε
(..αν ηταν ετσι εγω επρεπε να φαω BAN απο την πρωτη μερα μιας και δεν εχω 206 αλλα εγραφα και οτι μοτι στα τοπικ και τα εκανα ανω κατω.....Εεε SIDOBRE )
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

106 XSi 1.6
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 28 Δεκ 2003, 00:52:31 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ΝΙΚΟΣ έγραψε: |
(..αν ηταν ετσι εγω επρεπε να φαω BAN απο την πρωτη μερα μιας και δεν εχω 206 αλλα εγραφα και οτι μοτι στα τοπικ και τα εκανα ανω κατω.....Εεε SIDOBRE ) |
Αστον ρε αυτον!Ακομα προσπαθει να δει αν πιανει 7500/rpm το 8βαλβιδο του...  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 28 Δεκ 2003, 20:30:44 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Pughell έγραψε: | ΝΙΚΟΣ έγραψε: |
(..αν ηταν ετσι εγω επρεπε να φαω BAN απο την πρωτη μερα μιας και δεν εχω 206 αλλα εγραφα και οτι μοτι στα τοπικ και τα εκανα ανω κατω.....Εεε SIDOBRE ) |
Αστον ρε αυτον!Ακομα προσπαθει να δει αν πιανει 7500/rpm το 8βαλβιδο του...  |
Τωρα ρε ουρδα για ποιον λες Ο Τασος εχει 16βαλβιδο.......εκτος και αν το εκαψε 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

106 XSi 1.6
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Ιαν 2004, 22:57:39 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ξερω τι εχει ρε τηγανοτουρτα!
Απλα κοροιδευω... Κατσικι!  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|