PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

pug 1100 βελτιωση

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
lefteraki (lefteris)
Μέλος
Μέλος

peugeot 208 gti & peugeot 206

Ένταξη: 28 Ιούλ 2009
Τόπος: chania

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Μάϊ 2015, 23:12:17    Θέμα δημοσίευσης: pug 1100 βελτιωση Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλησπερα παιδια.εχω ενα 106 1100 quiksilver 03 και θα ηθελα να μου πει καποιος αν εχει ασχοληθει με τη βελτιωση του ενλογο μοτερ.. δε ζηταμε τρελα πραματα ετσι.. πατινι ειναι απλα να παρει λιγουλακι παραπανω το καημενο..
ξεκαθαριζω δε μπαινω σε διαδικασια αλαγης μοτερ.. δε με ενδιαφερει καθολου η λυση αυτη.. αν θελω παραπανω γκαζια εχω να παιζω... αυτο θελω να φτιαξω..
εχω κανει 2 πραματακια να τα αναφερω κιολας.. εχω ξεκουφισει το καταλυτη απο μεσα πλεον ειναι αδειος και 2ρον εχω βγαλει το πνιχτη απο το φιλτροκουτο..
εχει ζωηρεψει η αληθεια ειναι..σκουπα να βαλω η ελευθερο φιλτρο μεσα?
να του βαλω κανα χταποδι κανα τελικο.. αποτι ειδα δεν εχει καποιο καζανακι απο κατω..καταλυτης πανω στη πολλαπλη και τελικο μονο..
για προγραμμα? δε νομιζω πως αξιζει.. εγω θελω βασικα χαμηλωμεσαια να παρει πιο πολυ...

επεισεις μπορει να μου πει καποιος αν ξερει αν εχει τα ιδια φρενα εμπρος με το ραλυ 1600..?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Tzive (Λουκας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Citroen AX 1800cc Kit-Car + 207rallye

Ένταξη: 10 Οκτ 2007
Τόπος: on tracks

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 20 Μάϊ 2015, 00:41:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μην το πειράζεις καθόλου...

Citroen AX 1,800cc
Fastest production car @ kartodromo 52.506

Megara Curcuit 1.07.642 και εχει ακομα ΠΟΛΥ!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
DRAKE (ΚΥΡΙΑΚΟΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 Le Mans No 0638, 106 1,1

Ένταξη: 29 Αύγ 2003
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 20 Μάϊ 2015, 01:02:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επειδή έχω σχεδόν το ίδιο (3θ 1,1) ξέρω σίγουρα να σου πω ότι τα φρένα του είναι απλοί δίσκου 247mm x 10mm εμπρός και πίσω ταμπούρα . Του ραλύ νομίζω είναι ίδιας διαμέτρου αλλά αεριζόμενοι 247mm x 20mm. Όσο για βελτίωση δε νομίζω ότι αξίζει χρηματικά να ασχοληθείς. Λίγα θα κερδίσεις άσε που δεν έχει βγεί σχεδόν τίποτε για αυτό το μοτέρ. Επίσης παρόλο που είναι πατίνι είναι από τα καλά πατίνια.....

Πάρα πολύ κ@λ@παιδο ο Κυριάκος ρε Κούλα...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 20 Μάϊ 2015, 07:10:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το πολύ ένα ελεύθερο φίλτρο. Ίσα ίσα να γλιτώσεις το κόστος των χάρτινων Razz Δεν αξίζει κάτι άλλο.

Επιστροφή στην κορυφή
lefteraki (lefteris)
Μέλος
Μέλος

peugeot 208 gti & peugeot 206

Ένταξη: 28 Ιούλ 2009
Τόπος: chania

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 20 Μάϊ 2015, 16:17:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DRAKE έγραψε:
Επειδή έχω σχεδόν το ίδιο (3θ 1,1) ξέρω σίγουρα να σου πω ότι τα φρένα του είναι απλοί δίσκου 247mm x 10mm εμπρός και πίσω ταμπούρα . Του ραλύ νομίζω είναι ίδιας διαμέτρου αλλά αεριζόμενοι 247mm x 20mm. Όσο για βελτίωση δε νομίζω ότι αξίζει χρηματικά να ασχοληθείς. Λίγα θα κερδίσεις άσε που δεν έχει βγεί σχεδόν τίποτε για αυτό το μοτέρ. Επίσης παρόλο που είναι πατίνι είναι από τα καλά πατίνια.....

καλα ναι δε παω να του βαλω τα οσα.. παραγγειλα ενα φιλτρακι για το κουτι μεσα.. εχω ειδη βγαλει το πνιχτη..αντε και κανα τελικο εξατμισης.. ισως...

θα του βαλω σταντε αξονα πισω και εμπρος φρενα απο ραλυ φοραει ειδη ελατηρεια 3.5 eibach και θα βαλω αμορτισερακια σκληροτερα.. για καγιαμπα με βλεπω.. εως εκει.. δε παω για κατι αλλο.. ισα ισα να ζωντανεψει θελω οχι κατι τραγικο..

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης