PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Καηκε το καθισμα
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
fpug 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Ένταξη: 05 Ιούν 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Δεκ 2003, 10:02:36    Θέμα δημοσίευσης: Καηκε το καθισμα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δυστυχως χτες το βραδυ μια καυτρα εκανε μια τεραστια τρυπα στο κατω μερος του καθισματος του συνοδηγου.
Στην πεζο αποκλειεται να 'σκασω' 400 ευρω (τοσο κοστιζει το υφασμα - δερμα/αλκανταρα) για το κατω μερος του καθισματος που χρειαζεται αλλαγη.

ξερει κανεις που αλλου μπορω να κοιταξω μπας και 'γλυτωσουμε' κανα ευρωπουλο? Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Δεκ 2003, 10:29:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπορεις καλλιστα να πας σε ενα ταπετσερη που σιγουρα θα σου παρει (αρκετα) λιγοτερα χρηματα αλλα, δεν σου εγγυαται κανεις την ποιοτητα των υλικων που θα χρησιμοποιησει και της δουλειας!!!

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
p206Mike (Μιχάλης)
Αντιπρόεδρος
Επίσημο Μέλος

207 RC Lemans & 107 Trendy

Ένταξη: 29 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Δεκ 2003, 11:02:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πραγματικά ασχημο αυτό Φίλλιπε... κουράγιο.... Confused

Αλλά για πες..Γυναίκα έκανε τη δουλειά..? Shocked

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
fpug 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Δεκ 2003, 11:14:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

p206Mike έγραψε:

δυστυχως ναι
και τι να πεις ε?
Επιστροφή στην κορυφή
Vasso (Βάσω)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 09 Σεπ 2002
Τόπος: Fortaleza - Brasil (Νέα Σμύρνη)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Δεκ 2003, 12:01:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να ρωτήσω κάτι ? Δερμάτινα καθίσματα έχεις ? και κάηκε τόσο εύκολα ?

Fortaleza !!

Ο ήλιος καίει .....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
fpug 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Δεκ 2003, 12:09:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vasso έγραψε:

ναι ρε γα**το
καηκε εκει που ειναι αλκανταρα
αστα να πανε ειναι φατσα καρτα και το βλεπω και μου γυρνανε τα αντερα.
Evil Evil Evil
Επιστροφή στην κορυφή
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Δεκ 2003, 12:31:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

fpug έγραψε:
p206Mike έγραψε:

δυστυχως ναι
και τι να πεις ε?

Απορω τι ειπε η κοπελια οταν εγινε το σκηνικο?!?!?

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
fpug 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Δεκ 2003, 12:41:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

netblaster έγραψε:
fpug έγραψε:
p206Mike έγραψε:

δυστυχως ναι
και τι να πεις ε?

Απορω τι ειπε η κοπελια οταν εγινε το σκηνικο?!?!?

τι να πει η κακομοιρα?
κι εγω ομως δεν ειπα κουβεντα γιατι ειδα οτι την πηρε πολλυ απο κατω
Επιστροφή στην κορυφή
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Δεκ 2003, 12:45:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παλι καλα...Γιατι εμενα μια φορα με το "κλασσικο" ανοιγμα της πορτας εκανε ενα ωραιο "τσακ" και το μονο που ειπε ηταν "Ουπς"!!!

Photobucket
Επιστροφή στην κορυφή
max 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 1.1 XT

Ένταξη: 16 Ιαν 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Δεκ 2003, 12:45:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

fpug έγραψε:
Vasso έγραψε:

ναι ρε γα**το
Evil Evil Evil

Το εχω παθει και εγω αυτο και τις πρωτες μερες μου γυρναγαν τα αντερα οπως και εσενα.Πλεον το εχω συνηθισει και δεν μου κανει καμια εντυπωση.Κατι αναλογο πιστευω θα συμβει και με σενα.Δεν αξιζει να δωσεις λεφτα να το αντικαταστησεις.Σιγα μια τρυπιτσα ειναι!! Smile
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
fpug 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Δεκ 2003, 13:18:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

max έγραψε:
fpug έγραψε:
Vasso έγραψε:

ναι ρε γα**το
Evil Evil Evil

Το εχω παθει και εγω αυτο και τις πρωτες μερες μου γυρναγαν τα αντερα οπως και εσενα.Πλεον το εχω συνηθισει και δεν μου κανει καμια εντυπωση.Κατι αναλογο πιστευω θα συμβει και με σενα.Δεν αξιζει να δωσεις λεφτα να το αντικαταστησεις.Σιγα μια τρυπιτσα ειναι!! Smile

μπα
τρυπαρα ειναι
Επιστροφή στην κορυφή
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Δεκ 2003, 13:21:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ετσι ειναι...και η τρυπιτσα στο δικο μας τουτου φαινεται σαν την τρυπα του οζοντος!!! Ειδικα αν δεν την καναμε εμεις... Το προβλημα ειναι εσυ εχεις αλκανταρα!!! Αυτο ποναει ακομα περισσοτερο...

Photobucket
Επιστροφή στην κορυφή
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Δεκ 2003, 13:39:29    Θέμα δημοσίευσης: Re: Καηκε το καθισμα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

fpug έγραψε:
Δυστυχως χτες το βραδυ μια καυτρα εκανε μια τεραστια τρυπα στο κατω μερος του καθισματος του συνοδηγου.
Στην πεζο αποκλειεται να 'σκασω' 400 ευρω (τοσο κοστιζει το υφασμα - δερμα/αλκανταρα) για το κατω μερος του καθισματος που χρειαζεται αλλαγη.

ξερει κανεις που αλλου μπορω να κοιταξω μπας και 'γλυτωσουμε' κανα ευρωπουλο? Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

δυσκολο να βρεις μεγαλη διαφορα στην τιμη αφου ειναι δερμα... Arrow

Idea το ηθικο διδαγμα ειναι να μην αφηνουμε ποτε κανενα να καπνιζει...χιχιχι Onfire

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
fpug 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Δεκ 2003, 15:56:00    Θέμα δημοσίευσης: Re: Καηκε το καθισμα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

shark_zak έγραψε:
fpug έγραψε:

Idea το ηθικο διδαγμα ειναι να μην αφηνουμε ποτε κανενα να καπνιζει...χιχιχι Onfire

σωστα
απο εδω και περα τερμα
οποιος δοκιμασει να αναψει τσιγαρο εκτελειται παραδειγματικα

και να φανταστεις οτι εγω δεν καπνιζω κι αυτο το κανει πιο οδυνηρο
Επιστροφή στην κορυφή
Ntinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Saxo Vts-206 QUIKSILVER

Ένταξη: 14 Φεβ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Δεκ 2003, 18:37:04    Θέμα δημοσίευσης: Re: Καηκε το καθισμα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

fpug έγραψε:

δεν ξερω να σου πω σε ποιον ειναι καλιτερα να πας αλλα τα καψιματα φτιαχνονται και με μικρο κοστος σχετικα.απλα θα βλεπεις μετα ενα στιγμα ισο με την διαμετρο του καψιματος.
τωρα οσο για το καπνισμα σιγουρα οταν να μπει ενας στο αυτοκινητο σου και δεν καπνιζεις εσυ ο ιδιος, μπορει να σε σεβαστει αν η διαδρομη ειδικα ειναι μικρη 1-2 ωρες μου φενεται ειναι ενταξει για οποιονδηποτε που καπνιζει.τωρα αν πηγαινεις ταξιδι και εχεις αναλαβει να παρεις μαζι σου ατομα το ξεκαθαριζεις απο την αρχη η αγοραζεις κατι τασακια που ειναι σαν ποτηρια και το δινεις να το κραταει στο χερι του οποιος καπνιζει (και αποφευγεις τις ταρζανιες στο δρομο Laughing )
αμα τωρα ο καπνιστης ειναι ψηλη ξανθια λεπτη με καμπυλες και δεν θες να γινεις ρεζιλι τοτε ανοιγεις το τασακι σου και κανεις τον κινεζο Laughing
τουλαχιστον θα αποζημιωθεις αργοτερα (η και εκεινη την στιγμη Twisted evil )
εγω καπνιζω τσιτα και στο 106 και στο 206 απο την ημερα που βγηκαν απο την εκθεση.πριν 2 χρονια αλλαξα το σαλονι στο 106 γιατι ειχε κατι τρυπες πισω ειδικα σαν γεωτρησεις.βεβαια ο ιδιος δεν εχω καψει ποτε καθισμα δικο μου η ξενο.τουλαχιστον προσεχω.το μονο 'πακετο' ειναι οτι ο ουρανος εχει γινει απο γκρι καφε Laughing Laughing Laughing και τον εχω πλυνει και 2 φορες.

Επιστροφή στην κορυφή
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Δεκ 2003, 09:11:15    Θέμα δημοσίευσης: Re: Καηκε το καθισμα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

fpug έγραψε:
shark_zak έγραψε:
fpug έγραψε:

σωστα
απο εδω και περα τερμα
οποιος δοκιμασει να αναψει τσιγαρο εκτελειται παραδειγματικα

και να φανταστεις οτι εγω δεν καπνιζω κι αυτο το κανει πιο οδυνηρο

ειναι αυτο που ειπε και ο Ντινος...τουλαχιστον αποζημειωθικες.... Arrow Wink

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Skull (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002
Τόπος: Έδεσσα-Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Δεκ 2003, 17:55:09    Θέμα δημοσίευσης: Re: Καηκε το καθισμα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

fpug έγραψε:

Τελικα τι εγινε με το καθισμα??
Αν ειναι δερματινο διορθωνετε ευκολοτερα απο ενα υφασματινο...
Δεν εχετε δει σε telemarketing για επιδιορθωσεις σε δερμα??Ειναι μια αλοιφη που την βαζεις πανω απο την τρυπα και οταν στεγνωσει δεν φαινετε και πολυ...Τωρα μην αγορασεις απο telemarketing αγορασε την απο κανα μαγαζι!Εμενα μια φορα ειχε σκιστει ενα δερματινη και καπως ετσι το ειχαμε διορθωσει...δεν θυμαμε σε τι μαγαζι πηγαμε να το παρουμε!Μπορεις να πας στον Παπαγιανακι(με ενα ταλιρακι... Wink ) ή τελος παντων σε ενα μαγαζι με επιδιορθωσεις ρουχων!Εδω στην Θεσσαλονικη υπαρχει ενα στην γειτονια μου..αν ενδοιαφερεσε... Sad
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Jongou (Γιάννης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1400 (8v) 2002 colorline multi

Ένταξη: 18 Σεπ 2003
Τόπος: Alexandroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Δεκ 2003, 02:50:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κανόνας 1ος Arrow Δεν τρώω, δεν καπνίζω γενικότερα και δεν μπαίνω λερωμένος μέσα στο αμάξι από λάσπες π.χ!

Κανόνας 2ος Arrow Δεν πάει να είναι λεπτή ξανθιά και σκλεναρίκοβα δεν θα φάει ούτε ούτε θα καπνίσει μεσα στο λιονταράκι!

Ακούστε σκηνικό: Πήγαινα με μία πρώην μου θεσσαλονίκη από αλεξ/πολη και επειδή κάπνιζε και με έπριξε στον δρόμο να κάνει τσιγάρο μέσα στο αμάξι, σταμάτησα στην εγνατία και μετά έκανε! Laughing Laughing

Μήπως είμαι λίγουλάκι κακός; Twisted evil Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Δεκ 2003, 08:51:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Jongou έγραψε:
Κανόνας 1ος Arrow Δεν τρώω, δεν καπνίζω γενικότερα και δεν μπαίνω λερωμένος μέσα στο αμάξι από λάσπες π.χ!

Κανόνας 2ος Arrow Δεν πάει να είναι λεπτή ξανθιά και σκλεναρίκοβα δεν θα φάει ούτε ούτε θα καπνίσει μεσα στο λιονταράκι!

Ακούστε σκηνικό: Πήγαινα με μία πρώην μου θεσσαλονίκη από αλεξ/πολη και επειδή κάπνιζε και με έπριξε στον δρόμο να κάνει τσιγάρο μέσα στο αμάξι, σταμάτησα στην εγνατία και μετά έκανε! Laughing Laughing

συμφωνω κι επαυξανω !!!! Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Δεκ 2003, 08:51:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Jongou έγραψε:

κακος.... Question Question Question

αν ηταν η Σκλεναρικοβα δεν θα ορκιζομουν οτι δεν θα την αφηνα .... Onfire
το ιδιο νομιζω και εσυ... Silly

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης