Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
amakryp (Angelos) Μόλις έγραψα

Ένταξη: 14 Δεκ 2009 Δημοσιεύσεις: 7
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 06 Ιούν 2012, 20:56:04 Θέμα δημοσίευσης: Ανάβει τα φώτα μόνο του |
|
|
Καλησπέρα σε όλους. Έχω ένα 308 του 2009 το οποίο αντιμετωπίζει το εξής πρόβλημα. Το αυτοκίνητο συχνά αποφασίζει και ανάβει τα φώτα μόνο του. Δεν είναι έκδοση με αυτόματα φώτα. Σχεδόν πάντα ανάβει τα φώτα πορείας και σπάνια ανάβει τα φώτα θέσης.Για να τα κλείσω πρέπει να φέρω το διακόπτη (απο κλειστό) στη θέση οπου τα φώτα είναι ανοιχτά και να τον ξανακλείσω. Έχει κάποιος αντιμετωπίσει κάτι ανάλογο; Απο αντιπροσωπεία μου είπαν πως είναι η μονάδα που ελέγχει τους διακόπτες και είναι μέσα στο τιμόνι. Μου κανουν καλυτερη τιμή εάν το αλλάξω επειδη έχει βγεί απο την εγγύηση 1 χρόνο αλλά ρωτάω μήπως ξέρει κάποιος και μπορεί να αντιμετωπιστεί με άλλο τρόπο.
Ευχαριστώ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
axi (axi) Μόλις έγραψα

Peugeot 308 1.4
Ένταξη: 10 Ιαν 2012 Δημοσιεύσεις: 6
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Ιούλ 2012, 14:58:03 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καλησπέρα
Έχω και εγώ ένα 308 1.4 χωρίς αυτόματα φώτα
Και εμένα μου κάνει το ίδιο ευτυχώς όχι πολύ συχνά.
Από όσο έψαξα σε διάφορα αγγλικά κυρίως φόρουμ είναι σύνηθες το φαινόμενο.
Η πλακέτα αυτή κάνει περίπου 600 εύρο από ότι είχα διαβάσει και δεν υπήρχε άλλος τρόπος λύσης .κάποιοι δοκίμασαν update κλπ αλλά δεν έγινε τπτ… |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
drdino (Kωνσταντίνος) Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)
Ένταξη: 16 Δεκ 2003 Δημοσιεύσεις: 3365 Τόπος: Βροχονήσι
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Ιούλ 2012, 15:09:20 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Γύρω στα 300 έχει.
Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
volvos (volvos) Άντε γεια !!!

Ένταξη: 08 Απρ 2004 Δημοσιεύσεις: 15542
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Ιούλ 2012, 15:26:28 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
φημες λενε οτι τα φαινομενα αυτα εχουν ενταθει απο τοτε που βγηκε ο ολαντ προεδρος... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MAD (Μάκης) Έχω ξεφύγει !!!

207 RALLYE 1.6T
Ένταξη: 14 Μάϊ 2004 Δημοσιεύσεις: 1102
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Ιούλ 2012, 18:19:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
volvos έγραψε: | φημες λενε οτι τα φαινομενα αυτα εχουν ενταθει απο τοτε που βγηκε ο ολαντ προεδρος... |
Κλαιω.......
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
axi (axi) Μόλις έγραψα

Peugeot 308 1.4
Ένταξη: 10 Ιαν 2012 Δημοσιεύσεις: 6
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Αύγ 2012, 09:22:15 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Και επίσης τώρα με τις ζέστες όταν πάω να το πάρω μετά την δουλειά με το που ξεκινώ ψεκάζει νερό και δουλεύει ο πίσω υαλοκαθαριστήρας !!!Το κάνει μια φορά μπορεί και 2 και σταματάει .Τέλος κάποιες φορές από ραδιόφωνο το γυρίζει σε cd από μόνο του …Μάλλον πλησιάζουν οι μέρες που πρέπει να την αλλάξω αυτή την πλακέτα .Απλά δεν ξέρω αν περνά και το χειριστήριο του στερεοφωνικού από εκεί η είναι άσχετο. Και μου κατηγορούσαν τα Ιταλικά τόσα χρόνια!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Manos206 Moderator

Ένταξη: 02 Ιούν 2010 Δημοσιεύσεις: 860 Τόπος: Πειραιάς
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Αύγ 2012, 10:31:05 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Κι εμενα το κανει που εχει αισθητηρα φωτων και ενω υποτιθεται οτι τον εχω απενεργοποιησει.. Αλλαγη μοναδας διακοπτων μου ειπαν στην αντιπροσωπεια περι τα 300 προαναφερθεντα ευρω.. Αλλα σιγα μην τα δωσω.. δεν ειναι κατι τραγικο.. Απλα εχω συνεχεια τα θεσης αναμμενα Παντως για μοντελο του 09 ειναι και περιεργο και απαραδεκτο.. Απ οτι θυμαμαι στις αρχες του 2000 ειχαν βγει οι προβληματικες μοναδες διακοπτων..
http://www.facebook.com/sarakinikorooms |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
spakas (vassilis) Μόλις έγραψα

Ένταξη: 05 Οκτ 2004 Δημοσιεύσεις: 2
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 09 Οκτ 2012, 17:49:09 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Έχω και εγώ παρομοιο πρόβλημα σε 206cc. Εμένα ανάβουν τα φώτα μόνα τους και για να κλείσουν κουνάω τον διακόπτη (ελαφρά). Στο συνεργείο μου είπαν ότι πρέπει να αλλάξω όλων τον διακόπτη.
Έχει καποιος άλλος αντιμετωπίσει τέτοιο πρόβλημα και πως το έλυσε? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
p206xs2 (Γρηγόρης) Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) XS (2003)
Ένταξη: 02 Οκτ 2003 Δημοσιεύσεις: 273 Τόπος: Αθήνα, Νέος Κόσμος
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 09 Οκτ 2012, 22:20:24 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Το ίδιο πρόβλημα και εγώ...
Δυστυχώς είναι όντως πρόβλημα στα κεντρικά χειριστήρια και πρέπει να αντικατασταθεί όλη η μονάδα αυτή, που φέρει και τον μηχανισμό του αερόσακου οδηγού.
Τα συμπτώματα είναι να ανάβουν τα φώτα μόνα τους, να σβήνουν τα φλας (αρκετά επικίνδυνο για κίνηση στην Αθήνα) και σε εμένα έτυχε να σβήσει η μεγάλη σκάλα σε επαρχιακό δίκτυο.
Το κόστος είναι γύρω στα 200 ευρώ και κάτι για τα χειριστήρια.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Manos206 Moderator

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 09 Οκτ 2012, 22:33:47 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ετσι ειναι.. Κι εμενα τα ιδια εκτος απο το σβησιμο των φωτων.. εμενα μου το κανει μονο στο αριστερο φλας.. οταν το παταω αναβοσβηνει 3 φορες και μετα τελος.. πρεπει να παιξω λιγο με το διακοπτη για να ξαναναψει..
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
velvet (φιλία) Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.1 (2004)
Ένταξη: 16 Οκτ 2008 Δημοσιεύσεις: 49
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 10 Οκτ 2012, 09:40:49 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αν πιάνουν τα χέρια σας, ανοίξτε τον διακόπτη* και ρίξτε μια ματιά στην καλωδιοταινία.
Εμένα είχε σηκωθεί λίγο και έκανε επαφή όποτε ήθελε, και απλά την πάτησα κάτω. Είναι έτσι 3 μήνες και δεν έχει ξαναπαρουσιάσει πρόβλημα.
*μόνο το σημείο που γυρνάς για να ανάψουν φώτα. Δεν χρειάζεται να αποσυναρμολογηθεί τίποτα άλλο (ούτε φυσικά να βγει η μονάδα)  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Manos206 Moderator

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 10 Οκτ 2012, 10:30:39 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
velvet έγραψε: | Αν πιάνουν τα χέρια σας, ανοίξτε τον διακόπτη* και ρίξτε μια ματιά στην καλωδιοταινία.
Εμένα είχε σηκωθεί λίγο και έκανε επαφή όποτε ήθελε, και απλά την πάτησα κάτω. Είναι έτσι 3 μήνες και δεν έχει ξαναπαρουσιάσει πρόβλημα.
*μόνο το σημείο που γυρνάς για να ανάψουν φώτα. Δεν χρειάζεται να αποσυναρμολογηθεί τίποτα άλλο (ούτε φυσικά να βγει η μονάδα)  |
Κουμπωτος ειναι ο διακοπτης;; δεν εχει τυχει να ανοιξω ποτε. Εσενα ειχε προβλημα μονο στα φωτα η και στα φλας;
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
spakas (vassilis) Μόλις έγραψα

Ένταξη: 05 Οκτ 2004 Δημοσιεύσεις: 2
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 10 Οκτ 2012, 13:59:34 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
και εμένα το κάνει αυτό με τα φλας
πως λύνουμε τον διακόπτη? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
dimisboukis (Dimis) Δραστήριο μέλος

peugeot 206 1.6 16v (12/2006)
Ένταξη: 06 Δεκ 2011 Δημοσιεύσεις: 286 Τόπος: Λαρισα
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 10 Οκτ 2012, 15:19:19 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αυτο με τον πισω υαλοκαθαριστηρα το κανει και μενα καθε φορα που βρεχει και χρησιμοποιω τους μπροστινους.Ειχα ρωτησει πριν καιρο σε αντιπροσοποια και κατι μου ειχαν πει για B.S.I αν θυμαμαι καλα.Αν ομως δεν πειραξω καθολου τους μπροστινους υαλοκαθαριστηρες δεν το κανει. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
velvet (φιλία) Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.1 (2004)
Ένταξη: 16 Οκτ 2008 Δημοσιεύσεις: 49
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
myst77 Μόλις έγραψα

Ένταξη: 10 Σεπ 2018 Δημοσιεύσεις: 2
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 10 Σεπ 2018, 20:43:37 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
velvet έγραψε: | Αν πιάνουν τα χέρια σας, ανοίξτε τον διακόπτη* και ρίξτε μια ματιά στην καλωδιοταινία.
Σε Peugeot 307 (2002) κάποιες φορές που οδηγώ βράδυ σβηνουν στιγμιαία τα φώτα πορείας για ένα δευτερολεπτο (μαζι και αυτα στο ταμπλό). Θελω να ανοιξω το σημειο που γυρνας για να αναψουν τα φωτα για να καθαρισω με σπρεϋ τις επαφες, μηπως γλυτωσω αλλαγη ολου του συστηματος δεν ειμαστε για τετοια
Προσπαθω να βαλω μικρο κατσαβιδι για να βγαλω πρωτα το μικρο καμπυλωτο καπακι αλλα δεν τραβιεται προς τα εξω.
Εχει καποιο σημειο που ελευθερωνει καποιο κλειδωμα;
Ειναι κατι αλλο που πρεπει να προσεξω;
Ευχαριστώ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|