PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

περιεργα συμπτωματα - (help)
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 09 Οκτ 2016, 11:31:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιαυτο αγαπητε το βρισκει το μοτερ το συνεργειο (μιλωντας παντα για σωστους επαγγελματιες) και φερει και την ευθυνη.....

Συν τοις αλλοις το 8v μοτερ το φοραγαν και το γωρανε μεχρι και τα 206 + και εχει τυχει σε αλαγη κινητηρα να μπει πανω σε 206 20ετιας μοτερ του 2012
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
TopGear (Χρήστος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 8V (2000) no more

Ένταξη: 03 Ιούν 2007
Τόπος: Pole Position

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 09 Οκτ 2016, 13:58:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Giannis307 έγραψε:
Γιαυτο αγαπητε το βρισκει το μοτερ το συνεργειο (μιλωντας παντα για σωστους επαγγελματιες) και φερει και την ευθυνη.....

Δυστυχώς όχι τόσο συχνό...

My main problem with the Porsche 992 Turbo S is that I cannot afford it.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την TopGear στις Κυρ 09 Οκτ 2016, 22:15:28, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 09 Οκτ 2016, 20:23:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Giannis307 έγραψε:
και βασικα με αυτα τα λευτα ενβαζες απλα αλλο μοτερ με πολυυυυ λιγοτερα χιλιομετρα.....

και αυτη την επιλογη την εξετασαμε αλλα οπως λενε κ τα παιδια, και παλι ποσα λιγοτερα χλμ να βρεις σε 1.4 8v ;;;
σκεφτηκα και για 1600 μετατροπη αλλα και παλι θελεις αλλα μετα εκτος απο μοτερι.

η πιο "σιγουρη" γρηγορη και ισως φθηνη λυση ηταν η επισκευη ωστε να αντεξει αλλα 100Κ χλμ

salex έγραψε:
DimiP έγραψε:

δεν επαιρνα ταξι καλυτερα να παω στο χωριο;
Confused Confused

Με αυτοκίνητο 16ετίας και 200.000χλμ, τί ακριβώς περίμενες ότι θα συμβεί;

ξερω 'γω ; να αντεξει ας πουμε ; οταν η φλατζα ειχε αλλαχτει στα 178.000 χλμ.
αλλα μας κακοφαινεται οταν λεμε για καποιες αλλες μαρκες "δεν σπανε , δεν χαλανε "

παρ'ολ'αυτα η ευθυνη βαραινει και εμενα λογω του ζορισματος που εφαγε στην ανηφορα προκειμενου να βγει πανω πατωντας στο μαλακο χωμα.
οποτε κακια στιγμη θα πω

puglover έγραψε:
.... Τραγικος ειναι ο μηχανικος που το κρατησε μεσα 2 βδομαδες και το δουλευε με το ραχατι του.. Laughing

ανεση χρονου ειναι το μονο που εχω σε αφθονια λογω υπαρξης του αλλου αυτοκινητου , οποτε δεν με χαλασε το 2εβδομαδο
ας εγινε σωστη δουλεια κ δεν πειραζει.
με την ευκαιρια ξεμπουκωσα και το mps που εγραψε χιλιομετρα Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Οκτ 2016, 14:39:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ερώτηση Νο2.
Καλά βρε άνθρωπε του θεού, έχεις MPS και επιμένεις να ταξιδεύεις με το TU3JP ?

Μη μου πεις, γουστάρεις ταλαιπωρία! Μαστίγια ρόπαλα χειροπέδες, περπάτημα και ΚΤΕΛ στο τέλος. Άντε και κανένα ταξί.

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Οκτ 2016, 18:21:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

salex έγραψε:
Ερώτηση Νο2.
Καλά βρε άνθρωπε του θεού, έχεις MPS και επιμένεις να ταξιδεύεις με το TU3JP ?

Μη μου πεις, γουστάρεις ταλαιπωρία! Μαστίγια ρόπαλα χειροπέδες, περπάτημα και ΚΤΕΛ στο τέλος. Άντε και κανένα ταξί.

χαχαχα Laughing
αγαπητε Στελιο εχω το MPS πεννα γιατι ακριβως για τις βαρειες δουλειες (μεταφορα οικογενειας κ πραγματων) χρησιμοποιω και το 206

πριν 20 μερες απο το περιστατικο ειχα ανεβει/κατεβει μονος με το MPS και το καταευχαριστηθηκα
αλλα αυτη τη φορα ειχα να μεταφερω 4 ατομα και το χαμστερ μαζι με πραγματα, 2 τεραστια κολοκυθια (για πιτα) και 10 κιλα αλευρι.
εβρεξε και ολη νυχτα και δεν ανεβαινε το ρημαδι στο χωμα με τιποτα...

το χαμηλωμενο mps θα ηταν ακομα εκει....

Επιστροφή στην κορυφή
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Οκτ 2016, 22:14:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν χρειάζεσαι off roader και χωμάτινες διαδρομές τότε η λύση είναι μονόδρομος. Φλαντζούλα και άγιος ο θεός!

Το κακό είναι ότι με 700Ε παίρνεις μεταχειρισμένο μοτέρ. Αλλά εδώ εγώ έκατσα και έκανα ανακατασκευή στο TU μοτέρ μου επειδή έβγαζε καπνό από την εξάτμιση. Για να παρατηρήσω μετά ότι τελικά ήταν χαλασμένος ο (καινούργιος) αισθητήρας λάμβδα και δεν έφταιγε το μοτέρ (πλήρωσα κάτι παραπάνω από εσένα γιατί ζήτησα να κανουμε το μοτέρ βίδες, όπερ και έγινε / χιτώνια έξω κλπ).

Δείξτε μου έναν καθρέφτη να με μουντζώσω, έτσι για να τηρώ τα προσχήματα. Μάλλον είμαι ο τελευταίος που πρέπει να κοροιδεύει τους άλλους! Laughing Laughing Laughing

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Οκτ 2016, 09:47:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

salex έγραψε:
Αν χρειάζεσαι off roader και χωμάτινες διαδρομές τότε η λύση είναι μονόδρομος. Φλαντζούλα και άγιος ο θεός!

Το κακό είναι ότι με 700Ε παίρνεις μεταχειρισμένο μοτέρ. Αλλά εδώ εγώ έκατσα και έκανα ανακατασκευή στο TU μοτέρ μου επειδή έβγαζε καπνό από την εξάτμιση. Για να παρατηρήσω μετά ότι τελικά ήταν χαλασμένος ο (καινούργιος) αισθητήρας λάμβδα και δεν έφταιγε το μοτέρ (πλήρωσα κάτι παραπάνω από εσένα γιατί ζήτησα να κανουμε το μοτέρ βίδες, όπερ και έγινε / χιτώνια έξω κλπ).

Δείξτε μου έναν καθρέφτη να με μουντζώσω, έτσι για να τηρώ τα προσχήματα. Μάλλον είμαι ο τελευταίος που πρέπει να κοροιδεύει τους άλλους! Laughing Laughing Laughing

κακια στιγμη, συνεπεσαν ολα μαζι (ψιλοκατεστραμενος δρομος, ολονυχτια βροχη, φορτωμενιο αμαξι, ταλαιπωρημενο αμαξι)
Wink
τωρα φτιαχτηκε και παμε για αλλα

Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Οκτ 2017, 16:30:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αναβιωση θεματος μια που εμφανιστηκε το εξης περιεργο

το εχει κανει 2-3 φορες το τελευταιο 2μηνο σε ακανονιστα διαστηματα με διαφορες συνθηκες οδηγησης

σε ολες τις περιπτωσεις αναβοσβησε το STOP 3-4 φορες ! (δεν εμεινε σταθερο)
με το που το βλεπω παρατηρω το δεικτη θερμοκρασιας νερου να ειναι στο Θεο (τερμα πανω 120+)
εκεινη τη στιγμη το αμαξι κινειται φυσιολογικα χωρις καμια ενδειξη οτι κατι συμβαινει και με ταχυτητες αν θυμαμαι απο 60-80 αντε 90 το πολυ χλμ/ωρα
αμεσως αφηνω το ποδι απο το γκαζι , πεφτει η ταχυτητα και βλεπω το δεικτη της θερμ. νερου να πεφτει κατακορυφα και γρηγορα στο 90 οπου και παραμενει και φυσικα να μην ξαναναβει το STOP
μετα το αμαξι συνεχιζει να κινειται χωρις να συνεβει τιποτα.

τι μπορει να ειναι αυτο ;
χαλασε ο δεικτης θερμ. νερου ;
χαλασε καποιος αισθητηρας για τη θερμ. νερου ;
κολαει κανα βεντιλατερ (δεν ξερω αν εχει σχεση αυτο) ;

αν το προβλημα ηταν "πραγματικο" ο δεικτης δεν θα επανερχονταν μεσα σε 1 δευτερολεπτο ξανα στα φυσιολογικα επιπεδα, σωστα ;

Υ.Γ ελεγξα παραφλου και ειναι σε κανονικα επιπεδα

Επιστροφή στην κορυφή
TopGear (Χρήστος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Οκτ 2017, 16:43:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:

το εχει κανει 2-3 φορες το τελευταιο 2μηνο σε ακανονιστα διαστηματα με διαφορες συνθηκες οδηγησης

με το που το βλεπω παρατηρω το δεικτη θερμοκρασιας νερου να ειναι στο Θεο (τερμα πανω 120+)
εκεινη τη στιγμη το αμαξι κινειται φυσιολογικα χωρις καμια ενδειξη οτι κατι συμβαινει και με ταχυτητες αν θυμαμαι απο 60-80 αντε 90 το πολυ χλμ/ωρα
αμεσως αφηνω το ποδι απο το γκαζι , πεφτει η ταχυτητα και βλεπω το δεικτη της θερμ. νερου να πεφτει κατακορυφα και γρηγορα στο 90 οπου και παραμενει και φυσικα να μην ξαναναβει το STOP

αν το προβλημα ηταν "πραγματικο" ο δεικτης δεν θα επανερχονταν μεσα σε 1 δευτερολεπτο ξανα στα φυσιολογικα επιπεδα, σωστα ;

Μπορεί να είναι ακόμα και θερμοστάτης, να ανέβαζε θερμοκρασία, να τρελαινόταν το βεντιλατέρ και λόγω υψηλής ένδειξης θερμοκρασίας, να καταλάβαινε να σου ανάψει το STOP για να διακόψεις την κυκλοφορία του αυτοκινήτου. Just saying, μου έχει τύχει και την είχε ακούσει ο θερμοστάτης. Μπορεί φυσικά να είναι και πιο χοντρή περίπτωση, απλά ξεκινάμε από τα φτηνά ανταλλακτικά και βλέπουμε.

Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Οκτ 2017, 00:29:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

TopGear έγραψε:
DimiP έγραψε:

Μπορεί να είναι ακόμα και θερμοστάτης, να ανέβαζε θερμοκρασία, να τρελαινόταν το βεντιλατέρ και λόγω υψηλής ένδειξης θερμοκρασίας, να καταλάβαινε να σου ανάψει το STOP για να διακόψεις την κυκλοφορία του αυτοκινήτου. Just saying, μου έχει τύχει και την είχε ακούσει ο θερμοστάτης. Μπορεί φυσικά να είναι και πιο χοντρή περίπτωση, απλά ξεκινάμε από τα φτηνά ανταλλακτικά και βλέπουμε.

πριν 1 χρονο στο ρεκτιφιε αλλαχτηκε και θερμοστατης (δες την 1η σελιδα του topic). αν ξαναχαλασε μεσα σε ενα χρονο τοτε τι να πω ;

Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Οκτ 2017, 06:58:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στο δικό μου είχε φάει μια φρίκη ο δείκτης, όχι ο θερμοστάτης, και ανέβαζε 120άρια χωρίς λόγο. Διορθώθηκε με ελαφρύ κοπάνημα του καντράν Razz

Επιστροφή στην κορυφή
TopGear (Χρήστος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Οκτ 2017, 11:19:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
TopGear έγραψε:
DimiP έγραψε:

πριν 1 χρονο στο ρεκτιφιε αλλαχτηκε και θερμοστατης (δες την 1η σελιδα του topic). αν ξαναχαλασε μεσα σε ενα χρονο τοτε τι να πω ;

Για γαλλικά δε λέγαμε στο άλλο thread; Κι εμένα, έχει τύχει να μου σκάσει στη 2ετία βέβαια. Μπορεί και με καμιά φάπα να στρώσει. Αν δεν ακούς και το βεντιλατέρ να δουλεύει λες και ψύχει πυρηνικό αντιδραστήρα, τότε μπορεί να φταίει απλά η βελόνα. Αν όμως λειτουργεί, τότε κάτι ανεβάζει τη θερμοκρασία (πραγματικά ή εικονικά) και θέλει ψάξιμο, γι'αυτό σου ανέφερα το θερμοστάτη.

Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Οκτ 2017, 17:51:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν ειναι μονο η βελονα το αναμα του STOP πως εξηγειται;
το sTOP αναβει "μηχανικα" μολις ανεβει ακι η βελονα ;
δε μοιαζει λογικο

θα παω συνεργειο για 1 ελεγχο και βλεπουμε

Επιστροφή στην κορυφή
TopGear (Χρήστος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Οκτ 2017, 21:15:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
αν ειναι μονο η βελονα το αναμα του STOP πως εξηγειται;
το sTOP αναβει "μηχανικα" μολις ανεβει ακι η βελονα ;
δε μοιαζει λογικο

θα παω συνεργειο για 1 ελεγχο και βλεπουμε

Σωστός, αγνόησα το άναμα του STOP.
Το είχα ξεχάσει.

Τότε πιθανώς να είναι αυτό που σου είπα και απεύχομαι όχι κάτι σοβαρότερο.

Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Οκτ 2017, 15:31:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το συνεργειο απεφανθη
διαγνωση: ελλατωματικη βαλβιδα νερου
αλλαχτηκε με καινουρια
κοστος ~45 ευρω

αλλη 1 βλαβη στην ατελειωτη λιστα του πιο "ζημιαρικου" αυτοκινητου που εχω συναντησει Sad

Επιστροφή στην κορυφή
turbomaniac (alex)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

wv golf 1.6 16V

Ένταξη: 15 Ιούν 2014

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Οκτ 2017, 15:54:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

γενικα τα αμαξια δεν είναι να τα κρατας πανω απο 10 χρόνια, εκτός αν εισαι συλλεκτης ή είσαι πολυ καλός χομπίστας.

Αν το κρατήσεις και κάνεις ανακατασκευή, πρεπει να πορσέξεις ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ποιος θα κάνει την ανακατασκευή, καθώς το 85% των μαστόρων είναι τουλάχιστον ΑΠΡΟΣΕΧΤΟΙ.

Πρεπει να επιλεγει μηχανικός με μεγάλη πειρα, πολύ προσεκτικός και γνωρίζει άριστα ροπες σύφιξης, διάκενα, κλπ για το συγκεκριμένο μοτερ.

Στην ανακατασκευή δεν χωράνε δουλειές στο "περίπου".

Δυστυχώς στην Ελλάδα το επάγγελμα του μηχανικού οχηματων απαιτεί μόνο να έχεις τελειώσει ένα τεχνικό λύκειο, με οριακά επαρκες επίπεδο γνώσεων.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Οκτ 2017, 16:55:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το δικο μου 206 ειναι οντως παλιο , πολυ παλιο θα πω αλλα δυστυχως τα προβληματα του ξεκινησαν απο οταν ηταν νεο και οχι οταν περασε τη 10ετια.
τελος παντων
παμε για νεες περιπετειες Smile

Επιστροφή στην κορυφή
turbomaniac (alex)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

wv golf 1.6 16V

Ένταξη: 15 Ιούν 2014

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Οκτ 2017, 18:00:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και αυτο γίνεται...

υπαρχουν και οι αστοχίες στα εργοστασια... Συμβαίνει σε όλους τους κατασκευαστες, σε κάποιους λίγο λιγότερο (πχ honda).

Εχει να κανει με τους εργοστασιακούς ποιοτικούς ελέγχους.

Για παραδειγμα audi και vw χρησιμοποιουν ακριβώς τα ίδια ανταλλακτικά, αλλα τα vw έχουν πολύ περισσότερες συνηθισμενες ζημιες
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης