PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ανάβει τα φώτα μόνο του

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
amakryp (Angelos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 14 Δεκ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Ιούν 2012, 20:56:04    Θέμα δημοσίευσης: Ανάβει τα φώτα μόνο του Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα σε όλους. Έχω ένα 308 του 2009 το οποίο αντιμετωπίζει το εξής πρόβλημα. Το αυτοκίνητο συχνά αποφασίζει και ανάβει τα φώτα μόνο του. Δεν είναι έκδοση με αυτόματα φώτα. Σχεδόν πάντα ανάβει τα φώτα πορείας και σπάνια ανάβει τα φώτα θέσης.Για να τα κλείσω πρέπει να φέρω το διακόπτη (απο κλειστό) στη θέση οπου τα φώτα είναι ανοιχτά και να τον ξανακλείσω. Έχει κάποιος αντιμετωπίσει κάτι ανάλογο; Απο αντιπροσωπεία μου είπαν πως είναι η μονάδα που ελέγχει τους διακόπτες και είναι μέσα στο τιμόνι. Μου κανουν καλυτερη τιμή εάν το αλλάξω επειδη έχει βγεί απο την εγγύηση 1 χρόνο αλλά ρωτάω μήπως ξέρει κάποιος και μπορεί να αντιμετωπιστεί με άλλο τρόπο.
Ευχαριστώ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
axi (axi)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 308 1.4

Ένταξη: 10 Ιαν 2012

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Ιούλ 2012, 14:58:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα
Έχω και εγώ ένα 308 1.4 χωρίς αυτόματα φώτα
Και εμένα μου κάνει το ίδιο ευτυχώς όχι πολύ συχνά.
Από όσο έψαξα σε διάφορα αγγλικά κυρίως φόρουμ είναι σύνηθες το φαινόμενο.
Η πλακέτα αυτή κάνει περίπου 600 εύρο από ότι είχα διαβάσει και δεν υπήρχε άλλος τρόπος λύσης .κάποιοι δοκίμασαν update κλπ αλλά δεν έγινε τπτ…
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Ιούλ 2012, 15:09:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γύρω στα 300 έχει.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Ιούλ 2012, 15:26:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φημες λενε οτι τα φαινομενα αυτα εχουν ενταθει απο τοτε που βγηκε ο ολαντ προεδρος...
Επιστροφή στην κορυφή
MAD (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 RALLYE 1.6T

Ένταξη: 14 Μάϊ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Ιούλ 2012, 18:19:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
φημες λενε οτι τα φαινομενα αυτα εχουν ενταθει απο τοτε που βγηκε ο ολαντ προεδρος...

Laughing Laughing Laughing Laughing Κλαιω.......

Επιστροφή στην κορυφή
axi (axi)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 308 1.4

Ένταξη: 10 Ιαν 2012

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Αύγ 2012, 09:22:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και επίσης τώρα με τις ζέστες όταν πάω να το πάρω μετά την δουλειά με το που ξεκινώ ψεκάζει νερό και δουλεύει ο πίσω υαλοκαθαριστήρας !!!Το κάνει μια φορά μπορεί και 2 και σταματάει .Τέλος κάποιες φορές από ραδιόφωνο το γυρίζει σε cd από μόνο του …Μάλλον πλησιάζουν οι μέρες που πρέπει να την αλλάξω αυτή την πλακέτα .Απλά δεν ξέρω αν περνά και το χειριστήριο του στερεοφωνικού από εκεί η είναι άσχετο. Και μου κατηγορούσαν τα Ιταλικά τόσα χρόνια!!
Επιστροφή στην κορυφή
Manos206 
Moderator
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 02 Ιούν 2010
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Αύγ 2012, 10:31:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κι εμενα το κανει που εχει αισθητηρα φωτων και ενω υποτιθεται οτι τον εχω απενεργοποιησει.. Αλλαγη μοναδας διακοπτων μου ειπαν στην αντιπροσωπεια περι τα 300 προαναφερθεντα ευρω.. Αλλα σιγα μην τα δωσω.. δεν ειναι κατι τραγικο.. Απλα εχω συνεχεια τα θεσης αναμμενα Cool Παντως για μοντελο του 09 ειναι και περιεργο και απαραδεκτο.. Απ οτι θυμαμαι στις αρχες του 2000 ειχαν βγει οι προβληματικες μοναδες διακοπτων..

http://www.facebook.com/sarakinikorooms
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
spakas (vassilis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 05 Οκτ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Οκτ 2012, 17:49:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχω και εγώ παρομοιο πρόβλημα σε 206cc. Εμένα ανάβουν τα φώτα μόνα τους και για να κλείσουν κουνάω τον διακόπτη (ελαφρά). Στο συνεργείο μου είπαν ότι πρέπει να αλλάξω όλων τον διακόπτη.
Έχει καποιος άλλος αντιμετωπίσει τέτοιο πρόβλημα και πως το έλυσε?
Επιστροφή στην κορυφή
p206xs2 (Γρηγόρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) XS (2003)

Ένταξη: 02 Οκτ 2003
Τόπος: Αθήνα, Νέος Κόσμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Οκτ 2012, 22:20:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το ίδιο πρόβλημα και εγώ...
Δυστυχώς είναι όντως πρόβλημα στα κεντρικά χειριστήρια και πρέπει να αντικατασταθεί όλη η μονάδα αυτή, που φέρει και τον μηχανισμό του αερόσακου οδηγού.
Τα συμπτώματα είναι να ανάβουν τα φώτα μόνα τους, να σβήνουν τα φλας (αρκετά επικίνδυνο για κίνηση στην Αθήνα) και σε εμένα έτυχε να σβήσει η μεγάλη σκάλα σε επαρχιακό δίκτυο.
Το κόστος είναι γύρω στα 200 ευρώ και κάτι για τα χειριστήρια.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Manos206 
Moderator
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Οκτ 2012, 22:33:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ετσι ειναι.. Κι εμενα τα ιδια εκτος απο το σβησιμο των φωτων.. εμενα μου το κανει μονο στο αριστερο φλας.. οταν το παταω αναβοσβηνει 3 φορες και μετα τελος.. πρεπει να παιξω λιγο με το διακοπτη για να ξαναναψει..

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
velvet (φιλία)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.1 (2004)

Ένταξη: 16 Οκτ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Οκτ 2012, 09:40:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν πιάνουν τα χέρια σας, ανοίξτε τον διακόπτη* και ρίξτε μια ματιά στην καλωδιοταινία.
Εμένα είχε σηκωθεί λίγο και έκανε επαφή όποτε ήθελε, και απλά την πάτησα κάτω. Είναι έτσι 3 μήνες και δεν έχει ξαναπαρουσιάσει πρόβλημα.

*μόνο το σημείο που γυρνάς για να ανάψουν φώτα. Δεν χρειάζεται να αποσυναρμολογηθεί τίποτα άλλο (ούτε φυσικά να βγει η μονάδα) Smile
Επιστροφή στην κορυφή
Manos206 
Moderator
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Οκτ 2012, 10:30:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

velvet έγραψε:
Αν πιάνουν τα χέρια σας, ανοίξτε τον διακόπτη* και ρίξτε μια ματιά στην καλωδιοταινία.
Εμένα είχε σηκωθεί λίγο και έκανε επαφή όποτε ήθελε, και απλά την πάτησα κάτω. Είναι έτσι 3 μήνες και δεν έχει ξαναπαρουσιάσει πρόβλημα.

*μόνο το σημείο που γυρνάς για να ανάψουν φώτα. Δεν χρειάζεται να αποσυναρμολογηθεί τίποτα άλλο (ούτε φυσικά να βγει η μονάδα) Smile

Κουμπωτος ειναι ο διακοπτης;; δεν εχει τυχει να ανοιξω ποτε. Εσενα ειχε προβλημα μονο στα φωτα η και στα φλας;

Επιστροφή στην κορυφή
spakas (vassilis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 05 Οκτ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Οκτ 2012, 13:59:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και εμένα το κάνει αυτό με τα φλας

πως λύνουμε τον διακόπτη?
Επιστροφή στην κορυφή
dimisboukis (Dimis)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

peugeot 206 1.6 16v (12/2006)

Ένταξη: 06 Δεκ 2011
Τόπος: Λαρισα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Οκτ 2012, 15:19:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτο με τον πισω υαλοκαθαριστηρα το κανει και μενα καθε φορα που βρεχει και χρησιμοποιω τους μπροστινους.Ειχα ρωτησει πριν καιρο σε αντιπροσοποια και κατι μου ειχαν πει για B.S.I αν θυμαμαι καλα.Αν ομως δεν πειραξω καθολου τους μπροστινους υαλοκαθαριστηρες δεν το κανει.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
velvet (φιλία)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.1 (2004)

Ένταξη: 16 Οκτ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Νοέ 2012, 13:58:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Manos206 έγραψε:
velvet έγραψε:

Κουμπωτος ειναι ο διακοπτης;; δεν εχει τυχει να ανοιξω ποτε. Εσενα ειχε προβλημα μονο στα φωτα η και στα φλας;

Ναι είχε γενικότερο πρόβλημα, σαν δαιμονισμένο έκανε! Laughing
Δυστυχώς δεν μπορώ να βρω πουθενά το how to, μπορεί να το έχουν κατεβάσει πλέον αλλά βρήκα αυτές τις φωτός, ίσως βοηθάνε.
Πρώτα με ένα κατσαβιδάκι βγαίνει αυτό:
http://www.peugeotforums.com/forums/attachments/detailing-gadgets-29/533d1273932512-trip-computer-button-little-trip-switch-051.jpg

και μένει κάπως έτσι: (θα έχει διαφορές ανάλογα αν έχεις trip computer)
http://www.peugeotforums.com/forums/attachments/detailing-gadgets-29/530d1273924046-trip-computer-button-phpnidmxdam.jpg

Μετά πρέπει να βγει ακόμα ένα κομμάτι (προσοχή μην ξυλώσετε και την καλωδιοταινία μαζί)

Και εδώ ήταν το πρόβλημα:
http://www.peugeotforums.com/forums/attachments/detailing-gadgets-29/523d1273791894-trip-computer-button-phpehz1k5am.jpg

Σε αυτό το thread έχει πολλές φωτος για να δείτε από ποια κομμάτια αποτελείται:
http://www.peugeotforums.com/forums/detailing-gadgets-29/trip-computer-button-9667/

Αν κάποιος έχει χρόνο και θέλει να ψάξει παραπάνω, κάποια σχετικά keywords είναι: comm 2000, 307, trip computer
Επιστροφή στην κορυφή
myst77 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 10 Σεπ 2018

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Σεπ 2018, 20:43:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

velvet έγραψε:

Σε Peugeot 307 (2002) κάποιες φορές που οδηγώ βράδυ σβηνουν στιγμιαία τα φώτα πορείας για ένα δευτερολεπτο (μαζι και αυτα στο ταμπλό). Θελω να ανοιξω το σημειο που γυρνας για να αναψουν τα φωτα για να καθαρισω με σπρεϋ τις επαφες, μηπως γλυτωσω αλλαγη ολου του συστηματος Sad δεν ειμαστε για τετοια Sad
Προσπαθω να βαλω μικρο κατσαβιδι για να βγαλω πρωτα το μικρο καμπυλωτο καπακι αλλα δεν τραβιεται προς τα εξω.
Εχει καποιο σημειο που ελευθερωνει καποιο κλειδωμα;
Ειναι κατι αλλο που πρεπει να προσεξω;

Ευχαριστώ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης