Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
thodorisls (thodoris) Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 1.6 GT (2008)
Ένταξη: 01 Μάϊ 2015 Δημοσιεύσεις: 270 Τόπος: Γέρακας
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 13 Μάϊ 2015, 11:19:44 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
JDROGAS έγραψε: | Εγω θα σου ελεγα φιλτρακι ελευθερο ειναι προτιμοτερο ειτε αυτο που ειδες ειτε green,pipercross ολα καλα ειναι οποιο βρεις φτηνοτερο. |
thanks,θα παραγγειλω τελικά την K&N ηταν η πιο οικονομική γιατί έχει και δωρεάν μεταφορικά άνω τον 50ευρω,ξέρουμε διαστάσεις απο το κουτί που βάζουμε το φίλτρο για να σιγουρευτω οτι θα χωράει?αυτω έχει 362mmχ146mm
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Gotcha (George) Τρελλαμένο μέλος

F20 πετρέλης
Ένταξη: 06 Ιούν 2009 Δημοσιεύσεις: 813
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 13 Μάϊ 2015, 12:36:06 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Περνεις αυτο και ξεμπερδευεις. Αν στο δινει η ΚΝ πως κανει, εισαι οκ
K&N 33-2936 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
thodorisls (thodoris) Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 1.6 GT (2008)
Ένταξη: 01 Μάϊ 2015 Δημοσιεύσεις: 270 Τόπος: Γέρακας
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 13 Μάϊ 2015, 12:40:37 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Gotcha έγραψε: | Περνεις αυτο και ξεμπερδευεις. Αν στο δινει η ΚΝ πως κανει, εισαι οκ
K&N 33-2936 |
ναι το 33-2936 είναι μια χαρα τότε thanks
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Rallyestas (Rallye_REEE) Φανατικό μέλος

207 Rallye facelift
Ένταξη: 02 Μάρ 2013 Δημοσιεύσεις: 346 Τόπος: Athina
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 31 Μάρ 2017, 15:46:04 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καλησπέρα, μεσα στο καλοκαιρι θα κανω σερβις και σκεφτομαι αντι να αλλαξω με το απλο φιλτρο αερα να βαλω ενα φιλτρο ελευθέρας. Θα καταλαβω καμια διαφορα σε αποδοση? βοηθαει καπου καλυτερα? ή δεν αξιζει καν τον κοπο και να βαλω το απλο φιλτρο αερα και παλι? να πω οτι ειμαι με μαμα προγραμμα και δεν φοραω κανενα προγραμμα και ιστοριες. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
akis1976 (akis1976) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 RC
Ένταξη: 27 Απρ 2012 Δημοσιεύσεις: 456 Τόπος: Πειραιας
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 31 Μάρ 2017, 17:21:54 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Rallyestas έγραψε: | Καλησπέρα, μεσα στο καλοκαιρι θα κανω σερβις και σκεφτομαι αντι να αλλαξω με το απλο φιλτρο αερα να βαλω ενα φιλτρο ελευθέρας. Θα καταλαβω καμια διαφορα σε αποδοση? βοηθαει καπου καλυτερα? ή δεν αξιζει καν τον κοπο και να βαλω το απλο φιλτρο αερα και παλι? να πω οτι ειμαι με μαμα προγραμμα και δεν φοραω κανενα προγραμμα και ιστοριες. |
Το κόστος είναι τοσο μικρο, που και τίποτα να μη κανει εγω θα το έβαζα..
Και μπορείς πολυ απλά να το καθαρίζεις και μονο σου,δεν το πετάς.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 Rallye facelift
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 31 Μάρ 2017, 17:48:27 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
akis1976 έγραψε: | Rallyestas έγραψε: | Καλησπέρα, μεσα στο καλοκαιρι θα κανω σερβις και σκεφτομαι αντι να αλλαξω με το απλο φιλτρο αερα να βαλω ενα φιλτρο ελευθέρας. Θα καταλαβω καμια διαφορα σε αποδοση? βοηθαει καπου καλυτερα? ή δεν αξιζει καν τον κοπο και να βαλω το απλο φιλτρο αερα και παλι? να πω οτι ειμαι με μαμα προγραμμα και δεν φοραω κανενα προγραμμα και ιστοριες. |
Και μπορείς πολυ απλά να το καθαρίζεις και μονο σου,δεν το πετάς. |
ποσο εχει για το 207 rallye? ενα K.N που ειχε βαλει καποιος παραπανω (νομιζω για 207 rallye και αυτος, στο λινκ που το πατησα λεει 71 ευρω...)
ενω ενα απλο κανει 10-15 ευρω ομως.... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
akis1976 (akis1976) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 RC
Ένταξη: 27 Απρ 2012 Δημοσιεύσεις: 456 Τόπος: Πειραιας
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 31 Μάρ 2017, 18:04:50 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Rallyestas έγραψε: | akis1976 έγραψε: | Rallyestas έγραψε: | Καλησπέρα, μεσα στο καλοκαιρι θα κανω σερβις και σκεφτομαι αντι να αλλαξω με το απλο φιλτρο αερα να βαλω ενα φιλτρο ελευθέρας. Θα καταλαβω καμια διαφορα σε αποδοση? βοηθαει καπου καλυτερα? ή δεν αξιζει καν τον κοπο και να βαλω το απλο φιλτρο αερα και παλι? να πω οτι ειμαι με μαμα προγραμμα και δεν φοραω κανενα προγραμμα και ιστοριες. |
Και μπορείς πολυ απλά να το καθαρίζεις και μονο σου,δεν το πετάς. |
ποσο εχει για το 207 rallye? ενα K.N που ειχε βαλει καποιος παραπανω (νομιζω για 207 rallye και αυτος, στο λινκ που το πατησα λεει 71 ευρω...)
ενω ενα απλο κανει 10-15 ευρω ομως.... |
Pipercross βρίσκεις στο πενηνταρικο,αλλα ναι οκ 15 δεν θα βρεις που εχει το απλό...
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 Rallye facelift
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 31 Μάρ 2017, 18:15:36 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
νταξει το απλο εχει 15 αλλά το αλλαζεις το πολυ ανα 2 ετη (αναλογα τη χρηση). εγω το αλλαζω καθε δυο χρονια προσωπικα γιατι κανω λιγα χλμ και κανω λιγη χρηση. αλλα αν βοηθαει εστω και λιγο ειμαι διατεθειμενος να το βαλω, αφου θελει μονο καθαρισμα μετα. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 Rallye facelift
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 31 Μάρ 2017, 23:15:58 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
απο ότι ειδα και pipercross και green φιλτρα βγαινουν στα 61 οποτε για 10 ευρω αν ειναι καλυτερο το φιλτρο της K&N τα δινω τα +10.
διαβασα κατι αλλο εντομεταξυ που λεγανε καποιοι οτι μολις βαλανε ελευθερο φιλτρο σε καθε καθαρισμα επειδη τους εβαζαν λαδι οταν το καθαριζαν τους εκαψε το maf (που δεν ξερω τι ειναι) αλλά ισχυει και σε μας αυτο? γιατι το ελεγαν καποιοι με seat leon (απο οσο διαβασα) |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Andreasf1 (Ανδρέας) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 GT 1.6 (HDi) 110
Ένταξη: 05 Δεκ 2012 Δημοσιεύσεις: 514 Τόπος: Καλαμάτα
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Απρ 2017, 09:59:05 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αρχικά εσύ δεν έχεις maf οπότε δεν εχεις πρόβλημα.
Οτι και να βάλεις, ειτε green, k&n, pipercross την ίδια απόδοση (μπορεί να μην την καταλάβεις ποτέ) θα έχεις πανω κάτω.
Αν κάνεις αγορές απο ebay ψαξου και απο κει, μπορεί να βρεις στο 50€ που παει να πει σε 3 αλλαγές σχεδόν το έκανες απόσβεση.
Υπολόγισε βέβαια πως πρέπει να αγορασεις λάδι για να το λιπαίνεις μετά από κάθε καθαρισμό. Κανένα 20€ έχει αν θυμάμαι καλά το κιτ αλλά το έχεις για πολλά χρόνια.
Peugeot 2 0 7 | GT HDI | |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 Rallye facelift
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Απρ 2017, 11:05:14 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Andreasf1 έγραψε: | Αρχικά εσύ δεν έχεις maf οπότε δεν εχεις πρόβλημα.
Οτι και να βάλεις, ειτε green, k&n, pipercross την ίδια απόδοση (μπορεί να μην την καταλάβεις ποτέ) θα έχεις πανω κάτω.
Αν κάνεις αγορές απο ebay ψαξου και απο κει, μπορεί να βρεις στο 50€ που παει να πει σε 3 αλλαγές σχεδόν το έκανες απόσβεση.
Υπολόγισε βέβαια πως πρέπει να αγορασεις λάδι για να το λιπαίνεις μετά από κάθε καθαρισμό. Κανένα 20€ έχει αν θυμάμαι καλά το κιτ αλλά το έχεις για πολλά χρόνια. |
Αμα δεν εχει μαφ το 207 ραλλυ τοτε οκ ακομα καλυτερα...
50 ευρω απο ebay, εννοεις μεταχειρισμενο??
καταρχην δεν νομιζω να το καθαριζω εγω γιατι δεν ξερω και μην κανω καμια βλακεια...αν και λογικα κατι ευκολο θα ναι, αλλα δεν το εχω κανει ποτε, αμα το δω καπου οκ. απο κει και περα, αν ελεγα στο σερβις καθε χρονο να το κανουν, θα πρεπει παλι να παω εγω το λαδι που λες? και αν ναι απο που το παιρνω αυτο και ποιο ειναι? ευχαριστω προκαταβολικα |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
RoadRunner122 (Γιάννης) Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II
Ένταξη: 30 Οκτ 2008 Δημοσιεύσεις: 2965 Τόπος: Δροσοπηγή
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Απρ 2017, 21:49:06 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αν δεν πρόκειται να το καθαρίζεις εσύ, τότε άστο καλύτερα...
3rioStooges-Motorsport Team |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 Rallye facelift
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Απρ 2017, 22:58:16 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
RoadRunner122 έγραψε: | Αν δεν πρόκειται να το καθαρίζεις εσύ, τότε άστο καλύτερα... |
αμα μαθω πως τοτε δεν εχω θεμα να το κανω...αλλα τωρα δεν ξερω και να μην γινει καμια βλακεια και εχω άλλα μετα...υπαρχει κανενα βιντεο με το 207 που να δειχνει πως? γιατι το εψαξα λιγο και δεν βρηκα κατι με το 207 gt/rallye. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
driver7 (thanassis) Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 RC f/l
Ένταξη: 12 Σεπ 2009 Δημοσιεύσεις: 262
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 02 Απρ 2017, 09:18:13 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δεν είναι κάτι...ανοίγεις το φιλτροκούτι, το βγάζεις, το πλένεις με νερό και σαπούνι (υπάρχουν και ειδικά καθαριστικά), το ξεπλένεις, το αφήνεις να στεγνώσει καλά και το ξαναβάζεις στη θέση του.
Δεν έχει κάποια δυσκολία. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
makis106 (makis) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)
Ένταξη: 15 Μάϊ 2007 Δημοσιεύσεις: 2966
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 03 Απρ 2017, 13:05:26 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
driver7 έγραψε: | Δεν είναι κάτι...ανοίγεις το φιλτροκούτι, το βγάζεις, το πλένεις με νερό και σαπούνι (υπάρχουν και ειδικά καθαριστικά), το ξεπλένεις, το αφήνεις να στεγνώσει καλά και το ξαναβάζεις στη θέση του.
Δεν έχει κάποια δυσκολία. | ξεχασες και το λαδωμα.
etuned |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
puglover Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 09 Μάϊ 2010 Δημοσιεύσεις: 485
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 03 Απρ 2017, 13:36:20 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Το λαδι ειναι απαραιτητο για να φιλτραρει σωστα το φιλτρο αλλιως λενε οτι γινεται τελειως ελευθερας και περνανε μεσα σκονες κλπ. Ισχυει αυτο? Οι περισσοτεροι το δουλευουμε αλαδωτο βεβαια. Απο τις φιλτροχοανες που ειναι τελειως ακαλυπτες δεν περνανε μεσα οι σκονες δηλαδη? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 03 Απρ 2017, 13:39:06 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εννοειται οτι το λαδι ειναι απαραιτητο, γιατι κραταει τη σκονη. Διαφορετικα εχεις ενα διχτακι που κραταει τα χαλικια και τα φυλλα!
etuned |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 Rallye facelift
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 03 Απρ 2017, 14:08:08 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Θα προσπαθησω οταν παρω τελικα να το βάλω μονος (την πρώτη φορα αν δεν βγαλω ακρη, μπορει να πω στο μηχανικο μου να το βαλει για να δω τον τρόπο για σιγουρια).
Απο κει και περα, αυτο το λαδι που λετε απο που το αγοραζω? και πιο συγκεκιρμενα? πόση ποσοτητα βαζω... εναλλακτικα το διχτακι που το βρισκω παλι? πρεπει να το φτιαξει καποιος ( και αν ναι, που απευθυνομαι?)
ή υπαρχουν ετοιμα για αυτη τη χρηση? εννοειται οτι το κανουμε για καλυτερα οποτε σιγουρα δεν θελουμε να περασει και τιποτα μεσα .. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 03 Απρ 2017, 14:17:50 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
οταν λεω διχτακι, εννοω οτι αν δεν βαλεις λαδι, το φιλτρο σου ειναι απλα σαν ενα διχτακι που κραταει μονο τα χοντρα!
Υπαρχουν κιτ καθαρισμου με οδηγιες χρήσης.
https://www.onparts.gr/chimika/spray/k-n.html
etuned |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 Rallye facelift
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 03 Απρ 2017, 14:22:45 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
οποτε παιρνω αυτο του λινκ και το ψεκαζω με σαπουνι που λεει για να καθαρισει και μετα βαζω το λιπαντικο σπρει και το τοποθετω? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|