Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
fpug Φανατικό μέλος

Ένταξη: 05 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 392
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 02 Δεκ 2003, 10:02:36 Θέμα δημοσίευσης: Καηκε το καθισμα |
|
|
Δυστυχως χτες το βραδυ μια καυτρα εκανε μια τεραστια τρυπα στο κατω μερος του καθισματος του συνοδηγου.
Στην πεζο αποκλειεται να 'σκασω' 400 ευρω (τοσο κοστιζει το υφασμα - δερμα/αλκανταρα) για το κατω μερος του καθισματος που χρειαζεται αλλαγη.
ξερει κανεις που αλλου μπορω να κοιταξω μπας και 'γλυτωσουμε' κανα ευρωπουλο?  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
netblaster (Γιώργος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)
Ένταξη: 14 Νοέ 2003 Δημοσιεύσεις: 1763 Τόπος: Αθήνα-Άλιμος
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 02 Δεκ 2003, 10:29:21 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μπορεις καλλιστα να πας σε ενα ταπετσερη που σιγουρα θα σου παρει (αρκετα) λιγοτερα χρηματα αλλα, δεν σου εγγυαται κανεις την ποιοτητα των υλικων που θα χρησιμοποιησει και της δουλειας!!!
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
p206Mike (Μιχάλης) Αντιπρόεδρος

207 RC Lemans & 107 Trendy
Ένταξη: 29 Μάϊ 2002 Δημοσιεύσεις: 2071 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 02 Δεκ 2003, 11:02:28 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Πραγματικά ασχημο αυτό Φίλλιπε... κουράγιο....
Αλλά για πες..Γυναίκα έκανε τη δουλειά..? 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
fpug Φανατικό μέλος

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 02 Δεκ 2003, 11:14:48 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
p206Mike έγραψε: | Πραγματικά ασχημο αυτό Φίλλιπε... κουράγιο....
Αλλά για πες..Γυναίκα έκανε τη δουλειά..?  |
δυστυχως ναι
και τι να πεις ε? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Vasso (Βάσω) Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)
Ένταξη: 09 Σεπ 2002 Δημοσιεύσεις: 395 Τόπος: Fortaleza - Brasil (Νέα Σμύρνη)
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 02 Δεκ 2003, 12:01:50 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Να ρωτήσω κάτι ? Δερμάτινα καθίσματα έχεις ? και κάηκε τόσο εύκολα ?
 Fortaleza !!
Ο ήλιος καίει ..... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
fpug Φανατικό μέλος

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 02 Δεκ 2003, 12:09:37 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Vasso έγραψε: | Να ρωτήσω κάτι ? Δερμάτινα καθίσματα έχεις ? και κάηκε τόσο εύκολα ? |
ναι ρε γα**το
καηκε εκει που ειναι αλκανταρα
αστα να πανε ειναι φατσα καρτα και το βλεπω και μου γυρνανε τα αντερα.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 02 Δεκ 2003, 12:31:07 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
fpug έγραψε: | p206Mike έγραψε: | Πραγματικά ασχημο αυτό Φίλλιπε... κουράγιο....
δυστυχως ναι
και τι να πεις ε? |
Απορω τι ειπε η κοπελια οταν εγινε το σκηνικο?!?!?
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
fpug Φανατικό μέλος

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 02 Δεκ 2003, 12:41:03 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
netblaster έγραψε: | fpug έγραψε: | p206Mike έγραψε: | Πραγματικά ασχημο αυτό Φίλλιπε... κουράγιο....
δυστυχως ναι
και τι να πεις ε? |
Απορω τι ειπε η κοπελια οταν εγινε το σκηνικο?!?!? |
τι να πει η κακομοιρα?
κι εγω ομως δεν ειπα κουβεντα γιατι ειδα οτι την πηρε πολλυ απο κατω |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 02 Δεκ 2003, 12:45:50 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Παλι καλα...Γιατι εμενα μια φορα με το "κλασσικο" ανοιγμα της πορτας εκανε ενα ωραιο "τσακ" και το μονο που ειπε ηταν "Ουπς"!!!
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
max Νέος χρήστης

206 1.1 XT
Ένταξη: 16 Ιαν 2003 Δημοσιεύσεις: 94
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 02 Δεκ 2003, 12:45:52 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
fpug έγραψε: | Vasso έγραψε: | Να ρωτήσω κάτι ? Δερμάτινα καθίσματα έχεις ? και κάηκε τόσο εύκολα ? |
ναι ρε γα**το
 |
Το εχω παθει και εγω αυτο και τις πρωτες μερες μου γυρναγαν τα αντερα οπως και εσενα.Πλεον το εχω συνηθισει και δεν μου κανει καμια εντυπωση.Κατι αναλογο πιστευω θα συμβει και με σενα.Δεν αξιζει να δωσεις λεφτα να το αντικαταστησεις.Σιγα μια τρυπιτσα ειναι!!  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
fpug Φανατικό μέλος

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 02 Δεκ 2003, 13:18:57 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
max έγραψε: | fpug έγραψε: | Vasso έγραψε: | Να ρωτήσω κάτι ? Δερμάτινα καθίσματα έχεις ? και κάηκε τόσο εύκολα ? |
ναι ρε γα**το
 |
Το εχω παθει και εγω αυτο και τις πρωτες μερες μου γυρναγαν τα αντερα οπως και εσενα.Πλεον το εχω συνηθισει και δεν μου κανει καμια εντυπωση.Κατι αναλογο πιστευω θα συμβει και με σενα.Δεν αξιζει να δωσεις λεφτα να το αντικαταστησεις.Σιγα μια τρυπιτσα ειναι!!  |
μπα
τρυπαρα ειναι |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 02 Δεκ 2003, 13:21:40 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ετσι ειναι...και η τρυπιτσα στο δικο μας τουτου φαινεται σαν την τρυπα του οζοντος!!! Ειδικα αν δεν την καναμε εμεις... Το προβλημα ειναι εσυ εχεις αλκανταρα!!! Αυτο ποναει ακομα περισσοτερο...
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ) Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002
Ένταξη: 09 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 2116 Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 02 Δεκ 2003, 13:39:29 Θέμα δημοσίευσης: Re: Καηκε το καθισμα |
|
|
fpug έγραψε: | Δυστυχως χτες το βραδυ μια καυτρα εκανε μια τεραστια τρυπα στο κατω μερος του καθισματος του συνοδηγου.
Στην πεζο αποκλειεται να 'σκασω' 400 ευρω (τοσο κοστιζει το υφασμα - δερμα/αλκανταρα) για το κατω μερος του καθισματος που χρειαζεται αλλαγη.
ξερει κανεις που αλλου μπορω να κοιταξω μπας και 'γλυτωσουμε' κανα ευρωπουλο?  |
δυσκολο να βρεις μεγαλη διαφορα στην τιμη αφου ειναι δερμα...
το ηθικο διδαγμα ειναι να μην αφηνουμε ποτε κανενα να καπνιζει...χιχιχι 
"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..." |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
fpug Φανατικό μέλος

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 02 Δεκ 2003, 15:56:00 Θέμα δημοσίευσης: Re: Καηκε το καθισμα |
|
|
shark_zak έγραψε: | fpug έγραψε: | Δυστυχως χτες το βραδυ μια καυτρα εκανε μια τεραστια τρυπα στο κατω μερος του καθισματος του συνοδηγου.
το ηθικο διδαγμα ειναι να μην αφηνουμε ποτε κανενα να καπνιζει...χιχιχι  |
σωστα
απο εδω και περα τερμα
οποιος δοκιμασει να αναψει τσιγαρο εκτελειται παραδειγματικα
και να φανταστεις οτι εγω δεν καπνιζω κι αυτο το κανει πιο οδυνηρο |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Ntinos Τρελλαμένο μέλος

Saxo Vts-206 QUIKSILVER
Ένταξη: 14 Φεβ 2003 Δημοσιεύσεις: 417
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 02 Δεκ 2003, 18:37:04 Θέμα δημοσίευσης: Re: Καηκε το καθισμα |
|
|
fpug έγραψε: | Δυστυχως χτες το βραδυ μια καυτρα εκανε μια τεραστια τρυπα στο κατω μερος του καθισματος του συνοδηγου.
δεν ξερω να σου πω σε ποιον ειναι καλιτερα να πας αλλα τα καψιματα φτιαχνονται και με μικρο κοστος σχετικα.απλα θα βλεπεις μετα ενα στιγμα ισο με την διαμετρο του καψιματος.
τωρα οσο για το καπνισμα σιγουρα οταν να μπει ενας στο αυτοκινητο σου και δεν καπνιζεις εσυ ο ιδιος, μπορει να σε σεβαστει αν η διαδρομη ειδικα ειναι μικρη 1-2 ωρες μου φενεται ειναι ενταξει για οποιονδηποτε που καπνιζει.τωρα αν πηγαινεις ταξιδι και εχεις αναλαβει να παρεις μαζι σου ατομα το ξεκαθαριζεις απο την αρχη η αγοραζεις κατι τασακια που ειναι σαν ποτηρια και το δινεις να το κραταει στο χερι του οποιος καπνιζει (και αποφευγεις τις ταρζανιες στο δρομο )
αμα τωρα ο καπνιστης ειναι ψηλη ξανθια λεπτη με καμπυλες και δεν θες να γινεις ρεζιλι τοτε ανοιγεις το τασακι σου και κανεις τον κινεζο
τουλαχιστον θα αποζημιωθεις αργοτερα (η και εκεινη την στιγμη )
εγω καπνιζω τσιτα και στο 106 και στο 206 απο την ημερα που βγηκαν απο την εκθεση.πριν 2 χρονια αλλαξα το σαλονι στο 106 γιατι ειχε κατι τρυπες πισω ειδικα σαν γεωτρησεις.βεβαια ο ιδιος δεν εχω καψει ποτε καθισμα δικο μου η ξενο.τουλαχιστον προσεχω.το μονο 'πακετο' ειναι οτι ο ουρανος εχει γινει απο γκρι καφε και τον εχω πλυνει και 2 φορες.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 03 Δεκ 2003, 09:11:15 Θέμα δημοσίευσης: Re: Καηκε το καθισμα |
|
|
fpug έγραψε: | shark_zak έγραψε: | fpug έγραψε: | Δυστυχως χτες το βραδυ μια καυτρα εκανε μια τεραστια τρυπα στο κατω μερος του καθισματος του συνοδηγου.
το ηθικο διδαγμα ειναι να μην αφηνουμε ποτε κανενα να καπνιζει...χιχιχι  |
σωστα
απο εδω και περα τερμα
οποιος δοκιμασει να αναψει τσιγαρο εκτελειται παραδειγματικα
και να φανταστεις οτι εγω δεν καπνιζω κι αυτο το κανει πιο οδυνηρο |
ειναι αυτο που ειπε και ο Ντινος...τουλαχιστον αποζημειωθικες.... 
"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..." |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Skull (Γιαννης) Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 655 Τόπος: Έδεσσα-Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 09 Δεκ 2003, 17:55:09 Θέμα δημοσίευσης: Re: Καηκε το καθισμα |
|
|
Τελικα τι εγινε με το καθισμα??
Αν ειναι δερματινο διορθωνετε ευκολοτερα απο ενα υφασματινο...
Δεν εχετε δει σε telemarketing για επιδιορθωσεις σε δερμα??Ειναι μια αλοιφη που την βαζεις πανω απο την τρυπα και οταν στεγνωσει δεν φαινετε και πολυ...Τωρα μην αγορασεις απο telemarketing αγορασε την απο κανα μαγαζι!Εμενα μια φορα ειχε σκιστει ενα δερματινη και καπως ετσι το ειχαμε διορθωσει...δεν θυμαμε σε τι μαγαζι πηγαμε να το παρουμε!Μπορεις να πας στον Παπαγιανακι(με ενα ταλιρακι... ) ή τελος παντων σε ενα μαγαζι με επιδιορθωσεις ρουχων!Εδω στην Θεσσαλονικη υπαρχει ενα στην γειτονια μου..αν ενδοιαφερεσε...  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Jongou (Γιάννης) Μόλις έγραψα

206 1400 (8v) 2002 colorline multi
Ένταξη: 18 Σεπ 2003 Δημοσιεύσεις: 43 Τόπος: Alexandroupoli
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 10 Δεκ 2003, 02:50:04 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Κανόνας 1ος Δεν τρώω, δεν καπνίζω γενικότερα και δεν μπαίνω λερωμένος μέσα στο αμάξι από λάσπες π.χ!
Κανόνας 2ος Δεν πάει να είναι λεπτή ξανθιά και σκλεναρίκοβα δεν θα φάει ούτε ούτε θα καπνίσει μεσα στο λιονταράκι!
Ακούστε σκηνικό: Πήγαινα με μία πρώην μου θεσσαλονίκη από αλεξ/πολη και επειδή κάπνιζε και με έπριξε στον δρόμο να κάνει τσιγάρο μέσα στο αμάξι, σταμάτησα στην εγνατία και μετά έκανε!
Μήπως είμαι λίγουλάκι κακός;  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT
Ένταξη: 16 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 5259 Τόπος: Πειραιάς
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 10 Δεκ 2003, 08:51:10 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Jongou έγραψε: | Κανόνας 1ος Δεν τρώω, δεν καπνίζω γενικότερα και δεν μπαίνω λερωμένος μέσα στο αμάξι από λάσπες π.χ!
Κανόνας 2ος Δεν πάει να είναι λεπτή ξανθιά και σκλεναρίκοβα δεν θα φάει ούτε ούτε θα καπνίσει μεσα στο λιονταράκι!
Ακούστε σκηνικό: Πήγαινα με μία πρώην μου θεσσαλονίκη από αλεξ/πολη και επειδή κάπνιζε και με έπριξε στον δρόμο να κάνει τσιγάρο μέσα στο αμάξι, σταμάτησα στην εγνατία και μετά έκανε!
συμφωνω κι επαυξανω !!!! 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 10 Δεκ 2003, 08:51:50 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Jongou έγραψε: | Κανόνας 1ος Δεν τρώω, δεν καπνίζω γενικότερα και δεν μπαίνω λερωμένος μέσα στο αμάξι από λάσπες π.χ!
κακος....
αν ηταν η Σκλεναρικοβα δεν θα ορκιζομουν οτι δεν θα την αφηνα ....
το ιδιο νομιζω και εσυ... 
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|