PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

φιλτρο vs φιλτροχοανη peugeot 207 rallye!
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εισαγωγή - Εξαγωγή Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
thodorisls (thodoris)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 1.6 GT (2008)

Ένταξη: 01 Μάϊ 2015
Τόπος: Γέρακας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Μάϊ 2015, 11:19:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

JDROGAS έγραψε:
Εγω θα σου ελεγα φιλτρακι ελευθερο ειναι προτιμοτερο ειτε αυτο που ειδες ειτε green,pipercross ολα καλα ειναι οποιο βρεις φτηνοτερο.

thanks,θα παραγγειλω τελικά την K&N ηταν η πιο οικονομική γιατί έχει και δωρεάν μεταφορικά άνω τον 50ευρω,ξέρουμε διαστάσεις απο το κουτί που βάζουμε το φίλτρο για να σιγουρευτω οτι θα χωράει?αυτω έχει 362mmχ146mm

Image and video hosting by TinyPic
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Gotcha (George)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

F20 πετρέλης

Ένταξη: 06 Ιούν 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Μάϊ 2015, 12:36:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Περνεις αυτο και ξεμπερδευεις. Αν στο δινει η ΚΝ πως κανει, εισαι οκ

K&N 33-2936
Επιστροφή στην κορυφή
thodorisls (thodoris)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 1.6 GT (2008)

Ένταξη: 01 Μάϊ 2015
Τόπος: Γέρακας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Μάϊ 2015, 12:40:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Gotcha έγραψε:
Περνεις αυτο και ξεμπερδευεις. Αν στο δινει η ΚΝ πως κανει, εισαι οκ

K&N 33-2936

ναι το 33-2936 είναι μια χαρα τότε thanks

Image and video hosting by TinyPic
Επιστροφή στην κορυφή
Rallyestas (Rallye_REEE)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 Rallye facelift

Ένταξη: 02 Μάρ 2013
Τόπος: Athina

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 31 Μάρ 2017, 15:46:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα, μεσα στο καλοκαιρι θα κανω σερβις και σκεφτομαι αντι να αλλαξω με το απλο φιλτρο αερα να βαλω ενα φιλτρο ελευθέρας. Θα καταλαβω καμια διαφορα σε αποδοση? βοηθαει καπου καλυτερα? ή δεν αξιζει καν τον κοπο και να βαλω το απλο φιλτρο αερα και παλι? να πω οτι ειμαι με μαμα προγραμμα και δεν φοραω κανενα προγραμμα και ιστοριες.
Επιστροφή στην κορυφή
akis1976 (akis1976)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 RC

Ένταξη: 27 Απρ 2012
Τόπος: Πειραιας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 31 Μάρ 2017, 17:21:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Rallyestas έγραψε:
Καλησπέρα, μεσα στο καλοκαιρι θα κανω σερβις και σκεφτομαι αντι να αλλαξω με το απλο φιλτρο αερα να βαλω ενα φιλτρο ελευθέρας. Θα καταλαβω καμια διαφορα σε αποδοση? βοηθαει καπου καλυτερα? ή δεν αξιζει καν τον κοπο και να βαλω το απλο φιλτρο αερα και παλι? να πω οτι ειμαι με μαμα προγραμμα και δεν φοραω κανενα προγραμμα και ιστοριες.

Το κόστος είναι τοσο μικρο, που και τίποτα να μη κανει εγω θα το έβαζα..
Και μπορείς πολυ απλά να το καθαρίζεις και μονο σου,δεν το πετάς.

Επιστροφή στην κορυφή
Rallyestas (Rallye_REEE)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 Rallye facelift

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 31 Μάρ 2017, 17:48:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

akis1976 έγραψε:
Rallyestas έγραψε:

ποσο εχει για το 207 rallye? ενα K.N που ειχε βαλει καποιος παραπανω (νομιζω για 207 rallye και αυτος, στο λινκ που το πατησα λεει 71 ευρω...)

ενω ενα απλο κανει 10-15 ευρω ομως....
Επιστροφή στην κορυφή
akis1976 (akis1976)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 RC

Ένταξη: 27 Απρ 2012
Τόπος: Πειραιας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 31 Μάρ 2017, 18:04:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Rallyestas έγραψε:
akis1976 έγραψε:
Rallyestas έγραψε:

ποσο εχει για το 207 rallye? ενα K.N που ειχε βαλει καποιος παραπανω (νομιζω για 207 rallye και αυτος, στο λινκ που το πατησα λεει 71 ευρω...)

ενω ενα απλο κανει 10-15 ευρω ομως....

Pipercross βρίσκεις στο πενηνταρικο,αλλα ναι οκ 15 δεν θα βρεις που εχει το απλό...

Επιστροφή στην κορυφή
Rallyestas (Rallye_REEE)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 Rallye facelift

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 31 Μάρ 2017, 18:15:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

νταξει το απλο εχει 15 αλλά το αλλαζεις το πολυ ανα 2 ετη (αναλογα τη χρηση). εγω το αλλαζω καθε δυο χρονια προσωπικα γιατι κανω λιγα χλμ και κανω λιγη χρηση. αλλα αν βοηθαει εστω και λιγο ειμαι διατεθειμενος να το βαλω, αφου θελει μονο καθαρισμα μετα.
Επιστροφή στην κορυφή
Rallyestas (Rallye_REEE)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 Rallye facelift

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 31 Μάρ 2017, 23:15:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

απο ότι ειδα και pipercross και green φιλτρα βγαινουν στα 61 οποτε για 10 ευρω αν ειναι καλυτερο το φιλτρο της K&N τα δινω τα +10.
διαβασα κατι αλλο εντομεταξυ που λεγανε καποιοι οτι μολις βαλανε ελευθερο φιλτρο σε καθε καθαρισμα επειδη τους εβαζαν λαδι οταν το καθαριζαν τους εκαψε το maf (που δεν ξερω τι ειναι) αλλά ισχυει και σε μας αυτο? γιατι το ελεγαν καποιοι με seat leon (απο οσο διαβασα)
Επιστροφή στην κορυφή
Andreasf1 (Ανδρέας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 GT 1.6 (HDi) 110

Ένταξη: 05 Δεκ 2012
Τόπος: Καλαμάτα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Απρ 2017, 09:59:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αρχικά εσύ δεν έχεις maf οπότε δεν εχεις πρόβλημα.

Οτι και να βάλεις, ειτε green, k&n, pipercross την ίδια απόδοση (μπορεί να μην την καταλάβεις ποτέ) θα έχεις πανω κάτω.

Αν κάνεις αγορές απο ebay ψαξου και απο κει, μπορεί να βρεις στο 50€ που παει να πει σε 3 αλλαγές σχεδόν το έκανες απόσβεση. Wink

Υπολόγισε βέβαια πως πρέπει να αγορασεις λάδι για να το λιπαίνεις μετά από κάθε καθαρισμό. Κανένα 20€ έχει αν θυμάμαι καλά το κιτ αλλά το έχεις για πολλά χρόνια.

Peugeot 2 0 7 | GT HDI |
Επιστροφή στην κορυφή
Rallyestas (Rallye_REEE)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 Rallye facelift

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Απρ 2017, 11:05:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Andreasf1 έγραψε:
Αρχικά εσύ δεν έχεις maf οπότε δεν εχεις πρόβλημα.

Οτι και να βάλεις, ειτε green, k&n, pipercross την ίδια απόδοση (μπορεί να μην την καταλάβεις ποτέ) θα έχεις πανω κάτω.

Αν κάνεις αγορές απο ebay ψαξου και απο κει, μπορεί να βρεις στο 50€ που παει να πει σε 3 αλλαγές σχεδόν το έκανες απόσβεση. Wink

Υπολόγισε βέβαια πως πρέπει να αγορασεις λάδι για να το λιπαίνεις μετά από κάθε καθαρισμό. Κανένα 20€ έχει αν θυμάμαι καλά το κιτ αλλά το έχεις για πολλά χρόνια.

Αμα δεν εχει μαφ το 207 ραλλυ τοτε οκ ακομα καλυτερα...

50 ευρω απο ebay, εννοεις μεταχειρισμενο??

καταρχην δεν νομιζω να το καθαριζω εγω γιατι δεν ξερω και μην κανω καμια βλακεια...αν και λογικα κατι ευκολο θα ναι, αλλα δεν το εχω κανει ποτε, αμα το δω καπου οκ. απο κει και περα, αν ελεγα στο σερβις καθε χρονο να το κανουν, θα πρεπει παλι να παω εγω το λαδι που λες? και αν ναι απο που το παιρνω αυτο και ποιο ειναι? ευχαριστω προκαταβολικα
Επιστροφή στην κορυφή
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

Ένταξη: 30 Οκτ 2008
Τόπος: Δροσοπηγή

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Απρ 2017, 21:49:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν δεν πρόκειται να το καθαρίζεις εσύ, τότε άστο καλύτερα...

3rioStooges-Motorsport Team
Επιστροφή στην κορυφή
Rallyestas (Rallye_REEE)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 Rallye facelift

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Απρ 2017, 22:58:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

RoadRunner122 έγραψε:
Αν δεν πρόκειται να το καθαρίζεις εσύ, τότε άστο καλύτερα...

αμα μαθω πως τοτε δεν εχω θεμα να το κανω...αλλα τωρα δεν ξερω και να μην γινει καμια βλακεια και εχω άλλα μετα...υπαρχει κανενα βιντεο με το 207 που να δειχνει πως? γιατι το εψαξα λιγο και δεν βρηκα κατι με το 207 gt/rallye.
Επιστροφή στην κορυφή
driver7 (thanassis)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 RC f/l

Ένταξη: 12 Σεπ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 02 Απρ 2017, 09:18:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν είναι κάτι...ανοίγεις το φιλτροκούτι, το βγάζεις, το πλένεις με νερό και σαπούνι (υπάρχουν και ειδικά καθαριστικά), το ξεπλένεις, το αφήνεις να στεγνώσει καλά και το ξαναβάζεις στη θέση του.

Δεν έχει κάποια δυσκολία.
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Απρ 2017, 13:05:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

driver7 έγραψε:
Δεν είναι κάτι...ανοίγεις το φιλτροκούτι, το βγάζεις, το πλένεις με νερό και σαπούνι (υπάρχουν και ειδικά καθαριστικά), το ξεπλένεις, το αφήνεις να στεγνώσει καλά και το ξαναβάζεις στη θέση του.

Δεν έχει κάποια δυσκολία.
ξεχασες και το λαδωμα.

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
puglover 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 09 Μάϊ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Απρ 2017, 13:36:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το λαδι ειναι απαραιτητο για να φιλτραρει σωστα το φιλτρο αλλιως λενε οτι γινεται τελειως ελευθερας και περνανε μεσα σκονες κλπ. Ισχυει αυτο? Οι περισσοτεροι το δουλευουμε αλαδωτο βεβαια. Απο τις φιλτροχοανες που ειναι τελειως ακαλυπτες δεν περνανε μεσα οι σκονες δηλαδη?
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Απρ 2017, 13:39:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εννοειται οτι το λαδι ειναι απαραιτητο, γιατι κραταει τη σκονη. Διαφορετικα εχεις ενα διχτακι που κραταει τα χαλικια και τα φυλλα!

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Rallyestas (Rallye_REEE)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 Rallye facelift

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Απρ 2017, 14:08:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα προσπαθησω οταν παρω τελικα να το βάλω μονος (την πρώτη φορα αν δεν βγαλω ακρη, μπορει να πω στο μηχανικο μου να το βαλει για να δω τον τρόπο για σιγουρια).
Απο κει και περα, αυτο το λαδι που λετε απο που το αγοραζω? και πιο συγκεκιρμενα? πόση ποσοτητα βαζω... εναλλακτικα το διχτακι που το βρισκω παλι? πρεπει να το φτιαξει καποιος ( και αν ναι, που απευθυνομαι?)
ή υπαρχουν ετοιμα για αυτη τη χρηση? εννοειται οτι το κανουμε για καλυτερα οποτε σιγουρα δεν θελουμε να περασει και τιποτα μεσα ..
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Απρ 2017, 14:17:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οταν λεω διχτακι, εννοω οτι αν δεν βαλεις λαδι, το φιλτρο σου ειναι απλα σαν ενα διχτακι που κραταει μονο τα χοντρα!
Υπαρχουν κιτ καθαρισμου με οδηγιες χρήσης.
https://www.onparts.gr/chimika/spray/k-n.html

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Rallyestas (Rallye_REEE)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 Rallye facelift

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Απρ 2017, 14:22:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

makis106 έγραψε:
οταν λεω διχτακι, εννοω οτι αν δεν βαλεις λαδι, το φιλτρο σου ειναι απλα σαν ενα διχτακι που κραταει μονο τα χοντρα!
Υπαρχουν κιτ καθαρισμου με οδηγιες χρήσης.
https://www.onparts.gr/chimika/spray/k-n.html

οποτε παιρνω αυτο του λινκ και το ψεκαζω με σαπουνι που λεει για να καθαρισει και μετα βαζω το λιπαντικο σπρει και το τοποθετω?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εισαγωγή - Εξαγωγή Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενη
Σελίδα 6 από 7

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης